-
Αυτές οι φώτος δεν είναι από Ελληνική αντιπροσωπεία ε?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτές οι φώτος δεν είναι από Ελληνική αντιπροσωπεία ε?Απο Ιταλικη
-
Ε προς το τέλος του μήνα θα έχουμε και στις Ελληνικές...μακάρι πριν τις 8/2 για να προλάβω ένα σύντομο test drive πριν πάω να υπηρετήσω την πατρίδα!
-
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Απο Ιταλικη
Γερμανική
-
Aυτες που ανεβασα εγω παντως ειναι απο Γερμανικη μαντρα.
Sorry κιολας που δεν βρηκα καλυτερες, και εβαλα τις πρωτες πραγματικες φωτο σε QV
μαντρας που βρηκα... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Απο Ιταλικη
Γερμανική
Για ποιες photos μιλας ? Με την κοκκινη ή με την μαυρη ?
Aυτες που ανεβασα εγω παντως ειναι απο Γερμανικη μαντρα.
Sorry κιολας που δεν βρηκα καλυτερες, και εβαλα τις πρωτες πραγματικες φωτο σε QV
μαντρας που βρηκα...Δεν κατηγορησα εσενα...αμεσως να αρπαχτεις
Ο φωτογραφος/camera ευθυνεται.Και αυτες που εβαλα εγω μια απο τα ιδια ειναι απο αποψη ποιοτητας -
-
Το 0-100 πόσο έχει βελτιωθεί σε σχέση με την 155; Ξέρει κανείς;
-
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Απο Ιταλικη
Γερμανική
Για ποιες photos μιλας ? Με την κοκκινη ή με την μαυρη ?
Τη μαύρη.
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Το 0-100 πόσο έχει βελτιωθεί σε σχέση με την 155; Ξέρει κανείς;Αρκετά.
Πλέον η εταιρία ανακοινώνει 7.5sec, αλλά η μεγαλύτερη διαφορά θα είναι στις ρεπρίζ λόγω MAir -
To θεμα που θα αφορα περισσοτερο αυτους που θελουν να 'την οδηγουν' και οχι
'να τους οδηγει' ειναι, εαν και κατα ποσο πιο 'ελευθερα' και καλορυθμισμενα με σκοπο την ακομα μεγαλυτερη δυνατη ευχαριστηση θα ειναι τα ηλεκτρονικα της σε σχεση με την 155αρα.
Για την αναρτηση, περα απο την εξτρα ηλεκτρονικη, θελω να πιστευω οτι θα υπαρξουν για την στανταρ, εστω μικρες αλλαγες προς το σκληροτερο και κυριως αμεσοτερο ελεγχο στην συμπεριφορα της...
Σε πρωτο επιπεδο παντως (εμφανισης απο φωτο) θεωρω κριμα που δεν προσφερεται το καταπληκτικο κοκκινο μεταλλικο χρωμα της AR (8C rosso νομιζω...). -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
'να τους οδηγει' ειναι, εαν και κατα ποσο πιο 'ελευθερα' και καλορυθμισμενα με σκοπο την ακομα μεγαλυτερη δυνατη ευχαριστηση θα ειναι τα ηλεκτρονικα της σε σχεση με την 155αρα.Δυστυχώς αυτό δεν το κάνει πλέον σχεδόν καμμία εταιρεία ...
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
'να τους οδηγει' ειναι, εαν και κατα ποσο πιο 'ελευθερα' και καλορυθμισμενα με σκοπο την ακομα μεγαλυτερη δυνατη ευχαριστηση θα ειναι τα ηλεκτρονικα της σε σχεση με την 155αρα.Δυστυχώς αυτό δεν το κάνει πλέον σχεδόν καμμία εταιρεία ...
Το κανει η Bmw, η Renault, η Honda...Kαι καποιες αλλες, αλλα που δεν δινουν τοσο οδηγοκεντρικο χαρακτηρα ετσι κι αλλιως στα μοντελα τους, οποτε δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια...
Ειναι κριμα και αδικο παντως (για να μην πω χοντρομ@λ@κια να ΜΗΝ το κανει η AR εστω
στο μικροτερο μοντελο της. (στα μεγαλυτερα μοντελα νομιζω απενεργοποιουνται πληρως τα ηλεκτρονικα). Αναιρει κατα καποιο τροπο την σπορ φιλοσοφια-ιστορια που χρονια τωρα υποστηριζε... -
-
Πολυ το φοβαμαι αυτο το τετραφυλλο πανω απο τα φλας...κατι μου λεει οτι θα ειναι πολλοι αυτοι που θα το δουνε για απλο τριφυλλι σαν του Παναθηναικου και θα τις κανουν λαμπογυαλο
Κατα τα αλλα περιμενω να δω και τις 17αρες σε αυτη την αποχρωση φορεμενες σε καποια με Biancospino
-
Αυτο ξαναπες το, εχεις απολυτο δικιο!!!
-
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Πολυ το φοβαμαι αυτο το τετραφυλλο πανω απο τα φλας...κατι μου λεει οτι θα ειναι πολλοι αυτοι που θα το δουνε για απλο τριφυλλι σαν του Παναθηναικου και θα τις κανουν λαμπογυαλοΚατα τα αλλα περιμενω να δω και τις 17αρες σε αυτη την αποχρωση φορεμενες σε καποια με Biancospino
...και εγω αυτο ακριβως περιμενω...
-
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Πολυ το φοβαμαι αυτο το τετραφυλλο πανω απο τα φλας...κατι μου λεει οτι θα ειναι πολλοι αυτοι που θα το δουνε για απλο τριφυλλι σαν του Παναθηναικου και θα τις κανουν λαμπογυαλοπολλοί μοιράζονται τον φόβο σου (μέσα σε αυτούς και εγώ) για τα συγκεκριμένα πιθήκεια
γρηγορη πολύ καλές φωτό (άντε για να μην λες ότι σε κακολογούμε μονο ) που τις βρίσκεις?
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Πολυ το φοβαμαι αυτο το τετραφυλλο πανω απο τα φλας...κατι μου λεει οτι θα ειναι πολλοι αυτοι που θα το δουνε για απλο τριφυλλι σαν του Παναθηναικου και θα τις κανουν λαμπογυαλο
πολλοί μοιράζονται τον φόβο σου (μέσα σε αυτούς και εγώ) για τα συγκεκριμένα πιθήκεια
γρηγορη πολύ καλές φωτό (άντε για να μην λες ότι σε κακολογούμε μονο ) που τις βρίσκεις?
Απο εδω: www.mobile.de
Oσο περνανε οι μερες ολο και περισσοτερες θα μπαινουν σε εκθεσεις και θα φωτογραφιζονται, οποτε αν πετυχετε
τιποτα σε νεα χρωματα, ανεβαστε. -
ποσο γαμάτο?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008