-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εδω το ψοροκο εχει 412...
Το Scirocco !!! Kαι λιγες ειναι...
Ε τράβα πάρτο το τριμπούρδελο να ησυχάσεις και συ να ησυχάσουμε και μεις!!
Eσυ τι συγχιζεσαι, αφου το λεει λαθος και το ειρωνευεται.
Eξαλλου δεν πρεπει να προετοιμαζεσαι σιγα σιγα?
Εχεις να υπηρετησεις την πατριδα σε λιγο... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εχεις να υπηρετησεις την πατριδα σε λιγο...8/2 Λαμία! Σήμερα ήρθε και το χαρτί!
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε αφήσω να αλωνίζεις στα θέματα της πιο Ιστορικής Μάρκας Αυτοκινήτων!Επίσης να ξέρεις ότι ετοιμάζω πρόγραμμα με internet για το κινητό! I' ll hunt you down wherever you are!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εχεις να υπηρετησεις την πατριδα σε λιγο...8/2 Λαμία! Σήμερα ήρθε και το χαρτί!
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε αφήσω να αλωνίζεις στα θέματα της πιο Ιστορικής Μάρκας Αυτοκινήτων!Επίσης να ξέρεις ότι ετοιμάζω πρόγραμμα με internet για το κινητό! I' ll hunt you down wherever you are!
Στρατό μπαίνουμε? Μούρλια θα περάσεις ένα χρόνο (ή όσο είναι τώρα).
Εσύ μπορεί να ετοιμάζεις πρόγραμμα...αυτοί να δεις τι ετοιμάζουν για σένα
Στην εκπαίδευση ξέχνα το κινητό.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
για να λεμε και του στραβου το δικιο ,οι ιταλοι ειναι λαμογια,κομπιναδοροι,μαφιοζοι και δεν εχουν καμια σχεση με γερμανους .ιαπωνες κτλ.μια ζωη στην φινετσα στηριζονται,να σε γελασουν ,να σε κοροιδεψουν και να σου παρουν τα λεφτα.
αυτο δεν μπορω να το συγχωρεσω και ειναι και ενας λογος πολυ σοβαρος για να μην παρω ποτε καινουριο ιταλικο αυτοκινητο.χεστήκανε οι ιταλοί νομίζεις που δεν θα τους προτιμήσεις...
έτσι και αλλιώς δεν είσαι στο τάργκετ γρουπ τους...
-
απιστευτο το οτι εχουν γραφτει 510 σελιδες γι αυτο το αυτοκινητο
Ελα ντε...
ρε γρηγόρη τις περισσότερες σελίδες τις έχεις γράψει εσύ και μερικοί ακόμα αντιαλφίστα...
που να σου άρεσε κιόλας...
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
όχι μικροαλλαγές, αλλάξανε όλο το eos εσωτeρικο με του golf 6 και δώσανε +11 άλογα στον δίλιτρο, απαράδεκτοτι μικρόαλλαγές... χαμός έχει γίνει ...
δεν θα λες έχω σιρόκο του 09, αλλά της 25week...και αυτό το μέτριο ποιοτικά αυτοκίνητο , με τον δήθεν σπορ χαρακτήρα κατάφεραν να το πουλάνε 22+...
-
Ενώ το value for money της MiTo είναι τρομερό...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
όχι μικροαλλαγές, αλλάξανε όλο το eos εσωτeρικο με του golf 6 και δώσανε +11 άλογα στον δίλιτρο, απαράδεκτο
τι μικρόαλλαγές... χαμός έχει γίνει ...
δεν θα λες έχω σιρόκο του 09, αλλά της 25week...και αυτό το μέτριο ποιοτικά αυτοκίνητο , με τον δήθεν σπορ χαρακτήρα κατάφεραν να το πουλάνε 22+...
Σχετικα με το προηγουμενο σου Post.
Μα μου αρεσει σε ενα βαθμο η QV και δεν το εκρυψα, παροτι 'χοντρουλα'
για τα σχεδιαστικα μου γουστα.
Το rocco ειναι οντως ακριβο, ως ενα εναλλακτικο sport με ιδιαιτερο design
Golf 122ιππων, οπου ξεκινα και η βασικη του εκδοση.
Μετριο ποιοτικα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση.
Τα εχουμε πει και σε πμ, και εσυ ο ιδιος μου ειπες οτι ειναι 'πιο αυτοκινητο'
ειναι καλυτερο για ταξιδια, καλυτερη ηχομονωση κτλ.
Αρκει μονο να κλεισεις τις πορτες αντιστοιχα στα δυο αυτοκινητα και καταλαβαινεις.
Οχι οτι στην Mito ειναι χαλια, αλλα δεν ειναι οπως στο rocco. -
Αρκει μονο να κλεισεις τις πορτες αντιστοιχα στα δυο αυτοκινητα και καταλαβαινεις.
Πες μου τώρα οτι επειδή είναι πιο βαρύ είναι καλύτερο στο δρόμο και με έχεις αποτελειώσει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πες μου τώρα οτι επειδή είναι πιο βαρύ είναι καλύτερο στο δρόμο και με έχεις αποτελειώσει
Έχει γερμανική λαμαρίνα λέμε!!!!
-
αυτο παντως με το κλεισιμο της πορτας το θεωρω μεγαλη απατη και ξερω οτι οι γερμανοι ειδικα δινουν βαση σε αυτο για να προσφερουν αισθηση ποιοτητας
αμα θελετε παντως βαρυ κλεισιμο πορτας εχω και το c2 μου που εχει μικρους μεντεσεδες για το μεγεθος των πορτων της και αμα εισαι σε καμια κατηφορα και σου φυγει μπορει να στραβωσει και το φτερο σου (ναι το εχω παθει )
θελει μπρατσα για να κλεισει -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν ειπα κατι τετοιο, αλλα φανταζομαι επισης οτι γνωριζεις τα ΠΟΛΥ μεγαλυτερα μετατροχια που διαθετει οπως επισης και την καλορυθμισμενη ανεξαρτητη πισω αναρτηση
που φερει απο το τελευταιο Passat, για να απαντησω εμμεσως πλην σαφως τουλαχιστον
ως προς την αποτελεσματικοτητα (μεγιστη ταχυτητα εισοδου-εξοδου σε στροφη, αλλα και συνολικα μια 'σφιχτη' σχετικα διαδρομη) του στον δρομο.
Το αν η Mito ειναι πιο ευχαριστη , πιο παιχνιδιαρικη στο δρομο απο το scirocco αυτο συζητιεται, και πιθανοτατα λογω ρυθμισεων ESP , ψηλοτερου κεντρου βαρους και ελαφρως μικροτερου μεταξονιου να 'παιζει' πιο ευκολα, το ερωτημα ομως ειναι αν 'παιζει' πιο ευχαριστα συνολικα το γενικοτερο 'πατημα' της σε σχεση με το rocco... -
Γρηγορη τα αυτοκινητα που συζηταμε τι διαφορα βαρους εχουν ?
(ζυγισμενα αν εχεις παρακαλω) -
Δεν ειπα κατι τετοιο, αλλα φανταζομαι επισης οτι γνωριζεις τα ΠΟΛΥ μεγαλυτερα μετατροχια που διαθετει οπως επισης και την καλορυθμισμενη ανεξαρτητη πισω αναρτηση
που φερει απο το τελευταιο Passat, για να απαντησω εμμεσως πλην σαφως τουλαχιστον
ως προς την αποτελεσματικοτητα (μεγιστη ταχυτητα εισοδου-εξοδου σε στροφη, αλλα και συνολικα μια 'σφιχτη' σχετικα διαδρομη) του στον δρομο.
Το αν η Mito ειναι πιο ευχαριστη , πιο παιχνιδιαρικη στο δρομο απο το scirocco αυτο συζητιεται, και πιθανοτατα λογω ρυθμισεων ESP , ψηλοτερου κεντρου βαρους και ελαφρως μικροτερου μεταξονιου να 'παιζει' πιο ευκολα, το ερωτημα ομως ειναι αν 'παιζει' πιο ευχαριστα συνολικα το γενικοτερο 'πατημα' της σε σχεση με το rocco...Εγώ άλλο λέω...Τεσπά...Πήρα την απάντηση που ήθελα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(ζυγισμενα αν εχεις παρακαλω)Aκριβως αυτο εψαχνα τωρα για να προσθεσω ως απαντηση στα λεγομενα μου στον mirage.
Στα 25εκατοστα περιπου μεγαλυτερου συνολικου μηκους (μια κατηγορια πανω δλδ)
το Rocco 160 (full extra με ηλιοροφη, ηλεκτρικα δερματινα καθισματα κλπ)
ζυγιστηκε στους 4τροχους στα 1317κιλα, οταν αντιστοιχα η Mito 155 με 18αρες (χωρις ηλιοροφη - δερματινα) ζυγιστηκε στα 1227κιλα, 90κιλα διαφορα δηλαδη, οσο ενας
γεματος ή αρκετα ψηλος ανδρας, κατι που για την συγκεκριμενη και μεγαλυτερη κατηγορια που ανηκει δεν βρισκω και υπερβολικο, χωρις βεβαια να το θεωρω και ελαφρυ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το αν η Mito ειναι πιο ευχαριστη , πιο παιχνιδιαρικη στο δρομο απο το scirocco αυτο συζητιεται, και πιθανοτατα λογω ρυθμισεων ESP , ψηλοτερου κεντρου βαρους και ελαφρως μικροτερου μεταξονιου να 'παιζει' πιο ευκολα, το ερωτημα ομως ειναι αν 'παιζει' πιο ευχαριστα συνολικα το γενικοτερο 'πατημα' της σε σχεση με το rocco...Εγώ άλλο λέω...Τεσπά...Πήρα την απάντηση που ήθελα.
Tι αλλο λες? Τι εννοεις, τι ηθελες να πεις και δεν το ειπες ακριβως?
-
Πούτ δε κότ ντάουν και μην συγχίζεσαι.
Επειδή πιάσαμε την πορτοσυζήτηση εεε έβαλα κι έγω ένα ακόμα κλασσικό κριτήριο επιλογής που λέγεται βάρος...Βαρύ αυτοκίνητο πατάει κάτω κλπ κλπ.
Μην είστε τόσο σοβαρός άλλωστε υπάρχει και το αντίστοιχο στο τέλος -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πούτ δε κότ ντάουν και μην συγχίζεσαι.
Επειδή πιάσαμε την πορτοσυζήτηση εεε έβαλα κι έγω ένα ακόμα κλασσικό κριτήριο επιλογής που λέγεται βάρος...Βαρύ αυτοκίνητο πατάει κάτω κλπ κλπ.
Μην είστε τόσο σοβαρός άλλωστε υπάρχει και το αντίστοιχο στο τέλοςΔεν συγχυζομαι, και κυριως δεν ειμαι κλεφτοκοτάς...
Eιναι και για εμενα πολυ σημαντικος παραγοντας, (το να ειναι ελαφρυ οχι βαρυ για να παταει καλα ) αλλα δεν το βλεπω ετσι σε στυλ
'βαρυ αυτοκινητο παταει κατω' εκτος αν μιλουσαμε για το υπερεξελιγμενο και μελετημενο
GT-R...
Eφοσον ομως ηδη η σαφως πλουσιοτερη εξοπλιστικα εκδοση του rocco ειναι πολυ κοντα στα 1300κιλα και η Mito στα 1227κιλα ακριβως στην κατηγορια supermini, δεν ειναι και αρκουδα το rocco...
H πορτα του ομως - για να επανελθω - (επισης χωρις πλαισιο οπως και στην Mito) κλεινει με απιστευτα στιβαρο ηχο , θυμιζοντας πολυ ακριβοτερη κατασκευη.
Αnyway κλεινω το offtopic, απλα εκει που βλεπω οτι παει να γινει κατι καλο με την QV , ερχεται η ακυρη-παραπλανητικη διαφημιση με το ωραιο χρωμα που δεν προσφερεται,
και επαναφερει το συγχρονο πλεον πραγματικο στοχο της AR... -
Το ξέρω οτι δεν ειναι αρκούδα το Τσιρότο και την Μιτο την θεωρώ βαριά.
Α να θυμηθώ να σκανάρω τέστ του Γαλλικού Έβο της 135 μούλτιαιρ... -
(ζυγισμενα αν εχεις παρακαλω)Aκριβως αυτο εψαχνα τωρα για να προσθεσω ως απαντηση στα λεγομενα μου στον mirage.
Στα 25εκατοστα περιπου μεγαλυτερου συνολικου μηκους (μια κατηγορια πανω δλδ)
το Rocco 160 (full extra με ηλιοροφη, ηλεκτρικα δερματινα καθισματα κλπ)
ζυγιστηκε στους 4τροχους στα 1317κιλα, οταν αντιστοιχα η Mito 155 με 18αρες (χωρις ηλιοροφη - δερματινα) ζυγιστηκε στα 1227κιλα, 90κιλα διαφορα δηλαδη, οσο ενας
γεματος ή αρκετα ψηλος ανδρας, κατι που για την συγκεκριμενη και μεγαλυτερη κατηγορια που ανηκει δεν βρισκω και υπερβολικο, χωρις βεβαια να το θεωρω και ελαφρυ.ναι το θυμομουν οτι ειναι χοντρουλα η mito
εχουν προβλημα αυτοι στην αλφα με το βαρος?
ΥΓ δεν ειμαι αρκετα ψηλος, θες να πεις οτι ειμαι γεματος?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008