-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ε τότε ρε φίλε γιατί ντε και καλά θές να κάνεις κουμάντα σε ξένα πορτοφόλια; Έχεις κάτι να πείς άλλο εκτός οτι είναι ακριβή; Το καταλάβαμε. Μην την αγοράσεις...
Α, δεν σε είδα να επιχειρηματολογείς στην γυναίκα σου για τα 13κ που πέταξε στο υπερτιμημένο 500...Εμείς τις φταίμε τώρα να τα ακούμε...
Κι εγώ μπορώ να βάλω κι άλλα εικονίδια αλλά σέβομαι το φόρουμ και το γεγονός οτι είμαι διαχειριστής σε αυτό.Δε κάνω κουμάντο σε κανένα. ΓΕΝΙΚΩΣ αναφέρομαι στη τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας. Που το είδες το κουμάντο? Αντίθετα εσείς μου λέτε ότι σας φαίνεται ακριβή η 1 και η si, γυρίζοντάς το στο προσωπικό.
5 σελίδες τώρα που συνεχίζεται αυτό το σήριαλ δε βλέπω να το 'καταλάβατε'...αντιθέτως πάτε κόντρα στην άποψή μου περί τιμολογιακής πολιτικής των supermini ΓΕΝΙΚΩΣ.
Οι συζητήσεις μου με τη γυναίκα μου και οι απόψεις της νομίζω δεν αφορούν το φόρουμ.
Και μετά λένε μερικοί γιατί δε γράφουν μερικοί στο φόρουμ...με τέτοια αντιμετώπιση τι να πουν?
-
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ε τότε ρε φίλε γιατί ντε και καλά θές να κάνεις κουμάντα σε ξένα πορτοφόλια; Έχεις κάτι να πείς άλλο εκτός οτι είναι ακριβή; Το καταλάβαμε. Μην την αγοράσεις...
Α, δεν σε είδα να επιχειρηματολογείς στην γυναίκα σου για τα 13κ που πέταξε στο υπερτιμημένο 500...Εμείς τις φταίμε τώρα να τα ακούμε...
Κι εγώ μπορώ να βάλω κι άλλα εικονίδια αλλά σέβομαι το φόρουμ και το γεγονός οτι είμαι διαχειριστής σε αυτό.Δε κάνω κουμάντο σε κανένα. ΓΕΝΙΚΩΣ αναφέρομαι στη τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας. Που το είδες το κουμάντο? Αντίθετα εσείς μου λέτε ότι σας φαίνεται ακριβή η 1 και η si, γυρίζοντάς το στο προσωπικό.
5 σελίδες τώρα που συνεχίζεται αυτό το σήριαλ δε βλέπω να το 'καταλάβατε'...αντιθέτως πάτε κόντρα στην άποψή μου περί τιμολογιακής πολιτικής των supermini ΓΕΝΙΚΩΣ.
Οι συζητήσεις μου με τη γυναίκα μου και οι απόψεις της νομίζω δεν αφορούν το φόρουμ.
Και μετά λένε μερικοί γιατί δε γράφουν μερικοί στο φόρουμ...με τέτοια αντιμετώπιση τι να πουν?
Δεν στο γυρνανε επι προσωπικου, απλα επειδη εισαι τρανταχτο παραδειγμα εσυ ο ιδιος στο αναφερουν! Αλλα δεν φαινεται να βλεπεις αυτα που εχεις κανει εσυ....
Η τιμολογιακη σου αποψη επι μικρων... εκφραζεται κυριως στα τοπικ της Alfa Romeo, αλλα και τελος παντων μας την ειπες την αποψη σου... γιατι επι 5 σελιδες συνεχιζεις να επιμενεις? Προσπαθεις να μας κανεις να ασπαστουμε την αποψη σου με την τεχνικη του 'σκαω γαιδαρο'?
-
Για το πότε ξεκινάνε οι παραγγελίες έχουμε μάθει????
-
Eφόσον πια γράφτηκε ότι τα 24.000 ευρώ είναι υπερβολικά για Supermini γενικώς και όχι για τη Mito ειδικώς (όλα αυτά τα πυραυλάκια έχουν εξτρά που φουσκώνουν το τίμημα και αδειάζουν λογαρισμούς) νομίζω ότι το θέμα υπερτιμημένη QV είναι λήξαν. Όλα είναι υπερτιμημένα. Το ότι απευθύνονται στον 'πυροβολημένο' (με την καλή έννοια ) σημαίνει ότι δεν ακολουθούν τις παραδοσιακές αξίες του μέσου αγοραστή και τουλάχιστον στην Ελλάδα σημαίνει ότι δεν θα έχουν μαζικές πωλήσεις. Όλα όμως. Όχι μόνο η QV. Για τον μέσο αγοραστή υπάρχουν ένα σωρό άλλα αυτοκίνητα, αλλά και φτηνότερες πιο soft-core εκδόσεις αυτών των αυτοκινήτων.
-
Βρε Νίκο, τους έσκασες όλους στο thread. Παράτα το, μπορεί να έχεις δίκιο και αυτοί άδικο. Πάντως, χωρίς να λες ανοησίες, όταν **συστηματικά ** αποφεύγεις να απαντήσεις γιατί η QV είναι ακριβή ενώ για κάτι άλλα 'καυτά' μικρούλια με την ΙΔΙΑ τιμή δεν τρέχει τίποτα αυτό δείχνει πως είσαι προκατειλημμένος. Και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει προφανώς.
Δε μπορεί να είναι τόσο στραβός ο γιαλός, ρε συ...
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Βρε Νίκο, τους έσκασες όλους στο thread. Παράτα το, μπορεί να έχεις δίκιο και αυτοί άδικο. Πάντως, χωρίς να λες ανοησίες, όταν **συστηματικά ** αποφεύγεις να απαντήσεις γιατί η QV είναι ακριβή ενώ για κάτι άλλα 'καυτά' μικρούλια με την ΙΔΙΑ τιμή δεν τρέχει τίποτα αυτό δείχνει πως είσαι προκατειλημμένος. Και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει προφανώς.Δε μπορεί να είναι τόσο στραβός ο γιαλός, ρε συ...
Μα ρε συ έγραψα ότι όλα τα supermini στα 22.000 (που με τα έξτρα πάνε 24!) είναι πανάκριβα ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ (κι εγώ δεν είμαι ο μέσος αγοραστής) και γιαυτό και έκανα σύγκριση με άλλα αυτοκίνητα εδώ: viewtopic.php?p=1710677#p1710677
Απορώ...είναι τόσο παράλογο αυτό?
(δε το συνεχίζω...τα υπόλοιπα με ΡΜ)
-
Απλά τόση ώρα αναφερόσουν αποκλειστικά στην Mito και όχι και στα υπόλοιπα.
Εσύ από ότι καταλαβαίνω λες ότι όλα τα super mini που κινούνται εκεί τιμολογιακά είναι υπερτιμημένα.
Οκ.
-
[quote='Nikos120i]>Ο χρήστης Christobale έγραψε:
...η Μίτο υπολείπεται από όλα τα παραπάνω κυρίως σε ποιότητα κατασκευής...
Μάγκες εδώ είναι το θέμα και δεν το έχετε καταλάβει ακόμα! Ντροπή σας!
Συνεπώς για να κλείνει το θέμα...όλα τα υπόλοιπα σούπερμίνι έχουν περισσότερο δικαίωμα να κοστίζουν 22000€ γιατί έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής από την μίτο!!!
Θα πρέπει λοιπόν η μίτο να είναι τουλάχιστον 2 χιλιάρικα φθηνότερη ώστε να αντισταθμιστεί το έλλειμμα που έχει σε ποιότητα κατασκευής! -
Θα αρχισουμε παλι να αναμασάμε τα ιδια και τα ιδια;
-
Γνωρίζει κανένας κάποια αντιπροσωπεία στην Αθήνα να έχει διαθέσιμο test drive την MiTo 105 HP multiair ??? Αν είναι και νότια προάστεια ακόμα καλύτερα.
-
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Γνωρίζει κανένας κάποια αντιπροσωπεία στην Αθήνα να έχει διαθέσιμο test drive την MiTo 105 HP multiair ??? Αν είναι και νότια προάστεια ακόμα καλύτερα.Πιο μοτέρ είναι αυτό καινούριο ατμοσφαιρικό 1,4;
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Γνωρίζει κανένας κάποια αντιπροσωπεία στην Αθήνα να έχει διαθέσιμο test drive την MiTo 105 HP multiair ??? Αν είναι και νότια προάστεια ακόμα καλύτερα.
Ποιο μοτέρ είναι αυτό καινούριο ατμοσφαιρικό 1,4;
Ναι.
-
Ο χρήστης Christobale έγραψε:
Για το πότε ξεκινάνε οι παραγγελίες έχουμε μάθει????Έχουν ανοίξει οι παραγγελίες της QV! Μάλιστα υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που λογικά θα πατήσουν Ελλάδα αρχές του χρόνου.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Η Μίτο στα 21.000 είναι ακριβή για αυτά που προσφέρει και υπάρχουν σαφώς πιο οικονομικές λύσεις που μπορεί κάποιος να δώσει ακόμα και λίγα παραπάνω και να πάρει μεγαλύτερο και πιο άνετο όχημα
Θα ηθελα, για να θεωρησω την αποψη σου πληρως τεκμηριωμενη, να μου πεις τι ΔΕΝ προσφερει η mito (που κοστιζει 21000€), και το προσφερει καποιο αμεσα ανταγωνιστικο αυτοκινητο (και οχι διαφορετικης κατηγοριας) με το ιδιο κοστος κτησης.
Βασικα, ξερεις τι ακριβως προσφερει με 21000€?Οπως και να εχει, προσωπικα ξαναλεω πως προσωπικα τα βρισκω ολα υπερτιμημενα.
(Polo, mini, Mito, Corsa κτλ)
Εκτος και αν καποιος κανει καποιος συμβιβασμους στον εξοπλισμο.
Αλλα, πλεον, ολοι καλομαθαμε...Τελοσπαντων, νυσταξα και εγω...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχουν ανοίξει οι παραγγελίες της QV! Μάλιστα υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που λογικά θα πατήσουν Ελλάδα αρχές του χρόνου.Ρε παίδες πήρα στη SPICAR και μου είπαν ότι δεν έχουν ανοίξει οι κωδικοί..μέχρι τέλος του χρόνου θα ανοίξουν είπαν.
-
Έχουν ανοίξει οι παραγγελίες της QV! Μάλιστα υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που λογικά θα πατήσουν Ελλάδα αρχές του χρόνου.
Ρε παίδες πήρα στη SPICAR και μου είπαν ότι δεν έχουν ανοίξει οι κωδικοί..μέχρι τέλος του χρόνου θα ανοίξουν είπαν.
Δοκίμασε και αλλού...τέλος του χρόνου και μακακία που τους δέρνει!! Μέχρι το τέλος του χρόνου έχουν μείνει λιγότερες από 10 εργάσιμες και τα ενημερωτικά φυλλάδια από τη FAH έχουν φτάσει ήδη στις αντιπροσωπείες!!
-
Έχουν ανοίξει οι παραγγελίες της QV! Μάλιστα υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που λογικά θα πατήσουν Ελλάδα αρχές του χρόνου.
Ρε παίδες πήρα στη SPICAR και μου είπαν ότι δεν έχουν ανοίξει οι κωδικοί..μέχρι τέλος του χρόνου θα ανοίξουν είπαν.
δε λες καλα που δε σε πεταξαν εξω θεωρωντας οτι τους κοροιδευεις?
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Εγω στο εχω πει οτι αν σου κανει οδηγικα μαλλον ειναι μονοδρομος. Τελικα εχει και πενταλ και xenon και bose στο βασικο. Αν αφησεις καποιες προκαταληψεις **και ρισκαρεις λιγο να δοκιμασεις **τα οποια νεανικα προβληματα ολοκαινουριου μοτερ (αυτο ισχυει για καθε κατασκευαστη) τοτε σε ζαχαρι θα ειναι πολυ καλη επιλογη.Aυτο ειναι το θεμα...Δεν θελω περιπετειες, αλλα πολυ περισσοτερο δεν θελω ερασιτεχνικη αντιμετωπιση, σε επιπεδο υποστηριξης, και δυστυχως απο τις μεχρι τωρα συζητησεις,
αποψεις, εντυπωσεις που εχω, η Ελληνικη ΑR δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εγω στο εχω πει οτι αν σου κανει οδηγικα μαλλον ειναι μονοδρομος. Τελικα εχει και πενταλ και xenon και bose στο βασικο. Αν αφησεις καποιες προκαταληψεις **και ρισκαρεις λιγο να δοκιμασεις **τα οποια νεανικα προβληματα ολοκαινουριου μοτερ (αυτο ισχυει για καθε κατασκευαστη) τοτε σε ζαχαρι θα ειναι πολυ καλη επιλογη.
Aυτο ειναι το θεμα...Δεν θελω περιπετειες, αλλα πολυ περισσοτερο δεν θελω ερασιτεχνικη αντιμετωπιση, σε επιπεδο υποστηριξης, και δυστυχως απο τις μεχρι τωρα συζητησεις,
αποψεις, εντυπωσεις που εχω, η Ελληνικη ΑR δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη...Την αντιμετώπιση που έχει ο καθένας μας την καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι! Ανοιχτή αγορά έχουμε (σχεδόν ) και οι επιλογές είναι άφθονες. Μετά από 4 Alfa και 2 Fiat (και διάφορα άλλα οικογενειακά εκτός Ιταλίας) όποιος μου πει ότι είναι σταθερά ανικανοποίητος από τις παρεχόμενες υπηρεσίες των αντιπροσώπων θα σημαίνει 3 πράγματα:
-ότι είναι τεμπέλης και βαριέται να ψάξει το καλύτερο δυνατό για την τσέπη και το αυτοκίνητό του
-ότι είναι άσχετος από αυτοκίνητα και απλά όπου και να πάει νιώθει ότι τον κοροϊδεύουν
-ότι είναι ο Μητσοτάκης και έχει πέσει στην περίπτωσηΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το μοναδικό θέμα που μπορεί να έχει κάποιος με τους αντιπροσώπους της FAH έναντι (κάποιων) συναδέλφων τους είναι η αργοπορία στην ενημέρωση (βλ. Mito QV) και η κακή εκπαίδευση των πωλητών (που τελικά είναι θέμα των αντιπροσώπων και όχι τόσο της FAH). Κατά τα άλλα σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν ως γνωστόν καλοί και κακοί επαγγελματίες! Οπότε το θέμα της κακής (της χειρότερης από άλλους δηλ) εξυπηρέτησης του δικτύου της FAH καλό είναι να κλείσει γιατί δεν ανταποκρίνεται 100% στην αλήθεια των πραγμάτων!
Alfa Romeo Mi.Τo 2008