-
φιλε στο ενα πληρωνεις αυτα που ειπα πιο πανω και στα αλλα πληρωνεις αερα.
γιαυτο λεω οτι αξιζει τα λεφτα του.αν και 1800κυβ 18000ευρω δεν ειναι και πολλα σε σχεση με τα 1.4 και 20000 ευρω της μιτο ας πουμε.
-
τα 19κ€ που στοιχιζει αυτοκινητο 1.8λτ κ μαλιστα κορυφαια εκδοση του μοντελου,σου φαινονται πολλα η λιγα?με επιδοσεις αναλογες ενος μινι κουπερ,το οποιο παρεπιπτοντως κοστιζει 22κ€ παρα τον μικροτερο κυβισμο του?κ με παρα πολυ καλο εξοπλισμο(αναλογου εξοπλισμου μιτο 120 στοιχιζει 18.3κ€,500€ λιγοτερα)?
γιατι για εμενα ειναι μια χαρα..κ αν δεν ηταν 1.8λτ θα ηταν ακομη φθηνοτερο..κ τα αξιζει τα λεφτα του.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
κ με 16κ€ μια χαρα σοβαρη ειναι κ η μιτο η 1.4 ατμοσφαιρικη..ουτε ιδιαιτερες ελλειψεις στον εξοπλισμο εχει,ουτε ιδαιιτερως αργη ειναι..κ επειδη οπως ειπα,δεν μας υποχρεωνει κανεις να αυξανουμε τον επιπλεον εξοπλισμο αρα κ το κοστος,τοτε πoιο το προβλημα?αν είναι ακριβή 20k η 155άρα, τα 16k για ένα punto 1.4 μου φαίνονται εξωφρενικά
το 1.4 είναι μόνο για τρέντυδες που νομίζουν ότι ζουν στην ιταλία
-
τωρα ξερω οτι θα μου πειτε ''dont feed the trolls'' κ θα εχετε απολυτο δικιο αλλα δεν αντεχω..ρε σαξο,εχεις την ευγενη καλοσυνη να μου εξηγησεις γιατι οσοι παρουν το 1.4 ειναι τρεντυ που νομιζουν οτι ζουν στην ιταλια?
δηλαδη αν καποιον δεν τον ενδιαφερουν οι επιδοσεις κ απλως αρκειται στην εμφανιση?πρεπει με το ζορι να παρει το υπετροφοδοτουμενο??
η μηπως για να μην τον κακοχαρακτηρισουν καποιοι κομπλεξικοι ως τρεντυ κ αλλοπαρμενο πρεπει να παρει βαγκ?
κ επι της ευκαιριας..πιθανως δεν εχεις ιδεα απο εξωτερικο,ιδιαιτερως ιταλια..γιαυτο πετας απερισκεπτα οτι κατεβαζει το μυαλο σου.. -
όχι δεν είναι ακριβό φιλε CLAB, αυτό που ήθελα να δείξω είναι ότι όσο ανεβαίνουν οι επιδόσεις τόσο ανεβαίνει η τιμή ανεξaρτητος εταιρίας(στις premium λίγο περισσότερο για ευνόητους λόγους)
ιταλάκια καταλαβαίνω τι εννοείς αλλα για μένα το yaris(και το micra) είναι λίγο όσο τίμιο και αν είναι
p.s.τι σημασία έχει που είναι 1.4?
-
EDIT.... ........ [MOD]
-
EDIT............ [MOD]
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
το 1.4 είναι μόνο για τρέντυδες που νομίζουν ότι ζουν στην ιταλίαTo 1.4 είναι για κάποιους που δεν θέλουν το τούρμπο.Και επίσης δεν έχει 80,105 άλογα έχει.Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που δεν θέλει να ανέβει παραπάνω σε επιδόσεις,να μην διαλέξει τα 105.Και διαφωνώ με την άποψη σου γιατί αυτός που θα πάρει Golf με τα 80 άλογα πως πρέπει να λέγεται δηλαδή;Γερμανός μαζοχιστής;;;
-
Ο χρήστης romilos έγραψε:
Παρά το 'τέλος' που έγραψα χθες, δεν μπορώ να μην απαντήσω...
Ρε red monster ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΟ ΣΧΕΣΗ έχει αν έχω οδηγήσει alfa ή όχι; Στην τελική σιγά μην δώσω 25 χιλιάρικα για ένα super mini...
Έγραψε κάποιος ότι έχει πρόβλημα στα ηλεκτρονικά. Του απαντάει ένας άλλος ότι τα ηλεκτρονικά είναι γερμανικά. Και γράφω εγώ από κάτω ότι και γερμανικά να είναι (υπόθεση, ούτε στο αυτοκινητό μου δεν ξέρω τι είναι) οι μάγκες είναι οι γερμανοί και τα θύματα οι ιταλοί. Πρέπει να έχω οδηγήσει ιταλικό για να είναι σωστός ο συλλογισμός μου;!; Πόσο ΕΜΠίτης μπορεί να είσαι;
Ε Λ Ε Ο Σ.
Αν είναι να απαντήσεις, επειδή είμαστε ΠΟΛΥ εκτός θέματος, σε παρακαλώ με πμ...
Δηλαδη δε συμφωνεις γενικα με τη φιλοσοφια των σουπερ μινι? Δηλαδη αν το φιεστα σπορ κανει 17 περιπου ε το αλλο που εχει και ενα τουρμπο εστω, ποσο να εκανε?
.....Είσαι σίγουρος πως θες απάντηση;
Μπορείς να βρεις το ΙΔΙΟ αυτοκίνητο με ΠΙΟ πλούσιο εξοπλισμό ~3000 € φθηνότερα...
Τώρα το πως γίνεται το G.Punto 1.4 120hp Sport να έχει 3000 € φθηνότερα από το Mito 120hp Distinctive και να έχει πλουσιότερο εξοπλισμό, μόνο οι της Fiat θα μπορούσαν να το είχαν καταφέρει. Αλλά όσο υπάρχουν θύματα αυτά θα συμβαίνουν...
Για να φτιάξετε λοιπόν ένα Μιτο αντίστοιχο του G.Punto χρειάζεται να προσθέσετε το Sport πακέτο με τις 17αρες, τον πισω προφυλακτήρα, την αεροτομή και τους προβολείς ομίχλης (η πλούσια έκδοση και να μην τους έχει στανταρ ), το πίσω κάθισμα με 3 θέσεις που είναι και διαιρούμενο/αναδιπλούμενο (κανονικά έρχεται με 2 θεσεις και μονοκόμματο ) κάτι που μεταφράζεται σε ~1150 € επιπλέον της αρχικής τιμής και καταλήγει να πωλείται 4000 € ακριβότερα από το G.Punto
Αν πιστεύετε ότι τα 4000 ευρώ παραπάνω μπορούν να δικαιολογηθούν από την όποια διαφορά των 2 μοντέλων και η τελική τιμή για εσάς είναι ευκαιρία, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω...
-
Λαοπλάνε η Mito κάνει χρήση contractive αμορτισέρ και έχει ακριβότερο interface ηλεκτρονικών, αεροδυναμικό συντελεστή τον κορυφαίο στην κατηγορία της και όχι μόνο, και πόρτες δίχως πλαίσιο, και αξίζει κάθε ευρώσεντ παραπάνω από το Fiat....
-
EDIT.... ........ [MOD]
επί του θέματος, το mini φέρει ένα κόστος σχεδιασμού, εξέλιξης κτλ., το mito είναι απλά ένα punto πάνω σε μια πλατφόρμα corsa d...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Λαοπλάνε η Mito κάνει χρήση contractive αμορτισέρ και έχει ακριβότερο interface ηλεκτρονικών, αεροδυναμικό συντελεστή τον κορυφαίο στην κατηγορία της και όχι μόνο, και πόρτες δίχως πλαίσιο, και αξίζει κάθε ευρώσεντ παραπάνω από το Fiat....Ναι είμαι λαοπλάνος όταν η τιμή του συγκεκριμένου φτάνει αυτές αυτοκινήτων μεγαλύτερης κατηγορίας (βλέπε Scirocco ) που ακόμα και στην αρχική έκδοση των 22000€ δεν χρειάζεται να του προσθέσεις ΤΙΠΟΤΑ εξτρα.
Ο κόσμος ξέρει να κρίνει. Μην τον υποτιμάς, δεν είναι χαζός.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Λαοπλάνε η Mito κάνει χρήση contractive αμορτισέρ και έχει ακριβότερο interface ηλεκτρονικών, αεροδυναμικό συντελεστή τον κορυφαίο στην κατηγορία της και όχι μόνο, και πόρτες δίχως πλαίσιο, και αξίζει κάθε ευρώσεντ παραπάνω από το Fiat....
Ναι είμαι λαοπλάνος όταν η τιμή του συγκεκριμένου φτάνει αυτές αυτοκινήτων μεγαλύτερης κατηγορίας (βλέπε Scirocco ) που ακόμα και στην αρχική έκδοση των 22000€ δεν χρειάζεται να του προσθέσεις ΤΙΠΟΤΑ εξτρα.
Ο κόσμος ξέρει να κρίνει. Μην τον υποτιμάς, δεν είναι χαζός.
- Alfa GT 1.8 με 22.000 ευρώ
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει GT 1.8 στην Ελλάδα που να έχει 22 χήνες. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε περιπτώσεις που έχουν ξεμείνει από το 4μηνο της μείωσης κατά 50% στο ΕΤΤ, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο στρεβλή είναι η ελληνική αγορά αυτοκινήτου.
Από την άλλη βέβαια ο κόσμος χαζός δεν είναι όπως ισχυρίζεται ο λαοπλάνος και έχει ήδη αγοράσει περισσότερες από 67.000 Mito μέσα στο 2009
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ποιο αξιζει;
απταδυο αυτα η γενικα;Γενικα, πιο εχεις στο μυαλο σου σαν αυτοκινητο που αξιζει και το τελευταιο ευρω?
τουοτα,νισαν γιατι ειναι αμαξια γαιδουρια χωρις ζημιες με εταιριες που σεβονται τον πελατη και δεν του πουλανε αερα κοπανιστο.
αμαξια που δεν υποσχονται πολλα αλλα τα εχεις μια ζωη χωρις προβληματα.
αμαξια με καλες επιδοσεις ,οικονομικους κινητηρες ,καλη οδικη συμπεριφορα.
αμαξια για ανθρωπους που δεν τρωνε την φολα των εταιριων.Ρε ιταλάκια τράβα πάρε νισαν και τουότα εσύ...Με την μίτο τη ζόρι τραβάς??
Για την ιστορία , η δικία μου με της παναγιάς τα μάτια(όλα τα πακέτα , ηλιοροφές κλπ κλπ) πάνω αγοράστηκε 21300+...
Κάτι η έκπτωση της εταιρίας , κάτι το δώρο του αντιπρ, κάτι οτι αγοράστηκε μετρητής...
Το αυτοκίνητο δεν το αγοράζουμε με τα μέτρα της λαμαρίνας αλλά με τις ανάγκες μας...
Αν εσένα σε προβληματίζει μην ξαναπάρεις ιταλικό , είναι η τρίτη άλφα ανάμεσα σε δεκάδες φιατ και μάντεψε ....και το επόμενο άλφα θα είναι (εκτός αν μπλεξόυμε με καλές δουλειες και έχουμε μπάτζετ 60000+ οπότε θα είναι bmw/maserati )Tα ιαπωνικά που αναφέρεις (φαντάζομαι θα εννοείς τα κλασσικά auris κλπ) εκτός από βαρεμάρα ΕΜΕΝΑ δεν μου προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ άλλο ...
-
Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει GT 1.8 στην Ελλάδα που να έχει 22 χήνες. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε περιπτώσεις που έχουν ξεμείνει από το 4μηνο της μείωσης κατά 50% στο ΕΤΤ, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο στρεβλή είναι η ελληνική αγορά αυτοκινήτου.
Από την άλλη βέβαια ο κόσμος χαζός δεν είναι όπως ισχυρίζεται ο λαοπλάνος και έχει ήδη αγοράσει περισσότερες από 67.000 Mito μέσα στο 2009
Έτσι όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα το ρίχνουμε στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς
Ας μην παραθέσω λοιπόν στοιχεία από τι νούμερα κάνουν άλλα μοντέλα και σου χαλάσω το ΣΚ
-
H GT Veloce Progression κάνει €23.131, λάθος...όχι 22.000 λοιπόν (αλλά όλο και ένα 500άκο θα σου κόψει ο dealer).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έτσι όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα το ρίχνουμε στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς
Ας μην παραθέσω λοιπόν στοιχεία από τι νούμερα κάνουν άλλα μοντέλα και σου χαλάσω το ΣΚ
Με 'κόπο και ιδρώτα' απέκτησες το τίτλο του 'Λαοπλάνος 2009'....
Τα άλλα μοντέλα με τα άλλα μοντέλα και τα alfa romeo με τα alfa romeo, όπως λέμε όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα....Καλό ΣΚ, και άντε στο καλό -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
H GT Veloce Progression κάνει €23.131, λάθος...όχι 22.000 λοιπόν (αλλά όλο και ένα 500άκο θα σου κόψει ο dealer).+πινακίδες
+τέλη
+χρώμα
+έξοδα φακέλου αν βάλεις δόσεις....Νομίζω ότι η τιμή που αναφέρθηκε για τη Mito είναι με το κλειδί στο χέρι, και με 23.000+ ευρώ GT δεν παίρνεις Νίκ
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μπορείς να βρεις το ΙΔΙΟ αυτοκίνητο με ΠΙΟ πλούσιο εξοπλισμό ~3000 € φθηνότερα...
Τώρα το πως γίνεται το G.Punto 1.4 120hp Sport να έχει 3000 € φθηνότερα από το Mito 120hp Distinctive και να έχει πλουσιότερο εξοπλισμό, μόνο οι της Fiat θα μπορούσαν να το είχαν καταφέρει. Αλλά όσο υπάρχουν θύματα αυτά θα συμβαίνουν...
Audi A3 Sportback 2.0 TFSI S tronic 38000 €
Volkswagen Golf 5d 2.0 GTI DSG 34250 €
Seat Leon Leon 2.0 TSI FR DSG 30500 €Volkswagen Passat Limousine 3.2 FSI Highline 4Motion DSG 43000 €
Skoda Superb Superb 3.6 V6 Elegance 4X4 36396 €Αλλά όσο θα υπάρχουν θύματα αυτά θα συμβαίνουν.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008