-
Άρα καλά κάνουν οι ιταλοί και βάζουν 17” σε g.punto και mito. Εξάλλου όταν βάζανε στροφόμετρα και πεντάρια σασμάν, οι άλλοι είχαν δίπλα στο ταχύμετρο ρολόι κουζίνας και φυσικά ούτε πεντάρια, ούτε διαγώνια συστήματα φρένων, dohc, κλπ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θυμηθηκα τωρα μια συζητηση που ειχαμε με τον vellerefonti που οταν και αυτος διαπιστωσε το ιδιο (οτι το Α3 της μανας του εστριβε καλυτερα απο την 147 του) επαθε υπαρξιακο και νομιζε οτι δεν ξερει να οδηγει το αυτοκινητο του )Μαλλον θα ηταν μεθυσμενος.Δεν μπορει να εξηγηθει με καποιο αλλο λογικο τροπο.. Η οντως δεν ηξερε να οδηγει το αυτοκινητο του...
-
Ο χρήστης billar έγραψε:
Άρα καλά κάνουν οι ιταλοί και βάζουν 17” σε g.punto και mito. Εξάλλου όταν βάζανε στροφόμετρα και πεντάρια σασμάν, οι άλλοι είχαν δίπλα στο ταχύμετρο ρόλοι κουζίνας και φυσικά ούτε πεντάρια, ούτε διαγώνια συστήματα φρένων, dohc, κλπδεν ειπα πουθενα κατι τετοιο.. να βαλεις μεγαλη ζαντα αν υπαρχει λογος και οχι για να φαινεται ωραιο. και αυτο το πιστευω για ολους τους κατασκευαστες, οχι μονο για τους ιταλους
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω δεν το πιστευω αυτο.
τι μοτερακι ειναι;ηλεκτρικο;και πως κινει το νερο δλδ.προφανως απο τη μπαταρια , αφου δε δουλευει η μηχανη.. ρε συ δε θυμαμαι, το ειχαν εξηγησει στα περι τουρμπο στα τεχνικα..
παντως και σβηστό συνεχιζει να κυκλοφορει νερο και να ψυχει τη τουρμπινα..δεν θυμαμαι αν ειναι το νερο του ψυγειου , θα ψαξω να βρω τα ποστ
edit
viewtopic.php?f=6&t=31258&start=195Qsis παντως στον 2.0 TFSI αλλα και στους υπολοιπους tsi του GROUP υπαρχει οντως μια μικρη ηλεκτρικη αντλια που κυκλοφορει το νερο στο αξονακι της τουρμπινας για max 8 λεπτα αφοτου σβησει το μοτερ.
αυτο βεβαια δεν αναιρει το διλεπτο στο ρελαντι να κυκλοφορησει το λαδι.και το χαν αναλυσει κι αλλοι παλιοτερα..
καλα εγω λεω την αντλια μοτερακι
θα πρεπει να το δω για να το πιστεψω
V 51 ειναι ο κωδικος της , στα διλιτρα μοτερ οταν ειναι σηκωμενο στο αναβατοριο και λειπει το πλαστικο καλυμα απο κατω φαινεται καθαρα κατω απο το ψυγειο, και ακουγεται ελαχιστα με σβηστο μοτερ αμα σκυψεις απο κατω μπροστα στην μασκα ακριβως, αλλα να εχει λιγη ησυχια βεβαια.
-
πραγματικα η μεγαλη διαμετρος δε νομιζω οτι κανει καμια ουσιαστικη διαφορα στο στριψιμο..οσο για το πολυσυζητημενο Α3-147 εχει σκεφτει κανεις οτι οσο αμπαλοι και αν ειναι οι γερμανοι, ενα αυτοκινητο που κατασκευαστηκε αρκετα ΜΕΤΑ απο την 147 οφειλε να στριβει καλυτερα?
θυμηθηκα τωρα μια συζητηση που ειχαμε με τον vellerefonti που οταν και αυτος διαπιστωσε το ιδιο (οτι το Α3 της μανας του εστριβε καλυτερα απο την 147 του) επαθε υπαρξιακο και νομιζε οτι δεν ξερει να οδηγει το αυτοκινητο του
κιουσης εννοειται εκανα πλακα για το γνωστο θεμα
παντως δεν νομιζω οτι το α3 στριβει καλυτερα απο 147 η για να ειμαι πιο σωστος εγω τουλαχιστον δεν εχω καταφερει να το στριψω καλυτερα
στην τελικη πιστευω οτι για αυτοκινητα καλοστημενα και πανω απο το μεσο ορο γενικα, τον κυριαρχο ρολο παιζει και το οδηγικο στυλ και τι ταιριαζει στον καθενα απο εμας
και για να ειμαι και on topic η μιτο για παραδειγμα εχει ξενισει αρκετους με το τιμονι της αλλα και με τη συμπεριφορα των ηλεκτρονικων της, εγω ομως που καταφερα και την οδηγησα 3 φορες μπορω με σιγουρια να πω οτι σε κλειστες στροφοδιαδρομες μπορεσα και εστριψα καλυτερα θεωρω (σαν αισθηση, χωρις να εχω καποια αντικειμενικη μετρηση), απο τα αλλα αυτοκινητα που εκανα test drive εκεινη την περιοδο (σιροκο γκολφ μπραβο 206...) -
-
@mixanag
μιας και σε βρηκα! αυτο απο παιρνει νερο ? απο το ψυγειο ή εχει δικο του?το νερο του ψυγειου κυκλοφορει max 8 λεπτα.
-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
@mixanag
μιας και σε βρηκα! αυτο απο παιρνει νερο ? απο το ψυγειο ή εχει δικο του?το νερο του ψυγειου κυκλοφορει max 8 λεπτα.
ευχαριστω
-
οσο για το πολυσυζητημενο Α3-147 εχει σκεφτει κανεις οτι οσο αμπαλοι και αν ειναι οι γερμανοι, ενα αυτοκινητο που κατασκευαστηκε αρκετα ΜΕΤΑ απο την 147 οφειλε να στριβει καλυτερα?
Όχι δεν οφείλει να στρίβει καλύτερα, γιατί δεν είναι μοντέλο της ίδιας εταιρίας.
Η Milano οφείλει να στρίβει καλύτερα, και γενικά να είναι καλύτερη από την 147.
Το Α3 όφειλε να είναι καλύτερο από το προηγούμενο του.
Και το γενικό συμπέρασμα αν θες ήταν και είναι ότι η 147 ήταν και είναι ανώτερο στα οδηγικά χαρακτηριστικά από το Α3....no offence...τι να κάνουμε αφού έτσι ήταν και είναιΒέβαια απορώ γιατί ακόμη εμπλέκεται στις συζητήσεις η 147.
Τόσο νεκρόφιλοι δεν είναι ούτε οι ίδιοι οι αλφίστι.... -
νομίζω Alfa Romeo Mi.TO 2008 είναι ο τίτλος και ** όχι **
BMW vs AR ούτε Germans vs Italians....τόσες σελίδες άσχετες...όσους δηλαδή μας απασχολεί η mito θα πρέπει να διαβάσουμε ανάμεσα στα άσχετα post και μερικά για τη mito στο forum της..?
-
Ο χρήστης Christobale έγραψε:
νομίζω Alfa Romeo Mi.TO 2008 είναι ο τίτλος και ** όχι **BMW vs AR ούτε Germans vs Italians....τόσες σελίδες άσχετες...όσους δηλαδή μας απασχολεί η mito θα πρέπει να διαβάσουμε ανάμεσα στα άσχετα post και μερικά για τη mito στο forum της..?
Αν νομίζεις εδώ ότι θα διαβάσεις σοβαρά πράγματα τότε πρέπει να αναθεωρήσεις....
Κάνε την βόλτα σου από το alfisti.gr που μπορείς να βρεις από μηχανολογικά θέματα μέχρι ότι άλλο θες....
Εδώ να μπαίνεις πάντα οπλισμένος με υπομονή και έτοιμος για μάχη....γιατί έτσι συνήθως καταλήγουν όλες μα όλες οι συζητήσεις....δυστυχώς -
Ο χρήστης Christobale έγραψε:
νομίζω Alfa Romeo Mi.TO 2008 είναι ο τίτλος και ** όχι **BMW vs AR ούτε Germans vs Italians....τόσες σελίδες άσχετες...όσους δηλαδή μας απασχολεί η mito θα πρέπει να διαβάσουμε ανάμεσα στα άσχετα post και μερικά για τη mito στο forum της..?
Σωστός είσαι...
Ένα Άλφα Μίτο τόπικ έχει λόγο υπάρξης όταν μπαίνουν Κάτοχοι και γράφουν τις εντυπώσεις, τις απορίες και τα προβλήματά που έχουν αντιμετωπίσει στη σύντομη ή μη συμβίωσή τους με το εν λόγω μοντέλο.
Επίσης έχει λόγο ύπαρξης όταν μπαίνουν Μη-Κάτοχοι και ρωτάνε για το μοντέλο και το κυριότερο καταθέτουν τις δικές τους, απορίες και εμπειρίες, οδηγικές ή μη.
Απόψεις του στυλ «Έχει πρόβλημα το τιμόνι, μια βόλτα σε όλα τα φόρουμ θα σας πείσει (!)»,
δεν προσφέρουν τίποτα.Αν ξέρετε κάτι γράψτε το, αλλιώς ρωτήστε, δεν κάνει κακό...
- 1 για το αλφίστι...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
οσο για το πολυσυζητημενο Α3-147 εχει σκεφτει κανεις οτι οσο αμπαλοι και αν ειναι οι γερμανοι, ενα αυτοκινητο που κατασκευαστηκε αρκετα ΜΕΤΑ απο την 147 οφειλε να στριβει καλυτερα?
Όχι δεν οφείλει να στρίβει καλύτερα, γιατί δεν είναι μοντέλο της ίδιας εταιρίας.
Η Milano οφείλει να στρίβει καλύτερα, και γενικά να είναι καλύτερη από την 147.
Το Α3 όφειλε να είναι καλύτερο από το προηγούμενο του.
Και το γενικό συμπέρασμα αν θες ήταν και είναι ότι η 147 ήταν και είναι ανώτερο στα οδηγικά χαρακτηριστικά από το Α3....no offence...τι να κάνουμε αφού έτσι ήταν και είναιΒέβαια απορώ γιατί ακόμη εμπλέκεται στις συζητήσεις η 147.
Τόσο νεκρόφιλοι δεν είναι ούτε οι ίδιοι οι αλφίστι....Λιγο υπεροπτικη δηλωση ή μου φαινεται...?
Αλλο πραγμα να ηταν πιο 'ζωντανη' η 147 στο στριψιμο και αλλο
'το Α3 εστριβε καλυτερα και αποτελεσματικοτερα', αρα και γρηγοροτερα...
Μαλλον εχετε μπερδεψει τις εκφρασεις... -
** [mod]**
-
τελικα της παει πολυ το κιτρινο (για να ειμαστε κ on topic)
Youtube Video -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Α3....no offence...τι να κάνουμε αφού έτσι ήταν και είναιεγω δε προσβαλλομαι καθολου , ενα λογικο συμπερασμα εβγαλα μιας και η τεχνολογια παει μπροστα
νομιζω οτι μιλαμε για σοβαρες εταιρειες που κοιτουν λιγο και το πώς στριβει ενα αυτοκινητο, δε σου πα οτι στριβει το i30 (που μπορει να στριβει κιολας σε σχεση με παλιοτερες αλφα, δεν ξερω)
παντως μιας και ειχες σχολιασει οτι στο vag τα αυτοκινητα σε λιγο λογω των τεραστιων πελματων τους τους θα φτασουν να ενωσουν τις ροδες τους να σου θυμισω οτι το δικο μου αστριφτο που ειναι το κοφυφαιο γκολφ φοραει μολις 225 το οποιο ειναι οριακα μεγαλυτερο απο το 215 της μιτο..
λες να φταιει και η ψευτικη 4κινηση που 'λειτουργει βοηθητικα' , δε ξερω.. σιγουρα εχω πανω απο 150 αλογα μπροστα συνεχεια -
** [mod]**
-
** [mod]**
-
** [mod]**
-
E>Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
Α3....no offence...τι να κάνουμε αφού έτσι ήταν και είναιΤα έχω οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα και θα πω αυτό που έχω πει και άλλες φορές.Το Αudi μπορεί ανετότατα να ακολουθήσει την Αlfa σε δρόμους με στροφές.Απλά αυτό θα γίνει με λιγότερη συμμετοχή στα δρώμενα καθώς η Alfa σε βάζει περισσότερο στην πρίζα.Τέλος του από μένα.
Όσο για το χρώμα της Μito το λευκό κρεμ,το σαμπανιζέ και το μαύρο εμένα μου αρέσουν περισσότερο...και δη αν υπάρχει δυνατότητα να μπουν και δερμάτινα που θα κάνουν την αντίθεση μέσα έξω ακόμα καλύτερη!!
Alfa Romeo Mi.Τo 2008