-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι, δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα στο ρινγκ; Κιντο, you are slipping...Γιατί ρε? Κάνουν τα σκίτσα χρόνους?
-
Εσύ θα μου πεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ θα μου πεις.Αφού μου πεις τι σημαίνει 'slipping'.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δικαιολογίες για έλλειψη χρημάτων εξέλιξης ενός νέου πατώματος...και χάσιμο της ευκαιρίας να κόψει πλέον τον ομφάλιο λώρο από τη ΦΙΑΤ.Μιλάμε ακόμα για ένα super mini που βασίζεται στο Punto, δεν αλλάξαμε θέμα; Γιατί έχω αρχίσει να μπερδεύομαι με τις προσδοκίες σου.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπρεπε να κάνουν. Το πλαίσιο/αναρτήσεις του Grande έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να δώσει πολλά στο δρόμο.Και για το rebadge που... έρχεται όπως λες πιο πάνω, πλάκα κάνεις, έτσι;
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Δικαιολογίες για έλλειψη χρημάτων εξέλιξης ενός νέου πατώματος...και χάσιμο της ευκαιρίας να κόψει πλέον τον ομφάλιο λώρο από τη ΦΙΑΤ.
Μιλάμε ακόμα για ένα super mini που βασίζεται στο Punto, δεν αλλάξαμε θέμα; Γιατί έχω αρχίσει να μπερδεύομαι με τις προσδοκίες σου.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπρεπε να κάνουν. Το πλαίσιο/αναρτήσεις του Grande έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να δώσει πολλά στο δρόμο.Και για το rebadge που... έρχεται όπως λες πιο πάνω, πλάκα κάνεις, έτσι;
@νδρέας
Καθόλου...πάτωμα FIAT, μοτεράκια FIAT...ίσως δούμε και ηλεκτρονικά FIAT...άρα τι μένει? Το σχέδιο...που οι Ιταλοί είναι εκπληκτικοί σε αυτό. Άρα...ουσιαστικά από τα νευραλγικά σημεία του αυτοκινήτου...συμπεραίνω rebadge! Επέτρεψέ μου να διατηρώ αυτή την άποψη.
-
Η ένστασή μου έγκειται στο... 'έρχεται'
Λες και γίνεται πρώτη φορά. Η 155 τι ήταν; Και η 164. Απλά όσο μικρότερη είναι η κατηγορία, τόσο πιο λίγες οι διαφορές. Φυσικό είναι.@νδρέας
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κανά χρόνο πίστας έχουμε?Παρών!
Στην πίστα του Fuji, ο δοκιμαστής Takuma Kulini (ιαπωνοϊταλός είναι, με ιταλική ψυχή, αλλά γιαπωνέζικη τεχνική) έγραψε 1:59:3 χωρίς ρεζέρβα,εταζέρα και πίσω ηχεία. -
Θυμασαι τι πιέσεις ειχε στα ελαστικα;
-
-
Παιδιά ξέρει κανείς πόσους αερόσακους έχει στην βασική έκδοση??
Πόσα αστέρια για την προστασία πεζών??Μήπως πόσα λίτρα χώρο αποσκευών??
Τα ρωτάω αυτά γιατί μαζεύτηκαν αρκετοί με μαντικές ιδιότητες οπότε καλό
θα ήταν να το εκμεταλλευτούμε..... -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Κανά χρόνο πίστας έχουμε?
Παρών!
Στην πίστα του Fuji, ο δοκιμαστής Takuma Kulini (ιαπωνοϊταλός είναι, με ιταλική ψυχή, αλλά γιαπωνέζικη τεχνική) έγραψε 1:59:3 χωρίς ρεζέρβα,εταζέρα και πίσω ηχεία.Α ωραία. Μιας και σε βρήκα, πόσο είχα κάνει στις Σέρρες με το Tiida V-spec;
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Παιδιά ξέρει κανείς...Δεν ξέρω τίποτα απ'όλα αυτά αλλά ξέρω ότι θα έχει ανεπαρκή φρένα που θα πυρακτώνουν τους δίσκους στη μέση του 2ου φρεναρίσματος με αποτέλεσμα έξοδο από το δρόμο και πρόκληση πυρκαϊών στα δάση από την επαφή των καυτών δίσκων με τις ξερές πευκοβελόνες.
Τότε το AutoTriti θα συνεργαστεί με την Greenpeace και θα απαιτήσουν από την Alfa Romeo να βάζει σην Junior φρένα από 8C Competizione μαζί με ανασχετικό αλεξίπτωτο, κινητά αερόφρενα (φλαπς) και γάντζο προσνήωσης όπως θα έχουν οι Junior στην υπόλοιπη Ευρώπη για να μη σκοτώνεται ο κοσμάκης και να γλιτώσουν και τα εναπομείναντα δάση.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Κανά χρόνο πίστας έχουμε?
Παρών!
Στην πίστα του Fuji, ο δοκιμαστής Takuma Kulini (ιαπωνοϊταλός είναι, με ιταλική ψυχή, αλλά γιαπωνέζικη τεχνική) έγραψε 1:59:3 χωρίς ρεζέρβα,εταζέρα και πίσω ηχεία. -
Το πανάκριβο -προδιαγραφών FIA- σύστημα πυρόσβεσης και την υποχρεωτική χρήση κράνους με μπαλακλάβα ξέχασες...
-
..... και φυσικά να βγάλει το manettino!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εδώ δεν έχουμε mules ακόμα, θα έχουμε χρόνο? 2011 και αν.Για mules δεν ξέρω, πάντως 12ποντες γόβες σίγουρα θα μπουν μέσα... (θα τις φοράνε οι κοπέλες των οδηγών)
-
Δε πα να χει και σουστες....ΕΙναι το επομενο μου αυτοκινητο.-
Υγ:Και τωρα θα ρθει καποιος να πει για το Μαρκετινγκ της Αλφα..
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εδώ δεν έχουμε mules ακόμα, θα έχουμε χρόνο? 2011 και αν.
Για mules δεν ξέρω, πάντως 12ποντες γόβες σίγουρα θα μπουν μέσα... (θα τις φοράνε οι κοπέλες των οδηγών)
Βασικό επίσης να φοράνε κι άλλα φετιχιστικά αξεσουάρ!
(προσοχή , αν την πάρετε με ύφασμα στα καθίσματα, τα υγρά λερώνουν , άλλη μια πληροφορία κατευθείαν από τις δοκιμές στο Ring!) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Βασικό επίσης να φοράνε κι άλλα φετιχιστικά αξεσουάρ!Καλα αν δω κοπελα με βαμμενα νυχακια και πεδιλακι-κοντο σορτσακι μεσα στην Αλφα δε με σωζουν ουτε τα δερματινα..
-
Πόσο μάλλον με δολοφονικά μικροσκοπικό τζην σορτσάκι προερχόμενο από ακρωτηριασμό ενός μπλουτζήν του οποίου η μετατροπή για σορτσάκι ξεκίνησε και σε στρινγκάκι κατέληξε...
Σε συνδυασμό με 15ποντο mule με πέντε πόντους πλατφόρμα, piercing στον αφαλό...
Και φανελάκι αμάνικο λευκό, κομμένο τόσο κοντό που να δυσκολεύεται να σκεπάσει τις ρώγες!
Alfa Romeo Mi.Τo 2008