-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eίπα εγώ το αντίθετο?
Το διάβασα μου έκανε εντύπωση και το έβαλα. Θα δούμε τι θα γίνει από την Alfa.Δεν είπα ότι είπες το αντίθετο Θανάση, κάλα έκανες και το έβαλες, να το σχολιάσουμε.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Απαράδεκτο πάντως να το 'κρύβουν' έτσι ύπουλα αδιαφορώντας για τους ήδη υπάρχον ιδιοκτήτες. Καλά έλεγα ότι βιάστηκαν να το βγάλουν...Kάποιοι όμως λοιδορούσαν όσους έλεγαν ότι κοπανάει ώρες ώρες το αμάξι.
Καποιοι βιαζονται υπερβολικα να κατηγορησουν...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Η χαρά του έλληνα είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα...κάποιοι πως και πως περιμένουν στη γωνιάαυτο ξαναπεστο! δεν βγηκε καλα καλα το αμαξι στην αγορα και αρχισαν να το θαβουν. μου θυμιζει την υποθεση bravo με το εγκυροτατο περιοδικο auto σαββατ/κο!!! εγω προσωπικα, κατοχος της μιτο, δεν εχω αντιληφθει καποιο τετοιο γεγονος,αν και εχω κανει 6000χλμ. το αμαξι δουλευει ρολοι. ας λενε και ας γραφουν οτι π@π@ρολογιες θελουν! και εγω μπορω να βγω και να γραψω οτι θελω για να βλαψω καποιον. ολα αυτα καπου αποσκοπουν και το ασχημο ειναι οτι επηρεαζουν και το αγοραστικο κοινο. αν ηταν κατι το σοβαρο θα ειχε βγει επισημα η alfa romeo και θα ζητουσε ανακληση,πραγμα που δεν εχει συμβει...
-
Γιατί, νομίζεις ότι κάθε αλλαγή στo setup ενός αυτοκινήτου βγαίνει παραέξω; Εννοείται ότι στα 6-7 χρόνια που μένει ένα μοντέλο στην παραγωγή υφίσταται διάφορες αλλαγές, κάτι που βλέπει κανείς και από τις αλλαγές των κωδικών στα part manuals.
Στην ταμπακιέρα τώρα, μπράβο στην AR αν όντως ισχύσουν αυτά που αναφέρονται, αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να φτάσουν στο σημείο αυτό.
(υπάρχουν κάποια σχόλια πάντως για την Mito στο εξωτερικό που είναι αρκετά οικουμενικά. Αν είναι σχέδιο συνωμοσίας δεν το ξέρω, το γεγονός είναι αυτό πάντως.)
-
μην ακουτε τπτ , ειναι πανεμορφο αμαξι κ μακαρι να βγει κ αξιοπιστο , γτ το αξιζει. Κ δεν εχω ουτε ειχα ποτε αλφα. Το μιτο ειναι απλα εκπληκτικα ομορφο κ οσοι λενε διαφορα για μενα απλα το ζηλευουν.
-
Από χρόνο σε χρόνο πάντα σε όλα τα μοντέλα υπάρχουν μικροδιαφορές σε υλικά, set up, εξαρτήματα οτιδήποτε. Με τη λογική αυτή πάντα είναι πιο 'λογικό' να προτιμάς ένα μοντέλο που είναι στο κουρμπέτι 1-2 χρόνια παρά ένα νιόπι. Αν ήταν σοβαρές οι αλλαγές η Alfa Romeo θα ανακοίνωνε ανάκληση.
Αναμένω άμεσα ρεπορτάζ-σοκ του autotsagarodeutera με τον Krief σε κρυφή κάμερα να ζητά συγνώμη από το Θεό που βγήκε τέτοιο χρέπι από τα χέρια του.
Ελέησον... -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
μην ακουτε τπτ , ειναι πανεμορφο αμαξι κ μακαρι να βγει κ αξιοπιστο , γτ το αξιζει. Κ δεν εχω ουτε ειχα ποτε αλφα. Το μιτο ειναι απλα εκπληκτικα ομορφο κ οσοι λενε διαφορα για μενα απλα το ζηλευουν.Τώρα ειδικά που ετοιμάζεται η GTA με 240 άλογα ( ) να δούμε ποιος την πιάνει!
-
Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε !
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στην ταμπακιέρα τώρα, μπράβο στην AR αν όντως ισχύσουν αυτά που αναφέρονται, αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να φτάσουν στο σημείο αυτό.
σε ποιο σημειο εφτασαν δλδ?δε καταλαβα..
(δε βρισκω το ποστ ) -
Το αυτοκίνητο είναι μια χαρά, και ας έχει μια υπεραντιδραστικότητα στις ανωμαλίες του δρόμου.
Εγώ το έχω αποδώσει στις 18άρες ζάντες που φοράω, κ το λήγω εκεί, καθότι δεν με έχει προδώσει ακόμα στην οδική συμπεριφορά του.
Μπράβο πάντως στον mirage που έβγαλε ένα θέμα που πιθανόν να ενδιαφέρει όλους τους κατόχους μιας Mito.
Τώρα για το τι λέγεται για το μοντέλο απο ανθρώπους που ούτε καν το έχουν οδηγήσει, νομίζω ότι θα πρέπει να είναι κάπως περισσότερο προσεκτικοί στις εκφράσεις τους και στις νουθεσίες τους σχετικά με το πότε πρέπει να αγοραστεί ενα αυτοκίνητο που φοράει κινητήρα και κιβώτιο που ήδη έχουν 'περπατήσει' για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κ άλλωστε υπάρχουν άτομα που πληρώνουν αδρά για ένα σήμα ή μια ιστορία.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού.... -
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοποθετησαν ημιακαμπτο αξονα πισω.
τοσο πολυ στοιχιζει μια αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων .ας βαζαν αυτην της 156. -
@moondriver
καλα τα σχολια τα οποια εγιναν και τα προβληματα τα οποια αναφερθηκαν δεν αφορουσαν τον κινητηρα και το κιβωτιο.
η ΜΙΤΟ ειναι νεο μοντελο και ειναι πολυ πιθανο οπως καθε καινουριο αυτοκινητο(ανεξαρτητως μαρκας) να βγαλει 'παιδικες ασθενειες'το 'οσα δε φτανει η αλεπου' νομιζω οτι ηταν περιττο..
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοποθετησαν ημιακαμπτο αξονα πισω.
τοσο πολυ στοιχιζει μια αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων .ας βαζαν αυτην της 156.Γιατί είναι αυτός που αρμόζει σε αυτοκίνητα πόλης 4 μέτρων.
-
οπως το mini cooper ή το Α3 που φτανει το εξωφρενικο μηκος των 4,2 μετρων
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@moondriver
καλα τα σχολια τα οποια εγιναν και τα προβληματα τα οποια αναφερθηκαν δεν αφορουσαν τον κινητηρα και το κιβωτιο.
η ΜΙΤΟ ειναι νεο μοντελο και ειναι πολυ πιθανο οπως καθε καινουριο αυτοκινητο(ανεξαρτητως μαρκας) να βγαλει 'παιδικες ασθενειες'Οι παιδικές ασθένειες είναι περαστικές και γιατρεύονται. Το σημαντικό πρόβλημα είναι η μεσογειακή αναιμία και αυτό είναι ανίατο... Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι?
-
δεν ξερω τι εννοεις αρμοζει αλλα μια ανεξαρτητη αναρτηση προσφερει περισσοτερη ανεση
στα σαμαρακια και στις λακουβες των δρομων της πολης. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
@moondriver
η ΜΙΤΟ ειναι νεο μοντελο και ειναι πολυ πιθανο οπως καθε καινουριο αυτοκινητο(ανεξαρτητως μαρκας) να βγαλει 'παιδικες ασθενειες'Οι παιδικές ασθένειες είναι περαστικές και γιατρεύονται. Το σημαντικό πρόβλημα είναι η μεσογειακή αναιμία και αυτό είναι ανίατο... Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι?
δεν ξερω τι εννοεις αρμοζει αλλα μια ανεξαρτητη αναρτηση προσφερει περισσοτερη ανεση
στα σαμαρακια και στις λακουβες των δρομων της πολης.σωστος,ειδικα αν μιλαμε για σπορ στησιμο ο ημιακαμπτος σου σπαει τη μεση , αλλα η ανεξαρτητη αναρτηση κοστιζει και πιανει χωρο(για αυτο την εβγαλαν στο civic ) και η μιτο δεν παυει να ειναι σουπερμινι,κανενα αλλο σε αυτη την κατηγορια δεν εχει ανεξαρτητη.
και αυτοι λεφτα πανε να βγαλουν.. -
οπως το mini cooper ή το Α3 που φτανει το εξωφρενικο μηκος των 4,2 μετρων -
O Krief θα φύγει σαν φίλος από την Alfa Romeo και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Volkswagen αναζητώντας νέες προκλήσεις.
-
@moondriver
η ΜΙΤΟ ειναι νεο μοντελο και ειναι πολυ πιθανο οπως καθε καινουριο αυτοκινητο(ανεξαρτητως μαρκας) να βγαλει 'παιδικες ασθενειες'το 'οσα δε φτανει η αλεπου' νομιζω οτι ηταν περιττο..
Η απαντησή μου εμπεριείχε το νόημα ότι το αυτοκίνητο σε σημαντικά επιμέρους τμήματα του έχει δοκιμαστεί με επάρκεια και επιτυχώς.
Κ ως νέο μοντέλο, είναι αποδεκτό ως ένα βαθμό να βγάζει προβλήματα, από μικροτριγμούς στο εσωτερικό ( όπως το δικό μου) εώς οτιδήποτε άλλο. Εφόσον όμως υπάρχει η διάθεση απο την εταιρεία να διορθωθούν, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί.
ΟΜΩΣ, τα όποια γενικόλογα υποτιμητικά σχόλια για μια εταιρεία όπως η ALFA ROMEO ή τα όποια υπονοούμενα για αυτούς που έσπευσαν να αγοράσουν το αυτοκίνητο, θεωρώ πως είναι τουλάχιστον ατυχή, ή, για να το πω και διαφορετικά, μαλακί*ς.
Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία απο το αυτοκίνητο, είτε θετική, είτε αρνητική, σαφώς και είναι θεμιτό να την παραθέτει. Αλλά επειδή η δική μου είναι θετική, δεν σημαίνει πως το μοντέλο είναι και το ιδανικό. Ισχύει και το αντίστροφο για κάποιον άλλον. Η 'μαιευτική' του Σωκράτη είναι για τους αδαείς. Όλα είναι θέμα personal's observations.
Αυτό που δεν ισχύει, όμως, είναι οι μη κατοχοί του να το κρίνουν λες και εχουν κάνει μαζί του χιλιάδες km.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008