-
Edit [mod cmarin]
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
είναι κατά 95% ίδιο το χρώμα.
Σε πιθανότητα, αναλογία ή φωτεινότητα;
Παρέθεσα δύο φωτογραφίες (με διαφορετικό φωτισμό βεβαίως) βγάλε συμπέρασμα, δεν είμαι γραφίστας.
Τέλος, αν περάσεις από τον Παζαρόπουλο έχει ένα 500άκι δίπλα σε μια ένα Μίτο (και τα δύο κόκκινα)...επίσης, εκεί μπορείς να κρίνεις μόνος σου.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
...18αρα ειπαμε ε?
Αυτόοο ακριβώς.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Edit [mod cmarin]Α, για να σου πω μη μου κολάς εμένα...
-
-
edit
γιατί επιμένεις? [mod cmarin] -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Edit [mod cmarin]
Α, για να σου πω μη μου κολάς εμένα...
Πωωω σου λεω αγαπη μου...!!!
Ο ενας για τον αλλο ειμαστε γεννημενοι, ΤΕΛΟΣ !!! -
-
Τέρμα οι μπηχτές.
Συνεχίστε με πμ όσοι θέλετε να σπαταλήσετε το χρόνο σας με άσχετα θέματα. Έλεος βρε παιδιά, κοτζάμ μαντράχαλοι είστε, όλη την ώρα θέλετε κάποιον από πίσω σας να σας για να σας 'επαναφέρει';pavlos23
-
οχι μην το κανετε με πμ,προτροπη για να φατε μπαν ειναι...
-
Παρακαλώ να συνεχιστεί η παράθεση φωτογραφιών για μερικούς που δεν έχουν δει τα μοντέλα.
-
Χθες μέσα στην κίνηση ακολουθούσα ένα MiTo και σε όλη τη διαδρομή (γύρω στα 500 μέτρα σταμάτα-ξεκίνα) ακούγονταν τρελά τα φρένα του. Αφού οι πεζοί γυρνούσαν τρομαγμένοι κάθε φορά που σταματούσε. Η κοπέλα δε που το οδηγούσε έκρυβε με τα χέρια το πρόσωπό της από τη ντροπή. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα δει άλλο στο δρόμο και το πρώτο που είδα έσκουζε.
Τι μπορεί να έφταιγε; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Χθες μέσα στην κίνηση ακολουθούσα ένα MiTo και σε όλη τη διαδρομή (γύρω στα 500 μέτρα σταμάτα-ξεκίνα) ακούγονταν τρελά τα φρένα του. Αφού οι πεζοί γυρνούσαν τρομαγμένοι κάθε φορά που σταματούσε. Η κοπέλα δε που το οδηγούσε έκρυβε με τα χέρια το πρόσωπό της από τη ντροπή. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα δει άλλο στο δρόμο και το πρώτο που είδα έσκουζε.
Τι μπορεί να έφταιγε;σφύριγμα ή βουητό?
αλλαγή τα τακάκια ίσως?
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
Τι μπορεί να έφταιγε;σφύριγμα ή βουητό?
αλλαγή τα τακάκια ίσως?
Ξεχασμενο χειροφρενο;
-
Μπάσο βουητό μάλλον και το έκανε μόνο όταν πατούσε το φρένο και αν κατάλαβα καλά λίγο πριν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί. Τακάκια σε καινούργιο αυτοκίνητο; Αν είχε ξεχάσει το χειρόφρενο δε θα ακουγόταν συνεχώς ο θόρυβος; Ποιος ξέρει...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τι μπορεί να έφταιγε;Aς μας φωτισει καποιος που το εχει κανει test drive , μηπως αυτος ο θορυβος ειναι φυσιολογικος.
Γενικα εχω ακουσει φτιαγμενα αυτοκινητα με aftermarket φρενα να κανουν ενα πολυ δυνατο σφυριγμα.Και το κανουν παντα σε μικρες ταχυτητες.Επισης το κανουν και καποια αγωνιστικα.Τωρα δεν ξερω αν αυτο εχει σχεση με το γεγονος οτι φοραει 4πιστονες δαγκανες.Αλλα οπως ειπα και στην αρχη ας μιλησει καποιος που το εχει κανει test drive. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Τι μπορεί να έφταιγε;Aς μας φωτισει καποιος που το εχει κανει test drive , μηπως αυτος ο θορυβος ειναι φυσιολογικος.
Γενικα εχω ακουσει φτιαγμενα αυτοκινητα με aftermarket φρενα να κανουν ενα πολυ δυνατο σφυριγμα.Και το κανουν παντα σε μικρες ταχυτητες.Επισης το κανουν και καποια αγωνιστικα.Τωρα δεν ξερω αν αυτο εχει σχεση με το γεγονος οτι φοραει 4πιστονες δαγκανες.Αλλα οπως ειπα και στην αρχη ας μιλησει καποιος που το εχει κανει test drive.Όταν το είχα κάνει test drive και με κρύα και με ζεστά φρένα, μια χαρά ήταν, χωρίς κάποιο θόρυβο!
Ααααα...βασικά τώρα που το θυμήθηκα, τη πρώτη μέρα που είχα πάει να το οδηγήσω (αν ψάξετε τα ποστ μου θα το βρείτε) είχε πρόβλημα στα ΠΙΣΩ φρένα και έκανε ένα θόρυβο, ένα φλαπ-φλαπ αν θυμάμαι καλά και μου είχε πει την επομένη ότι κάτι είχε πάρει από κάτω, αλλά όταν το είχα ψάξει δεν είχα βρει κάτι.
Τέσπα...αν έχει το χειρόφρενο σηκωμένο (τουλάχιστον στην 147) βαρούσε ηχηρά ένα beeper που σου έλεγε ότι έχεις το χειρόφρενο και ΟΣΟ ζώο και να είσαι, το κατεβάζεις.
Πρόβλημα στα φρένα πρέπει να είχε...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
δε λες πάλι καλα που δεν σου άρεσε κ τελικά δεν το αγόρασες?!
θα ησουν σε μια μονιμη κατάσταση 'παίζω τη ζωη μου κορώνα-γράμματα'
-
Mια στιγμη μην ξεκινησετε ακομα, παω να παρω μια πιτσα και ερχομαι
Εχει ντερμπι αποψε -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δε λες πάλι καλα που δεν σου άρεσε κ τελικά δεν το αγόρασες?!
θα ησουν σε μια μονιμη κατάσταση 'παίζω τη ζωη μου κορώνα-γράμματα'
Ποιός σου είπε ότι δε μου άρεσε??
Επίσης, για μια φορά άσε στην άκρη τις παρωπίδες και δες λίγο τα γεγονότα...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008