-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πολύ κακία το μαύρο με 18' και μπεζ δέρμα...Πιο σωστό στο δρόμο το αυτοκίνητο με τις 17' όμως
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πολύ κακία το μαύρο με 18' και μπεζ δέρμα...
Πιο σωστό στο δρόμο το αυτοκίνητο με τις 17' όμως
αναφερεσε σε επιδοσεις η σε κοπανιμα? γιατι αναφορικα με τις επιδοσεις οι διαφορες ειναι μικρες εως ανυπαρκτες 215 45 17 και 215 40 18 τωρα στο κοπανιμα εχεις δικιο
-
Ο χρήστης spartalord έγραψε:
αναφερεσε σε επιδοσεις η σε κοπανιμα? γιατι αναφορικα με τις επιδοσεις οι διαφορες ειναι μικρες εως ανυπαρκτες 215 45 17 και 215 40 18 τωρα στο κοπανιμα εχεις δικιο
Διαφορές σε απόδοση δε θα δει κανείς. Στο κοπάνημα, σκέψου ότι οι δυο διαστάσεις που ανέφερες έχουν διαφορά μόλις 4 χλστ. σε ΔΙΑΜΕΤΡΟ τροχού (2 χιλιοστά σε ακτίνα), και ότι αυτό το ... τάλιρο (από 40-->45) στο προφίλ μπορεί να είναι αρκετό όχι μόνο για να σώσει το κοπάνημα, αλλά και για ν' αφήσει τον τροχό να διαβάσει σωστότερα το δρόμο, για παράδειγμα σε περίπτωση που βρει ανωμαλία με την ανάρτηση συμπιεσμένη.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Διαφορές σε απόδοση δε θα δει κανείς. Στο κοπάνημα, σκέψου ότι οι δυο διαστάσεις που ανέφερες έχουν διαφορά μόλις 4 χλστ. σε ΔΙΑΜΕΤΡΟ τροχού (2 χιλιοστά σε ακτίνα), και ότι αυτό το ... τάλιρο (από 40-->45) στο προφίλ μπορεί να είναι αρκετό όχι μόνο για να σώσει το κοπάνημα, αλλά και για ν' αφήσει τον τροχό να διαβάσει σωστότερα το δρόμο, για παράδειγμα σε περίπτωση που βρει ανωμαλία με την ανάρτηση συμπιεσμένη.
τα ελαστικα παντως ειναι p zero nero λιγο σκληρα αλλα καλα. μηπως ξερεις τι κωδικο (γραμμα τελικης )εχουν/???
-
Oι 18άρες είναι σε Dunlop SP01. Η ανάρτησή της δουλεύει ωραία, έχοντας τη σωστή δύναμη απόσβεσης, ώστε και να μην τερματίζει στα bump, ακόμα και με πολλά km/h, και να μην φέρνει έντονα κρουστικά φορτία. Ακόμα και τα roll/pitch είναι περιορισμένα, ακόμα και σε δρόμο με καλή πρόσφυση -συν την πολύ καλή γενικώς πρόσφυση του αυτοκινήτου-, χωρίς φθίνουσα ταλάντωση στο ρολάρισμα. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Σπύρο, για τα περί τροχών, οι 17άρες με το 45άρι είναι σαφώς η καλύτερη επιλογή, διότι ναι μεν μειώνεται ελαφρώς η ακαμψία του τροχού, αλλά το πέλμα παραμένει ίδιο, το μη-φερόμενο βάρος είναι μικρότερο, η διάμετρος παραμένει ουσιαστικά στα ίδια που σημαίνει ότι δεν αλλάζει ούτε το βήμα σημαντικά, αλλά -το σημαντικότερο- έχεις αυτό το έξτρα 5% στο προφίλ, που δουλεύει ώς έξτρα 'ελατήριο', αμβλύνοντας τις συνέπειες από την επαφή τροχού με απότομη/κοφτερή εσοχή.
Η μόνη περίπτωση να δεις κοπάνημα με MiTo, με τις 18άρες, είναι να πέσει ο τροχός σε λακούβα-κάθετη τομή,-όχι σε κοιλότητα-, όπου το προφίλ συμπιέζεται και χτυπάει η ζάντα.Το τιμόνι της το θεωρώ πολύ καλό, αμεσότατο και με καλή -για τα σημερινά δεδομένα- πληροφόρηση, με σωστό βάρος στο Dynamic. Στα πολλά παραμένει ακριβέστατο, δεν με προβλημάτισε ούτε στιγμή.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πόσο σακατεύει τη μούρη η πινακίδα
btw brown is the new whiteκαφέ σε αυτοκίνητο;
Το πρόβλημα με τις πινακίδες είναι αισχρό. νομίζω πως εκεί στην αλφα θα έπρεπε να σκεφτούν κάτι γι αυτό. Ίσως χώρο για πινακίδα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.άμα είμαι τυχερός θα βγάλω μια καφέ Maserati 4porte σε καφε χρυσό! που βλέπω.
ΤΕΛΕΙΑ.as promised
in all it's glory
respect στον κάτοχο για τη χρωματική επιλογή -
Αυτο που γραφεις
Η μόνη περίπτωση να δεις κοπάνημα με MiTo, με τις 18άρες, είναι να πέσει ο τροχός σε λακούβα-κάθετη τομή,-όχι σε κοιλότητα-, όπου το προφίλ συμπιέζεται και χτυπάει η ζάντα.
δεν ερχεται σε αντιθεση με τα προηγουμενα
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Σπύρο, για τα περί τροχών, οι 17άρες με το 45άρι είναι σαφώς η καλύτερη επιλογή, διότι ναι μεν μειώνεται ελαφρώς η ακαμψία του τροχού, αλλά το πέλμα παραμένει ίδιο, το μη-φερόμενο βάρος είναι μικρότερο, η διάμετρος παραμένει ουσιαστικά στα ίδια που σημαίνει ότι δεν αλλάζει ούτε το βήμα σημαντικά, αλλά -το σημαντικότερο- έχεις αυτό το έξτρα 5% στο προφίλ, που δουλεύει ώς έξτρα 'ελατήριο', αμβλύνοντας τις συνέπειες από την επαφή τροχού με απότομη/κοφτερή εσοχή.εκτος κι αν εννουσες κατι διαφορετικο
παντως το θεμα κατ'εμε παρεμενει αισθητικο μιας κι εξ'αρχης οι 18' ειναι πολλες για τα δεδομενα της κατηγοριας.Παρολ'αυτα τα τονισμενα φτερα/θολοι και ειδικοτερα τα πισω τις ζητουν για να υπαρξει ισορροπια στο ματι
-
Aυτό που εννοώ είναι ότι το 45άρι είναι προτιμότερο από το 40άρι. Μπορεί να χτυπήσει και το 45άρι, αλλά θα χτυπήσει λιγότερο.
Ως προς την παρατήρησή σου, συμφωνώ, οι 18άρες δένουν ωραία με τους θόλους, αλλά δεν νομίζω να ζημιώνεται και ιδιαίτερα με μία ίντσα μικρότερο τροχό.
-
Έφτασε Ελλάδα, από αύριο ξεκινάμε εκτελωνισμό/πινακίδες
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Έφτασε Ελλάδα, από αύριο ξεκινάμε εκτελωνισμό/πινακίδεςTwo weeks left!
-
Ίσως και γρηγορότερα, καθώς δεν είχαν απεργίες και καθυστερήσεις. Σήμερα εκτελωνίσαμε στην εταιρεία 1 φορτίο σε χρόνο ρεκόρ μετά την αφιξη του
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ο εκτελεστικός διευθυντής της Alfa Romeo, Luca De Meo, δήλωσε πως η Mi.To GTA θα είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του και πως θα... «μπορεί να ανταγωνιστεί την Alfa 8C στις ρεπρίζ μεταξύ 80-120 χλμ./ώρα» αυτο ηθελε να πει παντως
2 θα και 1 μπορεί...δε τη κόβω και πολύ κατατοπιστική τη δήλωσή του.
Ας μείνουμε στο παρόν...και βλέπουμε για το μέλλον...γιατί ακόμα περιμένουμε την 148-9-Giullietta ή όπως τελικά ΘΑ τη πούνε...
Eσυ μην χαιρεσε γιατι χωρις πλακα η απλη mito στα ριχνει στα αυτια
υγ:Που χαθηκες ρεεεεε!!!!
-
Ίσως και γρηγορότερα, καθώς δεν είχαν απεργίες και καθυστερήσεις. Σήμερα εκτελωνίσαμε στην εταιρεία 1 φορτίο σε χρόνο ρεκόρ μετά την αφιξη τουΈχεις και τις πινακίδες και προετοιμασία όμως.
Τέσπα...πες κάτι λιγότερο από 2 εβδομάδες...παίζει την επόμενη Παρασκευή να το έχεις...ο,τι πρέπει για να βγάλεις φώτο και να τις ανεβάσεις να τις δούμε...και επιτέλους να λυθεί ο προβληματισμός του Rosso Alfa
Επίσης...μόλις φτάσει στην αντιπροσωπεία να πας να το δεις ώστε να δεις αν είναι όλα ΟΚ επάνω στο αυτοκίνητο...ένα προσεκτικό έλεγχο δηλαδή. Το έχω κάνει όσες φορές έχω πάρει καινούριο αυτοκίνητο και έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο καθώς μπορείς να το κάνεις ακόμα decline αν έχει γίνει κάτι λάθος.
Κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό. Πάρε τηλ και μάθε όχι τώρα...ΧΘΕΣ τον αριθμό πλαισίου σου και πάρε τον ασφαλιστή σου να στο ασφαλίσει με τον αριθμό πλαισίου (μετά κάνει μια πρόσθετη πράξη και ασφαλίζεται με τον αριθμό κυκλοφορίας) καθώς αν γίνει κάτι (χτύπα ξύλο) δε θα σου καλύψει κανείς, τίποτα.
-
Τι εννοείς 'αν γίνει κάτι';
Θα μεταφέρω την ασφάλεια του παλιου αυτοκινήτου (που δίνω ανταλλαγή) στο καινούριο, πληρώνοντας τη διαφορά
-
Τι εννοείς 'αν γίνει κάτι';Θα μεταφέρω την ασφάλεια του παλιου αυτοκινήτου (που δίνω ανταλλαγή) στο καινούριο, πληρώνοντας τη διαφορά
Απλά ασφάλισέ το από τώρα γιατί μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε πριν το πάρεις στα χέρια σου. Οτιδήποτε κακό που δύσκολα θα το αναγνωρίσει κάποιος...γιαυτό ένα τηλεφώνημα είναι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο να ασφαλιστεί από τώρα.
-
Σωστό κι αυτό, δεν το είχα καλοσκεφτεί για να είμαι ειλικρινής.
Σχετικά με τη μεταφορά της ασφάλειας, θα τσινήσει άραγε η ασφαλιστική;
-
Σωστό κι αυτό, δεν το είχα καλοσκεφτεί για να είμαι ειλικρινής.Σχετικά με τη μεταφορά της ασφάλειας, θα τσινήσει άραγε η ασφαλιστική;
Βασικά τι εννοείς μεταφορά?
Εγώ να σου πω τι έκανα...και να μου πεις αν λέμε το ίδιο. Όταν έδωσα την 147 ήταν Μάιος, και τον Απρίλιο είχα πληρώσει την ανανέωση της ασφάλειας. Όταν ήρθε το αυτοκίνητο τον Οκτώβρη, είχα επιστροφή κοντά στα 200 ευρώ τα οποία αφαιρέθηκαν από το νέο συμβόλαιο.
Άρα κάτι τέτοιο λογικά θα γίνει και στο δικό σου...αλλά δεν έχει κάποια σημασία αυτό...ασφαλίζεις κανονικά και όποτε θέλεις το νέο σου αυτοκίνητο αφού έχεις τον αριθμό πλαισίου. Πάρε τηλ τον ασφαλιστή σου βασικά να σου λύσει τις απορίες.
Άντε με το καλό!
-
http://freep.com/article/20081026/BUSIN ... BUSINESS01
??????????
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σωστό κι αυτό, δεν το είχα καλοσκεφτεί για να είμαι ειλικρινής.
Σχετικά με τη μεταφορά της ασφάλειας, θα τσινήσει άραγε η ασφαλιστική;
Βασικά τι εννοείς μεταφορά?
Εγώ να σου πω τι έκανα...και να μου πεις αν λέμε το ίδιο. Όταν έδωσα την 147 ήταν Μάιος, και τον Απρίλιο είχα πληρώσει την ανανέωση της ασφάλειας. Όταν ήρθε το αυτοκίνητο τον Οκτώβρη, είχα επιστροφή κοντά στα 200 ευρώ τα οποία αφαιρέθηκαν από το νέο συμβόλαιο.
Άρα κάτι τέτοιο λογικά θα γίνει και στο δικό σου...αλλά δεν έχει κάποια σημασία αυτό...ασφαλίζεις κανονικά και όποτε θέλεις το νέο σου αυτοκίνητο αφού έχεις τον αριθμό πλαισίου. Πάρε τηλ τον ασφαλιστή σου βασικά να σου λύσει τις απορίες.
Άντε με το καλό!Ευχαριστώ για την πληροφορία
Αύριο θα δώσω τις εξουσιοδοτήσεις για την έκδοση πινακίδων καθώς και τη μεταβίβαση του υπάρχοντος αυτοκινήτου, και σχετικά με την ασφάλεια θα διακόψω το υπάρχον συμβόλαιο, πληρώνοντας τη διαφορά για το καινούριο
Στα του αυτοκινήτου τώρα, βρήκα το αγγλικό manual σε ξένο φόρουμ και το ξεκοκάλισα.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://freep.com/article/20081026/BUSINESS01/810260378/1014/BUSINESS01' target='_blank??????????
Μην ψαρώνεις Beppe.
Κέρδισε τη διάκριση 'Auto Europa 2009' (και όχι το European car of the year όπως εσφαλμένα γράφουν)Πρόκεται για βραβείο της ένωσης αυτοκινητιστικών συντακτών Ιταλίας (Unione Italiana Giornalisti dell'Automobile Uiga).Αφορά αυτοκίνητα που λανσαρίστηκαν στην ευρωπαϊκή αγορά τους τελευταίους μήνες.
Να και οι νικητές περασμένων ετών του gruppo Fiat.
'Alfa 164,1988,Fiat Tipo 1989,Fiat Cinquecento 1993,Fiat Punto 1995, Fiat Bravo/Brava 1996,Alfa Romeo 156 1998, Alfa Romeo 166 1999,Fiat Panda 2004,Fiat Grande Punto 2007, Fiat 500 2008.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008