Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο και όπως έγραψα και το αυτοκίνητο που είδα στον Παζαρόπουλο είχε προβλήματα...αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα κατ'εμέ.
Αφου εχει περασει απο 5 Μιτο σε ολη την επικρατεια ολη η Σαρα και η Μαρα και το ζουλανε, ντουκου ντουκου τα καθισματα, ανοιξε καπω κλεισε καπω, Να δω τις πορτες, το ενα το αλλο, τι περιμενες.
Τα αυτοκίνητα δηλαδή καταρρέουν όταν περάσει κόσμος από πάνω τους? Και σιγά τον κόσμο που πήγε να δει τη Μίτο 5 μέρες που είναι στον Παζαρόπουλο μες το 15-Αυγουστο! Και άλλα αυτοκίνητα είναι σε αντιπροσωπείες (και περισσότερο καιρό από τη Μίτο) και δε καταρρέουν...και εν πάση περιπτώσει, ας φτιάξουν τα προβλήματα! Μετά λένε πως βγαίνει το όνομα.
Καλά εσύ τρέχα να δώσεις παραγγελία και όταν σε ρωτάνε στο δρόμο να λες ότι είναι το εταιρικό σου.
Ήθελα γκοφ(ω) αλλά το κακό αφεντικό μου έδωσε Μίτο και συμβιβάστηκα.
Κλαψ! Κλαψ!
Προσπαθώ να καταλάβω τον λογο των ειρωνικών post σου αλλά αδυνατώ...[mod mirage]
Προφανώς σε μένα αναφέρεσαι...διάβασε πάλι τα ποστ μου και απάντησε πάλι.
Να με ρωτάνε στον δρόμο τι? Αν είναι δικό μου? Έχω δικό μου ...για εταιρικό θα σκεφτώ τι θα πάρω, αλλά καλό είναι να ξαναδιαβάσεις το ποστ μου.
Ρε συ νικο147,απλα με ολο το σεβασμο προς το προσωπο του Ντινου που ειναι φιλος μου και το εννοω,δε θα μπορουσα να παρω στα σοβαρα αυτα που λεει για το αμαξι γιατι ακριβως ξερω τις προτιμησεις του.Δε γινεται να το δει αντικειμενικα..οσο κι αν προσπαθησε στο ποστ του (λεμε τωρα) πεταει κι αυτο το κατι εσταζε εκει πισω απ την κουρτινα νουμερο2 και καταλαβαμε.. Αρνητικα προφανεστατα υπαρχουν οπως και στο δικο σου αμαξι και του διπλανου και του παραδιπλα.Απλα το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινω γιατι πχ θελει να παει και να κανει τεστ την μιτο εφοσον εχει αρχικη προδιαθεση αρνητικη.ΕΓω πχ δε θα πηγαινα να κανω τεστ ντραιβ σε ενα κια.πως να το κανουμε;Γι αυτο και λεω οτι δεν μπορουμε να παρουμε την αποψη του (για τη μιτο ετσι;) στα σοβαρα,χωρις αυτο να ειναι κατι αρνητικο.Απλα νομιζω οτι ξερω τις προτιμησεις του και εκει το στηριζω αυτο που λεω..αλλωστε πως αλλιως να κανεις οταν γουσταρει τρελα εμφανισιακα τα πεζω (ιου-μπλιαχ) της τελευταιας δεκαετιας και σου κανει μετα αρνητικα σχολια ομορφιας στη μιτο.
Ε ντινουκο;
Νίκος120i...ευχαριστώ.
Βασικά κάποιος ο οποίος δεν είναι φαν της φίρμας, βλέπει κάτι πολύ πιο αντικειμενικά από τον 'βαμμένο' αλφίστι! Πως να το κάνουμε!
Αρνητικά υπάρχουν παντού...και με τη λογική σου αγαπητέ δε τα βλέπαμε κανένα αυτοκίνητο, παραμόνο του κατασκευαστή που οδηγάμε.
Οι απόψεις είναι απόψεις...και είναι για να ακούγονται και για να συζητιούνται, σε όσους δεν αρέσουν και το γυρίζουν επί προσωπικού, κρίμα...