-
Καλά εσύ τρέχα να δώσεις παραγγελία και όταν σε ρωτάνε στο δρόμο να λες ότι είναι το εταιρικό σου.
Ήθελα γκοφ(ω) αλλά το κακό αφεντικό μου έδωσε Μίτο και συμβιβάστηκα.
Κλαψ! Κλαψ!
Προσπαθώ να καταλάβω τον λογο των ειρωνικών post σου αλλά αδυνατώ...[mod mirage] -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
PS: Το απόγευμα θα την δω κι εγώ
Περιμενω πως και πως το σχολιο σου.
Εδωσε 20000+ για ενα γκολφ.. Τι ακριβως περιμενεις να σου πει..;
-
Κάνεις τεράστιο λάθος. Αφενός προκατειλημμένος δεν είμαι, αφετέρου με στερότυπα (Αlfa->Θεϊκό αμάξι ή Αlfa->μόνο για τους Alfisti) δεν λειτουργώ.
Εφόσον κάτω από εκθεσιακό αυτοκίνητο είχε σχηματιστεί λιμνούλα γιατί να μην το πω; Το ίδιο θα έλεγα και για το Golf, την 3αρα ή το 308. Δουλευόμαστε;Από κει και πέρα, αρνητική προκατάληψη δεν είχα, πέρα από την μούρη που δεν μου άρεσε από την στιγμή που την πρωτοείδα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Με τέτοια σχόλια Πασχάλη δεν προωθείς την σοβαρή κουβέντα, απεναντίας την φέρνεις στα επίπεδα που προσπαθούν να την κατεβάσουν ορισμένα άτομα με παρωπίδες.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
18.860 έδωσα
(χωρίς ζάντες και λάστιχα της προκοπής όμως )
-
edit
Βλέπεις να με ενδιαφέρει σε ποιον απευθύνονταν? [mod mirage] -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ή το 308. Δουλευόμαστε;Αυτο λεω κι εγω.. Τεσπα, η γνωμη μου ειναι τουτη.Φυσικα οταν μιλησα για το τεστ,ειπα απλα οτι δεν καταλαβαινω τι σκοπο εξυπηρετει να την οδηγησεις (δικαιωμα σου αναφαιρετο και πολυ καλα θα κανεις κλπ κλπ).Επιτρεψε μου ομως να μην μπορω να καταλαβω τον σκοπο..εκτος κι αν (θα) δουλευεις για κανα περιοδικο...
Αυτα,ολοι μπορουν να εκφερουν γνωμη και μπορει ολων να ειναι αρνητικη,γουστα ειναι αυτα,για να γυρισουμε στη συζητηση περι μπρερα..Απο κει και περα ομως,οταν αναφερεις στο ποστ σου και την συζητηση περι χρυσου κανονα κλπ ειναι φανερο οτι προσδιδεις ηθελημενα ενα ειρωνικο υφος,γιατι το στυλ γραφης σου ειναι αυτο,δεν γραφεις συνηθως με ειρωνικο υφος απλα στη συγκεκριμενη δημοδιευση την χρησιμοποιησες.Τεσπα,το κουραζουμε παλι,θα μου εξηγησεις ομως αυτο που σε ρωταω,εστω και στο μσν. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με τέτοια σχόλια Πασχάλη δεν προωθείς την σοβαρή κουβέντα, απεναντίας την φέρνεις στα επίπεδα που προσπαθούν να την κατεβάσουν ορισμένα άτομα με παρωπίδες.
Ε προφανως καλο ειναι να υπαρχουν και κατι τετοια σχολια για να μην ξεχναμε τι γινεται στον κοσμο.. Φυσικα ντινο χρειαζεται και λιγο πλακα,απορεις δλδ γιατι εκφραζομαι ετσι,λες και δεν εχουμε μιλησει ποτε σε μια συζητηση..
Μιραζε,ο ντινος την αρχισε πρωτος με την ειρωνεια με τον χρυσο κανονα..αυτος φταιει.. Ρωτα πρωτα εκεινον και μετα τον charles..
-
Μου αρέσει όταν μιλάω για αυτοκίνητα να έχω ιδία πείρα όσο μπορώ. Από το να κάτσω να δω τηλεόραση πχ προτιμώ να πάω για μια βόλτα για μια ώρα. Οκ;
Από κει και πέρα, το ειρωνικό ύφος μου εσύ το βλέπεις έτσι γιατί έχεις βάλει τον εαυτό σου από την αντίθετη πλευρά. Εγώ είπα πως η μούρη δεν μου αρέσει ούτε από κοντά, ακόμα και αν υπακούει στον χρυσό κανόνα. Τέλος.Πάντως έχει πλάκα που όταν κάποιος αναφέρει κάποια συγκεκριμένα αρνητικά, η κουβέντα πηγαίνει σε προσωπικό επίπεδο. Γουστάρω πολύ που θέλουν όλοι να με γνωρίσουν καλύτερα.
έντιτ: Χωρίς να θέλω να γίνω δικηγόρος του Neos ή του Vas, όταν κάθε φορά που πει κάποιος κάτι αρνητικό σκάει το επιχείρημα 'έδωσες Χ λεφτά για γκολφ' καταντάει κουραστικό και ξεφεύγει από τα όρια της πλάκας, όπως είμαι σίγουρος πως γνωρίζετε.
-
Ψωνάρα...
-
Βρε πώς θάφτηκε το ποστ με την κριτική.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάνεις τεράστιο λάθος. Αφενός προκατειλημμένος δεν είμαι, αφετέρου με στερότυπα (Αlfa->Θεϊκό αμάξι ή Αlfa->μόνο για τους Alfisti) δεν λειτουργώ.
Εφόσον κάτω από εκθεσιακό αυτοκίνητο είχε σχηματιστεί λιμνούλα γιατί να μην το πω; Το ίδιο θα έλεγα και για το Golf, την 3αρα ή το 308. Δουλευόμαστε;Από κει και πέρα, αρνητική προκατάληψη δεν είχα, πέρα από την μούρη που δεν μου άρεσε από την στιγμή που την πρωτοείδα.
Μηπως το ειχαν αναψει και εσταξε απο το ac?Hταν χρωματισμενο το υγρο;
Επιτρεπεται να κανω αυτες τις ερωτησεις ή πρεπει να δειξω πρωτα πιστοποιητικο αυτοκινητιστικών φρονηματων;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βρε πώς θάφτηκε το ποστ με την κριτική.Εισαι ο κυριος flamebater μαζι με ενα-δυο ακομη.
Εξακολουθεις να θελεις να δημιουργησεις εντασεις.
Ψαχνεις δικαιωση κι εξιλεωση?Μαλιστα αν και moderator τρολλαρεις συνεχως μεσα σε ενα φορουμ, το οποιο για μενα ειναι ιερο (τουλαχιστον στα αλλα προσπαθω να αρκουμαι μονο στο διαβασμα), διχως να λες κατι ουσιωδες.
Συγνωμη αγαπητε μου, διοτι δε σε γνωριζω , αλλα η σταση σου με κανει να σε σχολιαζω ετσι πικροχολα.
Δεν μου αρεσει, το ομολογω αλλα με αναγκαζεις. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο και όπως έγραψα και το αυτοκίνητο που είδα στον Παζαρόπουλο είχε προβλήματα...αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα κατ'εμέ.
Αφου εχει περασει απο 5 Μιτο σε ολη την επικρατεια ολη η Σαρα και η Μαρα και το ζουλανε, ντουκου ντουκου τα καθισματα, ανοιξε καπω κλεισε καπω, Να δω τις πορτες, το ενα το αλλο, τι περιμενες.
Τα αυτοκίνητα δηλαδή καταρρέουν όταν περάσει κόσμος από πάνω τους? Και σιγά τον κόσμο που πήγε να δει τη Μίτο 5 μέρες που είναι στον Παζαρόπουλο μες το 15-Αυγουστο! Και άλλα αυτοκίνητα είναι σε αντιπροσωπείες (και περισσότερο καιρό από τη Μίτο) και δε καταρρέουν...και εν πάση περιπτώσει, ας φτιάξουν τα προβλήματα! Μετά λένε πως βγαίνει το όνομα.
Καλά εσύ τρέχα να δώσεις παραγγελία και όταν σε ρωτάνε στο δρόμο να λες ότι είναι το εταιρικό σου.
Ήθελα γκοφ(ω) αλλά το κακό αφεντικό μου έδωσε Μίτο και συμβιβάστηκα.
Κλαψ! Κλαψ!
Προσπαθώ να καταλάβω τον λογο των ειρωνικών post σου αλλά αδυνατώ...[mod mirage]Προφανώς σε μένα αναφέρεσαι...διάβασε πάλι τα ποστ μου και απάντησε πάλι.
Να με ρωτάνε στον δρόμο τι? Αν είναι δικό μου? Έχω δικό μου ...για εταιρικό θα σκεφτώ τι θα πάρω, αλλά καλό είναι να ξαναδιαβάσεις το ποστ μου.
Ρε συ νικο147,απλα με ολο το σεβασμο προς το προσωπο του Ντινου που ειναι φιλος μου και το εννοω,δε θα μπορουσα να παρω στα σοβαρα αυτα που λεει για το αμαξι γιατι ακριβως ξερω τις προτιμησεις του.Δε γινεται να το δει αντικειμενικα..οσο κι αν προσπαθησε στο ποστ του (λεμε τωρα) πεταει κι αυτο το κατι εσταζε εκει πισω απ την κουρτινα νουμερο2 και καταλαβαμε.. Αρνητικα προφανεστατα υπαρχουν οπως και στο δικο σου αμαξι και του διπλανου και του παραδιπλα.Απλα το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινω γιατι πχ θελει να παει και να κανει τεστ την μιτο εφοσον εχει αρχικη προδιαθεση αρνητικη.ΕΓω πχ δε θα πηγαινα να κανω τεστ ντραιβ σε ενα κια.πως να το κανουμε;Γι αυτο και λεω οτι δεν μπορουμε να παρουμε την αποψη του (για τη μιτο ετσι;) στα σοβαρα,χωρις αυτο να ειναι κατι αρνητικο.Απλα νομιζω οτι ξερω τις προτιμησεις του και εκει το στηριζω αυτο που λεω..αλλωστε πως αλλιως να κανεις οταν γουσταρει τρελα εμφανισιακα τα πεζω (ιου-μπλιαχ) της τελευταιας δεκαετιας και σου κανει μετα αρνητικα σχολια ομορφιας στη μιτο.
Ε ντινουκο;Νίκος120i...ευχαριστώ.
Βασικά κάποιος ο οποίος δεν είναι φαν της φίρμας, βλέπει κάτι πολύ πιο αντικειμενικά από τον 'βαμμένο' αλφίστι! Πως να το κάνουμε!
Αρνητικά υπάρχουν παντού...και με τη λογική σου αγαπητέ δε τα βλέπαμε κανένα αυτοκίνητο, παραμόνο του κατασκευαστή που οδηγάμε.
Οι απόψεις είναι απόψεις...και είναι για να ακούγονται και για να συζητιούνται, σε όσους δεν αρέσουν και το γυρίζουν επί προσωπικού, κρίμα...
-
-
Μέσα στην έκθεση; Δεν ξέρω, το αμάξι και τα λάστιχα ήταν καθαρά πάντως, όπως και όλα τα υπόλοιπα εκθεσιακά. Επιφυλάσσομαι πάντως μέχρι την τρίτη μήπως έχουν το ίδιο εκθεσιακό και test drive και το βαζοβγάζουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου αρέσει όταν μιλάω για αυτοκίνητα να έχω ιδία πείρα όσο μπορώ. Από το να κάτσω να δω τηλεόραση πχ προτιμώ να πάω για μια βόλτα για μια ώρα. Οκ;
Από κει και πέρα, το ειρωνικό ύφος μου εσύ το βλέπεις έτσι γιατί έχεις βάλει τον εαυτό σου από την αντίθετη πλευρά. Εγώ είπα πως η μούρη δεν μου αρέσει ούτε από κοντά, ακόμα και αν υπακούει στον χρυσό κανόνα. Τέλος.Πάντως έχει πλάκα που όταν κάποιος αναφέρει κάποια συγκεκριμένα αρνητικά, η κουβέντα πηγαίνει σε προσωπικό επίπεδο. Γουστάρω πολύ που θέλουν όλοι να με γνωρίσουν καλύτερα.
έντιτ: Χωρίς να θέλω να γίνω δικηγόρος του Neos ή του Vas, όταν κάθε φορά που πει κάποιος κάτι αρνητικό σκάει το επιχείρημα 'έδωσες Χ λεφτά για γκολφ' καταντάει κουραστικό και ξεφεύγει από τα όρια της πλάκας, όπως είμαι σίγουρος πως γνωρίζετε.
Μαλιστα...οκ.Οπ τωρα ειδα και το εντιτ.Ε γνωμη μου ειναι οτι δεν παει να κατανταει κουραστικο,εφοσον απευθυνομαι σε καποιο ατομο εντελως φιλικα και θελω να του κανω πλακα πειραζοντας τον θα το κανω.Κι αν καποιος πειραζετε,οπως λες κι εσυ ας το προσπερασει και ας παει στο παρακατω ποστ.Αλλα οπως και να το κανεις ρε συ δεν ειναι τραγικο να δινεις 11 εκατομμυρια για ενα γκολφ; Οπως και να το κανεις ειναι λιγο...περιεργο.. Τεσπα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μαλιστα...οκ.Οπ τωρα ειδα και το εντιτ.Ε γνωμη μου ειναι οτι δεν παει να κατανταει κουραστικο,εφοσον απευθυνομαι σε καποιο ατομο εντελως φιλικα και θελω να του κανω πλακα πειραζοντας τον θα το κανω.Κι αν καποιος πειραζετε,οπως λες κι εσυ ας το προσπερασει και ας παει στο παρακατω ποστ.Αλλα οπως και να το κανεις ρε συ δεν ειναι τραγικο να δινεις 11 εκατομμυρια για ενα γκολφ; Οπως και να το κανεις ειναι λιγο...περιεργο.. Τεσπα..
Άποψή μου, είναι όσο περίεργο να δίνεις 7 εκκατομύρια για Άλφα μεγέθους Β (Grande Punto).
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βασικά κάποιος ο οποίος δεν είναι φαν της φίρμας, βλέπει κάτι πολύ πιο αντικειμενικά από τον 'βαμμένο' αλφίστι! Πως να το κάνουμε!
Πρωτον..αλφιστΑ.
Δετερον,λαθος,αυτο εξηγω,οτι δεν μπορει να ειναι αντικειμενικος,εφοσον ειναι βαμμενος πεζιστα (sic) και μαλιστα εχει εκφραστει κυριως αρνητικα (νταξει εχει πει οτι του αρεσε και το χρωμα της 147 που οδηγησε.. ) για την 147.Οσο κι αν λεει (και σιγουρα το πιστευει) οτι δεν πηγε με αρνητικη προδιαθεση κλπ εγω εχω αντιθετη αποψη.Νομιζω δικαιωματικα..
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Άποψή μου, είναι όσο περίεργο να δίνεις 7 εκκατομύρια για Άλφα μεγέθους Β (Grande Punto).
Θα ισχυε ΜΟΝΟ αν ηταν αναλογικα παρομοια αυτοκινητα.Στην πραγματικοτητα ομως δεν ισχυει γι αυτο το λογο.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008