-
Διάβασα πως το αντιτιμο θα είναι υπολογίσιμο για το 8c πάντως.....
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Απο χρώμα τι λέτε παιδιά; Προς το παρόν οι μόνες που έχω δει είναι σε κόκκινο - καμμιά άλλη προτίμηση;Κάποιο από τα κόκκινα, ή εναλλακτικά μαύρο ή άσπρο. ΜΗΝ πάρεις σε ασημί . & -
Κάποιες φορές που γλυκοκοιτούσα να πάρω μια 156, απαράβατος όρος ήταν να μην ήταν ασημί , ενώ κομμένα επίσης ήταν τα πράσινα και τα μπλε!Αλλά ΟΧΙ ασημί!
Βέβαια, ίσως στην Mi.To να είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, καθότι hatchback, αλλά καλού κακό, διάλεξε ένα από τα κόκκινο, μαύρο, άσπρο (μ'αυτή τη σειρά ) για να είσαι σίγουρος!
-
@paulgiot : Δεν διαφωνώ αλλά με 1.721 χλστ. συνολικό μήκος δεν την λες και στενή! Απλώς είναι θέμα
πως πως δείχνει στο μάτι. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Απο χρώμα τι λέτε παιδιά; Προς το παρόν οι μόνες που έχω δει είναι σε κόκκινο - καμμιά άλλη προτίμηση;
Κάποιο από τα κόκκινα, ή εναλλακτικά μαύρο ή άσπρο. ΜΗΝ πάρεις σε ασημί . & -
Κάποιες φορές που γλυκοκοιτούσα να πάρω μια 156, απαράβατος όρος ήταν να μην ήταν ασημί , ενώ κομμένα επίσης ήταν τα πράσινα και τα μπλε!Αλλά ΟΧΙ ασημί!
Βέβαια, ίσως στην Mi.To να είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, καθότι hatchback, αλλά καλού κακό, διάλεξε ένα από τα κόκκινο, μαύρο, άσπρο (μ'αυτή τη σειρά ) για να είσαι σίγουρος!
Γιατι οχι ασημι?
μια χαρα δειχνει νομιζω
-
Δεν μ'αρέσει!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν μ'αρέσει!ασημί = μη χρώμα
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Απο χρώμα τι λέτε παιδιά; Προς το παρόν οι μόνες που έχω δει είναι σε κόκκινο - καμμιά άλλη προτίμηση;
Κάποιο από τα κόκκινα, ή εναλλακτικά μαύρο ή άσπρο. ΜΗΝ πάρεις σε ασημί . & -
Γιατι οχι ασημι?
μια χαρα δειχνει νομιζω
Γιατί μοιάζει με C2
... ή ιδέα μου?
-
Κάτι τέτοιο
-
Τα 'φιμέ κρύσταλλα' προς 150ευρώ αξίζουν;
-
Τα 'φιμέ κρύσταλλα' προς 150ευρώ αξίζουν;Θεωρώντας δεδομένα τα οφέλη από τα φιμέ τζάμια θα προσθέσω μόνο ότι:
Για μένα ναι γιατί αν είναι κρύσταλλα και όχι μεμβράνες έχουν ανώτερη ποιότητα και επιπλέον θα αναγράφεται πάνω στην άδεια κυκλοφορίας οπότε και δεν θα έχεις προβλήματα με το νόμο.
Σου προτείνω όμως να μην παραγγείλεις ακόμα Mito και να περιμένεις το G Punto abarth.
Επίσης επειδή οι συγκεκριμένοι turbo κινητήρες της FIAT δεν είναι άμεσου ψεκασμού όπως άλλοι που κυκλοφορούν στην αγορά καταναλώνουν αισθητά περισσότερο. -
To θέμα είναι να προσφέρουν επιπλέον προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία σε σχέση με τα απλά και όχι να σκουραίνουν απλώς για αισθητικούς λόγους.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Επίσης επειδή οι συγκεκριμένοι turbo κινητήρες της FIAT δεν είναι άμεσου ψεκασμού όπως άλλοι που κυκλοφορούν στην αγορά καταναλώνουν αισθητά περισσότερο.
οπότε μπορούν να δουλέψουν και με 95άρα χωρίς να χρειάζεται ο άμοιρος οδηγός να γίνει χρηματοδότης του εκάστοτε βενζινά....
Αν είμασταν στην Ιταλία ή στη Γερμανία όπου η διαφορά είναι ένα cent δεν θα υπήρχε θέμα. Στο Ελλάντα που η τιμή διαφέρει 15 λεπτά να και αν καίει 1 λίτρο πιο πάνω στα 10 να και αν δεν καίει......
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To θέμα είναι να προσφέρουν επιπλέον προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία σε σχέση με τα απλά και όχι να σκουραίνουν απλώς για αισθητικούς λόγους.Αυτό είχα στο νου μου βασικά.
-
Τα 'φιμέ κρύσταλλα' προς 150ευρώ αξίζουν;Είναι φιμέ όλα ή μόνο τα πίσω τζάμια και της τρίτης πόρτας; Στο GP Abarth που είναι στο βασικό εξοπλισμό, δεν έχει στα μπροστινά παράθυρα.
Πάντως επειδή αναφέρθηκε και πιο πάνω, έχει ενδιαφέρον η σύγκριση Mito vs Abarth. Ίδιος κινητήρας, ίδιο πλαίσιο αλλά διαφορετικά αυτοκίνητα. Η Mito τελικά είναι βαρύτερη, αλλά εμφανίζεται λίγο ταχύτερη στις μετρήσεις. Αεροδυναμική ίσως; Ενδιαφέρον θα είχε μια σύγκριση σε πίστα με τη Mito στη ρύθμιση Dynamic και το Abarth στο Sport. Ο πωλητής της Abarth που οδήγησε και τα δύο στην Ιταλία, μου είπε πως το Abarth έχει πιο σπορ συμπεριφορά, γέρνοντας λιγότερο από την Alfa. Θά 'θελα να δω κατά πόσο το eQ2 δίνει πλεονέκτημα στο στρίψιμο, αν και κάτι τέτοιο δε θα φανεί ίσως στην πίστα αλλά στο δρόμο με μειωμένες συνθήκες πρόσφυσης.
-
Χθες πήγαμε μια βόλτα από τον Παζαρόπουλο για να δούμε τι γίνεται με το 500 και πότε (επιτέλους) θα το παραλάβουμε και μπόρεσα να δω καλύτερα τη Μιτο την οποία και δε σας κρύβω ότι τη σκέφτομαι για εταιρικό σε 2-3 μήνες που θα δώσω το Golf. Δηλαδή ή νέο Golf ή Μίτο αν χωράει στο leasing η τελευταία.
Σχεδιαστικώς μέσα (αν και κάπως κλειστοφοβική) και πίσω...ωραία, μπροστά τα χαλάει λίγο λόγω των μεγάλων φαναριών...ίσως σε μαύρο αν είναι ωραία. (ααα για χρώμα που είπε κάποιος, προτείνω μαύρο με τα φιλέτα χρωμίου κλπ θα είναι ωραία).
Ποιοτικώς...χάλια! Έκλεινα τη πόρτα και ο καθρέφτης κουνιόταν, πήγα να ανοίξω το καπώ, και μου έμεινε στο χέρι η λαβή, κουνιόταν αρκετά το υποβραχιόνιο και το πλαστικό σε θύρες και κάτω μέρος του καπώ ήταν κάπως χάλια. Εν ολίγης, καμία σχέση με τα υλικά του Golf...μα καμία! Επίσης...είναι κάπως μικρό.
Περιμένω να το κάνω test drive, θα με πάρει μόλις τους έρθει και θα πω περισσότερα. Εκεί έχω ακούσει ότι τα σπάει. Για να δούμε...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
οπότε μπορούν να δουλέψουν και με 95άρα χωρίς να χρειάζεται ο άμοιρος οδηγός να γίνει χρηματοδότης του εκάστοτε βενζινά....
Νομίζω ότι έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό (μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων) ότι και οι κινητήρες άμεσου ψεκασμού λειτουργούν μια χαρά και με 95άρα βενζίνα.
-
Πήγα και την είδα και εγώ σήμερα (μην χάσω)...
Λοιπόν, το μπροστινό μέρος έχω ξαναπεί ότι δεν μου αρέσει, αλλά δεδομένου ότι μπορεί να πλησιάζει τον χρυσό κανόνα δεν το σχολιάζω παραπάνω. Από πίσω ωραίο, όπως και προφίλ...
Εσωτερικό τώρα: καλή θέση οδήγησης, ωραία καθίσματα με καλή στήριξη από ότι φαίνεται. Με τέρμα κάτω το κάθισμα έχει λιγότερο χώρο για το κεφάλι από ότι το 207GT με την πανοραμική νομίζω, αλλά δεν είναι ιδιαίτερο το πρόβλημα. Το ταμπλό τώρα είναι άστα να πάνε, μίξη υλικών και σχημάτων, αηδία αυτό το γυαλιστερό πράμα στην κεντρική κονσόλα. Τα χειριστήρια του ραδιοφώνου μια χαρά, αλλά του κλιματισμού θα μπορούσαν να είναι πιο ευκρινή μάλλον... Ο λεβιές (χωρίς να το οδηγήσω ακόμα-την Τρίτη) ψιλοχάλι.. Εντύπωση μου έκαναν τα el-cheapo σκιάδια, με το χειροκίνητο άναμμα του φωτός. Ωραία όργανα, αλλά της 147 mk1 μάλλον πολύ πιο όμορφα... Γενικά το εσωτερικό του αμαξιού δεν μου άρεσε τόσο όσο της 147, είτε mk1 είτε mk2. Πίσω ομολογώ ότι εξεπλάγην ευχάριστα από τους χώρους, δεν ένιωσα πολύ κλειστοφοβικά. Φυσικά με την θέση του οδηγού ρυθμισμένη στα δικά μου μέτρα πίσω δεν χωρούσα (γόνατα-κεφάλι), αλλά και πάλι, ήταν καλύτερα τα πράγματα από όσο περίμενα.Η τιμή είναι ένα θέμα τελικά... Αν βάλεις όσα έχει το GT, πας στα 22610 με μεταλλικό, +πινακίδες και pdi... Ένα 23αρι το θες μέσα στο νερό.
έντιτ: ξέχασα να πω πως μέσα στην έκθεση και κάτω από την Mi.To είχε σχηματιστεί μια μικρή λιμνούλα και κάτι έσταζε.
-
Κλασσικη εγκαθετιλα... Μ αρεσει που μας λες και τις εντυπωσεις σου λες και περιμεναμε να μας πεις κατι αλλο..
Ωραιο αυτο με τον χρυσο κανονα αλλα αποτυχημενο.. -
Τα σάλια σου ήταν,
-
+147
Alfa Romeo Mi.Τo 2008