-
Τρύπιο πάτωμα και περνούσαν από μέσα, ε;
Τι να κάνουμε ρε παιδιά, όταν έχει βγάλει την 147 πριν μια δεκαετία η οποία πχ είχε φοβερό εσωτερικό για τα δικά μου τα γούστα, και σήμερα στα ίδια χρήματα μας δίνει αυτό, ε θα γκρινιάξω. Αν δεν σας αρέσει, κανείς δεν σας υποχρεώνει να διαβάσετε τα σχόλιά μου.
-
Έσκυψες να δεις τον ημιάκαμπτο.
-
Μπροστά, κάτω από το μηχανοστάσιο ήταν. Έχει και μπροστά ημιάκαμπτο; Ωραίος
-
Σε αντιπροσωπεια πεζω πηγες ωρε η σε αλφα;Τι τρυπια πατωματα,307 και αηδιες μας λες;
Προφανως οσο εφτανες κοντα της τοσο εσταζαν τα σαλια σου και ειχαν μαζευτει σε ενα σημειο και απο τους προηγουμενους μην το ξεχνας..
Παντως αμα ημουν υπευθυνος να σου δωσω αμαξι αλφα για τεστ ουτε απο την πορτα δε θα σ αφηνα να μπεις..
Τι να λεμε τωρα με ανθρωπο που του αρεσουν τα πεζω της τελυταιας 10ετιας... Aφου δεν κανεις.. -
Ναι, μπροστά έχει ημιάκαμπτο. Πίσω έχει σούστες.
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Ναι, μπροστά έχει ημιάκαμπτο. Πίσω έχει σούστες.Kαι να έχει, στα τομπολίνια μου.
-
Καλα εισαι ο πλεον αναρμοδιος να μιλησεις για μια Alfa Romeo.
Μαλιστα αναφερεις στο blog σου για την 147 περι ποιοτητας υλικων οτι δεν κατι το ιδιαιτερο. Αν ειναι δυνατον. Και φυσικα για τα προσχηματα λες εδω τωρα οτι σου αρεσε περισσοτερο η 147 σε σχεση με τη ΜιΤο ενω στο διαδικτυακο σου τοπο βγαζεις τις χολες σου.Κυριοι δειτε το αυτοκινητο μονοι σας και μην διαβαζετε αποψεις αλλων απο τα fora.
Δειτε ΜΟΝΟΙ σας και σχηματιστε της ΔΙΚΗ ΣΑΣ γνωμη.... -
Ε νταξ ειναι γνωστο οτι ο drdino δεν κανει για αλφα,μην αρπαζεσαι κι εσυ Busso μου.Δωστου μια ευκαιρια ειναι μικρος και θα μαθει..
-
-
Προτείνω μερικοί φαν της φίρμας να συγκρατηθούνε λίγο όταν διαβάζουν αρνητικά σχόλια για το αυτοκίνητο και να είναι προετοιμασμένοι να διαβάσουν ΚΑΙ τα αρνητικά και να τα δέχονται και όχι μόνο να χειροκροτούν στα θετικά.
Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο και όπως έγραψα και το αυτοκίνητο που είδα στον Παζαρόπουλο είχε προβλήματα...αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα κατ'εμέ.
-
Αναρμόδιος γιατί; Επειδή δεν έχω ιταλικό nickname;
Φυσικά και η 147 όταν πωλείτε ΤΩΡΑ ως καινούριο στα 20+ χιλιάρικα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως ποιότητα υλικών. Αλλά οταν παρουσιάστηκε πριν από πολλά χρόνια ΗΤΑΝ μια χαρά, ενώ ακόμα και τώρα στα δικά μου τα μάτια παραμένει αρκετά ελκυστική.
Ευχαριστώ πάντως που διαβάζεις το μπλογκ μου, κάτι επί της ουσίας έχεις να σχολιάσεις;Φαντάζομαι πως εννοείς να μην διαβάζουν ούτε τις δικές ΣΑΣ απόψεις, έτσι;
-
Α ηρθαν κι οι ενισχυσεις..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι να κάνουμε ρε παιδιά, όταν έχει βγάλει την 147 πριν μια δεκαετία η οποία πχ είχε φοβερό εσωτερικό για τα δικά μου τα γούστα, και σήμερα στα ίδια χρήματα μας δίνει αυτό, ε θα γκρινιάξω. Αν δεν σας αρέσει, κανείς δεν σας υποχρεώνει να διαβάσετε τα σχόλιά μου.Τι υποκριτης θεε μου.....
Αρεγε ξερετε ολοι εδω μεσα οτι ο καθενας αλλα λεει εδω και αλλα γραφει αλλου και παραεξω?
Προσεχετε αυτους που γραφουν δημοσια..... -
Γνώμη του είναι ρε παιδιά του ανθρώπου Καθένας έχει τη δική του, όποιος βασίζεται σε γνώμες άλλων για να αγοράσει αμάξι είναι άξιος της μοίρας του.
PS: Το απόγευμα θα την δω κι εγώ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α ηρθαν κι οι ενισχυσεις..Οι δικές σας ήταν παρούσες από πριν, ε; >>Τι να κάνουμε ρε παιδιά, όταν έχει βγάλει την 147 πριν μια δεκαετία η οποία πχ είχε φοβερό εσωτερικό για τα δικά μου τα γούστα, και σήμερα στα ίδια χρήματα μας δίνει αυτό, ε θα γκρινιάξω. Αν δεν σας αρέσει, κανείς δεν σας υποχρεώνει να διαβάσετε τα σχόλιά μου.
Τι υποκριτης θεε μου.....
Αρεγε ξερετε ολοι εδω μεσα οτι ο καθενας αλλα λεει εδω και αλλα γραφει αλλου και παραεξω?
Προσεχετε αυτους που γραφουν δημοσια.....Γιατί είμαι υποκριτής θεέ σου;
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τι να κάνουμε ρε παιδιά, όταν έχει βγάλει την 147 πριν μια δεκαετία η οποία πχ είχε φοβερό εσωτερικό για τα δικά μου τα γούστα, και σήμερα στα ίδια χρήματα μας δίνει αυτό, ε θα γκρινιάξω. Αν δεν σας αρέσει, κανείς δεν σας υποχρεώνει να διαβάσετε τα σχόλιά μου.
Τι υποκριτης θεε μου.....
Προσεχετε αυτους που γραφουν δημοσια.....Τι θέλεις να πείς μόνο εσύ ξέρεις...Εκτός αν στο alfisti ας πούμε γράφεις άλλα και εδώ άλλα. Τότε μιλάμε για διχασμένες προσωπικότητες κλπ κλπ. Αν πάλι θεωρείς οτι σε ένα δημόσιο χώρο δεν έχουμε δικαίωμα γνώμης που δεν ταιριάζει με την δική σου τότε πάλι έχουμε τάσεις Μουγκαμπισμού και μάλλον το αγαπημένο σου αυτοκίνητο είναι η S600 Pullman
-
Ετσι για την πλάκα, τι γράφω για την 147:
'Ανοίγοντας την μακριά πόρτα της 3θυρης έκδοσης, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Σχεδιαστικά ενδιαφέρον εσωτερικό, ποιοτικά όχι κάτι το ιδιαίτερο, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα. Κάποιες ατέλειες βγάζουν μάτι, αλλά τα καθίσματα σε βάζουν τελικά στην θέση σου-κυριολεκτικά. Πολύ καλή θέση οδήγησης λοιπόν, με καθίσματα που είναι αναπαυτικά αλλά παρέχουν και πολύ καλή πλευρική στήριξη στις εκάστοτε στροφοδιαδρομές που θα επιλέξεις για να 'αξιολογήσεις την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου' (sic@συμφωνητικό test drive με την alfa romeo).* Εργονομία σε καλές γενικά γραμμές, με εξαίρεση κάποιες λεπτομέρειες, όπως την ενεργοποίηση του cruise control* ή την χρήση της κεντρικής έγχρωμης οθόνης (navi+radio+gsm+trip computer μαζί). Τέλος, να αναφέρω πως ο πίνακας οργάνων της mk1 ήταν κλάσεις ανώτερος από τον γερμανοποιημένο της mk2.'
Aκούω.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο και όπως έγραψα και το αυτοκίνητο που είδα στον Παζαρόπουλο είχε προβλήματα...αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα κατ'εμέ.Αφου εχει περασει απο 5 Μιτο σε ολη την επικρατεια ολη η Σαρα και η Μαρα και το ζουλανε, ντουκου ντουκου τα καθισματα, ανοιξε καπω κλεισε καπω, Να δω τις πορτες, το ενα το αλλο, τι περιμενες.
-
Ρε συ νικο147,απλα με ολο το σεβασμο προς το προσωπο του Ντινου που ειναι φιλος μου και το εννοω,δε θα μπορουσα να παρω στα σοβαρα αυτα που λεει για το αμαξι γιατι ακριβως ξερω τις προτιμησεις του.Δε γινεται να το δει αντικειμενικα..οσο κι αν προσπαθησε στο ποστ του (λεμε τωρα) πεταει κι αυτο το κατι εσταζε εκει πισω απ την κουρτινα νουμερο2 και καταλαβαμε.. Αρνητικα προφανεστατα υπαρχουν οπως και στο δικο σου αμαξι και του διπλανου και του παραδιπλα.Απλα το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινω γιατι πχ θελει να παει και να κανει τεστ την μιτο εφοσον εχει αρχικη προδιαθεση αρνητικη.ΕΓω πχ δε θα πηγαινα να κανω τεστ ντραιβ σε ενα κια.πως να το κανουμε;Γι αυτο και λεω οτι δεν μπορουμε να παρουμε την αποψη του (για τη μιτο ετσι;) στα σοβαρα,χωρις αυτο να ειναι κατι αρνητικο.Απλα νομιζω οτι ξερω τις προτιμησεις του και εκει το στηριζω αυτο που λεω..αλλωστε πως αλλιως να κανεις οταν γουσταρει τρελα εμφανισιακα τα πεζω (ιου-μπλιαχ) της τελευταιας δεκαετιας και σου κανει μετα αρνητικα σχολια ομορφιας στη μιτο.
Ε ντινουκο; -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
PS: Το απόγευμα θα την δω κι εγώΠεριμενω πως και πως το σχολιο σου.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008