-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
τα νεύρα θα σου τα σπάσουν όπως και να έχει. όταν θέλεις άλφα ρομέο απλά πας με κλειστά μάτια και την αγοράζεις. : )το σεναριο να παρω αυτοκινητο χωρις να το οδηγησω, απλα ΔΕΝ παιζει.-
ειτε ειναι morgan aero ειτε atos
διαφορετικα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες.
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
τα νεύρα θα σου τα σπάσουν όπως και να έχει. όταν θέλεις άλφα ρομέο απλά πας με κλειστά μάτια και την αγοράζεις.Αυτό αν είσαι αλφίστα, όπως έχει πει και ο πάσχος, οι υπόλοιποι όμως θέλουν να δουν τι παίζει πρώτα.
-
ναι σύμφωνώ. βασικά κι εγώ που θέλω άλφα ρομέο θα την οδηγούσα λίγο πρώτα κι αν μου άρεσε θα την έπερνα, αν δεν μου άρεσε πάλι θα την έπερνα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τα νεύρα θα σου τα σπάσουν όπως και να έχει. όταν θέλεις άλφα ρομέο απλά πας με κλειστά μάτια και την αγοράζεις.
Αυτό αν είσαι αλφίστα, όπως έχει πει και ο πάσχος, οι υπόλοιποι όμως θέλουν να δουν τι παίζει πρώτα.
Νταξ ρε,ειχα πει οτι αν εισαι αλφιστα την αγοραζεις χωρις να την οδηγησεις; Δεν το θυμαμαι αλλα οκ..
Με την πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω κι εγω κι οπως ειπε ο eddie δεν ξερω τι διαολια θα μου περασουν απ το μυαλο..
Το θεμα βεβαια ντιριντι,ειναι οτι απ τη στιγμη που θα μπεις μεσα σε μια αλφα και θα την οδηγησεις κιολας κατα 80% θα την αγορασεις,εκτος κι αν πας καμικαζι οπως εσυ και τεσταρεις οτι βγαινει ετσι για το χαβαλε..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βγήκαν και οι τιμές:
http://www.in.gr/auto/car/compare.asp?strModels=18,19' target='_blank
18500 - 19800, για το 1.4 με 155άλογα, λέει.λογικά θα βγαζει πολύ ανετα νοκ αουτ τα 207 rallye και Corsa gsi(150ps) σε αυτη την τιμή
και τα 8,0 για 0-100 ειναι πολύ καλά -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μόνο ιντερνετικά εγκάθετα επιπέδου γιος Ντε Άνταμιτς κλπ. Πάντως από κάποια λίγα ζογκλερικά που έχω δει στο youtube και από το γεγονός ότι θα είναι 1.100 κιλά καταλαβαίνω ότι θα πάει πολύ καλά. Και κάτι μου λέει ότι το 0-100 θα είναι κάτω από το 8' του εργοστασίου...
Θα το κάνω test drive με την πρώτη ευκαιρία. Τώρα αν μου μπουν τίποτα διαόλια δεν ξέρω.Βρήκα και αυτό, αλλά μην ξέροντας γρι ιταλικά, μπορεί να είναι το ίδιο με αυτό που λες εσύ !
-
Αυτά είναι επίσημα ή εικασίες του in.gr ;
Πάντως εαν παίζει εκεί θα τα πάει καλά... ίσως και πολύ καλά
-
(Μιας και αναφέρθηκε κι αυτό πολλάκις)
Συνοπτικό pdfάκι με τον εξοπλισμό (στην Ιταλία...) . -
YouTube - Alfaromeo Mi.To.
InjectionTV - Alfa Romeo MiToReview
Alfa Romeo Mito (2008-) | Car Review | Road Test | 4car | Channel 4http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/mo ... 344559.ece' target='_blank
-
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Fir ... et/233568/
-
Η τιμή είναι εξαιρετική ειδικά στην έκδοση Distinctive. Θεωρώ ότι πολλοί θα είναι αυτοί που θα το προτιμήσουν από το GP.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τα νεύρα θα σου τα σπάσουν όπως και να έχει. όταν θέλεις άλφα ρομέο απλά πας με κλειστά μάτια και την αγοράζεις.
Αυτό αν είσαι αλφίστα, όπως έχει πει και ο πάσχος, οι υπόλοιποι όμως θέλουν να δουν τι παίζει πρώτα.
Νταξ ρε,ειχα πει οτι αν εισαι αλφιστα την αγοραζεις χωρις να την οδηγησεις; Δεν το θυμαμαι αλλα οκ..
Με την πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω κι εγω κι οπως ειπε ο eddie δεν ξερω τι διαολια θα μου περασουν απ το μυαλο..
Το θεμα βεβαια ντιριντι,ειναι οτι απ τη στιγμη που θα μπεις μεσα σε μια αλφα και θα την οδηγησεις κιολας κατα 80% θα την αγορασεις,εκτος κι αν πας καμικαζι οπως εσυ και τεσταρεις οτι βγαινει ετσι για το χαβαλε..
σε βλεπω να εισαι ολη μερα στο μαστρο Σπυρο ψαχνοντας τροπο να την ανεβασεις 100+
-
Η τιμή είναι παραπλήσια με τα Ford Fiesta 2.0 , 207 GT/RC, Opel Corsa GSi
αλλα με την Μito να βρίσκεται μια κατηγορία πάνω από πολλές απόψεις
-
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Η τιμή είναι παραπλήσια με τα Ford Fiesta 2.0 , 207 GT/RC, Opel Corsa GSiαλλα με την Μito να βρίσκεται μια κατηγορία πάνω από πολλές απόψεις
Σημείωση, με τα 207 Rallye/GT βρίσκεται κοντά. Το RC καμία σχέση, και τιμολογιακά και ουσιαστικά.
Όσο για την κατηγορία πάνω, για να δούμε και κανένα τεστ... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η τιμή είναι παραπλήσια με τα Ford Fiesta 2.0 , 207 GT/RC, Opel Corsa GSi
αλλα με την Μito να βρίσκεται μια κατηγορία πάνω από πολλές απόψεις
Σημείωση, με τα 207 Rallye/GT βρίσκεται κοντά. Το RC καμία σχέση, και τιμολογιακά και ουσιαστικά.
Όσο για την κατηγορία πάνω, για να δούμε και κανένα τεστ...με το RC γιατι οχι?
θεωρω οτι μπορει να ειναι και καλυτερο (εκει που οφειλει να ειναι). -
Γιατί το RC κάνει 22,5 χιλιάρικα καταρχήν, εγώ δεν το βλέπω παραπλήσια τιμή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί το RC κάνει 22,5 χιλιάρικα καταρχήν, εγώ δεν το βλέπω παραπλήσια τιμή.τοσο το χειροτερο για το RC...
-
Μην μιλήσουμε τότε για Cooper S ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην μιλήσουμε τότε για Cooper S ε;ε προφανως σε θεμα τιμης δεν υπαρχει καν επαφη...
το μεγαλο ερωτηματικο για μενα ειναι να δουμε πως ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που υπαρχουν στα χαρτια μετουσιώνονται στο δρομο.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008