-
Να δεις τι μου θύμισες τώρα...
Είναι δυο τύποι στην pub και λέει ο ένας:
'I'm totally against gays getting married'
Και του απαντά ο άλλος:
'So, don't marry one'
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Να δεις τι μου θύμισες τώρα...Είναι δυο τύποι στην pub και λέει ο ένας:
Και του απαντά ο άλλος:
'So, don't marry one'
:metalokaitamualastakagkela:
-
Εμένα προσωπικά η MI.TO εχει αρχίσει να μου θυμίζει μικρογραφία του bravo. Δείτε τη διπλα διπλα στο bravo ασπρο και τα δυο. Λιγο το χρωματάκι το μπλε (Masserati Blue...?? ), λίγο το εσωτερικό όσο αυτο φαίνεται, που μοιάζει να έχει τα ίδια υλικά(απομιμηση ανθρακονηματων), λιγο το πισω μερος που είναι κατι μεταξυ bravo πρωτης και δευτερης γενιας, το κάτω μάυρο μερος του προφυλακτηρα με τη διπλη εξάτμηση και το φως ομιχλης και οπισθεν που είναι copy paste απο punto και bravo.... Δε ξέρω αρχισε και με προβληματιζει.... Δεν είναι κάτι το ξεχωριστο όπως η 147 που ακόμη και σημερα γυρνας για να τη δεις.
-
Εχω ξετρελαθεί με αυτό το αμάξι.. Απο αυτόν τον μήνα μαζεύω χρήματα για να πάρω την έκδοση με τα 155 άλογα μόλις βγεί. Ελπίζω να μην προκύψει κάποια οικονομική ή άλου είδους δυσκολία και δεν μπορέσω να το πάρω . Πήγα σήμερα σε αντιπροσωπεία της alfa romeo και ρώταγα λεπτομέρειες αλλά δεν ξέρουν και πολλά πράγματα.. Ελπίζω να βγεί το πολύ 22.000 και να μην φτάσει 25.000 ας πούμε.
Σχετικά με το σχήμα. Θεωρώ οτι είναι μοναδικό και ενώ στην αρχή δεν μου άρεσε τώρα πλέον το έχω βάλει και στο desktop να το βλέπω συνέχεια .
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Να δεις τι μου θύμισες τώρα...Είναι δυο τύποι στην pub και λέει ο ένας:
Και του απαντά ο άλλος:
'So, don't marry one'
edit [mod mirage]
-
Ο χρήστης TheRealTopGunZ έγραψε:
edit [mod mirage]Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε. [mod mirage]
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Εχω ξετρελαθεί με αυτό το αμάξι.. Απο αυτόν τον μήνα μαζεύω χρήματα για να πάρω την έκδοση με τα 155 άλογα μόλις βγεί. Ελπίζω να μην προκύψει κάποια οικονομική ή άλου είδους δυσκολία και δεν μπορέσω να το πάρω . Πήγα σήμερα σε αντιπροσωπεία της alfa romeo και ρώταγα λεπτομέρειες αλλά δεν ξέρουν και πολλά πράγματα.. Ελπίζω να βγεί το πολύ 22.000 και να μην φτάσει 25.000 ας πούμε.Σχετικά με το σχήμα. Θεωρώ οτι είναι μοναδικό και ενώ στην αρχή δεν μου άρεσε τώρα πλέον το έχω βάλει και στο desktop να το βλέπω συνέχεια .
Παρε το Punto Abarth.... το ιδιο ειναι... μπορει να γλυτωσεις και κανα 2 χιλιαρικα απο το σηματακι....
-
Αλλά δεν θα έχει contractive ανάρτηση.
-
Γνωστοποιούμε στους χρήστες του 4TF ότι πλέον είναι απλό για μας να μην επιτρέπουμε σε συγκεκριμένους χρήστες να ξαναποστάρουν ΠΟΤΕ σε συγκεκριμένα θέματα. Αν συνεχιστεί το κακό στο παρόν θέμα ή σε άλλα, λυπούμαστε αλλά θα αναγκαστούμε να πάρουμε τέτοια μέτρα.
Ευχαριστούμε.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εχω ξετρελαθεί με αυτό το αμάξι.. Απο αυτόν τον μήνα μαζεύω χρήματα για να πάρω την έκδοση με τα 155 άλογα μόλις βγεί. Ελπίζω να μην προκύψει κάποια οικονομική ή άλου είδους δυσκολία και δεν μπορέσω να το πάρω . Πήγα σήμερα σε αντιπροσωπεία της alfa romeo και ρώταγα λεπτομέρειες αλλά δεν ξέρουν και πολλά πράγματα.. Ελπίζω να βγεί το πολύ 22.000 και να μην φτάσει 25.000 ας πούμε.
Σχετικά με το σχήμα. Θεωρώ οτι είναι μοναδικό και ενώ στην αρχή δεν μου άρεσε τώρα πλέον το έχω βάλει και στο desktop να το βλέπω συνέχεια .
Παρε το Punto Abarth.... το ιδιο ειναι... μπορει να γλυτωσεις και κανα 2 χιλιαρικα απο το σηματακι....
Δεν είναι μόνο το σηματάκι και η contractive ανάρτηση. Είναι ακόμα το DNA(Dynamic,normal,all weather) το πιο χαμηλό αμάξωμα, η εμφάνιση του αμαξιού ( το punto δεν μου αρέσει τόσο πολύ). Αν είναι μόνο 2 χιλιάρικα η διαφορά τα δίνω. Ελπίζω να μην είναι 5 χιλιάρικα.
-
δε θα ειναι 2 χιλιαρικα με τιποτα..η αλφα αλλωστε εχει τεραστια λιστα με εξτρα.αν αρχισεις και βαζεις πας πολυ ψηλα
-
Alfa Romeo picks New Mito Logo
http://www.worldcarfans.com/9080409.003/alfa-romeo-picks-new-mito-logo
-
Το χειρότερο λογότυπο επέλεξαν τελικά.... Αν είναι δυνατον! Η το δέυτερο ή το τρίτο ρε παιδια....
-
neo-Jugenstil-ish logo
Δεν την παλεύουν οι Ιταλοί πήγανε και βάλανε Γερμανίζων λογότυπο...Έλεος.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Το χειρότερο λογότυπο επέλεξαν τελικά.... Αν είναι δυνατον! Η το δέυτερο ή το τρίτο ρε παιδια....Οι γραμματοσειρές του 2 θυμιζε Lancia και το 3 Punto ...
Το 6 και το 7 ήταν ιδιομορφα αλλά και πρωτότυπα ... ενώ το 1 το έβλεπα σαν ΝΙΤΟ ή ΜΤΟ ...
Και στο αρχικό σχέδιο το είχαν να είναι τοποθετημένο στην μέση κατω απο το σήμα της Alfa και όχι στην άκρη ...
Όλα μια συνήθεια είναι ... -
Ίσως σε μικρότερο μέγεθος να μην χτύπαγε τόσο έντονα και για αρκετούς άσχημα στο μάτι. Πέρα από την σχεδίαση, η συγκεκριμένη γραμματοσειρά είναι αρκετά μεγάλη. Έπρεπε να το κάνουν λίγο πιο διακριτικό.
-
Προσωπικά προτιμώ το 6. Φέρνει λίγο και στα λογότυπα των άλλων μοντέλων της εταιρείας. Αυτό που επελέγη δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και έπρεπε να έχει μικρότερη γραμματοσειρά.
-
Θα προτιμούσα ή το 2 ή το 3. Τέλος πάντων, ας είναι καλό το αυτοκίνητο και το λογότυπο λίγη σημασία θα έχει.
-
Debadged!
-
το βγάζουμε και τελειώνει η ιστορία!
Alfa Romeo Mi.Τo 2008