-
Τυχαίο δεν είναι τίποτα, αλλά αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι η υποκριτική στάση όλων, να κάνουν οτι δεν γνωρίζουν οτι ο ρατσιμός είναι παντού γύρω μας.
Οτι το 'θέατρο' το παίζουμε καθημερινά, μέχρι να χτυπήσει η 'κακιά η ώρα' και την δική μας πόρτα.Οχι ότι οι μετανάστες περνουν καλά σε οποιαδήποτε χώρα. Τα ίδια σκατά παντού! Αλλά εμεις βαυκαλιζόμασταν οτι είμαστε 'υπεράνω'..'ανοικτή κοινωνία'!
Σκατά στα μούτρα μας.
-
kouk δεν συμφωνώ! Έχει ξανατύχει, όχι μια φορά, με Έλληνες και πάντα ο γαμημένος τέλειωνε και δαρμένος.
Επίσης δεν συμφωνώ για την επαρχία. Ρωτήστε κάνα παιδί από σχολεία 'καλών' περιοχών της Αθήνας.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Επίσης δεν συμφωνώ για την επαρχία. Ρωτήστε κάνα παιδί από σχολεία 'καλών' περιοχών της Αθήνας.
τα ιδια ειναι πιστευω πλεον αθηνα-επαρχια, ισως αθηνα ειναι λιγο πιο 'προοδευτικοι' οι ανθρωποι..
και στην επαρχια υπαρχει και περισσοτερο το λεγομενο 'εγινε βουκινο' -
Υπάρχει κάτι πιο ρατσιστικό απο τη φράση 'οι έλληνες δεν είναι ρατιστσές' ?
Η Αμάρυνθος απ'όσα διαβάζω δεν είνα παρα ένας βόθρος που αναβλύζει σκατά. Μακάρι αφού φύγει η 16χρονη και η οικογενειά της να σκάσει μετεωρίτης και να αφανίσει όλους τους κάφρους και τους υπανθρώπους απο εκεί.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υπάρχει κάτι πιο ρατσιστικό απο τη φράση 'οι έλληνες δεν είναι ρατιστσές' ?Η Αμάρυνθος απ'όσα διαβάζω δεν είνα παρα ένας βόθρος που αναβλύζει σκατά. Μακάρι αφού φύγει η 16χρονη και η οικογενειά της να σκάσει μετεωρίτης και να αφανίσει όλους τους κάφρους και τους υπανθρώπους απο εκεί.
αρτεσιανος βοθρος λοιπον
-
Μη σου πω βόθρος γκέηζερ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μη σου πω βόθρος γκέηζερθα ηταν αμα βιαζαν αγορακι
-
... ο οποίος Ρουμελιώτης, πουλά την τρελίτσα του, τη μαγκίτσα του και κυρίως την εικόνα του και καλά αριστερού (?), πρώην Ρηγά, γράφει τις μαλακιούλες του στην 'Ε' για να περνά η ώρα, ταυτόχρονα όμως, ως γνήσιο τσουτσέκι της εξουσίας, έχει ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά ΙΕΚ το οποίο παίρνει και διαχειρίζεται κοινοτικά προγράμματα εκατομμυρίων ευρώ ... Να το χαίρεται όλος ο αριστερός χώρος το 'παληκάρι' ...
Σαφώς δεν είναι δικό μου, σαφώς δεν το ασπάζομαι. Το παραθέτω επειδή στο άρθρο της 'Ε' δίνεται πολιτικό χρώμα...
Ε - κι επειδή μιλήσαμε για αρτεσιανούς βόθρους...
εδιτ
Βλέπω, με συγκίνηση, ότι εμείς κρατάμε χαρακτήρα: Ποτέ δεν κάνουμε όσα καταμαρτυρούμε σε άλλους!
Αυτοί καταδίκασαν το κορίτσι, εμείς καταδικάσαμε τους 7. -
Βλέπω, με συγκίνηση, ότι εμείς κρατάμε χαρακτήρα: Ποτέ δεν κάνουμε όσα καταμαρτυρούμε σε άλλους!
Αυτοί καταδίκασαν το κορίτσι, εμείς καταδικάσαμε τους 7.εμείς όχι, οι 'καθηγητές' τι έκαναν άραγε με την απόφασή τους;
-
Έλα μου ντε.
Να ρωτήσω κάτι...
Για το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε σεξουαλική πράξη μέσα στον χώρο του σχολείου τι λέτε;
Εγώ είμαι προβληματισμένος αν κάτι τέτοιο πρέπει να τιμωρηθεί, και πώς πρέπει να γίνει αυτό...
-
Eκτός από τους μαθητές, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών που κατηγορούνται για τον βιασμό, έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα Xαλκίδας ποινική δίωξη σε βάρος των γονιών τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.Ε ρε κοινωνία... σε σταυρώνει αν 'πιέσεις' το ατίθασο νιάτο σου, σε στηρίζει μέχρι ένα σημείο αν τ' αφήσεις και κάνει τη στραβή, σε ξανασταυρώνει μαζί του αμέσως μετά.
Ζώα, Σάββα, αλλά κι ένας που 'μπούκαρε' στο σχολείο των παιδιών του κι έσπρωξε ένα μαθητή που τον πλάκωσε στις κλωτσιές, ζώο χαρακτηρίστηκε από πολλούς...
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Γονείς είναι αυτοί που δίνουν 100 ευρώ στον κανακάρη για να διανυκτερεύσει σε δημόσιο χώρο όπου μπαινοβγαίνουν εξωσχολικοί ως άστεγος;
-
Ελλάς, η χώρα της ελευθεριότητας. Την ελευθερία με τους περιορισμούς της την αφήσαμε στους άλλους, εμείς είμαστε οι μέγιστοι. Όχι δημοκράτες βέβαια, η δημοκρατία έχει (φτου-φτου) περιορισμούς.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλα μου ντε.Να ρωτήσω κάτι...
Για το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε σεξουαλική πράξη μέσα στον χώρο του σχολείου τι λέτε;
Εγώ είμαι προβληματισμένος αν κάτι τέτοιο πρέπει να τιμωρηθεί, και πώς πρέπει να γίνει αυτό...
κατα την αποψη μου, πρεπει να τιμωρηθει αν μαθευτει.
ακομα και αν οι 2-3-4-5-6-7 που συμμετειχαν συμφωνουν ολοι. -
Είναι ερωτήσεις αυτές;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι ερωτήσεις αυτές;Σε μένα αναφέρεσαι;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Έλα μου ντε.
Να ρωτήσω κάτι...
κατα την αποψη μου, πρεπει να τιμωρηθει αν μαθευτει.
ακομα και αν οι 2-3-4-5-6-7 που συμμετειχαν συμφωνουν ολοι.Αυτό σκέφτομαι και εγώ...ότι νατξ', μπορεί να βολεύει μερικούς, αλλά ρε γμτ δεν ειναι ξενοδοχείο ημιδιαμονής το σχολείο...και αν σε πιάσουν, πρέπει να τα λουστείς...
-
Εμ βέβαια. Είναι δυνατόν ν' αναρρωτιόμαστε αν πρέπει να τιμωρηθούν τέτοιες πράξεις στο χώρο του σχολείου;
-
manosk, έθεσα μια σκέψη σε μορφή ερώτησης, μην με παίρνεις από την μύτη! Έχει κρύο και πονάει κιόλας, είναι και κόκκινη, άσε...
-
Επειδή είναι πολύ πιθανό να έχουμε με περίπτωση βιασμου, οι τιμωρίες από μέρους του σχολείου είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Επειδή είναι πολύ πιθανό να έχουμε με περίπτωση βιασμου, οι τιμωρίες από μέρους του σχολείου είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί.... και πολύ πιθανό να ΜΗΝ έχουμε κιόλας. Ας ξεκαθαρίσει πρώτα η υπόθεση και μετά βλέπουμε
Όπως και να 'χει, μαζί σου σε αυτό που λες. Το πρωτεύον είναι να αντιμετωπιστεί παιδοψυχολογικά το ζήτημα, να δοθούν απαντήσεις σε αυτούς που πρέπει (γονείς), και όχι να κριθεί η τιμωρία του σχολείου. Για μένα, δεν έχει θέση και ο ρατσισμός στην υπόθεση ως γεγονός, αφορά μόνο στην κρίση του κόσμου για το περιστατικό, η οποία ποσώς με απασχολεί.
-
Ο χρήστης mecano έγραψε:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=71019Mε ύβρεις εναντίον της δεκαεξάχρονης και προσπαθώντας να δικαιώσουν τον βιασμό της, υποστηρίζοντας ότι έγινε με τη συναίνεσή της, προτρέποντας δε ακόμη και για επανάληψή του, ομάδα συγγενών των τεσσάρων μαθητών που κατηγορούνται ότι βίασαν συμμαθήτριά τους στην κατάληψη του Eνιαίου Λυκείου Aμαρύνθου Eυβοίας συγκεντρώθηκε χθες έξω από τα δικαστήρια της Xαλκίδας
H αδερφή μου που μένει στην Χαλκίδα είδε τρία ή τεσσερα πούλμαν. Δεν ήταν μόνον οι συγγενείς.
Ρατσισμός -όλων των ειδών-