-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Α και κάτι ακόμα. Αν αλλάξουμε τη λέξη γάμος με τη φράση 'πολιτική ένωση' μήπως είναι καλύτερα, για αυτούς που δυσκολεύονται να το δεχτούν?
μα αυτό λέμε, δεν νομίζω να επιτρέψει κανένας 'ορθόδοξος' στην Ελλάδα να παντρευτούν σε εκκλησία ομοφυλόφιλοι/ες.
Γι'αυτό και δεν έβαλα αυτή την επιλογή, θεωρώ ότι ποτέ δεν πρόκειται να δεχθεί η εκκλησία κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Πως είναι δυνατόν να ανταγωνίζεσαι το παιδί σου???
Μeco ούτε εγώ ξέρω τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση...
Και όμως αγαπητέ car_crazy αυτό το πράγμα το είδα να γίνεται μπροστά στα μάτια μου για χρόνια και δεν ήταν το μοντέρνο Λονδίνο ούτε το μοντέρνο Άμστερνταμ ούτε Νέα Υόρκη, ούτε Λος Άντζελες.Στο Ναύπλιο γινόταν και μάλιστα από αρκετά χρόνια πριν.
Θα σου πω και τούτο και θα καταλάβεις ακόμα καλύτερα.Ο τύπος που σου λέω είχε αγοράσει και αυτοκίνητο σε γκόμενο αλλά όταν του ζητούσε η κόρη του λεφτά γκρίνιαζε συνεχώς!
Φυσικά ούτε που μιλάνε πια και ο τύπος έχει και την βεβαιότητα ότι έκανε το καλύτερο για το παιδί του και αυτό το αχάριστο του γύρισε τα μούτρα!
Μπορώ να γράψω για την περίπτωση πολλά ανατριχιαστικά ακόμα.
Τώρα το πως αυτό το κορίτσι δεν έγινε πουτάνα ή δεν το έριξε στα ναρκωτικά αυτό είναι όντως ένα θαύμα και μπράβο της.
Δεν την βλέπω πια συχνά γιατί μένουμε μακριά αλλά μαθαίνω ότι δουλεύει έχει και δεσμό και είναι μια χαρά.Έτσι είναι σε γενικές γραμμές όλοι οι ομοφυλόφιλοι.Κακοί στο έπακρο και ζηλιάρηδες και στο μυαλό τους έχουν μόνο το κακό και την πουστιά με όλη την σημασία της λέξης.
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι αξιαγάπητοι άνθρωποι αλλά είναι μειοψηφία και προσπαθούν και να τους βάλουν στο περιθώριο οι υπόλοιποι.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μεταξυ τους; Εγω απο οσα ξερω για να γινει ενας φυλοδιαχωριστικος οργανισμος (οπως ειναι το Homo sapiens) χρειαζονται ενα σπερματοζωαριο και ενα ωαριο. Αυτο δεν το εχει ανατρεψει η επιστημη και ουτε προκειται. Αρα το παιδι δε θα ειναι του ζευγαριου αλλα του ενος απο τους δυο.
ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ παιδί είπα, όχι μεταξύ τους! τόσο δύσκολο είναι ή μήπως δεν γίνεται; Το θέμα είναι ποιοι είναι οι βιολογικοί γονείς; ή με ποιους θα μεγαλώσει;
Αν θεωρεις οτι κανεις συζητηση με το να κανεις πως δεν καταλαβαινεις δικαιωμα σου. Αν δεν υπηρχαν παιδια στη μεση ουδεποτε και καμια κοινωνια δε θα ειχε θεσπισει το θεσμο του γαμου.
ξανά: είναι υποχρεωτικό; Ο γάμος, ειδικά στις μέρες μας γίνεται πολλούς λόγους, (κοινωνικούς, οικονομικούς, επίδειξης, συμφέρον κλπ) ΈΝΑΣ εκ των οποίων είναι η τεκνοποίηση
Οι Αρχαιοι δεν εκαναν μονογαμικα ζευγαρια που συζουσαν. Εκαναν ομοφυλλοφυλικο σεξ, αλλα ειχαν και το σπιτι τους και την οικογενεια τους και δεν μπερδευαν το ενα με το αλλο. Η ομοφυλλοφιλια ηταν κοινωνικη εκδηλωση και οχι σεξουαλικη προτιμηση κατα την Αρχαια Ελλαδα.
Οπως ειπα και πιο πριν η επιστημη δεν εχει καταφερει να ΑΛΛΑΞΕΙ ουτε εναν φυσικο νομο.Α μάλιστα, τώρα έγιναν κοινωνικές εκδηλώσεις Ναι, τίποτα δεν έχει καταφέρει η επιστήμη, στο αν έχει αλλάξει έναν νόμο κολλάς ή αν έχει αλλάξει τον κόσμο;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Τώρα το πως αυτό το κορίτσι δεν έγινε πουτάνα ή δεν το έριξε στα ναρκωτικά αυτό είναι όντως ένα θαύμα και μπράβο της.Φαίνεται πως βοήθησες αρκετά.
Έτσι είναι σε γενικές γραμμές όλοι οι ομοφυλόφιλοι.Κακοί στο έπακρο και ζηλιάρηδες και στο μυαλό τους έχουν μόνο το κακό και την πουστιά με όλη την σημασία της λέξης.
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι αξιαγάπητοι άνθρωποι αλλά είναι μειοψηφία και προσπαθούν και να τους βάλουν στο περιθώριο οι υπόλοιποι.
Αυτό δεν το δέχομαι. Πιστεύω πως 'έτσι' είναι οι ομοφυλόφιλοι που βλέπουμε στα ΜΜΕ να αυτοκράζονται. Αυτοί που δεν είναι 'έτσι' δεν τους προσέχει κανείς.
-
thvarveris αν σύμφωνα με το παράδειγμά σου οι ομοφυλόφιλοι είναι ακατάλληλοι για ανατροφή παιδιών αν αντπαραθέσουμε το παράδειγμα του Δουρή τι συμπέρασμα θα βγάλουμε απο τη σύγκριση?
Απο το παράδειγμά σου συμπαιρένω πως ο πατέρας θα μπορούσε να είναι εξ'ίσου επιβλαβης στον ρόλο του αν τριγύρναγε με γκόμενες αντί για γκόμενους.
-
This Is Art
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τώρα το πως αυτό το κορίτσι δεν έγινε πουτάνα ή δεν το έριξε στα ναρκωτικά αυτό είναι όντως ένα θαύμα και μπράβο της.
Φαίνεται πως βοήθησες αρκετά.
Έτσι είναι σε γενικές γραμμές όλοι οι ομοφυλόφιλοι.Κακοί στο έπακρο και ζηλιάρηδες και στο μυαλό τους έχουν μόνο το κακό και την πουστιά με όλη την σημασία της λέξης.
Αυτό δεν το δέχομαι. Πιστεύω πως 'έτσι' είναι οι ομοφυλόφιλοι που βλέπουμε στα ΜΜΕ να αυτοκράζονται. Αυτοί που δεν είναι 'έτσι' δεν τους προσέχει κανείς.
Δεν νομίζω ότι βοήθησα.Νομίζω ότι το κορίτσι ήταν δυνατό και τα κατάφερε.Επειμένω για αυτό που λέω για την κακία.Το πρόβλημα γιγαντόνεται στα ΜΜΕ γιατί υπάρχει η προβολή.Αλλά όλοι στις μικροκοινωνίες μας έχουμε δείγματα σαν αυτά που δείχνει η τηλεόραση.
Οι γυναίκες ωχριούν μπροστά τους.Δεν τους έχω καθόλου εμπιστοσύνη σαν ανθρώπους. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
thvarveris αν σύμφωνα με το παράδειγμά σου οι ομοφυλόφιλοι είναι ακατάλληλοι για ανατροφή παιδιών αν αντπαραθέσουμε το παράδειγμα του Δουρή τι συμπέρασμα θα βγάλουμε απο τη σύγκριση?Απο το παράδειγμά σου συμπαιρένω πως ο πατέρας θα μπορούσε να είναι εξ'ίσου επιβλαβης στον ρόλο του αν τριγύρναγε με γκόμενες αντί για γκόμενους.
Θα μπορούσε να γυρνάει με γκόμενες χωρίς όμως να βλάπτει το παιδί του.
Ούτε είναι ανάγκη να μαθαίνει το παιδί του πως καλύπτεται σεξουαλικά (εννοείται ότι το παιδί είναι σε μία μικρή ηλικία γιατί αν είναι μεγάλο αλλάζει... ). Και φυσικά πρώτα δίνεις στο παιδί σου και μετά στον οποιονδήποτε άλλον.Ο thvarveris έγραψε ότι πατέρας ζήλευε την κόρη του. Μα είναι φυσιολογικά αυτά?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
thvarveris αν σύμφωνα με το παράδειγμά σου οι ομοφυλόφιλοι είναι ακατάλληλοι για ανατροφή παιδιών αν αντπαραθέσουμε το παράδειγμα του Δουρή τι συμπέρασμα θα βγάλουμε απο τη σύγκριση?Απο το παράδειγμά σου συμπαιρένω πως ο πατέρας θα μπορούσε να είναι εξ'ίσου επιβλαβης στον ρόλο του αν τριγύρναγε με γκόμενες αντί για γκόμενους.
Εντελώς ακατάλληλοι είτε πρόκειται για άντρες είτε για γυναίκες.Η γνώμη μου για τον Δουρή είναι η χειρότερη.
Δεν νομίζω να είναι το ίδιο επιβλαβές το αντίστροφο παράδειγμα που αναφέρεις γιατί εδώ μιλάμε για ένα 'άντρα' που κοντράριζε την κόρη του στο πιο είναι πιο ωραίος και πιος θα φάει τον γκόμενο του άλλου
Δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερο παράδειγμα ανωμαλίας.
Ούτε ο Φώσκολος θα το ενέτασε στα σήριαλ του γιατί δεν θα φαινόταν πιστευτό.
Για ξανασκέψου το λίγο και βάλε στην θέση των δύο ρόλων κάποιο γνωστό σου αντίστοιχο δίδυμο για να δεις πω θα νοιώσεις.
Εμετός θα σου έρθει. -
Αν το έκανε η μαμά δηλαδή και ηταν σεξουαλικώς ορθό δεν θα υπήρχε πρόβλημα?
Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του συγκεκιριμένου γονέα ως προς το παιδί του και όχι η σεξουαλική του προτίμιση.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν το έκανε η μαμά δηλαδή και ηταν σεξουαλικώς ορθό δεν θα υπήρχε πρόβλημα?Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του συγκεκιριμένου γονέα ως προς το παιδί του και όχι η σεξουαλική του προτίμιση.
Ο thvarveris διατείνεται πως οι ομοφυλόφιλοι είναι 'από τη φύση τους' έτσι και πως οι πθανότητες ένας ετεροφυλόφιλος άνθρωπος να συμπεριφερθεί έτσι είναι ελάχιστες. Δεν συμφωνώ μαζί του αλλά για τις κραγμένες που βλέπουμε συνήθως στην TV μάλλον έχει δίκιο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν το έκανε η μαμά δηλαδή και ηταν σεξουαλικώς ορθό δεν θα υπήρχε πρόβλημα?Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του συγκεκιριμένου γονέα ως προς το παιδί του και όχι η σεξουαλική του προτίμιση.
Ναι αλλά νομίζω ότι όταν υπάρχει ομοφυλοφιλική προτίμηση αλλάζουν δραματικά τα πράγματα.
Στο σχολείο την κοπελίτσα την πείραζαν γιατί ο πατέρας της ήταν αδερφή ενω αν είχε γκόμενες θα πέρναγε αμάσητο.Το ίδιο πιστεύω ότι θα γινόταν και στην περίπτωση που η μάνα της είχε γκόμενους. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν το έκανε η μαμά δηλαδή και ηταν σεξουαλικώς ορθό δεν θα υπήρχε πρόβλημα?
Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του συγκεκιριμένου γονέα ως προς το παιδί του και όχι η σεξουαλική του προτίμιση.
Ο thvarveris διατείνεται πως οι ομοφυλόφιλοι είναι 'από τη φύση τους' έτσι και πως οι πθανότητες ένας ετεροφυλόφιλος άνθρωπος να συμπεριφερθεί έτσι είναι ελάχιστες. Δεν συμφωνώ μαζί του αλλά για τις κραγμένες που βλέπουμε συνήθως στην TV μάλλον έχει δίκιο.
Και ακόμα πιο επικίνδυνοι οι κρυφοί.Δήλητήριο σκέτο!
Βρε kyan αυτη η ιδιότητα που ονομάζουμε μπέσα δεν υπάρχει μέσα τους.Παρατήρησε τους και θα το καταλάβεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη πουστιά σημαίνει, άνανδρη συμπεριφορά, χτύπημα κάτι από την μέση, ύπουλο χτύπημα και γενικά ότιδήποτε κακό και κατακριτέο -
Εξάλλου δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίος ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να επιβληθούν και να αυξηθούν. Βλέπουμε τι γίνεται στον καλλιτεχνικό χώρο....
-
Βρε kyan αυτη η ιδιότητα που ονομάζουμε μπέσα δεν υπάρχει μέσα τους.Παρατήρησε τους και θα το καταλάβεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη πουστιά σημαίνει, άνανδρη συμπεριφορά, χτύπημα κάτι από την μέση, ύπουλο χτύπημα και γενικά ότιδήποτε κακό και κατακριτέοΣωστός + Σωστός.
-
Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη πουστιά σημαίνει, άνανδρη συμπεριφορά, χτύπημα κάτι από την μέση, ύπουλο χτύπημα και γενικά ότιδήποτε κακό και κατακριτέοΓια μένα 'πούστης' 'ομοφυλόφιλος'. Έχω ομοφυλόφιλο γνωστό ο οποίος είναι πολύ πιο σωστός και 'άνδρας' από άλλους straight που ξέρω. Δεν πιστεύω πως είναι 'εξαίρεση' απλά δεν είναι στην ίδια 'κοινωνική ομάδα' με τους 'πούστηδες'.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Εξάλλου δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίος ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να επιβληθούν και να αυξηθούν. Βλέπουμε τι γίνεται στον καλλιτεχνικό χώρο....Αυτοί είναι οι 'πούστηδες', όχι οι 'ομοφυλόφιλοι'.
-
Παντρευτηκε ο Ελτον Τζον τον εκλεκτο της καρδιας του σημερα.....
Αντε να ζησουν και καλους απογονους....
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
**Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να το διαφιμίζει και πολύ περισσότερο να προσπαθεί να μου περάσει ότι είναι φυσιολογικό **:-?
Για το θέμα του γάμου πιστεύω ότι θα έπρεπε να βρεθεί μία νομική λύση που να κατοχυρώνει όλα τα νομικά διακαιώματα μεταξύ ομοφυλλόφιλων ζευγαριών. Ας μη λέγεται γάμος, ας το ονομάσουν όπως αλλιώς θέλουν....
Για το θέμα της ιοθεσίας είναι αστείο και να το συζητάμε. Πως είναι δυνατό να αναγκάσεις ένα παιδί να μεγαλώσει σε ένα μη φυσιολογικό περιβάλλον? Τι παραδείγματα θα έχει αυτό το παιδί μέσα στο σπίτι?
Το κλουβί με τις τρελές το έχετε δεί?
Σωστό!
Λάθος! (αν αναφέρεσαι στο bold κομμάτι)
Έχει κάθε δικαίωμα να το διαφημίζει και να θέλει να σου το περάσει ως φυσιολογικό. Όπως έχει το δικαίωμα κάποιος άλλος να σε πείσει να πίνεις ΝΟΥΝΟΥ και όχι ΔΕΛΤΑ ας πούμε. Από κει και πέρα, είναι επιλογή σου να αποκρούσεις να ερεθίσματα που δέχεσαι
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εξάλλου δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίος ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να επιβληθούν και να αυξηθούν. Βλέπουμε τι γίνεται στον καλλιτεχνικό χώρο....
Αυτοί είναι οι 'πούστηδες', όχι οι 'ομοφυλόφιλοι'.
Θέλεις νά τούς διαχωρήσεις μέν,βάσει κάποιου νέου 'ηθικού κανόνα',αλλά άν σού έλεγα ότι περισσότεροι από τούς μισούς,αυτοαποκαλούνται πούστηδες,τί θα έλεγες;
Θα πώ καί κάτι πού συζητούσα πέρισυ,μέ έναν φίλο,ο οποίος λόγω επαγγέλματος,ήτανε συνεχώς ανάμεσά τους.
Κάποιος λοιπών πούστης,τού μίλησε γιά τό untouchable (ή όπως αλλοιώς γράφεται) τών πούστηδων,τό οποίο καλιεργείται συστηματικά από τούς ίδιους.
Ετσι λοιπών φτάνουμε σήμερα να αποδεχόμαστε τούς πούστηδες,σάν είδος ανώτερο.
Μέχρι καί ψυχολογική ερμηνεία δώσανε γιά αυτούς πού μιλάνε εναντίον τους,ότι είναι καί καλά κρυφόπουστες.
Οσο γιά τήν καθημερινή τους προβολή στα ΜΜΕ,δέν χρειάζεται να πώ τίποτα.
Γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών