-
Passat
200 άλογα 30 κιλάκια ροπή
αμα έχει ντιεστζι καλά θα είναι ή μάλλον αρκετά καλύτερα.
565 λίτρα χώρου αποσκευών ,ακόμα και την πεθερά να έχεις βάλει εκεί μέσα με αλυσίδα +πέτρα στα πόδια άνετα θα είναι... -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Passat
565 λίτρα χώρου αποσκευών ,ακόμα και την πεθερά να έχεις βάλει εκεί μέσα με αλυσίδα +πέτρα στα πόδια άνετα θα είναι...485 είναι στην Ελλάδα γιατί έχουν(και πολύ σωστά) τοποθετήσει κανονική Ρεζέρβα.
-
Δεν το έχω οδηγήσει αλλά από όσα έχω διαβάσει για αυτό, αλλά και τη γενικότερη εικόνα της Hyundai (της οποίας έχω οδηγήσει τα περισσότερα μοντέλα), μόνο για ανέκδοτο μου κάνει να το προτιμήσω στα ίδια χρήματα έναντι μιας 159, ενός Passat ή μιας Σειράς 3.
-
Το χιουντάι βγαίνει με μικρότερη μηχανη; Πόσο έχει;
-
Θα συμφωνήσω με αυτούς που λένα για λίγο σφίξιμο και 159 2.2! Αν δεν γίνεται με τίποτα, τότε....159!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ãåíéêþò äåí êáôáëáâáßíïõìå ôá ßäéá...
Btw üôáí Þìïõíá 12 ÷ñïíþí ïé äõï ôïðéêÝò åöçìåñßäåò ìå åß÷áí óôï åîþöõëëï ..åðåéäÞ Þìïõíá ìÜëëïí ðåñéïñéóìÝíçò åõöõßáò!!!
Á!!!Êáé 6 ÷ñüíéá áñãüôåñá ïé ßäéåò åöçìåñßäåò öéëïîåíïýóáí ôéò äéêÝò ìïõ ëýóåéò óôá ìáèçìáôéêÜ ôùí ðáíåëëçíßùí ãéáôß ðïõèåíÜ óôá ìÝñç ìïõ ïýôå ôá ôá ìåãáëýôåñá öñïíôéóôÞñéá äåí åß÷áí âñåé ôçí ßäéá ðëÞñç ëýóç,üðùò åðßóçò êáé ôï MEGA(Üëëï êáíÜëé äåí åß÷á êïéôÜîåé) êáé êáíá äõï áèçíáéêÝò åöçìåñßäåò ðïõ åß÷á äåé.
ÖõóéêÜ êáé ôá áíùôÝñù äåí åðéìÝíù íá ôá ðéóôÝøåéò...êñßìá, ôÝôïéá åõöõßá...
Το πάθος με υπερκέρασε!
-
Το Passat μου κάνει αμάξι για 60χρονο οικογενειάρχη...
Την 316 δεν την βλέπω καν...
Χαλαρά 159 αλλα 2.2
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Το Passat μου κάνει αμάξι για 60χρονο οικογενειάρχη...Την 316 δεν την βλέπω καν...
Χαλαρά 159 αλλα 2.2
ναι οκ..
χαλαρα passat αλλα W12
αλλιως 316 αλλα ///Μ3 -
Μάθαμε και αυτό, οι 60αρηδες οδηγούν πασσάτ, οι νέοι άλφα. Τώρα καμιά φορά που πετυχαινω 60αρηδες σε φερράρι και πόρσε τι είναι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μάθαμε και αυτό, οι 60αρηδες οδηγούν πασσάτ, οι νέοι άλφα. Τώρα καμιά φορά που πετυχαινω 60αρηδες σε φερράρι και πόρσε τι είναι;Κομπλεξικοί που δεν γαμάνε και πέρνουν τέτοια αυτοκίνητα για πουλ μουρ και για να τους κάτσουν οι πιτσιρίκες. σκαλόνει TM.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μάθαμε και αυτό, οι 60αρηδες οδηγούν πασσάτ, οι νέοι άλφα. Τώρα καμιά φορά που πετυχαινω 60αρηδες σε φερράρι και πόρσε τι είναι;Άλλο αυτό.
Πάντως εδώ στο Ηράκλειο τις περισσότερες 156, 50άρες έχω δει να τις οδηγάνε, ούτε καν 50άρηδες. -
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Το Passat μου κάνει αμάξι για 60χρονο οικογενειάρχη...Το έχεις οδηγήσει ;
Χαλαρά 159 αλλα 2.2
Αυτήν ;
-
Σε μηνιαίο περιοδικό, υπάρχει η εξής σύγκριση:
Passat 2.0FSI
159 1.9
Mondeo 2.0Διαπιστώσεις;
-
Η 159 είναι γυμνή με αυτά τα λεφτά.
Για να δείξει χρειάζετε φυσικά Μεταλλικό χρώμα, 18άρες με 225, Δέρματα και φυσικά τον 2.2 + κάποια άλλα εξτρά ηλεκτρικά θερμαινώμενα καθίσματα που πάνε μαζί με το καλό δέρμα Pieno Fiore, αισθητήρες παρκαρίσματος και ανοιχτόχρωμο ταμπλό και τιμόνι.
Έτσι φτάνει τα 39.000 μείων 1800 την εκπτώση.Μόνο έτσι αξίζει για εμένα που είδα και οδήγησα και τα 2 αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Η 159 είναι γυμνή με αυτά τα λεφτά.
Για να δείξει χρειάζετε φυσικά Μεταλλικό χρώμα, 18άρες με 225, Δέρματα και φυσικά τον 2.2 + κάποια άλλα εξτρά ηλεκτρικά θερμαινώμενα καθίσματα που πάνε μαζί με το καλό δέρμα Pieno Fiore, αισθητήρες παρκαρίσματος και ανοιχτόχρωμο ταμπλό και τιμόνι.
Έτσι φτάνει τα 39.000 μείων 1800 την εκπτώση.Μόνο έτσι αξίζει για εμένα που είδα και οδήγησα και τα 2 αυτοκίνητα.
Nα 'δείξει' ?
Γυμνή ; Μια χαρά εξοπλισμό έχει η βασική έκδοση
-
O Alfista θέλει το κάτι παραπάνω....
Ο BMWδάκιας και ο VAGέλης είναι ευχαριστημένος με τα δικά του.Σοβαρά τώρα η Progression μπροστά στην Full Xtra είναι η μέρα με την νύχτα.
Αυτό πληρώνεις εξάλου........Αν θές καλή γκόμενα την πέρνεις με τα λούσα της.
Στο κατώ-κάτω βάζεις 5 δόσεις παραπάνω....Τι να κάνουμε...χούγια είναι αυτά. Ας αφήσουμε την Γυναίκα χωρίς Γούνα φέτος. Η Alfa μας δεν θα ζητήσεις καινούργια δέρματα του χρόνου....
Οτάν ζητήσει το 225/50/18 όμως.....
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
O Alfista θέλει το κάτι παραπάνω....
Ο BMWδάκιας και ο VAGέλης είναι ευχαριστημένος με τα δικά του.Σοβαρά τώρα η Progression μπροστά στην Full Xtra είναι η μέρα με την νύχτα.
Αυτό πληρώνεις εξάλου....Αν μιλούσαμε για την full extra της 159, προφανώς δεν θα ήταν σε τούτη την ψηφοφορία
-
Για αυτό σας λέω...πάρτε κάτι άλλο....
Εμ έχω τον Petran και λέει για M3 ... παρασύρθηκα κι εγώ.
Μην κάνεις έτσι όμως δεν είπα και την GTA.
-
ποιο πρόσφατα ανοιγμένο θέμα με BMW μου θυμίζει;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σε μηνιαίο περιοδικό, υπάρχει η εξής σύγκριση:Passat 2.0FSI
159 1.9
Mondeo 2.0Διαπιστώσεις;
Oτι το Mondeo με 5 χρόνια στην πλάτη του εξακολουθεί να συναγωνίζεται νεότατους ανταγωνιστές και να ''χάνει'' στα σημεία
Mε 30Κ στο χέρι: Passat TFSI, 159 1.9, 316i