-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ναι, παρε vw να σου πεφτουνε τα παραθυρα!!! (lkar style απαντηση)skoda γιατι ειναι καλυτερα αυτοκινητα απο τα vw!!
δηλαδή στο Fabia που έπεσαν τα παράθυρα ήταν VW;
ευτυχώς που είμαι διαφημιστής
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ναι, παρε vw να σου πεφτουνε τα παραθυρα!!! (lkar style απαντηση)skoda γιατι ειναι καλυτερα αυτοκινητα απο τα vw!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ναι, παρε vw να σου πεφτουνε τα παραθυρα!!! (lkar style απαντηση)
skoda γιατι ειναι καλυτερα αυτοκινητα απο τα vw!!
Και εμένα μου είχα πέσει στο Ibiza 4 φορές και η τελευταία ήταν με βροχή με αποτέλεσμα.... αφήστε το καλύτερα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
xmmm... ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω οτι επεσε παραθυρο σε skoda,
ειναι οτι το πηγαινες για σερβις στη vw.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ειναι οτι το πηγαινες για σερβις στη vw..Τα ίδια ανταλλακτικά είναι... Αν πέφτει στο ένα θα πέφτει και στο άλλο...
Αν υπήρχε 3θυρο leon θα έβλεπες τι θα γινόταν... -
στα leon πεφτει και στο 5θυρο.. το εχω δει μπροστα μου..
στα skoda οχι.
και επειδη το εχετε πει πολλες φορες αυτο, θα κανω ενα γκαλοπ στο skoda club... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
στα leon πεφτει και στο 5θυρο.. το εχω δει μπροστα μου..στα skoda οχι.
και επειδη το εχετε πει πολλες φορες αυτο, θα κανω ενα γκαλοπ στο skoda club...Στο δικό μου Golf πάντως (5θυρο) έχουν στηριχτεί πάνω στο παράθυρο και αυτό δεν έχει πέσει...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ειναι οτι το πηγαινες για σερβις στη vw..ότι και να σου πω λίγο είναι
FYI πριν το δώσω το πήγα για αλλαγή συμπλέκτη σε εξουσιοδοτημένο Skoda (ανταλλακτικά δικά μου προφανώς γιατί το σετ ανακατασκευής είχε 450 ευρώ κι εγώ το πήρα 150) και μετά από μία βδομάδα το ξαναπήγα γιατί κλωτσούσε την 5η και πατινάριζε συνέχεια. Προφανώς το έσφιξαν περίεργαΌτι χρησιμοποιεί ο όμιλος κοινά ανταλλακτικά δεν σου πάει στο μυαλό ε; θα μας πεις ότι τα ανταλλακτικά των Skoda είναι made in Czech Republic, όπως κάποιος άλλος των Audi made in Germany;
-
μην αλλαζεις θεμα για την τιμη του δισκο/πλατο.
κι αν παλι σε απασχολει το που θα βρεις πολυ φτηνες τιμες ανταλλακτικων για skoda, γραψου στο skodaclub και αμα εισαι καλο παιδι θα σου πουμε..για τα παραθυρα εχω γραψει οτι στα skoda αλλαξε το ανταλακτικο στη γραμμη παραγωγης οταν διαγνωσε το προβλημα.
ετσι κι αλλιως εσυ αρχισες παλι τα skoda vs vw λεγοντας
(τελικά είναι ακριβή η Skoda ή φτηνή η VW; )
ενω το passat δεν υπηρχε πουθενα σαν επιλογη ή σαν ψηφοφορια...
ανοιξα δημοψηφισμα στο skodaclub οπως ειπα..
σε καμια βδομαδα θα ανακοινωσω τα αποτελεσματα..
μεχρι τοτε stay on topic -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μην αλλαζεις θεμα για την τιμη του δισκο/πλατο.
για τα παραθυρα εχω γραψει οτι στα skoda αλλαξε το ανταλακτικο στη γραμμη παραγωγης.ετσι κι αλλιως εσυ αρχισες παλι τα skoda vs vw λεγοντας
(τελικά είναι ακριβή η Skoda ή φτηνή η VW; )
ανοιξα δημοψηφισμα στο skodaclub οπως ειπα..
σε καμια βδομαδα θα ανακοινωσω τα αποτελεσματα..Φαίνεται ότι στα εκατομύρια ανταλλακτικά στη γραμμή παραγωγής κάποιο ξέφυγε. Λες και δεν ξέρεις πως φτιάχνονται τ'αυτοκίνητα.
γιατί να μην αλλάζω θέμα; Ή μήπως είναι λανθασμένη η τιμή που ανέφερα;
Δες πόσα ποστ αναφέρθηκαν γενικά στο κόστος συντήρησης και στο 'δωρεάν' σέρβις του S40, άρα δεν είναι άσχετο. Ή μήπως δεν είναι θέμα αυτό; Αναφέρθηκα επίσης και σε μία αλλαγή συμπλέκτη που ήταν 'χαίρεται' (και πήγα συστημένος )
Ε κοίτα όταν Passat & Octavia (που δεν είναι στην ίδια ακριβώς κατηγορία) με ίδιο εξοπλισμό έχουν διαφορά 700 ευρώ έχουν μειωθεί σημαντικά οι διαφορές τιμών μεταξύ Skoda & VW. Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Να μην αναφερθώ σε παλαιότερα μοντέλα, όπως και σε Octavia I - Bora (χαώδεις διαφορές)
'Οσο για το Passat που δεν είναι στην ψηφοφορία (εσύ θα πρεπε να είσαι ο τελευταίος που μιλάει για κάτι τέτοιο), έκανα ΠΑΡΑΘΕΣΗ ακριβώς στο σημείο που προτρέπει άλλους χρήστες να προτείνουν ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ -διάβασε καλύτερα. Στο ίδιο ποστ αντιπρότεινα επίσης, Focus Sedan, Mazda 3, Jetta/Octavia MPI
-
αφου off-topic, then
Να μην αναφερθώ σε παλαιότερα μοντέλα, όπως και σε Octavia I - Bora (χαώδεις διαφορές)
ναι, τα octavia RS 1 εξακολουθουν να ειναι ΜΑΚΡΑΝ τα καλυτερα αυτοκινητα στα 23.000 ευρω (και ατοκα) και να ριχνουνε ξυλο αλυπητο στα gti 5ης γενιας
επισης
Φαίνεται ότι στα εκατομύρια ανταλλακτικά στη γραμμή παραγωγής κάποιο ξέφυγε. Λες και δεν ξέρεις πως φτιάχνονται τ'αυτοκίνητα.
δεν μας ειπες ομως οτι θεωρεις οτι το 'δικο σου' fabia ητανε η μια εξαιρεση στα εκατομυρια..
ετσι οπως το εγραψες εννοουσες οτι οπως πεφτουνε σε ολα τα vw τα παραθυρα, πεφτουνε και στα skoda.
λαθος!
και για καποιον του χωρου, ανεπιτρεπτο λαθος..
τα skoda εχουνε ΜΕΤΑΛΙΚΟ πιαστρακι στα παραθυρα, εδω και ΠΟΛΛΑ χρονια!!!τελος
δευτερα πρωι θα παρω απο τον πανοπουλο το μαυρο OCTAVIA RS 2 που ητανε στη διεθνη εκθεση για δοκιμη.
αμα θες ελα με το gti να επαληθευσουμε αυτα που ελεγα οτι το octavia fsit ειναι πιο γρηγορο απο το gti λογω προγραμματος, αν και με ιδιες μαξ. τιμες.Ι love ξυλο γιορτινο!!
-
ετσι ετσι...
φαγωθειτε μεταξυ σας και το βολβο ερχεται πιο κοντα...αλλωστε και το ονομα παιζει ρολο...
-
το volvo ειναι μια χαρα επιλογη adis
αμα δεν ητανε καλο θα ειχαμε να πουμε κατι...
απλα για τα αλογα του, και παλι το skoda octavia 1.6 102 αλογα (οχι το fsi)
ειναι σημαντικα φτηνοτερο και με καλυτερους χωρους..και σιγουρα το μοντελο θα μεινει στην αγορα πολυ περισσοτερο απο το volvo..
αλλωστε το skoda πηρε φετος τις διακρισεις στην κατηγορια, και οχι το volvo (που ειναι πολυ καλο ειπαμε)lkar σταματα ρε την παραπληροφορηση!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αφου off-topic, then
ναι, τα octavia RS 1 εξακολουθουν να ειναι ΜΑΚΡΑΝ τα καλυτερα αυτοκινητα στα 23.000 ευρω (και ατοκα) και να ριχνουνε ξυλο αλυπητο στα gti 5ης γενιαςδηλαδή το Golv IV ρίχνει ξύλο στο Golf V ε; ναι οκ ότι πεις (ΚΑΙ ΕΣΥ) στρίβει και καλύτερα προφανώς, αλλά ξέχασα, δεν ξέρεις τι σημαίνει στρίψιμο
δεν μας ειπες ομως οτι θεωρεις οτι το 'δικο σου' fabia ητανε η μια εξαιρεση στα εκατομυρια..
ετσι οπως το εγραψες εννοουσες οτι οπως πεφτουνε σε ολα τα vw τα παραθυρα, πεφτουνε και στα skoda.
λαθος!
και για καποιον του χωρου, ανεπιτρεπτο λαθος..
τα skoda εχουνε ΜΕΤΑΛΙΚΟ πιαστρακι στα παραθυρα, εδω και ΠΟΛΛΑ χρονια!!!Είπα ότι πέφτουνε και στα Skoda (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) σε τι ποσοστό δεν ξέρω, δεν με απασχολεί. ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ αριθμούς προφανώς πέφτουν σε περισσότερα VW αφού έχουν πουληθεί χιλιάδες περισσότερα (τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; )΄
Ούτε σε ΟΛΑ τα VW έχουν πέσει (προφανώς πάλι)τελος
δευτερα πρωι θα παρω απο τον πανοπουλο το μαυρο OCTAVIA RS 2 που ητανε στη διεθνη εκθεση για δοκιμη.
αμα θες ελα με το gti να επαληθευσουμε αυτα που ελεγα οτι το octavia fsit ειναι πιο γρηγορο απο το gti λογω προγραμματος, αν και με ιδιες μαξ. τιμες.που είναι πιο γρήγορο; έχει 0-100 σε 7,1; σε 7,0 μπράβο του, I don't give a... και τελική (237 έναντι 235; )μπορεί να 'χει υψηλότερη λόγω καλύτερης αεροδυναμικής, so;
Ι love ξυλο γιορτινο!!
άντε πάρτο να κάνεις καμιά κοντρίτσα (σε ευθεία πάντα) να ξεχαρμανιάσεις
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
lkar σταματα ρε την παραπληροφορηση!!!
ποια;;;;
δεν πας να τσαγιάσεις κανέναν καλύτερα; έλεος πια
επιεικώς απαράδεκτος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αφου off-topic, then
ναι, τα octavia RS 1 εξακολουθουν να ειναι ΜΑΚΡΑΝ τα καλυτερα αυτοκινητα στα 23.000 ευρω (και ατοκα) και να ριχνουνε ξυλο αλυπητο στα gti 5ης γενιαςδηλαδή το Golv IV ρίχνει ξύλο στο Golf V ε; ναι οκ ότι πεις (ΚΑΙ ΕΣΥ) στρίβει και καλύτερα προφανώς, αλλά ξέχασα, δεν ξέρεις τι σημαίνει στρίψιμο
Δεν το κατάλαβα αυτό;; Τι σημαίνει ρίχνει ξύλο;;;
Ξιφομαχία παίζουν;; Starwars;;
-
lkar, PetRaN:
,
,
;
-
Αντί να τασακώνεσετε σε ξένο αχυρώνα, δεν αφήνετε τον άνθρωπο να μας πει πού του μίλησαν για δωρεάν service στο Volvo, αφού εκεί θα καταλήξει...
-
kyan δωμου το τηλεφωνο του lkar να του στειλω τιποτα πιτσες!!
lkar, γαργαρα το'κανες το μεταλικο ανταλακτικο, ε?
και σιγα μην εμφανιστεις ποτε..
ΕνδοVAGικές διαμάχες...