-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Theofaman πάμε να τους δείξουμε τι εστί νέα γενιά?
Η γενιά του 'μπεμπελάκ' .
Θα φάτε καλάααααααααααααααααααα νεαροί !!!!!!!
-
Παίδες ανοικτά γηπεδάκια υπάρχουν ........................ψάχνω για κλειστό......
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Να προσθεσω οτι μαζι μου θα ερθουν 2 ακομα φιλοι οι οποιοι γραφουν και στο forum αλλα δεν μπαινουν συχνα.Καλύτερα, θα κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι αν πάμε για διπλό!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε George Tabs, θα φέρεις το κορίτσι να παίξει με τους μαντράχαλους;Ναι.
Και όποιος δεν την προσέξει θα φάει κλοτσιές, και δεν θα του δώσουμε βολές!!! -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Θέλω να έρθω και γω, αλλά δεν βλέπω ουτε ποτε ουτε που!
Κάποια ενημερωση; Ή μαζευτήκατε ήδη αρκετοί;Σαφώς και να έρθεις!
Γήπεδο δεν έχουμε ακόμα...
Δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ γήπεδο όσο είμαι ακόμα Ελβετία, και πριν Κυριακή δε θα είμαι Ελλάδα...
Κλειστό χλωμό το κόβω να βρώ, αφού δεν έχω ιδέα που να κοιτάξω... -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Παίδες ανοικτά γηπεδάκια υπάρχουν ........................ψάχνω για κλειστό......Μπορείς να πεις ήδη ένα ανοιχτό (φωτισμένο) ώστε να ξέρουμε σε περίπτωση που δε βρεθεί κλειστό;
Φυσικά το κλειστό είναι προτιμότερο, ακόμα και αν η περιοχή βολεύει λιγότερο...
-
Ανακεφαλαίωση:
Αυτοί που έρχονται είναι:
GeorgeTabs (2 άτομα, θα έρθει και η κοπέλα μου)
ANGEL13
Amaxopoulos
msamaro
SAXOstudent
lefos-WRX (3 άτομα σύνολο)
kpsig
KrusensternΑυτοί που δεν είπαν ναι ξεκάθαρα, αλλά... ψήνονται:
sokos
Theofaman
Kid
ΒΑΣΙΛΗΣ (μη μασάς, θα έχουμε και αλλαγές! Μασάς μετά τον αγώνα! )
gvalaΟπότε είμαστε 11 και ιδανικά φτάνουμε και 16 για την ώρα!
**Γήπεδο για την ώρα ΔΕΝ υπάρχει, κάθε πρόταση δεκτή (ειδικά για κλειστό)
Να προτείνω ώρα κατά τις 7.00 ή 7.30;** Δε λέω νωρίτερα μιας και πολλοί θα δουλεύουν, αλλά ούτε κι αργότερα για να προλάβουμε να παίξουμε.
-
Kid & Theofaman θα είναι παρόντες αν το γήπεδο βολεύει..
Δεκτή και η βόλτα με την Μ5 του Λευτέρη..
-
Όσοι λέτε 'αν το γήπεδο βολεύει', γιατί δε λέτε και το πού βολεύει, ώστε αν έχουμε την επιλογή να πράξουμε καταλλήλως;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ρε George Tabs, θα φέρεις το κορίτσι να παίξει με τους μαντράχαλους;
Ναι.
Και όποιος δεν την προσέξει θα φάει κλοτσιές, και δεν θα του δώσουμε βολές!!!Το θέμα είναι τι θα γίνει αν κάποιος την παραπροσέξει ...
Αστειεύομαι ! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid & Theofaman θα είναι παρόντες αν το γήπεδο βολεύει..Δεκτή και η βόλτα με την **Μ5 **του Λευτέρη..
Ε τότε να έρθουμε .
-
Χμ... Ενδιαφέρον!
Πρέπει μόνο να δω τι παίζει με τις οικογενειακές υποχρεώσεις, γιατί συνήθως 27/12 μας καλεί ο θείος μου το βράδυ για φαγητό και θέλω να πάω.Θα σας ενημερώσω!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε George Tabs, θα φέρεις το κορίτσι να παίξει με τους μαντράχαλους;
Ναι.
Και όποιος δεν την προσέξει θα φάει κλοτσιές, και δεν θα του δώσουμε βολές!!!Το θέμα είναι τι θα γίνει αν κάποιος την παραπροσέξει ...
Αστειεύομαι !Τότε ή ατύχησε, ειδάλλως... κάλλιο τώρα παρά μετά.
-
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςς
-
Αύριο φεύγω, οπότε δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ (σήμερα βράδυ, ή από Κυριακή).
Θα ψάξω με το που φτάνω για γήπεδο, για κλειστό το κόβω χλωμό να βρίσκω, μιας και δεν ξέρω πουθενά, ελπίζω (πιστεύω) να έχει φωτισμό είτε στα 'Αλώνια' (νεκροταφείο Κηφισιάς, πανεύκολο πάρκιν, αλλά κακή συγκοινωνία), ή στο 1ο Λύκειο Αμαρουσίου (κοντά στην Αγγειοπλαστική στο δάσος Συγγρού στην Κηφισίας) όπου έχει και καλή συγκοινωνία (λεωφορείο, Μετρό, δημοτική Αμαρουσίου) και σχετικά καλό πάρκιν (δωρεάν πάρκιν πάντα!! )
Αν έχετε άλλες προτάσεις πείτε, ιδίως για κλειστό, που θα είναι κλιματικά πιο εύκολο να παίξουμε...
-
Αν υπάρχει ΜΜΜ κοντά εγώ είμαι μέσα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν υπάρχει ΜΜΜ κοντά εγώ είμαι μέσα..Αν έρθεις με ΜΜΜ μέχρι Μαρούσι (ή κάπου στη διαδρομή για γήπεδο), σε πηγαίνω όπου είναι το γήπεδο, μιας και είμαστε 2 και το αμάξι χωράει 5.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν υπάρχει ΜΜΜ κοντά εγώ είμαι μέσα..
Αν έρθεις με ΜΜΜ μέχρι Μαρούσι (ή κάπου στη διαδρομή για γήπεδο), σε πηγαίνω όπου είναι το γήπεδο, μιας και είμαστε 2 και το αμάξι χωράει 5.
Τώρα γίνατε 3 στο αυτοκίνητο..
-
ΟΚ!!
-
Τελικά αδύνατο για εμένα στις 27 του μηνός, η υποχρέωση που έλεγα παραπάνω επιβεβαιώθηκε. Μια άλλη μέρα ίσως.
Φιλικό Μπασκετάκι Ρεβάνς Τρίτη 3/1: Ο κοντός αντεπιτίθεται!