-
Εγω ευχαριστως να ερθω να παιξω και να βγαλω την γλωσσα σε εσας τα γεροντια. Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πως να παω. Θα μπορουσαμε να παμε στην Γυμναστικη Ακαδημια στην Δαφνη.
-
red army 7
αυτό που λες τι είναι κλειστό?
εάν ναι θα το μάθουμε και οι υπόλοιποι, εάν όχι μάλλον θα μείνουμε σε αυτό στο Μαρούσι που το ξέρουμε ήδη
Πάντως εάν έχεις αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ εύκολο να το βρεις γιατί είναι πάνω στην Κηφισίας. -
Λοιπόνν είμαστε
1.wannabe
2.ΒΑΣΙΛΗΣ
3.ethnikaras +1
4.rallysport +1
5.red army 7(άμα βρει το γήπεδο ή αμα βρει αλλού κλειστό)Το θέμα είναι το γήπεδο
έχουμε σίγουρο αυτό στο Μαρούσι και κοιτάμε μήπως βρούμε κλειστό που να βολεύει
Επίσης, εάν είναι όπως το θυμάμαι, τα ανοιχτά πίσω απο το σταθμό του Περισσού είναι σε καλύτερη κατάσταση απο αυτά στο Μαρούσι οπότε εάν βολεύει όλους πάμε σε αυτά
Οπότε τότε κ.κ
Theofaman
cmarin
σας περιμένουμε εκεί έστω ως θεατέςΓια το Μαρούσι (επι της Κηφισίας)
1.Κηφισιά προς Κέντρο
Μετά την ευθεία του ΚΑΤ και στα δεξί σας χέρι πριν απο την πρώτη στροφή έχει σχολείο με μεγάλο πεζοδρόμιο μπροστά για πάρκινγκ
2.Απο Κέντρο προς Κηφισιά
Περνάτε τον ΟΤΕ, περνάτε τις εξόδους για Πεύκη και Μαρούσι και πάνω που αρχίζει η ευθεία του άλσους Συγγρού (δάσος στο δεξί σας χέρι) κάνετε αριστερά ή αναστροφή στο πρώτο φανάρι και το βλέπετε κατευθείαν στο δεξί σας χέρι. Στο φανάρι περιμένοντας βλέπετε απέναντι τα Assos Odeon.Για τον Περισσό
Όπως κινήστε παράλληλα με της γραμμές του τραίνου απο την μεριά της Ν.Φιλαδέλεφειας στρίβετε στο φανάρι που είναι ακριβώς απέναντι απο το σταθμό και μετά στο πρώτο στενό αριστερά και συνεχίζεται ευθεία όπου και παρκάρετε μετά το τέλος του διαζώματοςουφ!
εάν θέλετε και άλλες λεπτομέρειες ή έχετε άλλη πρόταση γράψτε εδώ ή με πμ -
Wannabe ειναι 3 ανοιχτα γηπεδα μπασκετ. Το θεμα ειναι να μην κανουν προπονηση τα παιδικα τμηματα της Δαφνης (μην παμε και κανουν προπονηση και με βαρατε μετα ). Οποτε καλυτερα να παμε εκει που λετε. Αυτοκινητο εχω ,αλλα εχω ενα μικρο προβλημα προσανατολισμου (ελπιζω να μην χαθω ).
Αν βρειτε παντως κλειστο γηπεδο ερχομαι σιγουρα (αλλη αισθηση να παιζεις σε κλειστο γηπεδο . Πληρωνω οσο οσο.)
-
Εγω θελω τον red army αντιπαλο
Τελικα πού αποφασιστηκε?
Παρεπιπτοντως να ερθουν και ''γηραιοτερα'' μελη του φορουμ που εχουν νοσταλγησει το μπασκετ, μη δισταζουν.
Ουτως ή αλλως χαλαρα για την ευχαριστηση μας θα παιξουμε... -
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Τελικα πού αποφασιστηκε?
Παρεπιπτοντως να ερθουν και ''γηραιοτερα'' μελη του φορουμ που εχουν νοσταλγησει το μπασκετ, μη δισταζουν.
Ουτως ή αλλως χαλαρα για την ευχαριστηση μας θα παιξουμε...Αν δεν πούμε διαφορετικά ισχύει στο Μαρούσι 18:30
Εννοειται οτι θα παίξουμε χαλαρά και εγώ δεν είμαι στο άνθος της μπασκετικής μου καριέρας -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Τελικα πού αποφασιστηκε?
Ουτως ή αλλως χαλαρα για την ευχαριστηση μας θα παιξουμε...Αν δεν πούμε διαφορετικά ισχύει στο Μαρούσι 18:30
Εννοειται οτι θα παίξουμε χαλαρά και εγώ δεν είμαι στο άνθος της μπασκετικής μου καριέραςΡε παιδια ειμαι μακρια εγω. Για να φτασω εκει θα πρεπει να εχω gps. Τελος παντων. Ελπιζω την αλλη φορα να κανονισετε καπου πιο κοντα και κυριως σε κλειστο γηπεδο.
Καλα να περασετε και θελω λεπτομερη σχολια μετα τον αγωνα. (ποιος ηταν mvp, ποιος δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του κ.τ.λ )
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια ειμαι μακρια εγω. Για να φτασω εκει θα πρεπει να εχω gps. Τελος παντων. Ελπιζω την αλλη φορα να κανονισετε καπου πιο κοντα και κυριως σε κλειστο γηπεδο.Καλα να περασετε και θελω λεπτομερη σχολια μετα τον αγωνα. (ποιος ηταν mvp, ποιος δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του κ.τ.λ )
Έλε ρε red army και εγώ που νόμιζα οτι μέχρι πέρυσι δεν θέλατε να ξέρετε που πέφτει το Μαρούσι αλλά φαίνεται σας έχουν μείνει τραύματα.
Πλάκα κάνω, γενικά άμα βγεις Κηφισίας είναι εύκολο αλλά δεν υπάρχει λόγος να πιεστείς εάν σου φαίνεται μπελάς.
Ραντεβού την επόμενη φορά και μακάρι σε κλειστό όπως λες και εσύ.
Για τους υπόλοιπους 18:30 Μαρούσι -
Τελικά τι έγινε ;;
Λόγοι ανωτέρας βίας δεν μου επέτρεψαν να ξεδιπλώσω
το μπασκετικό μου ταλέντοΣόρυ παίδες δε γινόταν να έρθω , ελπίζω να μην σας το χάλασα
-
rallysport +1
ΒΑΣΙΛΗΣ
αδικαιολογήτως απόντεςο red army θα είναι Λαμία τώρα
τελικά μετακομίσαμε στο άλλο γηπεδάκι στον Περισσό όπου με συμμετοχή εξωφορουμικών στοιχείων παίξαμε μονό 3-3
-
Αδικαιολόγητος .... ναι
Next time
-
Η συμμετοχη του φορουμ ηταν διπλη (wannabe και ethnikaras) και μαρκαρε η μια την αλλη για να φανταστειτε την παρωδια!
Τελος παντων, ας ελπισουμε σε καλυτερη οργανωση την αλλη φορά.
Απο εμενα που φευγω για διακοπες στην ενδοξη ελληνικη επαρχια (Γυθειο), καλο Πασχα σε ολους και ειδικα εμεις οχι καφριλιες στο δρομο....
Φιλικό Μπασκετάκι Ρεβάνς Τρίτη 3/1: Ο κοντός αντεπιτίθεται!