-
Ο χρήστης confused έγραψε:
Ευχαριστω παρα πολυ για ολες τις απαντησεις σας.
Με βοηθατε στην αναποφασιστικοτητα μου.Χμμμ Εσύ πίστευες ότι θα έμπαινες σ' αυτό το Forum και θα αποφάσιζες έ;
-
κάνε και κανένα test drive !!!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
κάνε και κανένα test drive !!!!Eάν δεν κάνεις αυτό δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη!
Γιατί:
α. εδώ μέσα άλλα προτείνουμε και άλλα παίρνουμε για την πάρτη μας
β. προτείνουμε βάση αυτών που έχουμε ακούσει
γ. προτείνουμε με οπαδικό τρόπο (τι αμάξι έχω...αυτό) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
(τι αμάξι έχω...αυτό)ή τι αμάξι αντιπαθώ... το άλλο.
-
confused (μπερδεμενε)
απλα τα πραγματα...
θες καλο αμαξι και φτηνο στα 1600??
octavia2 1.6 102hp με πολυ καλο εξοπλισμο και στησιμο στα ~19.000 κι εφυγες...
θες να ξελιγωθεις στα γκαζια με αξιοπιστια και χωρους κλπ?
octavia1 RS 1.8t στα 23.000 με το κλειδι στο χερι..θες να εισαι πιο μορτης και offroad και τετρακουνας?
octavia1 4x4 1.8t (παρτο και station) και αντε γεια χαρα!!θες να ακους αλλους?
ακου τους..και το volvo ξαναλεω ειναι καλο και αξιοπιστο. αν το παρεις δεν θα βγεις χαμενος, απλα δεν θα κανεις την καλυτερη δυνατη επιλογη...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
confused (μπερδεμενε)απλα τα πραγματα...
θες καλο αμαξι και φτηνο στα 1600??
octavia2 1.6 102hp με πολυ καλο εξοπλισμο και στησιμο στα ~19.000 κι εφυγες...
θες να ξελιγωθεις στα γκαζια με αξιοπιστια και χωρους κλπ?
octavia1 RS 1.8t στα 23.000 με το κλειδι στο χερι..θες να εισαι πιο μορτης και offroad και τετρακουνας?
octavia1 4x4 1.8t (παρτο και station) και αντε γεια χαρα!!θες να ακους αλλους?
ακου τους..και το volvo ξαναλεω ειναι καλο και αξιοπιστο. αν το παρεις δεν θα βγεις χαμενος, απλα δεν θα κανεις την καλυτερη δυνατη επιλογη...
Skodo-ψύχωση!
Του προτείνεις το 1600 με τα 102hp;
edit : θα μου πεις και τα άλλα 1600άρια δεν πάνε πίσω, μαύρα χάλια!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Skodo-ψύχωση!
Του προτείνεις το 1600 με τα 102hp;
αφού το S40 έχει 100, γιατί όχι; (άσε που δεν θέλει και ακριβή βενζίνη)
-
Και αν ειναι να παω στα 1800 και πανω απο 24000+ euro τοτε γιατι δεν παιρνω audi a4 1.8t μεταχειρισμενο που κανει και 23000 euro?
θα δωσεις ενα ματσο λεφτα και θα παρεις 1600αρια που δεν πηγαινουν βημα!
παρε κατι στα 1.8 εκτος και αμα το οικονομικο ειναι τοσο μεγαλο προβλημα στην οικογενεια! παντως ο τουρμπο αν δεν τον ξεσκιζεις, δεν ειναι και ρουφηχτρα! -
Ο χρήστης Θεοδώρα έγραψε:
Παιδιά, οδήγησα το Volvo S40 1.6 σε test-drive για λογαριασμό των δικών μου. Μου φάνηκε πολύ όμορφο αλλά είχε λίγο θόρυβο και δεν ξέρω αν τραβάει σε μακρινά ταξίδια. Δεν είμαι η πιο αρμόδια για να το κρίνει αλλά οδηγώ ένα Xsara 1.4 και δεν βρήκα πολύ μεγάλες διαφορές στην επίδοση... Και δεν μου είπαν τίποτα για δωρεάν service... Τι λέτε εσείς;Τι εννοείς θόρυβο;; κύλισης;; κινητήρα;;αεροδυναμικούς θορύβους;
Αν εννοείς το πρώτο, ναι έχει θόρυβο αλλά σε στροφές που είναι **μάλλον απίθανο **να το οδηγησες.
Αν εννοείς θόρυβο από τα λάστιχα, απλώς τα αλλάζεις.
Αεροδυναμικούς θορύβους δεν έχει,παρά ελάχιστους από τους καθρέφτες στα 180+, όπως φαντάζομαι και τα περισσότερα αυτοκίνητα σε αυτές τις ταχύτητες. -
Τι εννοείς θόρυβο;; κύλισης;; κινητήρα;;αεροδυναμικούς θορύβους;
Ξαναλέω δεν είμαι ειδική, οδηγώ όμως αρκετά χρόνια και έχω αίσθηση οδήγησης. Πιστεύω ότι μου έβγαζε περισσότερο θόρυβο κινητήρα (το 1.6) απ' ό,τι περίμενα από ένα Volvo. Ασφαλώς όχι σε ακραία κατάσταση αλλά θορυβο... Και φυσικά χωρίς να το ζορίσω ιδιαίτερα. Είναι όμως εξαιρετικό αυτοκίνητο, ούτως ή άλλως...
-
Καλό ναι, εξαιρετικό όχι.
Θόρυβος από τον κινητήρα δεν ακούγεται , όταν το αυτοκίνητο δεν πιεστεί .- -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καλό ναι, εξαιρετικό όχι.
Θόρυβος από τον κινητήρα δεν ακούγεται , όταν το αυτοκίνητο δεν πιεστεί .-Η αλήθεια είναι ότι ένας κινητήρας 1.6 λίγο αν ζοριστεί παράγει θόρυβο, που στο Volvo όμως δεν είναι τόσο ενοχλητικός όσο σε άλλα. Η παράμετρος αυτή είναι σημαντική σε μια επιλογή αρκετών χιλιάδων Ευρώ...
Άραγε υπάρχει στο Forum θέμα για το θόρυβο κινητήρα; -
Mazda 6 1.8, προσφορά 17990 ευρώ! Αξιόπιστο, γρήγορο, ασφαλές. Από κατανάλωση, ρουφάει λίγο αλλά θέλει 95άρα αμόλυβδη και όχι 100άρα, οπότε έρχεσαι στα ίδια
-
Ο χρήστης biko έγραψε:
Άραγε υπάρχει στο Forum θέμα για το θόρυβο κινητήρα;Aυτούσιο δεν υπάρχει αλλά δημιουργήθηκε πολύ καλή συζήτηση εδώ!
~ Octavia5 1.6 ~Vs~ Volvo S40 1.6 ~Vs~ Audi A4 1.6 ~