-
για οποιονδήποτε θέλει να βρει, πόσο δύσκολο νομίζεις πως είναι;
Δλδ, τι ακριβώς επιτυγχάνεται με το να είναι παράνομη;
Πέραν του να κρατάει την τιμή υψηλή και την ποιότητα χαμηλή (δεν είναι ότι θα πας και στην ένωση καταναλωτών αν σου πουλήσουν 'κατουρημένο χόρτο'), δεν βλέπω και καμιά φοβερή επιτυχίαΌλοι, πιο εύκολα κι από τσιγάρα το παίρνουν.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πέραν του να κρατάει την τιμή υψηλή και την ποιότητα χαμηλή (δεν είναι ότι θα πας και στην ένωση καταναλωτών αν σου πουλήσουν 'κατουρημένο χόρτο'), δεν βλέπω και καμιά φοβερή επιτυχίαΌλοι, πιο εύκολα κι από τσιγάρα το παίρνουν.
Σε ολοκληρο τον πλανητη τα ναρκωτικα απαγορευονται.Το τι κανουν στην Ολλανδια με αφηνει παγερα αδιαφορο.
Σε οσους λενε οτι το αλκοολ κανει κακο ,θα συμφωνισω οτι αν γινεις αλκοολικος εχεις σοβαρο προβλημα,αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα απαγορεψουμε το κρασακι .ΕΛΕΟΣ.
Το χασις ειναι η πυλη για τα σκληρωτερα ναρκωτικα,αλλοι την περνανε αλλοι οχι.
Συνολικα θα μπορουσαμε να πουμε οτι δεν ειναι μονο θεμα υγειας,το τσιγαρο κανει πολυ μεγαλη ζημια στον οργανισμο .
Προσωπικα θα προτιμουσα τα παιδια μου να γινουν καπνιστες ,γνωριζοντας οτι καποια στιγμη θα εχουν προβλημα υγειας,παρα να γινουν χασικλες ,να χαζογελανε ,να ειναι μαστουρωμενα και να μην αντιλαμβανονται τι τους γινεται.Οσοι ειναι υπερ της νομιμοποιησης της κανναβης,ειναι χρηστες 100%..
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Σε οσους λενε οτι το αλκοολ κανει κακο ,θα συμφωνισω οτι αν γινεις αλκοολικος εχεις σοβαρο προβλημα,αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα απαγορεψουμε το κρασακι .ΕΛΕΟΣ.Στο αλκοόλ κάνεις αυτό το διαχωρισμό. Αλκοολικού και νορμάλ χρήστη, έλεος που θα απαγορεύσουμε το κρασάκι κλπ.
Στα ναρκωτικά γιατί η μόνη επιλογή είναι 'να γινουν χασικλες ,να χαζογελανε ,να ειναι μαστουρωμενα και να μην αντιλαμβανονται τι τους γινεται' Δεν υπάρχει δλδ η αντίστοιχη επιλογή του 'ένα κρασάκι' όπως την αναγνωρίζεις στο εαυτό σου;
Στα παιδιά σου γιατί δεν σκέφτεσαι 'από το να γίνουν αλκοολικοί, να ξερνοβολάνε και να μην θυμούνται τι έκαναν χτες βράδυ (και να πεθάνουν από κίρρωση);'Εσύ πως τα κατάφερες να πίνεις μόνο ένα κρασάκι και δεν έγινες αλκοολικός και δεν το έριξες στα ναρκωτικά;
εεπ το αλκοόλ είναι η πύλη για τα μαλακά ναρκωτικά, άλλοι την περνάνε και άλλοι όχι Κανένας που δεν έχει αρχίσει με τα μαλακά ναρκωτικά, δεν έπινε πρώτα αλκοόλ -
Οσοι ειναι υπερ της νομιμοποιησης της κανναβης,ειναι χρηστες 100%..
εγω δεν ειμαι χρηστης (ειμαι ξυδακιας) , αλλα δεν εχω προβλημα με τη νομιμοποιηση
με τους καμμενους εχω προβλημα, διαφορετικα αμα ειναι 'σαν το κρασακι' δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει?
-
Σε οσους λενε οτι το αλκοολ κανει κακο ,θα συμφωνισω οτι αν γινεις αλκοολικος εχεις σοβαρο προβλημα,αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα απαγορεψουμε το κρασακι .ΕΛΕΟΣ.
Συνολικα θα μπορουσαμε να πουμε οτι δεν ειναι μονο θεμα υγειας,το τσιγαρο κανει πολυ μεγαλη ζημια στον οργανισμο .
Προσωπικα θα προτιμουσα τα παιδια μου να γινουν καπνιστες ,γνωριζοντας οτι καποια στιγμη θα εχουν προβλημα υγειας,παρα να γινουν χασικλες ,να χαζογελανε ,να ειναι μαστουρωμενα και να μην αντιλαμβανονται τι τους γινεται.Οσοι ειναι υπερ της νομιμοποιησης της κανναβης,ειναι χρηστες 100%..
Ειναι αδιαφορο τι λες εσυ, υπαρχουν επιστημονικες μελετες που παρατεθηκαν και εξηγουν τι ακριβως επικινδυνοτητα εθισμου κλπ εχει το χασις.
Εγω προσωπικα προτιμω να ειναι καποιος χαζοχαρουμενος, παρα να γινεται λιαρδα και να σαπιζει τη γυναικα του στο ξυλο. -
Όλα σε υπερβολικό βαθμό είναι κακά.Τα πάντα.
Αυτό ισχύει εν μέρη διότι είναι παράνομο.Γιατί ο άλλος για να βρεί θα ψαχτεί με όχι και τόσο 'νομοταγείς' ανθρώπους οι οποίοι προφανώς θα θέλουν να πουλήσουν και άλλα.Ενώ αν το αγόραζες απ το περιπτεράκι σου ούτε γάτα ούτε ζημιά.
-
Σε ολοκληρο τον πλανητη τα ναρκωτικα απαγορευονται.Το τι κανουν στην Ολλανδια με αφηνει παγερα αδιαφορο.
Έχω ΠΟΛΥ καιρό να διαβάσω χειρότερο ποστ...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχω ΠΟΛΥ καιρό να διαβάσω χειρότερο ποστ...
Για μένα είναι ένα από τα καλύτερα πόστ!!!!!
-
ηταν τρολιά επιπέδου Italakia (στα καλά του)
7/10 απο εμένα
-
Οσοι ειναι υπερ της νομιμοποιησης της κανναβης,ειναι χρηστες 100%..
Για μένα είναι ένα από τα καλύτερα πόστ!!!!!
-
Σειρα των βελγων να τρολαρουν τους ολλανδους
http://www.rnw.nl/english/bulletin/belg ... t-beer-ban
:rofl:
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σειρα των βελγων να τρολαρουν τους ολλανδουςhttp://www.rnw.nl/english/bulletin/belg ... t-beer-ban
:rofl:
Σαφώς ανώτεροι οι Βέλγοι!
Το ότι η γιαγιά μου ήταν Βελγίδα είναι εντελώς άσχετο...
-
Νεα απ την προσφατη εφαρμοη του νομου για τον περιορισμο της πωλησης καναβης μονο σε μονιμους κατοικους ολλανδιας.
Χτες το βραδυ ειχα βγει βολτα και γυρισα αργα, περνώντας απο τη γειτονια που εχει ενα απ τα koffieshops. Γυρω στο δρομο και στην κοντινη πλατεια ηταν γεματο απο τυπαδες που πουλουσαν παρανομα χασισακι. Ηταν η πρωτη φορα που ενοιωσα αβολα γυριζοντας πισω μονος, πολυ ασχημη εικονα.
Θα θελα να ξερα ποση μπατσαρια θα πρεπει να κινητοποιησουν τωρα για να ελεγξουν την παρανομη διακινηση
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Νεα απ την προσφατη εφαρμοη του νομου για τον περιορισμο της πωλησης καναβης μονο σε μονιμους κατοικους ολλανδιας.Χτες το βραδυ ειχα βγει βολτα και γυρισα αργα, περνώντας απο τη γειτονια που εχει ενα απ τα koffieshops. Γυρω στο δρομο και στην κοντινη πλατεια ηταν γεματο απο τυπαδες που πουλουσαν παρανομα χασισακι. Ηταν η πρωτη φορα που ενοιωσα αβολα γυριζοντας πισω μονος, πολυ ασχημη εικονα.
Θα θελα να ξερα ποση μπατσαρια θα πρεπει να κινητοποιησουν τωρα για να ελεγξουν την παρανομη διακινηση
Ο τουριστας δηλαδη απογορευτηκε απο τα koffieshop , το να το αγορασει και να καπνισει σε μια πλατεία ή στο ξενοδοχειο του και αυτο ειναι παρανομο ?
-
απαγορεύεται να αγοράσει.
Το κάπνισμα δημόσια χόρτου θεωριτικά απαγορεύεται, πρακτικά δεν παίζει θέμα.Καλά, στο ξενοδοχείο κομματάκι δύσκολο να ανάψεις τρίφυλο, πως την είδες
-
Όλες οι ψυχότροπες ουσίες είναι δυνητικά επικίνδυνες, και οι πιο δυνατές (συνθετικές) και δηλητηριώδεις, ευθέως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.
Η απαγόρευση, όμως, ανήγαγε ένα πρόβλημα δημόσιας υγείας, σε πρόβλημα δημόσιας ασφάλειας. Τα λεφτά, λόγω παρανομίας, είναι πάρα πολλά, και αγοράζουν ολόκληρα κράτη και κυβερνήσεις.Θα έπρεπε (ιδεωδώς, αν υπήρχαν χρήματα για την απαραίτητη υποδομή) να είναι παγκοσμίως νόμιμη η χορήγηση (σε νοσοκομεία, σε τιμή κόστους) ακόμη και των αισχρότερων δηλητηρίων (κοκαϊνη, ηρωίνη). Κανείς άμαθος νέος (πλην ήδη εξαρτημένων) δεν θα το θεωρούσε μαγκιά να πα να φτιαχτεί στο νοσοκομείο. Οι δε ήδη εξαρτημένοι δεν θα χρειαζόταν να κλέψουν τη μάνα τους και να σκοτώσουν εμένα τον περαστικό για τη δόση τους.
Θα έπρεπε, από την άλλη, να απαγορεύεται απολύτως και η παραμικρή δημόσια διαφήμιση ψυχότροπης ουσίας (μπιρίτσας και κρασακίου συμπεριλαμβανομένων - πόσο μάλλον τσιγάρου).
Το χασίσι είναι αστεία ουσία σε σχέση με τις άλλες ψυχότροπες, πιο αθώα και από τα πιο αδύναμα οινοπνευματώδη. Δεν είναι μεν καραμέλα, αλλά το επικινδυνότερο χαρακτηριστικό της είναι η παρανομία. Γιατί το παιδί, για να τη βρει, πρέπει να έρθει σε επαφή με τομάρια του υποκόσμου, που μετά θα του προτείνουν κάτι εντελώς άλλο. Το ίδιο θα συνέβαινε και με το γάλα, αν ήταν παράνομο.
Εγώ, ως γονιός, θα είχα μια γλάστρα, να δώσω στο παιδί μου να καπνίσει, να καταλάβει ότι πρόκειται περί μαλακίας και όχι περί μαγκιάς.
Περισσότερο άγχος θα είχα με τα σκληρά οινοπνευματώδη.
-
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Το χασίσι είναι αστεία ουσία.................
Εγώ, ως γονιός, θα είχα μια γλάστρα, να δώσω στο παιδί μου να καπνίσει, να καταλάβει ότι πρόκειται περί μαλακίας και όχι περί μαγκιάς.
Περισσότερο άγχος θα είχα με τα σκληρά οινοπνευματώδη.
πάρα πολύ αστεία......
Και εγώ θα είχα μια γλαστρούλα και εαν ήθελε ηρωίνη θα είχα δικό μου παρασκευαστήριο...
Αν το παιδί μου ήταν πρεζόνι και αλκολικό θα είχα και εγώ περισσότερο άγχος με τα οινοπνευατώδη
-
Δεν είναι πρέζα το χασίσι. Μπορεί να είναι προθάλαμος για σκληρά, μπορεί να έχει άλλα θέματα που φτάνουν και στην αποχαύνωση με σταθερή μακροχρόνια χρήση κλπ, αλλά μεταξύ αυτού και του αλκοόλ, το πραγματικά άσχημο πράγμα για την υγεία ενός ανθρώπου είναι το δεύτερο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι πρέζα το χασίσι. Μπορεί να είναι προθάλαμος για σκληρά, μπορεί να έχει άλλα θέματα που φτάνουν και στην αποχαύνωση με σταθερή μακροχρόνια χρήση κλπ, αλλά μεταξύ αυτού και του αλκοόλ, το πραγματικά άσχημο πράγμα για την υγεία ενός ανθρώπου είναι το δεύτερο.Εσυ ,οταν το παιδι σου μεγαλωσει και εισαστε σε καποια ταβερνα και σου ζητησει λιγη μπυρα ή κρασι να πιει,πες του.
(Υιε μου ,μην πινεις αυτα τα παλιοποτα που περιεχουν αλκοολ.
Παμε εξω να σου δωσω λιγο χασισακι να πιεις)
Ναι ή Οχι στη νομιμοποίηση της Ινδικής Κάναβης;