-
Αν 'ξεπεράσει' καποιος την υψηλή του (λογικό για τα χαρακτηριστικά του) καταναλωση είναι ίσως το καλύτερο αμαξι στο είδος του.
Ενα αυτοκίνητο με πανέμορφη εμφάνιση (ιδίως το προf/l), ποιοτικό, με νευρο και δύναμη, πολύ καλό στησιμο και με επιπλέον ικανότητες χωματόδρομου. Δεν έχω οδηγήσει καλύτερο υπερυψωμένο. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν 'ξεπεράσει' καποιος την υψηλή του (λογικό για τα χαρακτηριστικά του) καταναλωση είναι ίσως το καλύτερο αμαξι στο είδος του.
Ενα αυτοκίνητο με πανέμορφη εμφάνιση (ιδίως το προf/l), ποιοτικό, με νευρο και δύναμη, πολύ καλό στησιμο και με επιπλέον ικανότητες χωματόδρομου. Δεν έχω οδηγήσει καλύτερο υπερυψωμένο.Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το μεγενθυμένο...
Κουδουνίστρα, για να βάλει ο Μάρκος την κόρη του είναι... -
Και στο zeperfs πάντως πιο γρήγορο το έχει το Mazda από το Audi.
Τουλάχιστον στο 0-1000m. -
Απλά τα πράγματα! Το cx-7 τα σπάει! Συμφωνώ ότι όποιος το πήρε για κόντρες έκανε μέγα λάθος αλλά γενικότερα δεν καταλαβαίνω κανέναν που παίρνει αμάξι για κόντρες. Το αμάξι απλά διαθέτει όλη τη γκάμα των χαρακτηριστικών που θα θελε καποιος: ασφαλές, γρήγορο, πολυτέλεια, άνεση. Μόνο μείον η κατανάλωση. Από κει και πέρα, όσοι προσπαθούν να το απαξιώσουν, θα μου επιτραπεί να πω ότι είναι εκείνοι που κατα βάθος το γουστάρουν τρελά αλλά επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν, το μειώνουν με κάθε ευκαιρία.
-
Ο χρήστης k_kb312 έγραψε:
Από κει και πέρα, όσοι προσπαθούν να το απαξιώσουν, θα μου επιτραπεί να πω ότι είναι εκείνοι που κατα βάθος το γουστάρουν τρελά αλλά επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν, το μειώνουν με κάθε ευκαιρία.Μας κατάλαβες
-
... Από κει και πέρα, όσοι προσπαθούν να το απαξιώσουν, θα μου επιτραπεί να πω ότι είναι εκείνοι που κατα βάθος το γουστάρουν τρελά αλλά επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν, το μειώνουν με κάθε ευκαιρία.Σε άλλες εποχές, αυτοί απλώς θα προτιμούσαν (όπως και έκαναν) το RAV4 για να την μπουν και στον γείτονα ή επελεξαν Forester και εκεί να δεις ... τριγμούς!!!
-
Σιγά το αμάξι(Rav4) που θα ζήλευε ο γείτονας.
Όσο για σύγκριση forester με cx-7, γινόμαστε ιερίσυλοι. -
Από κει και πέρα, όσοι προσπαθούν να το απαξιώσουν, θα μου επιτραπεί να πω ότι είναι εκείνοι που κατα βάθος το γουστάρουν τρελά αλλά επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν, το μειώνουν με κάθε ευκαιρία.Ξαδερφος του Φρόυντ;
-
Τωρα που λετε για το CX-7 μου θυμισατε μια περσυνη ιστορια.
Ηταν περυσι τον Οκτωβρη και ανεβαινα Αγοριανη απο το Καστρο.Στην ευθεια του Καστρου λοιπον ,εννοω τον επαρχιακο ,αφηνοντας την εθνικη,βρηκα μπροστα μου εναν καραγκιοζη με ενα CX-7.Μολις πηγα να τον προσπερασω επιταχυνε επιτηδες για να μην τον περασω.Φυσικα τον αφησα αρκετα πισω... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Από κει και πέρα, όσοι προσπαθούν να το απαξιώσουν, θα μου επιτραπεί να πω ότι είναι εκείνοι που κατα βάθος το γουστάρουν τρελά αλλά επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν, το μειώνουν με κάθε ευκαιρία.
Σε άλλες εποχές, αυτοί απλώς θα προτιμούσαν (όπως και έκαναν) το RAV4 για να την μπουν και στον γείτονα ή επελεξαν Forester και εκεί να δεις ... τριγμούς!!!
Συγκρίνονται αυτά τα πανάσχημα αμάξια με το κουκλίστικο cx??? Ε όχι ρε φίλε!
-
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ηταν περυσι τον Οκτωβρη και ανεβαινα Αγοριανη απο το Καστρο.Στην ευθεια του Καστρου λοιπον ,εννοω τον επαρχιακο ,αφηνοντας την εθνικη,βρηκα μπροστα μου εναν καραγκιοζη με ενα CX-7.Μολις πηγα να τον προσπερασω επιταχυνε επιτηδες για να μην τον περασω.Φυσικα τον αφησα αρκετα πισω...Πριν 3 χρόνια περίπου καπου στην ορεινή Χαλκιδική ενας τετοιος καραγκιόζης ... ήμουν εγώ!
-
Απλά τα πράγματα! Το cx-7 τα σπάει! Συμφωνώ ότι όποιος το πήρε για κόντρες έκανε μέγα λάθος αλλά γενικότερα δεν καταλαβαίνω κανέναν που παίρνει αμάξι για κόντρες. Το αμάξι απλά διαθέτει όλη τη γκάμα των χαρακτηριστικών που θα θελε καποιος: ασφαλές, γρήγορο, πολυτέλεια, άνεση. Μόνο μείον η κατανάλωση. Από κει και πέρα, όσοι προσπαθούν να το απαξιώσουν, θα μου επιτραπεί να πω ότι είναι εκείνοι που κατα βάθος το γουστάρουν τρελά αλλά επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν, το μειώνουν με κάθε ευκαιρία.Γάτα ρε πουστη μου είσαι ...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ηταν περυσι τον Οκτωβρη και ανεβαινα Αγοριανη απο το Καστρο.Στην ευθεια του Καστρου λοιπον ,εννοω τον επαρχιακο ,αφηνοντας την εθνικη,βρηκα μπροστα μου εναν καραγκιοζη με ενα CX-7.Μολις πηγα να τον προσπερασω επιταχυνε επιτηδες για να μην τον περασω.Φυσικα τον αφησα αρκετα πισω...Αυτό που λες δεν ισχύει με την καμία ---> μάλλον είναι φίδια , είσαι παπατζας κλπ κλπ ..
. Το αμάξι είναι επικό και τα λες αυτα Γιατί δεν σου έφτανε το Μαρουλι να το πάρεις ... -
μαρούλι όταν τα ξεπουλάνε μεταχειρισμένα λόγο φορολογίας στα 10+ . Αφήστε το car.gr αυτοί είναι ονειροπόλοι...
-
αν ηθελα να εχω αυτοκινητο επιδοσεων δεν θα επαιρνα σουβλακι.αν ηθελα σουβλακι δεν θα επαιρνα χειροκινητο.οποτε αμφοτερα μου φαινονται ολιγον ακυρα.σε πετρελαιο θα κοιτουσα το αουδι αυτοματο,αν βλεποταν αισθητικα η το μαζντα αν βλεποταν λιγο περισσοτερο(οχι τοσο ασχημο οσο το αουδι) κ ειχε αυτοματο.
κ μπροστα στο εβογκ αμφοτερα μου φαινονται..περιττωματα.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
αν ηθελα να εχω αυτοκινητο επιδοσεων δεν θα επαιρνα σουβλακι.αν ηθελα σουβλακι δεν θα επαιρνα χειροκινητο.οποτε αμφοτερα μου φαινονται ολιγον ακυρα.σε πετρελαιο θα κοιτουσα το αουδι αυτοματο,αν βλεποταν αισθητικα η το μαζντα αν βλεποταν λιγο περισσοτερο(οχι τοσο ασχημο οσο το αουδι) κ ειχε αυτοματο.
κ μπροστα στο εβογκ αμφοτερα μου φαινονται..περιττωματα..http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1999851/
Και το δικό μας αυτόματο είναι. -
Τελος το CX-7απο της ΗΠΑ.
http://carscoop.blogspot.com/2012/03/ma ... ARSCOOP%29 -
το πετρελαιοκινητο βγαινει κ αυτοματο?
-
Επειδή πολλοί άσχετοι και κακεντρεχείς μαζευτήκανε εδώ μέσα, πάρτε και ένα videάκι για να δείτε ένα CX7 φίλου συμφορουμίτη που πατάει όποιο GTi θέλετε...
Α, και εγώ έκανα μια αντίστοιχη 'φιλοφρόνηση' σε ένα Polo GTi που νόμιζε ότι είναι 'γρήγορος'....δεν τον χάλασε το τσάι που ήπιε με 2 κενά στα 400μ....
Τουλάχιστον πριν μιλήσετε ρε παιδιά ρωτήστε να μάθετε...
Mazda CX-7