-
Δεν γνωριζω που οφειλεται...
Απλα στα δικα μου Toyota Aygo, BMW Z4, ALfa Romeo GT, εγινε και αρκετα νωρις -
Ανακαλυψα σημερα, οτι η ημερομηνια κατασκευης του αυτοκινητου βρισκεται στην ετικετα της ζωνης του οδηγου, και η οποια συνηθως ταιριαζει με την ημερομηνια παραγωγης των ελαστικων
Ετσι λοιπον βρηκα οτι το CX-7 μου που παρελαβα προ 1 εβδομαδας, εχει κατασκευαστει τον Ιουλιο του 2008. Αν υπολογισεις και 1 τριμηνο για να ερθει στην Ελλαδα, περιπου 6 μηνες βρισκεται στην αντιπροσωπεια. Αυτο ισως δικαιολογει και την μεγαλη εκπτωση της MAZDA αφου το stock μαλλον ηταν μεγαλο!
ΝΑ αποτελει αυτο καποιο προβλημα?
Απασχολει καποιον?
Τι γνωμη εχετε?
Ευτυχως δεν εφαγε ελληνικο καλοκαιρι σε καποιο παρκιν της MAZDA.. -
Η ημερομηνια στις ζωνες ειναι για το ποτε κατασκευάστηκαν οι ζωνες.Το ιδιο και για τα ελαστικα.Επισης ημερομηνια κατασκευης εχουν και οι αερόσακοι. Δεν σημαινει οτι τοτε κατασκευαστηκε και το αμαξι.
-
Εχω την εντυπωση, απο οσα εχω δει και απο αλλο forum, οτι στις ζωνες ειναι η ημερομηνια κατασκευης του αυτοκινητου..
-
ta ανταλλακτικά ειναι λογικό να κατασκευάζονται πριν απο το αυτοκίνητο.
Ασφαλή πληροφορία θα πάρεις απο το σύστημα με τον αριθμό πλαισίου -
Ο χρήστης eyedoc έγραψε:
Ανακαλυψα σημερα, οτι η ημερομηνια κατασκευης του αυτοκινητου βρισκεται στην ετικετα της ζωνης του οδηγου, και η οποια συνηθως ταιριαζει με την ημερομηνια παραγωγης των ελαστικων
Ετσι λοιπον βρηκα οτι το CX-7 μου που παρελαβα προ 1 εβδομαδας, εχει κατασκευαστει τον Ιουλιο του 2008. Αν υπολογισεις και 1 τριμηνο για να ερθει στην Ελλαδα, περιπου 6 μηνες βρισκεται στην αντιπροσωπεια. Αυτο ισως δικαιολογει και την μεγαλη εκπτωση της MAZDA αφου το stock μαλλον ηταν μεγαλο!
ΝΑ αποτελει αυτο καποιο προβλημα?
Απασχολει καποιον?
Τι γνωμη εχετε?
Ευτυχως δεν εφαγε ελληνικο καλοκαιρι σε καποιο παρκιν της MAZDA..Αυτή που είδες δεν είναι η ημερομηνία κατασκευής του αυτοκινήτου, αλλά της ζώνης. Όπως έγραψες και εσύ την ίδια ημερομηνία έχουν και τα λάστιχα. Δεν γίνεται τα λάστιχα να βγούν από το εργοστάσιο και να μπούν στο 'καπάκι' στο αυτοκίνητο που κατασκευάζεται. Υπολόγισε το αυτοκίνητο να έχει κατασκευαστεί ίσως και 2 μήνες μετά από αυτές τις ημερομηνίες.
-
καλησπέρα
αυτό είναι το πρώτο μου μύνημα ,
σκέφτομαι την αγορά ενός cx7 ,αυτό που με απασχολεί είναι οτι απ΄ότι είδα στο internet ήδη έχει παρουσιαστεί το facelift σε εκθεσεις του εξωτερικού, σε συνδιασμό με το γεγονός οτι μετά απο επίσκεψη σε έκθεση το εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις, όσον αφορά στην υφή κυρίως των πλαστικών. Γνωρίζουμε πότε περίπου θα έρθει η fl έκδοση στην Ελλάδα; Αν δεν κάνω λάθος στην fl προχώρησαν σε αναβάθμιση των πλαστικών στο εσωτερικό.
ευχαριστώ -
Αν φιλε μου τα πλαστικα του fl θα φαινοντε ποιοτικοτερα απο το υπαρχον και μπορεις να περιμενεις ισως και ετος να το ανακαλυψεις και συγχρονως για αυτο 8α εχανες την εκπτωση των 4800 ευρω απο τελη ταξινομησης ...... σκεψου το καλυτερα.
-
Θα ήταν άξιο σχολιασμού να είχαμε καμιά φωτό με την κατανάλωση του αυτ/του, συνοδευόμενη από τις υπόλοιπες ενδείξεις (Μ.Ο ταχύτητας, απόσταση, είδος δρόμου κίνησης κτλ.).....
-
θα ηταν αξια σχολιασμου τετοια στοιχεια απο αμαξια μικρα.Δεν κοιτας να σχολιασεις την καταναλωση ενος 4χ4 1700 κιλων,260 ιππων και τουρμπο.θα προτεινα να σχολιασουμε στοιχεια απο τριπ ενος toyota yaris.
-
Ο χρήστης agiosg έγραψε:
θα ηταν αξια σχολιασμου τετοια στοιχεια απο αμαξια μικρα.Δεν κοιτας να σχολιασεις την καταναλωση ενος 4χ4 1700 κιλων,260 ιππων και τουρμπο.θα προτεινα να σχολιασουμε στοιχεια απο τριπ ενος toyota yaris.Χαλάρωσε newbie και μην επιτίθεσαι..
Πρός τους κατόχους απευθυνόμουν με μια παράκληση, τι πρόβλημα έχεις? Έπρεπε να ζητήσω την άδειά σου για το τι θα ζητήσω??
-
Το πρόβλημα ειναι οτι είσαι εμπαθής με το αυτοκίνητο.συζητάμε τοσα πράγματα για το αυτοκίνητο κ εσυ επανέρχεσαι με την κατανάλωση ενω εχουμε πεί ήδη τις αποψεις μας κ εχει συζητηθεί εκτενως απο ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.τι θές να ακουσεις για να κοιμηθείς ησυχος ςπόψε?πες μας.....οτι καίει 20 λτ ενω η bmw σου 5λτ.αρα έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο.αντε καληνύχτα λοιπόν κ ασε εμας που πηραμε το αχορταγο cx-7 να παρηγορει ο ενας τον αλλον.
-
Ο χρήστης sakismazvol έγραψε:
Το πρόβλημα ειναι οτι είσαι εμπαθής με το αυτοκίνητο.OOhh, touchy tonight Ι see!!
Άργησες να εμφανιστείς, κι έλεγα θα βγει-δεν θα βγει απ'το λαγούμι του.... Δυστυχώς για σένα 'δε σε παίζω, πάρε τα κουβαδάκια σου και πάνε σ'άλλη παραλία'.συζητάμε τοσα πράγματα για το αυτοκίνητο κ εσυ επανέρχεσαι με την κατανάλωση ενω εχουμε πεί ήδη τις αποψεις μας κ εχει συζητηθεί εκτενως απο ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.
Ισχύει ότι είπα και πιο πάνω 'Έπρεπε να ζητήσω την άδειά σου για το τι θα ζητήσω??'. Είδες εσύ κάποια φωτό με κατανάλωση? Αυτό ζήτησα, προβληματικός είσαι??
τι θές να ακουσεις για να κοιμηθείς ησυχος ςπόψε?πες μας
Το Κουϊντέττο “της πέστροφας” σε Λα-μείζονα, του Franz Schubert
.....οτι καίει 20 λτ ενω η bmw σου 5λτ.αρα έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο.αντε καληνύχτα λοιπόν κ ασε εμας που πηραμε το αχορταγο cx-7 να παρηγορει ο ενας τον αλλον.
Δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ....
Για να σοβαρευτούμε λοιπόν, η παράκληση ισχύει για τους κατόχους (και όχι τους 'κατόχους')......να ξέρουμε βρε αδερφέ διότι το έχω στα υπ'όψην για αγορά το συγκεκριμένο....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Το πρόβλημα ειναι οτι είσαι εμπαθής με το αυτοκίνητο.
OOhh, touchy tonight Ι see!!
Άργησες να εμφανιστείς, κι έλεγα θα βγει-δεν θα βγει απ'το λαγούμι του.... Δυστυχώς για σένα 'δε σε παίζω, πάρε τα κουβαδάκια σου και πάνε σ'άλλη παραλία'.άργησα ε??βλέπεις υπάρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο το να την στήνεις στο ιντερνετ ολη μέρα κ να ασχολείσαι με την κατανάλωση του cx-7.τεσπα βράσε στο ζουμί σου κ ειρωνέψου οσο θές.ολοι σε έχουν καταλάβει.περαστικά
-
παιδιά δεν είμαι κάτοχος του mazda και αν μου επιτρέπεται να πω την άποψη μου ως κάτοχος ενός άλλου ευμεγέθους suv, του santa fe. αμάξια με τέτοιο βάρος και κυβικά έχουν καταναλώσεις υψηλές. δε γίνεται αλλιώς. το santa fe είναι 2.7 v6 auto, έχει 189 άλογα και λογικά καίει. το χω δει να πιάνει και 17/100.όποιος επιλέγει τέτοιοα οχήματα ας μην απραμυθιάζεται για μικρές καταναλώσεις. δεν γίνεται. εδώ και πιο μικρά suv καίνε τα έντερα τους και τα περιοδικά για να τα διαφημίσουν λένε κάτι αστειότητες. όποιος θέλει μεγάλο και γρήγορο αμάξι, με κυβικά κια άλογα αποκτά στενές σχέσεις μτ το βενζινά. λεφτά να χούμε να χαιρόμαστε τα θηρία μας παιδιά να ζηλεύουν οι εχθροί μας.
-
Θα ήταν άξιο σχολιασμού να είχαμε καμιά φωτό με την κατανάλωση του αυτ/του, συνοδευόμενη από τις υπόλοιπες ενδείξεις (Μ.Ο ταχύτητας, απόσταση, είδος δρόμου κίνησης κτλ.).....α) 1-Μαγιά Αθήνα-Λέχαιο-Αθήνα στο πήγαινε απίστευτο μποτιλιάρισμα,στο έλα 120-140 με φορτίο στη σχάρα έκαψε 12,4 λ/100 με ΤRIP 199 ΧΛΜ.
β)Συμπέρασμα: καίει κ κάνει τζίζ! Συμφωνώ με τον φίλο κάτοχο του santa fe.
γ)Ο καρδιολόγος με συμβούλεψε ν αποφεύγω άγχος-νεύρα κ να κοιτάζω τον δείκτη βενζίνης του cx 7 όταν οδηγώ-χιούμορ..... -
Ο χρήστης verbas έγραψε:
.......
α) 1-Μαγιά Αθήνα-Λέχαιο-Αθήνα στο πήγαινε απίστευτο μποτιλιάρισμα,στο έλα 120-140 με φορτίο στη σχάρα έκαψε 12,4 λ/100 με ΤRIP 199 ΧΛΜ.
β)Συμπέρασμα: καίει κ κάνει τζίζ! Συμφωνώ με τον φίλο κάτοχο του santa fe.Μήπως θυμάσαι και τον Μ.Ο ταχύτητας?? Καμιά φωτό???
γ)Ο καρδιολόγος με συμβούλεψε ν αποφεύγω άγχος-νεύρα κ να κοιτάζω τον δείκτη βενζίνης του cx 7 όταν οδηγώ-χιούμορ.....
-
.......
α) 1-Μαγιά Αθήνα-Λέχαιο-Αθήνα στο πήγαινε απίστευτο μποτιλιάρισμα,στο έλα 120-140 με φορτίο στη σχάρα έκαψε 12,4 λ/100 με ΤRIP 199 ΧΛΜ.
β)Συμπέρασμα: καίει κ κάνει τζίζ! Συμφωνώ με τον φίλο κάτοχο του santa fe.Μήπως θυμάσαι και τον Μ.Ο ταχύτητας?? Καμιά φωτό???
γ)Ο καρδιολόγος με συμβούλεψε ν αποφεύγω άγχος-νεύρα κ να κοιτάζω τον δείκτη βενζίνης του cx 7 όταν οδηγώ-χιούμορ.....
Τι εννοείς φωτό; τεκμήριο; τι ωφελεί ο Μ.Ο.;T πάντων όταν πήγαινα τα 90 χλμ τάκανα σε 2 ώρες καίι15! Επιστροφή 45 λεπτά. άρα Μ.Ο.ταχ 60 km/h.Ο μετρητής δείχνει 57. απόκλιση που οφείλεται στο χρόνο.Δεν οδηγώ μένα χρονόμετρο στο χέρι! Τα φυλλάδια των εταιριών περί Μ.ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ λένε παπαριές! ΑΥΤΑ.
-
Τι συζηταμε βρε παιδια?.....
Ο Puntolord ή μας κανει πλακα.. ή κατι αλλο συμβαινει που δεν καταλαβαινω...
Ειπαμε το αυτοκινητο έχει μεση καταναλωση ειναι 12-14 λιτρα/100 χλμ.
Τελος της συζητησης νομιζω. Ή μας κανει ή δεν μας κανει.
Μεχρι και το τρελο να κανει καποιος test drive για να δει την καταναλωση ειδαμε!...
Τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κ...ους.
Γιαυτο υπαρχουν και ενα ΣΩΡΟ οικονομικα αυτοκινητα, για οικονομικες μετακινησεις -
τελικά απο όσους είπαν ην κακιά κουβέντα μόνο ο @HighFidelity την έβγαλε καθαρή.
Μάστορα σε ζηλεύω.......
Mazda CX-7