-
Σ' αυτό το topic θα έλεγα να προτείνουμε συνεργεία εξουσιοδοτημένα ή μη για κάθε μάρκα αυτοκινήτου που μας άφησαν ευχαριστημένους από άποψη service, συμπεριφοράς, και κόστους στη περιοχή της Θεσ/νίκης. Με άλλα λόγια συνεργεία που εμπιστευόμαστε στην πόλη αυτή.
P.S
(Δεν βρήκα topic με παραπλήσιο θέμα. Αν είναι αντικείμενο κάποιου άλλου topic που δεν έχω υπ' όψην μου, παρακαλώ μετακινήστε το εκεί που πρέπει, κλειδώστε ή διαγράψτε το) -
Σ' αυτό το topic θα έλεγα να προτείνουμε συνεργεία εξουσιοδοτημένα ή μη για κάθε μάρκα αυτοκινήτου που μας άφησαν ευχαριστημένους από άποψη service, συμπεριφοράς, και κόστους στη περιοχή της Θεσ/νίκης. Με άλλα λόγια συνεργεία που εμπιστευόμαστε στην πόλη αυτή.
P.S
(Δεν βρήκα topic με παραπλήσιο θέμα. Αν είναι αντικείμενο κάποιου άλλου topic που δεν έχω υπ' όψην μου, παρακαλώ μετακινήστε το εκεί που πρέπει, κλειδώστε ή διαγράψτε το) -
P.S
Και θα ήταν καλό να προτείνουμε ένα συνεργείο που έχουμε πάει και έχουμε δει από πρώτο χέρι την δουλειά που κάνει και να μην γράφουμε κάτι που έχουμε αόύσει οτι έιναι καλός.Να γράφουμε ποιο συνεργείο είναι,τι μας έκαναν,πόσο και την αντιμετώπιση που έτυχε να έχουμε.Ευχαριστώ
-
Ανοίγω εγώ την λίστα!
Για Renault και συγκεκριμένα Ανατολική Θεσσαλονίκη:
Ηλεκτρολόγος και a/c (αλλά και μηχανικές εργασίες)
L'atelier, στη Μελενίκου 14 (κάθετος της Γρηγορίου Ε', ανάμεσα στις Μαρτίου - Βούλγαρη). Ευγενικός, πάντα σε προσέχει για μικροδουλειές, καλό κοστολόγιο και προτείνει πολλές λύσεις. Αρκετά προσεγμένο συνεργείο και εύκολα προσβάσιμη περιοχή (πολύ κοντά στην έξοδο Εγνατίας προς Χαλκιδική, οπότε φτάνεις εύκολα και από Περιφερειακή).Μηχανικός
Στρούλιος, πρώτο στενό κάτω από τη Δελφών κάθετο στην Παρασκευοπούλου. Διεύθυνση δεν θυμάμαι ακριβώς, όταν τη βρω θα κάνω edit. Φίλος με Clio II 1.4 16V αγόρασε άγριους εκκεντροφόρους και η επίσημη Renault τον τραβολογούσε μήνες για να του πει στο τέλος ότι δεν παίρνει την ευθύνη να τους τοποθετήσει. Πήγε στο συγκεκριμένο συνεργείο (όπου στήνονται μερικά αγωνιστικά Renault της Β. Ελλάδας, όπως έμαθα από άλλους) και τους τοποθέτησε χωρίς πολλά-πολλά με επιτυχία. Εγώ έχω πάει εκεί για διάφορες μικροδουλειές, αλλά και μεγάλο service στα 60Κ και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Και τους δυο τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Για περαιτέρω πληροφορίες, είμαι διαθέσιμος για πμ.
Για seat δυστυχώς δεν έχω κάτι και πρέπει να βρω! Άντε, γράψτε τίποτα!
-
Να γράψουμε και γ' αυτά που μας έκαναν το βίο αβίωτο; Άντε επειδή είναι μέρες γιορτών δεν θα γράψω 15 σελίδες για τα όσα πέρασα από την ΕΜΙΚΟ.
Θα αναφερθώ στο σέρβις του Ράνιου για Alfa Romeo που βρίσκεται στην Β. Όλγας έναντι της Βίλας Μπιάνκα, εξουσιοδοτημένο κατά τον ίδιο αν και δεν το είδα πουθενά στις λίστες της Fiat Auto Hellas. Δεν ξέρω αν έχει τα τσακάλια μαστόρια για να λύσουν τρελά προβλήματα (δεν μου χρειάστηκαν άλλωστε ποτέ) αλλά ο άνθρωπος είναι κάτι παραπάνω από εξυπηρετικός και συνεννοήσιμος. Χρόνος αναμονής για σέρβις αρκετά μικρός ενώ τα μικροπροβλήματα λύνονται στη στιγμή. Κι από τιμές γύρω στο 20-30% κάτω από την ΕΜΙΚΟ.
-
Για ηλεκτρολόγειο μπορώ να προτείνω ανεπιφύλακτα το κατάστημα που υπάρχει στην Άνω Τούμπα - Τριανδρία, στην συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Αμουλιανής, απέναντι από την αντιπροσωπεία της Nissan (κεντρικό σταυροδρόμι).
Πολύ καλοί, υπεύθυνοι και τίμιοι επαγγελματίες (δύο αδέλφια), με επιμονή και σχολαστικότητα. Είναι πλήρως εξοπλισμένοι και ενημερωμένοι. Κατέχουν!
Τιμαί λογικαί!Από συνεργείο μπορώ να προτείνω τους Βασίληδες, οι οποίοι βρίσκονται στην Σανταρόζα 7, η οποία είναι κάθετη στην Αναγεννήσεως (κοντά στον σταθμό των τρένων).
Αλλά και ο Στόικος είναι αρκετά καλός (επίσημο service), ο οποίος βρίσκεται στην Νέστορος Τυπά 13 (τέμνει υπό γωνία την οδό Β. Όλγας και την Δελφών κοντά στο ανατολικό τέρμα της)Δεν ξέρω τι γίνεται από λαμαρινάδες/μπογιατζήδες (φτου φτου, μακρυά!). Μια φορά που χρειάστηκα να βάψω το πίσω φτερό στον Ζέκα (επίσημο φανοποιείο), ύστερα από χτυπηματάκι, δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την ποιότητα βαφής. Το χρώμα έχει κάνει νερά και στον ήλιο δείχνει κάπως σαγρέ η επιφάνεια (αμυδρά).
Για τις λακουβίτσες τα ξέρετε! Μιλάμε για εγγύηση! http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13397&start=15Από ανταλλακτικά μπορώ να προτείνω τον Γκαγκαστάθη (επί της 25ης Μαρτίου μεταξύ Παπαναστασίου και Εγνατίας), καθώς και την auto-France (κοντά στην πλατεία Δημοκρατίας, δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια).
Εκτός από το ηλετρολογείο, όλα τα συνεργεία αφορούν αυτοκίνητα της PSA.
Τα καταστήματα ανταλλακτικών πουλάνε προϊόντα και για αυτοκίνητα της Renault. Όλα από τους επίσημους προμηθευτές των εν λόγω εταιριών (π.χ. SNR για τα ρουλεμάν της PSA, Eyquem για τα μπουζί της PSA, Purflux για τα φίλτρα κ.τ.λ.), ή από έγκυρες ανεξάρτητες εταιρίες, καθιερωμένες στον χώρο (π.χ. Bendix, Valeo για φρένα, φώτα, ψυγεία, συμπλέκτες κ.τ.λ.). Όλα σε τιμές πολύ καλές!!!
Τα παραπάνω καταστήματα ανταλλακτικών έχουν και προϊόντα της Peugeot Sport. -
TOYOTA - DAIHATSU
ΔΟΣΙΑΔΗΣ, στο παραδρομο πισω απο το PRAKTIKER ακριβως μετα το συνεργειο της RENAULT και πισω απο την LION...........
-
Για μεταχειρισμενα και καποια καινουργια ανταλλακτικα γαλλικων αυτοκινητων 'Γ.Τσεκλιδης' κοντα στον σιδηροδρομικο σταθμο.
Επισης θα συμφωνησω απολυτα και για τον Γκαγκασταθη και τον Ρεμη,τον ηλεκτρολογο για Renault.Πολυ εξυπηρετικοι ολοι τους.Επισης για ηλεκτρολογο Peugeot Citroen τα παιδια(Νικος-Δημητρης) κοντα στον Γκαγκασταθη.Η οδος λεγεται Ζουμετικου και ειναι καθετη στην Μαρτιου,λιγο πριν την Εγνατια,κατεβαινοντας προς παραλια.Το θεμα του συνεργειου δεν θα ηθελα να το σχολιασω καθως τα κριτηρια του καθενος ειναι εντελως διαφορετικα.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Για ηλεκτρολόγειο μπορώ να προτείνω ανεπιφύλακτα το κατάστημα που υπάρχει στην Άνω Τούμπα - Τριανδρία, στην συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Αμουλιανής, απέναντι από την αντιπροσωπεία της Nissan (κεντρικό σταυροδρόμι).
Πολύ καλοί, υπεύθυνοι και τίμιοι επαγγελματίες (δύο αδέλφια), με επιμονή και σχολαστικότητα. Είναι πλήρως εξοπλισμένοι και ενημερωμένοι. Κατέχουν!
Τιμαί λογικαί!Από ανταλλακτικά μπορώ να προτείνω τον Γκαγκαστάθη (επί της 25ης Μαρτίου μεταξύ Παπαναστασίου και Εγνατίας), καθώς και την auto-France (κοντά στην πλατεία Δημοκρατίας, δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια).
Ωραία, δεν είχα ακούσει τίποτα για το ηλεκτρολογείο στην στροφή Τριανδρίας. Καλό να το γνωρίζουμε, κακό να τους επισκεφτώ!
Όντως και εγώ προτείνω Gagabloum για ανταλλακτικά!
Για λαμαρινοδουλειές, στο τέρμα Άνω Τούμπας (εκεί που βγάζει η έξοδος Tούμπα για Κωνσταντινουπολίτικα), έχω βρει καλό συνεργείο, επίσης ευγενέστατος, καλή δουλειά (ως τώρα 3 φορές, κανένα παράπονο και άλλη μια που θα μπει μεθαύριο) και καλό κόστος. Αλλά, δεν χρειάζεται κανείς από εσάς να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, εκτός και αν θέλετε να βάψετε κανένα προφυλακτήρα, έτσι για ομορφιά και όχι από ανάγκη!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ανοίγω εγώ την λίστα!Για Renault και συγκεκριμένα Ανατολική Θεσσαλονίκη:
Ηλεκτρολόγος και a/c (αλλά και μηχανικές εργασίες)
L'atelier, στη Μελενίκου 14 (κάθετος της Γρηγορίου Ε', ανάμεσα στις Μαρτίου - Βούλγαρη). Ευγενικός, πάντα σε προσέχει για μικροδουλειές, καλό κοστολόγιο και προτείνει πολλές λύσεις. Αρκετά προσεγμένο συνεργείο και εύκολα προσβάσιμη περιοχή (πολύ κοντά στην έξοδο Εγνατίας προς Χαλκιδική, οπότε φτάνεις εύκολα και από Περιφερειακή).Μηχανικός
Στρούλιος, πρώτο στενό κάτω από τη Δελφών κάθετο στην Παρασκευοπούλου. Διεύθυνση δεν θυμάμαι ακριβώς, όταν τη βρω θα κάνω edit. Φίλος με Clio II 1.4 16V αγόρασε άγριους εκκεντροφόρους και η επίσημη Renault τον τραβολογούσε μήνες για να του πει στο τέλος ότι δεν παίρνει την ευθύνη να τους τοποθετήσει. Πήγε στο συγκεκριμένο συνεργείο (όπου στήνονται μερικά αγωνιστικά Renault της Β. Ελλάδας, όπως έμαθα από άλλους) και τους τοποθέτησε χωρίς πολλά-πολλά με επιτυχία. Εγώ έχω πάει εκεί για διάφορες μικροδουλειές, αλλά και μεγάλο service στα 60Κ και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Και τους δυο τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Για περαιτέρω πληροφορίες, είμαι διαθέσιμος για πμ.
Για seat δυστυχώς δεν έχω κάτι και πρέπει να βρω! Άντε, γράψτε τίποτα!
Τον Στρούλιο τον συστήνω κ εγώ ανεπιφύλακτα..Για 3.5 χρόνια που είχα Renault Clio πήγαινα σ' αυτόν για service και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά του σε αντίθεση με την Ρενάλ που..ουδεν σχολιον
Όσο για λαμαρινάδες εγώ εμπιστεύομαι μόνο έναν που τον θεωρώ κορυφή στη δουλειά του. Το μαγαζί ονομάζεται σφυρηλατήσεις Αντωνιάδης και είναι Μακεδονίας κ Μαρασλή γωνία..Εκεί εμπιστεύτηκα το Clio μου το οποίο μου το κανε καινούργιο μετά από μια αρκετά δυνατή πλευρική σύγκρουση..Σκεφτείτε. Ρενάλ κοστολόγιο γύρω στα 1800Ε με αλλαγή πόρτας κ πίσω φτερού και ο μάστορας αυτός 700Ε χωρίς να κόψει τπτ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα επίσης
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Για μεταχειρισμενα και καποια καινουργια ανταλλακτικα γαλλικων αυτοκινητων 'Γ.Τσεκλιδης' κοντα στον σιδηροδρομικο σταθμο.
...Έχει (ή βρίσκει) τα πάντα αλλά είναι πανάκριβος, επανηλλειμένα και δοκιμασμένα. Σε μία μάλιστα προσωπική περίπτωση μου έδινε προβολάκι ομίχλης ακριβότερα από την αντιπροσωπεία (60Ε αντί για 35Ε)!! Οι ψαγμένοι τον έχουν ως έσχατη επιλογή ανάγκης. Οι υπόλοιποι τον έχουν ως σίγουρη επιλογή και δεν ψάχνονται περισσότερο.
...
Από συνεργείο μπορώ να προτείνω τους Βασίληδες, οι οποίοι βρίσκονται στην Σανταρόζα 7, η οποία είναι κάθετη στην Αναγεννήσεως (κοντά στον σταθμό των τρένων).
Αλλά και ο Στόικος είναι αρκετά καλός (επίσημο service), ο οποίος βρίσκεται στην Νέστορος Τυπά 13 (τέμνει υπό γωνία την οδό Β. Όλγας και την Δελφών κοντά στο ανατολικό τέρμα της)
...
Από ανταλλακτικά μπορώ να προτείνω τον Γκαγκαστάθη (επί της 25ης Μαρτίου μεταξύ Παπαναστασίου και Εγνατίας), καθώς και την Αuto-France (κοντά στην πλατεία Δημοκρατίας, δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια).
...Οι Βασίληδες είναι υπόδειγμα τίμιου επαγγελματία. Αν σε ξέρουν σου συμπεριφέρονται άριστα, αν δεν σε ξέρουν σου συμπεριφέρονται ακόμη καλύτερα!!
Ο Στόικος είναι επίσης παλιά καραβάνα, που έχει ασχοληθεί και με επιτυχείς βελτιώσεις.
Στα ανταλλακτικά ο Νο1 πανελλαδικώς (τον ξέρουν και οι Αθηναίοι και πίνουν νερό στο όνομά του) είναι ο Ντίνος (Γκαγκαστάθης). Εισάγει καί Peugeot Sport. Έχει γνώσεις, ασχολείται με αγώνες (συνοδηγεί αδιαλλείπτως - άμα λάχει οδηγεί κιόλας), είναι νέος και ωραίος. Δεν τον συγκρίνω με κανέναν! Μακράν!
Η Autofrance κάνει πολύ καλές τιμές για όλους. Αν εξαιρέσουμε οτιδήποτε σε σινεμπλόκ-βάσεις μηχανής κλπ έχουν άριστη ποιότητα σε όλα. Δεν μπορείς να μην αγοράσεις κάποια στιγμή από αυτούς ειδικά όσοι μένουν Δυτικά της Θεσσαλονίκης.Όλα τα παραπάνω αφορούν Γαλλικά αυτοκίνητα.
Επίσης για Renault υπάρχει ο Σωκράτης στην Γρ.Λαμπράκη 53 κοντά στην εκκλησία Αγ.Βαρβάρας (γηπ.ΠΑΟΚ) απέναντι από ένα ΒΡ και δίπλα από ένα Shell. Παλαιότατο μαγαζί. Εκεί πήγαινα το παλιό μου Ρενό (τώρα έχω Πεζό) και στέλνω αυτούς που με ρωτούν. Νέος, πολύ έμπειρος, ορεξάτος. Καλές τιμές. Κάνει τα πάντα. Ειδικός για σπαζοκεφαλιές. Αρκεί να τον εμπιστευθείτε και να μην τον πιέσετε. Θα ζητήσετε οπωσδήποτε τον Σωκράτη τον αρχιμάστορα.
Συμφωνώ και επαυξάνω για τον Στρούλιο που προαναφέρθηκε.
Και δεν έχει αναφερθεί ο Στεργίου ο μάγος (συνοδηγούσε με τον Μανωλόπουλο). Πιστεύω ότι μαζί με τον Στρούλιο πρέπει να είναι οι πλέον φημισμένοι για Renault. Δυστυχώς δεν γνωρίζω πού έχει μαγαζί τώρα. Άκουσα ότι είναι κάπου προς Νικόπολη-Ωραιόκαστρο-Ηλιούπολη αλλά θα σας γελάσω. Αν ξέρει κάποιος ας το πει. Θέλω κι εγώ να μάθω! -
[/quote]
Οι Βασίληδες είναι υπόδειγμα τίμιου επαγγελματία. Αν σε ξέρουν σου συμπεριφέρονται άριστα, αν δεν σε ξέρουν σου συμπεριφέρονται ακόμη καλύτερα!!
[/quote]
Μια ακόμη ψήφο για τους βασίληδες.Ο κουμπάρος μου πάει το xsara εκεί και απο ότι μου πει είναι πολύ ευχαριστημένος.Ασε που είναι στα 5 βήματα απο το σπίτι του.
-
Gia OPEL ρε μάγκες κάτι?
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Gia OPEL ρε μάγκες κάτι?Πηγαινε στο Σινη στην Εθνικης Αντιστασης και ζητησε να φταξει το αυτοκινητο σου ο Φλωρος Τασος (μηχανικος εκει μεσα)...
-
Για τον ΣΙΝΗ τώρα τελευταία ακούγονται δάφορα άσχημα πραγματάκια για την αντιμετώπιση του προς τους πελάτες.Εξάλλου αντιπροσωπεία είναι.Κάποιο συνεργείο έξω?(Προς Θεού χωρίς παρεξήγηση ο συγκεκριμένος κύριος μπορεί να είναι θεός)
-
Doom1983, θα τα μάθω εκ των έσω και θα σου πω αν αξίζει ιδιαίτερα ως συνεργείο η αντιπροσωπεία του Σίνη...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Για τον ΣΙΝΗ τώρα τελευταία ακούγονται δάφορα άσχημα πραγματάκια για την αντιμετώπιση του προς τους πελάτες.Εξάλλου αντιπροσωπεία είναι.Κάποιο συνεργείο έξω?(Προς Θεού χωρίς παρεξήγηση ο συγκεκριμένος κύριος μπορεί να είναι θεός)ειναι και το συνεργειο : οι Γιαννηδες , που βρισκονται ακριβως απεναντι απο τον ΣΙΝΗ (επι εθνικης αντιστασης) αλλα ετσι οπως τους ειδα εγω τουλαχιστον ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΙ (μεχρι βρακειας μιλαμε)
-
Συνεργείο Rover - Θόδωρος Γάνος.
Aπέναντι από την EPT3 στην Καυτατζόγλου.
Τον ξέρω 12 χρονια από Rover και Elise και δεν είχα ποτε κανένα παράπονο.
Πάντα σκίζεται να σε εξυπηρέτησεί και οι τιμές του είναι πολύ λογικές (φτηνές θα έλεγα).
Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και είναι ο μονος που αγγίζει την Lisa μου στην Ελλάδα
Με λίγα λόγια AΨΟΓΟΣΕπίσης έχω πολύ καλή εμπειρία (αν και μονο 1,5 χρόνου) από την Lancia Αυτό Κάλτσιος.
Δεν πίστευα ποτε ότι θα υπήρχε Έλληνας dealer με τόσο καλο customer service.
Επίσης οι εγκαταστάσεις του είναι από τις καλύτερες στην Θεσσαλονίκη
και βλέπεις και Ferrari όταν πας στο service γιατί είναι το μονο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Ferrari στην Bόρειο Eλλάδα -
Αν και συμφωνώ για κάποια από τα συνεργεία που αναφέρετε
Έμπιστα συνεργεία στη Θεσ/νίκη=Αλβανός τουρίστας (υπάρχει τέτοιο πράγμα; Έμπιστοι μπορεί να είναι πολλοί αλλά δεν είναι το πρόβλημα αυτό νομίζω, καλοί στη δουλειά τους...; )
Έμπιστα συνεργεία στη Θεσ/νίκη