-
Ο Άκης Τεμπερίδης.
Τον θαυμάζω σαν άνθρωπο και σαν οδηγό, είναι κατα την γνώμη μου συνολικά ο καλύτερος εν ενεργεία δημοσιογράφος του ειδικού τύπου.
Γειά σου Άκη!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μιλάω πιο γενικά - δηλαδή, εάν σου πεί κάποιος 1'15' θα σκεφθείς 'γρήγορος οδηγός' ή/και 'γρήγορο αυτοκίνητο'?Εξαρτάται το αυτοκίνητο, ξέρω έναν 15χρονο (δεν κάνω πλάκα) που κάνει 1'15 με ένα EVO. .
-
Αρα ειναι γρηγορος η αργος?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν σε είχε πάει κάποιο από τα 'πιτσιρίκια' του Micra Cup θα είχες ενθουσιαστεί σαφώς περισσότερο από ότι με τον Φωτεινέλη, πίστεψε με...
Αυτή ήταν η δικιά μου πιο γρήγορη βόλτα. Έχω μπει σε πολύ δυνατότερα αυτοκίνητα από το micra racing, αλλά κανείς δε με έχει πάει 'αεροπορία' όπως ο Β. Ζάχος στα Μέγαρα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μιλάω πιο γενικά - δηλαδή, εάν σου πεί κάποιος 1'15' θα σκεφθείς 'γρήγορος οδηγός' ή/και 'γρήγορο αυτοκίνητο'?
Εξαρτάται το αυτοκίνητο, ξέρω έναν 15χρονο (δεν κάνω πλάκα) που κάνει 1'15 με ένα EVO. .
'Απο μικρός φαινότανε...'
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Αρα ειναι γρηγορος η αργος?Aυτό, δεν ξέρεις! Αργός σε σχέση με τον πατέρα του που κάνει 1'09-1'10 και γρήγορος σε σχέση με μένα που δεν έχω κάνει κάτω από 1'22 (και είμαι και χεράς )
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Ο Άκης Τεμπερίδης.Τον θαυμάζω σαν άνθρωπο και σαν οδηγό, είναι κατα την γνώμη μου συνολικά ο καλύτερος εν ενεργεία δημοσιογράφος του ειδικού τύπου.
Γειά σου Άκη!
Νομίζω ότι τα παραλές. Έχουμε κάποιους που θεωρώ ότι είναι σε ανώτερο επίπεδο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μιλάω πιο γενικά - δηλαδή, εάν σου πεί κάποιος 1'15' θα σκεφθείς 'γρήγορος οδηγός' ή/και 'γρήγορο αυτοκίνητο'?
Εξαρτάται το αυτοκίνητο, ξέρω έναν 15χρονο (δεν κάνω πλάκα) που κάνει 1'15 με ένα EVO. .
16 είναι
Αν δεν τις άλλαζε στον κόφτη (το συγκεκριμένο ΕΒΟ έχει 60 κιλά ροπή ), θα κατέβαζε κι άλλο το χρόνο
-
Ποιος,ποιανου ειναι να τον εχουμε στα υποψη?
(Δεν μου ακουγεται να ειναι αγνωστος...) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[16 είναιΑν δεν τις άλλαζε στον κόφτη (το συγκεκριμένο ΕΒΟ έχει 60 κιλά ροπή ), θα κατέβαζε κι άλλο το χρόνο
Τo 1'15 το έκανε όταν ήταν 15
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
16 είναι
Αν δεν τις άλλαζε στον κόφτη (το συγκεκριμένο ΕΒΟ έχει 60 κιλά ροπή ), θα κατέβαζε κι άλλο το χρόνο
Για καραφλό 16χρονο μιλάμε?
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ο Άκης Τεμπερίδης.
Τον θαυμάζω σαν άνθρωπο και σαν οδηγό, είναι κατα την γνώμη μου συνολικά ο καλύτερος εν ενεργεία δημοσιογράφος του ειδικού τύπου.
Γειά σου Άκη!
Νομίζω ότι τα παραλές. Έχουμε κάποιους που θεωρώ ότι είναι σε ανώτερο επίπεδο.
Όταν λές ανώτερο επίπεδο, εννοείς απλά γρηγορότερους; Γιατί τα νούμερα απο μόνα τους δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Αναφέρομαι συνολικά σαν άνθρωπος, σαν οδηγός αλλά και για τα κείμενα που γράφει. Με ελάχιστη διαφορά πίσω του ο Άρης Κόκκας. Απο αυτούς που γνωρίζω προσωπικά τουλάχιστον.
-
H κριτική αφορά κυρίως τα κείμενα, τον τρόπο γραφής και τη γνώμη που βγάζει, άλλωστε αυτά κρίνει ο αναγνώστης. Αν είναι καλός άνθρωπος ή όχι, ποσώς μας αφορά. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά άλλωστε. Απλά τα κείμενά του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον. Υπάρχουν καλύτεροι αρθρογράφοι και καλύτεροι χεράδες επίσης. Βέβαια, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, δε σημαίνει ότι αυτός που μου αρέσει εμένα, θα αρέσει και σε σένα.
Αλλά όλα αυτά δεν ανήκουν σε αυτό το topic . -
Ο πιο γρήγορος?
Ε ποιος άλλος?
Ο γνωστός μου ο Θανάσης απλά επειδή είναι πιλότος Mirage 2000(όχι ότι πήγαινε αργά το mx-5)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
μηπως μπερδεψες τα κιλα του με το χρονο??? Αν μιλαμε για τον ιδιο!
πλακα κανω, αν και αν προκειται για τον ιδιο, εκει στα 115 πρεπει να παιζει!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ο πιο γρήγορος?Ε ποιος άλλος?
Ο γνωστός μου ο Θανάσης απλά επειδή είναι πιλότος Mirage 2000(όχι ότι πήγαινε αργά το mx-5)
Σε έχει πάει βόλτα με το Mirage 2000; Αν όχι, είσαι εκτός θέματος
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ο πιο γρήγορος?
Ε ποιος άλλος?
Σε έχει πάει βόλτα με το Mirage 2000; Αν όχι, είσαι εκτός θέματος
Μπα...που τέτοια τύχη..
οκ...εκτός θέματος λοιπόν...
-
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχε την χαρά να είμαι passenger για 10 περίπου laps στο Snetterton με οδηγό τον Martin Donnely.
Για οποιον δεν θυμάται, ο Martin Donnelly είχε ένα φρικιαστικό ατύχημα το 1990, όπου τράκαρε με την F1 Lotus του με 270km/η σε τοίχο στην πιστα του Jerez
http://www.skyscraperpicture.com/f1pictures/donnelly.htmΤον είχε φέρει Η Lotus προσκεκλημένοι του Lotus-on-Track, με το οποιο είχαμε κλείσει το Snetterton, για να παρουσιάσει την latest Exige S.
Ο Martin παρόλο που δεν έχει κανονική χρήση του αριστερού ποδιού του, λόγο του ατυχήματος, ήταν ο καλύτερος οδηγός που έχω μπει σε πιστα.
Πολύ ομαλός και με απλές κινήσεις, έκανε την Exige S να πλαγιολισθαίνει με τα 4, εκμεταλλευόμενος όλο το πλάτος του δρόμου.
Παρόλο που είχε, μονο 220 άλογα, σε μια από τις βαριές εκδόσεις τις Elise/Εxige, κατάπινε τους πάντες, including Caterham και Noble M400.
Κατά την διάρκεια τις οδήγησης, σου μιλούσε για το αυτοκίνητο και τις βελτιώσεις που έχει σε σχέση με την απλή Εxige.
Χάρηκε που του είπα ότι ευχαριστήθηκα πολύ την βόλτα αλλα χαλάστηκε όταν του είπα ότι μου άρεσε Η Εxige S, επειδή επιτέλους έχει ένα μοτέρ που τις αξίζει και όχι το on-off μοτέρ τις απλής, αλλα δεν με εντυπωσίασε.Ο λόγος ήταν ότι μια μέρα πριν, ένας φίλος μου, μου έδωσε να οδηγήσω την S2 Elise του, που φοράει Supercharged Honda από Civic Type-R, και έχει 300 άλογα.
-
Σιγά τον Martin Donnelly ρε φιλαράκο!! Να σε πάω βόλτα εγώ με το corsa μου που είναι τούμπανο και μετά έλα να μου πεις! Αν δεν έχεις χάσει την λαλιά σου...
-
Χωμάτινη βόλτα με τον Σωκράτη Τσολακίδη να οδηγάει - όπως δεν μπορούσα να φανταστω ότι μπορέι να πάει - το δικό μου forester 2.5 XT!!!
Προσπαθούσε να δει αν η ευθυγράμμιση ήταν καλή
Ποιος είναι ο πιο γρήγορος που σας έχει πάει βόλτα;