-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Ο πεθερός μου... (Γιάννης Ψηφίδης, για τους λίγο παλιότερους) με Civic Type-R σε Αιγίνιο και Σέρρες!
Φανταστική εμπειρίαΠαλιότερους σαν και εμένα να πούμε!
Είχε οδηγήσει και κάτι θρυλικές OPELαρες όπως οι περισότεροι Θεσσαλονικείς.Έχει καμία ακόμη;
Είχε και συνοδηγό τον Χάρη Θεοφράστου ή κάνω λάθος, γιατί αυτός ο αθεόφοβος ήταν συνοδηγός σε δύο συγχρόνως.Ο ένας ήταν ο Γάκης Καλεμτζάκης και ο άλλος ή ο Ψηφίδης ή ο Τσομπανόπουλος. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Είχε οδηγήσει και κάτι θρυλικές OPELαρες όπως οι περισότεροι Θεσσαλονικείς.Έχει καμία ακόμη;Οπ, δικός μας είναι αυτός!!
Εγώ πάλι δεν έχω μπει ακόμα σε αγωνιστικό ακόμα ρε γαμώτο! Βέβαια ελπίζω να αποκτήσω το δικό μου κάποτε... -
Το γρηγοροτερο που εχω παει βολτα ειναι μια 911(996) Τurbo look gt2 540 αλογα.
Διαφορες βολτες με τον Π.Π. του Drive και με τον μεγαλο μου αδερφο.
Εχω πολλα χρονια ακομα για να παω κ αλλες βολτες -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Είχε οδηγήσει και κάτι θρυλικές OPELαρες όπως οι περισότεροι Θεσσαλονικείς.Έχει καμία ακόμη;
Οπ, δικός μας είναι αυτός!!
Εγώ πάλι δεν έχω μπει ακόμα σε αγωνιστικό ακόμα ρε γαμώτο! Βέβαια ελπίζω να αποκτήσω το δικό μου κάποτε...Αν και σχεδόν όλη μου η αυτοκινητιστική ζωή και όχι μόνο είναι RENAULT, δεν ξεχνάω ότι έμαθα αυτοκίνητο σε OPEL Καντέτ 1200 πισωκίνητο και στέσιον παρακαλώ και με φρένα μπρος και πίσω ταμπούρα
Εκεί να δεις γλέντια -
Δυστυχώς δεν έχω (συν)οδηγήσει ποτέ σε πίστα Την Κυριακή, όμως, θα πάω στα Μέγαρα με ένα φίλο μου που έχει 106 Rallye Gr. A, οπότε πιστεύω ότι θα είναι μια καλή εμπειρία
Σε δρόμο, ο πιο γρήγορος που με έχει πάει βόλτα είμαι εγώ -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ο πεθερός μου... (Γιάννης Ψηφίδης, για τους λίγο παλιότερους) με Civic Type-R σε Αιγίνιο και Σέρρες!
Φανταστική εμπειρίαΠαλιότερους σαν και εμένα να πούμε!
Είχε και συνοδηγό τον Χάρη Θεοφράστου ή κάνω λάθος, γιατί αυτός ο αθεόφοβος ήταν συνοδηγός σε δύο συγχρόνως.Ο ένας ήταν ο Γάκης Καλεμτζάκης και ο άλλος ή ο Ψηφίδης ή ο Τσομπανόπουλος.Δυστυχώς η 'Οpelάρες' (Kadett GT/E) δεν υπάρχουν πια...
Ο δε κ. Χ. Θεοφράστου υπήρξε συνοδηγός του (αν δεν κάνω λάθος) μόνο στο Cinquecento, στο τέλος της... αγωνιστικής του καριέρας.
Ο βασικότερος και μακροβιότερος στο δεξί του μπάκετ ήταν ο κ. Γρηγόρης Κανακίδης.
Δυστυχώς εγώ δεν πρόλαβα τίποτα απ'όλα αυτά και τα διαβάζω τώρα σε παλιούς 4Τ... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είναι γρήγορος ο Θεοφράστου;Eίναι είναι! Αλλά όπως είναι φυσικό, ο άλλος οδηγός που ανέφερα παραπάνω είναι οπωσδήποτε γρηγορότερος...
Συγνώμη για τα δύο συνεχόμενα δικά μου κειμενάκια... :oops:
-
Maserati Ghibli cup...
330 αλογα απο διλιτρο biturbo μοτερ, κινηση στον πισω αξονα...
οδηγος, παλαιος οδηγος αγωνων.. Διαδρομη απο το βουνο να βγουμε βουλιαγμενης..
Πλατος, ισα να χωραει ενα αυτοκινητο και να κινουμαστε με διαστημικες για τον δρομο ταχυτητες και τις 'παντες' να εχουν την τιμητικη τους...
αξεχαστη εμπειρια, ωραιες εποχες..! -
οταν δουλευα στο Ferrari Challenge(ιατρικο προσωπικο-βοηθος πριν 2 χρονια) ο Luca Badoer μετα απο απειρο γλυψιμο(μονο π*** δεν του πηρα...)στο Mugello με 360CS...απιστευτη εμπειρια...ακομα δεν εχω συνελθει.
θυμαμαι τα κουλα που του ελεγα.ειχε ερθει στο ιατρειο της πιστας γιατι κοπηκε στον αγκωνα σε ενα παραθυρο και με ειδε να ξερω τα παντα με ρωτησε απο που ειμαι και εκει αρχισε το γλυψιμο...
στο τελος μου ειπε παμε για εναν γυρο..κορυφαια στιγμη οταν μου ξεφυγε ενα ΑΑΑΑ μετα απο τρελο παιξιμο της ουρας και μου ειπε ακριβως αυτο:nemmeno la mia fodanzata non ha fatto mai AAAH mentre guido....(οθτε η κοπελα μου δεν κανει ααα οταν οδηγω,,,)
ψιλο ρεντικολο εγινα... -
'οταν δουλευα στο Ferrari Challenge(ιατρικο προσωπικο-βοηθος πριν 2 χρονια)'
Πώς τη βρήκες αυτή τη δουλειά???
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
'οταν δουλευα στο Ferrari Challenge(ιατρικο προσωπικο-βοηθος πριν 2 χρονια)'Πώς τη βρήκες αυτή τη δουλειά???
είχε βύσμα...
-
ειχα παει με τον βοηθο ενος καθηγητη που δουλευε εκει.ειχαν αναγκη απο νοσοκομο(βοηθος του βοηθου...) και προσφερθηκα να παω εγω αν και τελειωνω γιατρος....σιγα μην εχανα την ευκαιρια...
αφηστε που ειναι ενας τομεας που δεν παει κανεις....
ιατρος πιστας αγωνων.... ενα παλιο ονειρο...
εδω ( μοντενα μπολωνια φιρενζε κλπ)ειναι το καταλληλο μερος να μαθει καποιος...
αντε να κανουμε μια πιστα στην Ελλαδαρα μας και παω και δωρεαν!!! -
O εαυτός μου!!!
(στην κυριολεξία!!!)
Θες να σε πάω μια βόλτα Schumacher??? -
Το πιο γρήγορο αμάξι που έχω μπει είναι ένα Nissan Sunny GTi-R (μετατροπή από απλό δίλιτρο) το οποίο ήταν και πειραγμένο... Όσο άντεξε ο κινητήρας πρέπει να έβγαζε γύρω στα 300 άλογα, ο ιδιοκτήτης του λέει και παραπάνω Τέσπα, είναι το μόνο αμάξι που με κόλλησε στο κάθισμα του συνοδηγού με επιτάχυνση! Σε λωρίδα επιταχύνσεως της λ. Κύμης προς Γαλάτσι, πιάσαμε 150+ πριν ακόμα μπούμε στη λεωφόρο! Εκεί άρχισα τα 'έλα, κόψε!' Ευτυχώς η διαδρομή ήταν μικρή, αλλιώς θα τα είχα δει πραγματικά όλα!
Η πιο εντυπωσιακή βόλτα ήταν στα Μέγαρα, όταν ήρθα για πρώτη φορά σα θεατής, μπήκα συνοδηγός σε ένα ταπεινό Micra Racing (1.4, 88ps, ουτε ελαφρωμένο ουτε τίποτα...) το οποίο οδηγούσε ο κ. Φωτεινέλλης. Τα είδα όλα! Καταρχήν δεν φανταζόμουν πως μπορούσε να πηγαίνει στην πίστα ένα απλό αυτοκίνητο πόλης! Ο τρόπος που έστριβε ήταν καταπληκτικός, τόσο που νόμιζα ότι το αμάξι πήγαινε στις δύο ρόδες! Ένας φίλος ο οποίος μπήκε ταυτόχρονα στην πίστα με ένα αγωνιστικό micra που πήγαινε μπροστά, δεν εντυπωσιάστηκε τόσο, πιθανώς γιατί έδινε πιο πολλή σιγουριά το αυτοκίνητο ή επειδή απλώς είναι πιο δύσκολος από μένα
Αυτές είναι οι δικές μου εμπειρίες, αν και πολύ θα ήθελα μια εμπειρία τύπου WRC ή JWRC! Άντε, και μια βόλτα με τον Roerl και μια Carrera GT στο Ring δε με χάλαγε
Πολύ θα ήθελα πάντως να μπορώ να πω 'ο πιο γρήγορος που έχω μπει είμαι εγώ', αλλά θέλω πολλή δουλειά ακόμα στην πίστα για να είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο που οδηγώ την Corolla!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Το πιο γρήγορο αμάξι που έχω μπει είναι ένα Nissan Sunny GTi-R (μετατροπή από απλό δίλιτρο) το οποίο ήταν και πειραγμένο... Όσο άντεξε ο κινητήρας πρέπει να έβγαζε γύρω στα 300 άλογα, ο ιδιοκτήτης του λέει και παραπάνω Τέσπα, είναι το μόνο αμάξι που με κόλλησε στο κάθισμα του συνοδηγού με επιτάχυνση! Σε λωρίδα επιταχύνσεως της λ. Κύμης προς Γαλάτσι, πιάσαμε 150+ πριν ακόμα μπούμε στη λεωφόρο! Εκεί άρχισα τα 'έλα, κόψε!' Ευτυχώς η διαδρομή ήταν μικρή, αλλιώς θα τα είχα δει πραγματικά όλα!Έχει ένας φίλος ένα τέτοιο, με 1,1 bar πρέπει να είναι στα 300+ άλογα, πάει τον κ@λο του...
Η πιο εντυπωσιακή βόλτα ήταν στα Μέγαρα, όταν ήρθα για πρώτη φορά σα θεατής, μπήκα συνοδηγός σε ένα ταπεινό Micra Racing (1.4, 88ps, ουτε ελαφρωμένο ουτε τίποτα...) το οποίο οδηγούσε ο κ. Φωτεινέλλης. Τα είδα όλα! Καταρχήν δεν φανταζόμουν πως μπορούσε να πηγαίνει στην πίστα ένα απλό αυτοκίνητο πόλης! Ο τρόπος που έστριβε ήταν καταπληκτικός, τόσο που νόμιζα ότι το αμάξι πήγαινε στις δύο ρόδες! Ένας φίλος ο οποίος μπήκε ταυτόχρονα στην πίστα με ένα αγωνιστικό micra που πήγαινε μπροστά, δεν εντυπωσιάστηκε τόσο, πιθανώς γιατί έδινε πιο πολλή σιγουριά το αυτοκίνητο ή επειδή απλώς είναι πιο δύσκολος από μένα
Αν σε είχε πάει κάποιο από τα 'πιτσιρίκια' του Micra Cup θα είχες ενθουσιαστεί σαφώς περισσότερο από ότι με τον Φωτεινέλη, πίστεψε με...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
... με μια 911s (Δώρο για την αποφοίτηση!!!)Τι γκάζι ήταν αυτό!!!
Εμένα μου πήραν μια τούρτα ...
Τουλάχιστον σου μεινε η γλύκα!!!
Εγώ ήμουν δίπλα σου
Κι εγώ ήμουν.... μέσα στο Micra με το Μοσχού κάποια στιγμή...
Ελα ρε?Δλδ σας ξέρω χωρίς να σας ξέρω!Ωραία.Στην συγκεκριμένη εκδήλωση ήμουν έτοιμος να ψήσω και τον Ψύλλο να με πάει βόλτα με το yaris.Θα ήταν σίγουρα ωραία εμπειρία καθότι πήρε μια ελαφριά τούμπα,ευτυχώς χωρίς άλλες
συνέπειες!(έχω κρατήσει λάβαρο απο την τουμπίτσα αυτή,το μπροστινό γάντσο
συγκράτησης του καπό!)[/quote] -
Ο χρήστης jims192 έγραψε:
... με μια 911s (Δώρο για την αποφοίτηση!!!)Τι γκάζι ήταν αυτό!!!
Εμένα μου πήραν μια τούρτα ...
Τουλάχιστον σου μεινε η γλύκα!!!
Θα προτιμούσα να μου έμενε η 911 !
-
Τώρα που λέμε για χρόνους...
Πως κατατάσουμε τους χρόνους άραγε στην πίστα των Μεγάρων?
Π.χ.
1' 35' -> πιο αργός και απο την γιαγιά μου
1' 25' -> πιο γρήγορος απο την γιαγιά μου αλλά πιο αργός απο την πεθερά μου
1' 15' -> γρήγορος, ίσως
1' 05' -> πάς 'αέρα', δεν σε σταματάει τίποτα!Έχω πέσει έξω??
-
Μιλάς για συνδυασμό αυτοκινήτου-οδηγού στον χαρακτηρισμό 'αργός'/'γρήγορος' από τι στιγμή που μιλάς γενικά.
-
Μιλάω πιο γενικά - δηλαδή, εάν σου πεί κάποιος 1'15' θα σκεφθείς 'γρήγορος οδηγός' ή/και 'γρήγορο αυτοκίνητο'?
Ποιος είναι ο πιο γρήγορος που σας έχει πάει βόλτα;