-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Καλώς όρισες...Έχω και γω ένα του 2011 με τον 1.6 dci με 263000 χλμ...Δεν καταλαβαίνει τίποτα...Μην το φοβάσαι αν είναι σωστά συντηρημένο....Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς το δικό μου είναι με τον 1.5dci. Δεν ξέρω αν ο ένας κινητήρας έχει καλύτερη αξιοπιστία από τον άλλο, γενικά και εγώ έχω δει και ακούσει πολύ θετικά σχόλια.
Δεδομένου ότι το δικό μου με την μικρή έκδοση έχει πολύ θετικό τράβηγμα και απόκριση, φαντάζομαι ότι το δικό σου θα είναι πολύ καλύτερο.
Έχει κανείς ενδεικτικό κόστος για αλλαγή ιμάντα χρονισμού με όλα τα παρελκόμενα (π.χ. αντλία νερού)? Στην αντιπροσωπεία μου είπανε 400...
-
Για ιμάντα κλπ δεν ξέρω γιατί το δικό μου έχει καδένα...και φυσικά δεν το πάω αντιπροσωπεια ...
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Έχει κανείς ενδεικτικό κόστος για αλλαγή ιμάντα χρονισμού με όλα τα παρελκόμενα (π.χ. αντλία νερού)? Στην αντιπροσωπεία μου είπανε 400...
Σαν τιμή αντιπροσωπείας είναι -δυστηχώς- ρεαλιστική.
-
Εραστής των Alpine, Fuego, 5, Espace & Scenic, επί μακρόν κάτοχος του Clio 1ης γενιάς, μετά από χρόνια με Hyundai & Suzuki επανήλθα στην ανάποδη όπισθεν και την κόρνα στο λεβιέ (ελπίζω όχι και στα χάλια ηλεκτρικά) μέσα από ένα Dacia Duster. Ήρθε η ώρα της γυναίκας μου να αλλάξει το Ignis και ενώ την πήγα να δει το Sandero Stepway, ερωτεύθηκε το... Twingo. Νομίζω πως της πηγαίνει καλύτερα, αφού έχουμε ταξιδιάρικο αυτοκίνητο και θα το κινεί 99,99% στην πόλη, με δύσκολα Πειραιώτικα παρκαρίσματα.
Αλλά τι λέτε οι χρήστες του; Υπάρχει κάτι που θέλει προσοχή;
Σκεπτόμαστε το 900 TCe (έχω τον τετρακίλυνδρο 1.2 στο Duster), στην πλούσια έκδοση (και γαλάζιο Dragee, αυτό έχει κλειδώσει στην καρδιά της).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Αρκετό καιρό ο 900ρης στην αγορά, δεν έχει ακουστεί κάτι.
Πολύ καλή επιλογή, ένα πανέμορφο και ευκολοδηγητο αμαξακι. -
Καταπληκτικό αυτοκίνητο και ιδιαίτερο με τον κινητήρα και την κίνηση πίσω!!
Το μόνο που δεν μου άρεσε προσωπικά ήταν οι μέτριοι χώροι πίσω, αν και για τις διαστάσεις του αυτοκινήτου καλοί είναι -
Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο αμαξι
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πισωκινητο, πισωμηχανο και με λιγη περισσότερη τεχνική μελέτη θα μπορούσαν να το λανσάρουν και για προσιτό 'παιχνίδι' από ένα γυναικείο αμαξακι φρου φρου.
Δυστυχώς στα reviews και στις δοκιμές απουσιάζει κάθε σπορτιβ διάθεση.
Να βγάλουν GT ή Gordini έκδοση... -
Πρόβλημα δεν έχει ακουστεί. Ο 0.9 TCe 90 hp έχει και στο Clio IV από το 2012.
Πιο παιχνιδιάρικο έρχεται τους επόμενους μήνες και Ελλάδα το GT με κινητήρα 0.9 TCe 110 hp.
Και θα εισαχθεί και αυτόματο.Δοκιμές πολλές του 0.9 TCe θα βρεις στις τελευταίες δημοσιέυσεις στο νήμα του Twingo III. Το είχαν βγάλει περιοδεία πρόσφατα στον ειδικό τύπο:
viewtopic.php?f=15&t=53964&start=270 -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Καταπληκτικό αυτοκίνητο και ιδιαίτερο με τον κινητήρα και την κίνηση πίσω!!
Το μόνο που δεν μου άρεσε προσωπικά ήταν οι μέτριοι χώροι πίσω, αν και για τις διαστάσεις του αυτοκινήτου καλοί είναι- φοβερο στο παρκαρισμα λογω τιμονιου-πισω κινησης εφοσον μιλαγε για χρηση απο γυναικα και 99.99% μεσα στο κεντρο!
-
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Καλά, η γυναίκα μου είναι οδηγάρα. Οδηγεί από το 1988, ξεκινώντας με σκαραβαίο (αυθεντικό πισωκίνητο). Το Twingo της έκανε κλικ από πλευράς στυλ (είναι πανέμορφο, αν καο εγώ ψηφίζω το διαστημικό της πρώτης γενιάς, ενός όγκου).
Σήμερα μου έλεγε πως θέλει να είναι ανεξάρτητη και να μπορεί να κουβαλήσει μερικά πράγματα παραπάνω και να κάνει κανένα ταξίδι μόνη της (κάτι που ουδέποτε έχει συμβεί επι 32 χρόνια, ψυχολογικό θέμα είναι) και πως το Stepway την καλύπτει περισσότερο. Θα δούμε, δεν έχει καταλήξει ακόμη.
Ωστόσο μέσα στο Twingo ένιωσα οικειότητα. Ίδιο λεβιέ, ίδια χειριστήρια στερεοφωνικού, ίδιες ποτηροθήκες με του Duster, καθώς και μερικά πράγματα ακόμη που δεν ανακαλώ.
Το Lego και το R&Go τα βρήκα πολύ έξυπνα. Αλλά δεν μου άρεσε που δεν έχει στροφόμετρο. -
Καλημέρα σε όλους,
Γράφω για πρώτη φορά εδώ και χαίρομαι που σας βρίσκω. Είμαι κάτοχος ενός Renault Clio MK3 του 2010.
Σήμερα μου άναψε για πρώτη φορά το λαμπάκι που μοιάζει με γαλλικό κλειδί; Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Επίσης πως να διαχειριστώ το πρόβλημα; Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή σε γειτονικό; Πχ Ζωγράφου υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει από Renault; -
Εξουσιοδοτημένο και γρήγορα. Πάρε όπου νομίζεις τηλέφωνο από τα εξουσιοδοτημένα, ενημέρωσε τους για την ένδειξη και ρώτησε αν το όχημα με αυτό το σηματάκι μπορείς με ήπιους ρυθμούς να το οδηγήσεις στο πλησιέστερο συνεργείο ή αν ακόμη κρίνουν απαραίτητη την ρυμούλκηση. Ενδεικτικά νομίζω σημαίνει πως το αυτοκίνητο έχει ανάγκη απο μεγάλο service. Καλή συνέχεια.
-
Δεν είναι τίποτα σπουδαίο.
Απλά δεν είχε μηδενιστεί η ένδειξη του επόμενου service ή συμπληρώθηκαν τα χιλιόμετρα για service.
Από εξουσιοδοτημένα κοντά είναι η ΠΛΑΜΑΡ. Πετάξου 2 λεπτά να σου τη σβήσουν και απλά checkaρε αν πρέπει να προγραμματίσεις service. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εξουσιοδοτημένο και γρήγορα. Πάρε όπου νομίζεις τηλέφωνο από τα εξουσιοδοτημένα, ενημέρωσε τους για την ένδειξη και ρώτησε αν το όχημα με αυτό το σηματάκι μπορείς με ήπιους ρυθμούς να το οδηγήσεις στο πλησιέστερο συνεργείο ή αν ακόμη κρίνουν απαραίτητη την ρυμούλκηση. Ενδεικτικά νομίζω σημαίνει πως το αυτοκίνητο έχει ανάγκη απο μεγάλο service. Καλή συνέχεια.Προς στιγμή ψαρωσα!
Σπύρο αυτό που λες είναι ένα τριγωνακι με ένα θαυμαστικο ή κάτι τέτοιο.
Το κλειδί σημαίνει... λεφτά για σέρβις! [emoji2] -
Το κλειδακι δεν ειναι τίποτα προς Θεού. Φόβου εκείνο το κοκκινο stop. Εκείνο μην ανάψει. Οτι άλλο και να ανάψει είναι ελεγξιμο. Καμια φορά βέβαια δεν ανάβει τίποτα [emoji14]
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προς στιγμή ψαρωσα!
Σπύρο αυτό που λες είναι ένα τριγωνακι με ένα θαυμαστικο ή κάτι τέτοιο.
Το κλειδί σημαίνει... λεφτά για σέρβις! [emoji2]χαχαχαχα!Φίλε Κώστα μερικές φορές το παρακάνω βάζοντας αγγλικές δώσεις χιούμορ στα γραφόμενα μου.
-
Service είναι όντως. Ελπίζω να μην με γδύσουν. Αλλά καλύτερα μια καλή συντήρηση παρά να έχω προβλήματα στο δρόμο.
-
Μη φοβάσαι... με renault είσαι! Δεν έχεις περάσει μάλλον από άλλα μαγαζιά να δεις τι γίνεται...
-
Το Clio μας το πηγαίναμε στη Ρενηλ στη Βουλιαγμένης και είμασταν πολυ ευχαριστημένοι απο τα παιδιά στο σέρβις και τη δουλειά τους. Μάλιστα ο πατέρας μου τους το εμπιστευόταν να το πάνε και ΚΤΕΟ.
Sent from my iPad using Tapatalk
RENAULT FORUM