-
[emoji7]
(Ασχετο αλλά αν δεν κάνω λάθος η φωτογραφία είναι από το Flins. Το εργοστάσιο που θα βγαίνει και το Micra)
-
Ανέβαζοντας τη φώτο μου θύμισες αυτό που διάβαζα τις προάλλες:
http://www.autoblog.gr/2017/01/17/sto-s ... o-group-b/ -
Δείξτε και αυτο:
Τρείς γενιές Clio και το θεϊκό 5 GT Turbo
Παρατηρήστε πως στρίβει με τρείς ρόδες το 5 !! -
-
-
Υπέροχο αυτοκίνητο η Alpine.
Οι Γάλλοι έκαναν θαύμα με αυτο. Και με προσοχή στην λεπτομέρεια, όλα μελετημένα σύμφωνα με όσα λέγονται στο video.
Προσφέρει περισσότερα από την αντίστοιχη Porsche.Μ´ αρέσουν πολύ οι διακοσμητικές λεπτομέρειες με τη γαλλική σημαία
-
Αν ανταγωνιζεται την 4c ή την Cayman μάλλον θα τα προτιμούσα. Ιδίως την Γερμανίδα.
Με χαλάει η εμφάνιση του. Ρετρό επιπέδου γραφικοτητας. -
Από σήμερα είμαι κάτοχος ενός Scenic 1.5 dci. Μαρούλι για καινούριο δεν υπήρχε, επομένως μετά από ψάξιμο ψάξιμο και πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συγκεκριμένο (εισαγωγής).
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να με βγάλει ασπροπρόσωπο, διαφορετικά μαύρο φίδι που μας έφαγε...
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Από σήμερα είμαι κάτοχος ενός Scenic 1.5 dci. Μαρούλι για καινούριο δεν υπήρχε, επομένως μετά από ψάξιμο ψάξιμο και πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συγκεκριμένο (εισαγωγής).Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να με βγάλει ασπροπρόσωπο, διαφορετικά μαύρο φίδι που μας έφαγε...
Καλοτάξιδο να είναι.
Αν επιτρέπεται, πόσα χρήματα, πόσα χιλιόμετρα, εξοπλισμός, χρονιά?? -
Φίλε Αστροναύτη καλοτάξιδο το τουτού. Θα πρέπει να είστε αρκετοί για να πήρες τέτοια άκατο . Να είστε όλοι γεροι δυνατοί να το χαίρεστε!
-
Από σήμερα είμαι κάτοχος ενός Scenic 1.5 dci. Μαρούλι για καινούριο δεν υπήρχε, επομένως μετά από ψάξιμο ψάξιμο και πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συγκεκριμένο (εισαγωγής).Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να με βγάλει ασπροπρόσωπο, διαφορετικά μαύρο φίδι που μας έφαγε...
Καλοτάξιδο φίλε μου!!
Πολλά ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν ανταγωνιζεται την 4c ή την Cayman μάλλον θα τα προτιμούσα. Ιδίως την Γερμανίδα.
Με χαλάει η εμφάνιση του. Ρετρό επιπέδου γραφικοτητας.Κώστα το αυτοκίνητο νομίζω πως είναι πολύ όμορφο. Επίσης λόγω διαστάσεων νομίζω πως τοποθετείται στην κατηγορία ΤΤ.
-
Ευχαριστώ για τις ευχές σας.
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Από σήμερα είμαι κάτοχος ενός Scenic 1.5 dci. Μαρούλι για καινούριο δεν υπήρχε, επομένως μετά από ψάξιμο ψάξιμο και πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συγκεκριμένο (εισαγωγής).
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να με βγάλει ασπροπρόσωπο, διαφορετικά μαύρο φίδι που μας έφαγε...
Καλοτάξιδο να είναι.
Αν επιτρέπεται, πόσα χρήματα, πόσα χιλιόμετρα, εξοπλισμός, χρονιά??km: 160K
2010
Το ακριβές όνομα της έκδοσης δεν το γνωρίζω, έχει Τομτομ (Γερμανικο ), αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος - πισω, Bose , ηλιοροφή... γενικά από εξοπλισμό δεν μου λείπει κάτιΜου πήρε ΠΟΛΥ χρόνο να το βρω, ακόμη και σε 'καλές' μάντρες μόνο σκουπίδια και βρυκόλακες έβρισκα.
-
Καλώς όρισες...Έχω και γω ένα του 2011 με τον 1.6 dci με 263000 χλμ...Δεν καταλαβαίνει τίποτα...Μην το φοβάσαι αν είναι σωστά συντηρημένο....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επίσης μπορείς να αγοράσεις χάρτες Ελλάδας από την Tomtom online 45 € νομίζω κάνουν...
-
Ευχαριστώ για τις ευχές σας.Από σήμερα είμαι κάτοχος ενός Scenic 1.5 dci. Μαρούλι για καινούριο δεν υπήρχε, επομένως μετά από ψάξιμο ψάξιμο και πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συγκεκριμένο (εισαγωγής).
Καλοτάξιδο να είναι.
Αν επιτρέπεται, πόσα χρήματα, πόσα χιλιόμετρα, εξοπλισμός, χρονιά??km: 160K
2010
Το ακριβές όνομα της έκδοσης δεν το γνωρίζω, έχει Τομτομ (Γερμανικο ), αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος - πισω, Bose , ηλιοροφή... γενικά από εξοπλισμό δεν μου λείπει κάτιΜου πήρε ΠΟΛΥ χρόνο να το βρω, ακόμη και σε 'καλές' μάντρες μόνο σκουπίδια και βρυκόλακες έβρισκα.
Πλουσιότατη έκδοση. Bose νομίζω λέγεται απο το ομόνυμο ηχοσύστημα.
Βασικά αφού τσέκαρες τα χλμ (άρα και να ξέρεις απο εδώ και μπρός το πρόγραμμα συντήρησης) έκανες την σπουδαιότερη δουλειά.
Σαν αριθμός χιλιομέτρων δεν είναι τίποτα, νταξ πετρέλαιο είναι τώρα έστρωσε
Καλοτάξιδο. -
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Καλώς όρισες...Έχω και γω ένα του 2011 με τον 1.6 dci με 263000 χλμ...Δεν καταλαβαίνει τίποτα...Μην το φοβάσαι αν είναι σωστά συντηρημένο....Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου χει βγαλει τιποτα? Παντα καλοταξιδο ευχομαι
-
Τα έχουμε ξαναπεί στο ποσταρε μία φωτό από το αυτοκίνητο σου....Το έχω πάρει με 120000χλμ μεταχειρισμένο το έφερα εγώ από Β.Ιταλια στα επόμενα 150000 χλμ που το οδηγώ....Μόνο αναλώσιμα service κλπ. Και από ποιότητα κατασκευής είμαι πολύ ευχαριστημένος... Ούτε τριγμούς σαλόνι σαν καινούργιο.....Ελπίζω να συνεχίσει η άψογη σχέση μας για πολλά χιλιόμετρα ακόμη....
-
Εχεις δικιο αλλα το θυμηθηκα μονο τωρα που το ανεφερες!
-
[emoji4]
RENAULT FORUM