-
Ορεστη καμια αντιπροσωπεια που τρεχει προσφορα σε captur dci 1.5 γνωριζουμε? για σερβις ποιον προτιμαμε απο τιμες-ποιοτητα?
-
Ο χρήστης tempo έγραψε:
καλησπέρα,είμαι στην πρώτη φάση αναζήτησης αυτοκινήτου (εκεί που απλά διαλέγεις μερικά μοντέλα για να τα δεις καλύτερα).
Μέσα στις επιλογές μου είναι και το renault megane 1.5 dCi 110.
Νομίζω ότι ο κινητήρας του είναι πραγματικά πολύ καλός, αυτό που με έχει μπερδέψει είναι η εξέλιξη του μοντέλου.Το μοντέλο που υπάρχει σήμερα πότε κυκλοφόρησε; είναι facelift ή όχι; υπάρχει κάποια ένδειξη ότι θα αλλάξει σχετικά σύντομα;
αν κάποιος μπορεί ας κάνει μια σύντομη αναφορά στην εξέλιξη του μοντέλου για να μπορέσω να βγάλω μια άκρη (ακόμη και οι φωτογραφίες με μπερδεύουν - άλλες έχουν το νέο ταμπλώ άλλες το παλιό κλπ)
καλημέρα! το μοντέλο πρωτοκυκλοφόρησε στα τέλη του 2008, και αυτό που υπάρχει τώρα στις αντιπροσωπείες είναι ουσιαστικά το δεύτερο facelift, όπου άλλαξαν τη μάσκα, και πρόσθεσαν το κινητήρα 1.2 tce 130hp. Κατά τα άλλα στο πρώτο facelift, είχαν κάνει μικρές αλλαγές στο ταμπλό, και είχαν βάλει τον κινητήρα 1.2 tce 115hp, αντί του 1.4 tce 130hp, που υπήρχε στης πρώτης γενιάς, όπως το δικό μου. Όπως καταλαβαίνεις πλησιάζει η αντικατάσταση του μοντέλου, ίσως στα τέλη του 2015. Κατά τα άλλα αν δεν έχεις κόλλημα με την ηλικία του, δεν έχει βγάλει καθόλου προβλήματα, και ο κινητήρας που ενδιαφέρεσαι, είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία του.
-
Καλησπερα σε ολους!συντομα πλησιαζει το πρωτο σερβις στο ρενω μου και παρολο που εχω επαφη με αρκετα αυτοκινητα και επισκευαστες δεν εχω απολυτως καμια επαφη με το δικτυο της ρενω!μπορει καποιος ειτε με προσωπικο μηνυμα ειτε στο φορουμ να μου πει για καποιο εξουσιοδοτημενο που να γινεται καθαρη και σωστη δουλεια.εχω ακουσει διαφορα κατα καιρους για ρουφηγμα λαδιων για μη αλλαγη φιλτρων κ.α και τους εχει φοφηθει το ματι μου!ευχαριστω!
-
Προσφατα αγορασα ενα clio 1.5 dci . Ειναι 2013 μοντελο και ψαχνοντας διαφορα για το αυτοκινητο βρηκα αυτο.... http://www.racechip.com/chiptuning/rena ... /index.php το εχει βαλει κανεις; Και στο youtube εχει πολλα βιντεο και ειναι πολυ ευκολο στην τοποθετηση.
-
Καλημέρα, θα είμαι λίγο σκληρός αλλά μετά την αλαζονεία που είχαν και έχουν οι επίσημοι αντιπρόσωποι της renault στην Ελλάδα που βούλιαξαν την renault παρά τα αξιόλογα αυτοκίνητα της, φαίνεται ότι και οι τωρινοί διαχειριστές του ελληνικού φόρουμ greekrenaultclub.gr καβάλησαν το καλάμι της αλαζονίας και της ξεφτίλας, μετά από δέκα χρόνια που ήμουν μέλος και ταυτόχρονα κάτοχος ενος clio II, προσπάθησα να συνδεθώ μετά από καιρό και.... με έχουν διαγράψει..... λόγο μη συνδεσης για +90 μέρες και το χειρότερο δεν με αφήνει το σύστημα να κάνω νέο λογαριασμό βλέποντας την ip μου, τρόποι βέβαια υπάρχουν αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί τους, έλεος τι να πω, εσεις του mod, adm κ.τ.λ. του greekrenaultclub.gr είστε πραγματικά άπαιχτοι, αλάζονες να χαίρεστε το μαγαζάκι σας, έχει ο Γιάννης καίκι,,,,,κρίμα γιατί στο .greekrenaultclub.gr υπάρχουν πολλά σωστά και σοβαρά μέλη.
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Καλημέρα, θα είμαι λίγο σκληρός αλλά μετά την αλαζονεία που είχαν και έχουν οι επίσημοι αντιπρόσωποι της renault στην Ελλάδα που βούλιαξαν την renault παρά τα αξιόλογα αυτοκίνητα της, φαίνεται ότι και οι τωρινοί διαχειριστές του ελληνικού φόρουμ greekrenaultclub.gr καβάλησαν το καλάμι της αλαζονίας και της ξεφτίλας, μετά από δέκα χρόνια που ήμουν μέλος και ταυτόχρονα κάτοχος ενος clio II, προσπάθησα να συνδεθώ μετά από καιρό και.... με έχουν διαγράψει..... λόγο μη συνδεσης για +90 μέρες και το χειρότερο δεν με αφήνει το σύστημα να κάνω νέο λογαριασμό βλέποντας την ip μου, τρόποι βέβαια υπάρχουν αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί τους, έλεος τι να πω, εσεις του mod, adm κ.τ.λ. του greekrenaultclub.gr είστε πραγματικά άπαιχτοι, αλάζονες να χαίρεστε το μαγαζάκι σας, έχει ο Γιάννης καίκι,,,,,κρίμα γιατί στο .greekrenaultclub.gr υπάρχουν πολλά σωστά και σοβαρά μέλη.email τους εστειλες;
-
Επί10 χρόνια δεν είχες θέμα και τώρα διαπίστωσες αλαζονεία κλπ?!
Το τεχνικό μέρος της σύνδεσης σίγουρα λύνεται με επικοινωνία με τους mods αλλά μάλλον άλλο είναι το 'θέμα' σου.
Μεταξύ μας, έχω πολλά χρόνια να μπω στο καγκουροκλαμπ αλλά οκ! Επανασύνδεση σίγουρα θα μπορούσες να έχεις.
-
email δεν τους έστειλα ούτε πρόκειται,είναι θέμα δεοντολογίας,με γύρισε τα μυαλά, αυτό δε συμβαίνει σχεδόν σε κανένα άλλο φόρουμ (τουλάχιστον στις μερικές δεκάδες που είμαι μέλος ) δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα,επαναλαμβάνω ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ υπάρχει σχετικά υψηλό επίπεδο.
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
email δεν τους έστειλα ούτε πρόκειται,είναι θέμα δεοντολογίας,με γύρισε τα μυαλά, αυτό δε συμβαίνει σχεδόν σε κανένα άλλο φόρουμ (τουλάχιστον στις μερικές δεκάδες που είμαι μέλος ) δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα,επαναλαμβάνω ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ υπάρχει σχετικά υψηλό επίπεδο.Αν στον κανονισμό αναφέρει ότι πρέπει να κάνεις log in κάθε Χ μέρες τότε έχουν δίκιο,και μάλλον αυτόματα θα γίνεται η απενεργοποίηση του λογαριασμού.Το απο πάνω το έχω συναντήσει μόνο σε τρακερ παντως.
Πιστευω ότι αν τους ενημέρωνες θα το επίλυαν αμέσως.
Οσο για την ip δεν κατάλαβα που κόλλησες! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
email δεν τους έστειλα ούτε πρόκειται,είναι θέμα δεοντολογίας,με γύρισε τα μυαλά, αυτό δε συμβαίνει σχεδόν σε κανένα άλλο φόρουμ (τουλάχιστον στις μερικές δεκάδες που είμαι μέλος ) δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα,επαναλαμβάνω ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ υπάρχει σχετικά υψηλό επίπεδο.
Αν στον κανονισμό αναφέρει ότι πρέπει να κάνεις log in κάθε Χ μέρες τότε έχουν δίκιο,και μάλλον αυτόματα θα γίνεται η απενεργοποίηση του λογαριασμού.Το απο πάνω το έχω συναντήσει μόνο σε τρακερ παντως.
Πιστευω ότι αν τους ενημέρωνες θα το επίλυαν αμέσως.
Οσο για την ip δεν κατάλαβα που κόλλησες!Γεροπαραξενιές ίσως, κλιμακτήριος των 50 ίσως, μου την έσπασε, τέλος πάντων, καλό ΣΚ.
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
επαναλαμβάνω ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ υπάρχει σχετικά υψηλό επίπεδο.Μακάρι να βελτιώθηκε από τότε που το θυμάμαι εγώ!
-
Μια χαρά είναι το grc,φυσικά έχει περάσει καλύτερες μέρες αλλά η κλασική ελληνικη μαλακι@ του στέρησε μέλη...δε νομίζω να υπήρξε μέλος που να μη διαγράφηκε πριν μερικά χρόνια...το θυμό δε καταλαβαίνω,περισσότερο με ενοχλεί ότι δε γράφουν μέλη που το εδραιωσαν...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Παντου υπαρχουν κλικες και αντιπαθητικοι στα εξειδικευμενα forum ανα μαρκα.. Το να σου διαγραψουν το λογαριασμο ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
-
Οταν καποιος αποδεχετε τους ορους του φορουμ καλο ειναι να διαβαζει που βαζει την υπογραφη του και να μην κανει το 'τικ' μονο και μονο για να του δωθει η δυνατοτητα να παει ενα βημα πιο κατω την εγγραφη του!!!
Πραγματικα μετα τις 90 ημερες γινεται αυτοματα διαγραφη!
Τωρα για κλικες και προβληματα.... παντου υπαρχουν... γιατι να μην εχει και το grc? Αν και πιστευω πως ειναι απο τα καλα φορουμ που υπαρχουν!!!Εσυ πως εγραφες στο grc?
Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
90 μέρες δεν είναι πολύ λίγες; Η επιλογή είναι λόγω σέρβερ, για να μη γεμίζει μούργα από άχρηστα accounts, για να σε αναγκάζει να μπαίνεις συχνά;
Όσο το είχα χαζέψει πάντως η ποιότητα ήταν αρκετά υψηλή για φόρουμ εταιρικό.
-
....αλλα καμια σχεση με την εταιρια!!! Καθαρα ιδιωτικη πρωτοβουλια και διαχειριση!!!
Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
90 μέρες δεν είναι πολύ λίγες; Η επιλογή είναι λόγω σέρβερ, για να μη γεμίζει μούργα από άχρηστα accounts, για να σε αναγκάζει να μπαίνεις συχνά;Όσο το είχα χαζέψει πάντως η ποιότητα ήταν αρκετά υψηλή για φόρουμ εταιρικό.
Μα ειλικρινα δεν εχεις ιδεα τι θα πει εταιρικο φορουμ βλ. Blue Oval. Χαιρομαι που το GRC ζητουσε απο τα μελη να πηγαινουν σε συναντησεις για να ειναι πιστοποιημενα μελη.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μια χαρά είναι το grc,φυσικά έχει περάσει καλύτερες μέρες αλλά η κλασική ελληνικη μαλακι@ του στέρησε μέλη...δε νομίζω να υπήρξε μέλος που να μη διαγράφηκε πριν μερικά χρόνια...το θυμό δε καταλαβαίνω,περισσότερο με ενοχλεί ότι δε γράφουν μέλη που το εδραιωσαν...Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Απλώς πέρασε από την εποχή της ολικής καγκουριάς. Πρέπει να ήμουν το μόνο μέλος με Coupe f/l που δεν πειράχτηκε καθόλου για 9 χρόνια ...
Το επίπεδο τεχνικών γνώσεων βέβαια υπήρξε εξαρχής υψηλό όπως και η προθυμία επίλυσης οποιουδήποτε θέματος.
Κακή εντύπωση μου τότε η αποκλειστική προώθηση του 'μοναδικού' βορειοελλαδίτη αντιπροσώπου ... Εβγαινε και αυτός πρώτος βεβαια στο aftersales repost του AutoTriti! Στοίβα τα βραβεία κάθε χρόνο ... -
Είναι καλό το φορντοφορουμ; Φαντάζομαι αν η Ρενο είχε πιο προσιτές καγκουροεπιλογές για Ελλάδα, θα ήταν πολύ πιο άσχημα τα πράγματα.
-
στο megane τον τελευταιο χρονο -οταν ειναι κρυο ακομα- κατα την συμπλεξη-αποσυμπλεξη ακουγεται ενα σφυριγμα.
μετα απο μερικες πενταλιες και αφου ζεσταθει σταματα. το περιεργο ειναι οτι το ειχα πρωτοδιαπιστωσει λιγο πριν μπει ο περασμενος χειμωνας κατα την διαρκεια του οποιου το ακουγα. οταν φετος ζεσταθηκε ο καιρος σταματησε να το κανει, μεχρι που ξεκινησε πριν απο 2 μερες. bonus οτι οταν εχει ησυχια, πατωντας τον συμπλεκτη, ακουω κατι να γυριζει μεσα στα..εσωψυχα του.
σε ενα εξειδικευμενο που τους το ειχα αναφερει πριν κατι μηνες μου ειχαν πει -για το σφυριγμα- οτι ειναι η τρομπα του συμπλεκτη και οτι αυτα ειναι τα προεορτια της αλλαγης του. δηλαδη οτι μπορει να χρειαστει να αλλαξω συμπλεκτη οχι επειδη θα εχει παραδωσει πνευμα το ιδιο το ανταλακτικο αλλα επειδη θα εχει προχωρημενο προβλημα η αντλια (τσιμουχακια κτλ δηλαδη!).
γνωριζει κανεις κατι περι τουτου?
RENAULT FORUM