-
Στο πρώτο Megane δεν έκαναν άλλες αλλαγές ταυτόχρονα με τους ιμάντες. Προφανώς τους έφταναν τα 500€, 600€ ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο πρώτο Megane δεν έκαναν άλλες αλλαγές ταυτόχρονα με τους ιμάντες. Προφανώς τους έφταναν τα 500€, 600€ ...500€ για ιμάντα χρονισμού;!!
-
Κάποτε για ιμαντα χρονισμου, τρομπα νερου και εργασια 450-500 ηταν ναι
Ε τωρα ειναι λίιιιγο λιγοτερα -
Ενα κειμενακι για το Avantime.
http://4drivers.gr/gnomi/item/2019-hronia-mprosta.html -
Κι εδώ μια δημοσίευση, για τους τύπους! (κατόπιν εντολής του funly )
Back to the family...
-
Μπράβο στο Θύμιο για το ποστ!
Και εγώ με τέτοια τιμή θα το έπαιρνα, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει σε σχέση με τις ανάγκες σου. Πολύ καλή επιλογή η συγκεκριμένη έκδοση με αυτό το επίπεδο εξοπλισμού! Το συζητήσαμε εκτενώς τις προηγούμενες εβδομάδες και όλοι στο renault forum χαρήκαμε που η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και κατέληξες σε αυτό το αυτοκίνητο.
Άντε ρε μίλα ποιος/πού/πότε/γιατί που μου ήρθες κατ'εντολή funly να γράψεις back to the family και να κατεβάσεις τα γυαλιά ηλίου!
-
Megane?
-
Θύμιο καλοτάξιδο το Clioύδι
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μπράβο στο Θύμιο για το ποστ!Και εγώ με τέτοια τιμή θα το έπαιρνα, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει σε σχέση με τις ανάγκες σου. Πολύ καλή επιλογή η συγκεκριμένη έκδοση με αυτό το επίπεδο εξοπλισμού! Το συζητήσαμε εκτενώς τις προηγούμενες εβδομάδες και όλοι στο renault forum χαρήκαμε που η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και κατέληξες σε αυτό το αυτοκίνητο.
Άντε ρε μίλα ποιος/πού/πότε/γιατί που μου ήρθες κατ'εντολή funly να γράψεις back to the family και να κατεβάσεις τα γυαλιά ηλίου!
Έχεις δίκιο, όντως!
Λοιπόν έχουμε και λέμε: Clio 1.6 dynamique του 2007. Απ το 2010 και μετά ήταν πρακτικά σε αχρηστία, οπότε τα 52.000 χλμ που λέει είναι απόλυτα πιστευτά, ειδικά απ την εικόνα που παρουσιάζει το αυτοκίνητο. Μέσα είναι πραγματικά σαν καινούργιο. Το πήρα απ την αντιπροσωπεία της Ρενω στα Γιάννενα, όπου μου έκαναν και το σέρβις των 60,000χλμ. Αλλάχτηκαν τα πάντα, μέχρι και φρέσκια φρέσκια μπαταρία έχω.Έψαχνα καιρό για Κλιάκι 1600 3θ dynamique, υπήρχαν μερικά που είδα, αλλά ειδικά στο εσωτερικό δε με έπεισε κανένα. Ψαχνόμουν και για Μεγκαν κουπέ, αλλά προτίμησα να δώσω όσα χρήματα άντεχα μετρητοίς στο Κλιο, παρά να βάλω δόσεις στο Μεγκαν και να χω το άγχος...Άλλωστε για έναν εργένη, μια χαρά είναι το Κλιάκι
Το αυτοκίνητο ελέγχθηκε από τρίπτυχο: συνεργείο, ευθυγράμμιση, φανοποιείο και οι τρεις απαντήσεις ήταν θερμότατες, οπότε...βουρ!
ΥΓ: χρωστάω ποστ-μνημείο στον ήρωα που λέγεται 306. 430.000 χλμ και κάθε μέρα έπαιρνε μπροστά με τη μια...απλά γέρασε, πολύ γέρασε!
ΥΓ 2: έτσι όπως βλέπω τη μουρίτσα του κλιο πονηρή πονηρή...ένα όνομα σκέφτομαι...Αστεριξ!
-
Καλοτάξιδο να είναι..!
Το 1,2Τ δεν το ηθελες, η ετυχε να μη βρεις..? -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Καλοτάξιδο να είναι..!
Το 1,2Τ δεν το ηθελες, η ετυχε να μη βρεις..?Ευχαριστώ!
Το 1.2Τ είπα να μην το ψάξω. Στις επιδόσεις είναι ελάχιστα πιο γρήγορο απ όσο διάβασα (ή τέλος πάντων όχι τόσο ώστε να με ενδιαφέρει) και έχει και λίγα τέλη, αλλά έχω μια συμπάθεια στα ατμοσφαιρικά. Από την άλλη τα 1,2Τ είναι ακριβότερα.
-
Καλοταξιδο!
-
Καλοτάξιδο Θύμιε !
-
Ευχαριστώ!!!
-
http://www.renault.com.gr/dealerlocator7Columns.html
Βλέπω κάποιες προσθήκες στο δίκτυο:
-
Συνεργείο Χαλκιάς στο Μοσχάτο (νομίζω είναι και στο δίκτυο της Nissan)
-
Νέα κάθετη μονάδα στη Θεσσαλονίκη με έκθεση συνεργείο με επωνυμία ΑΝΟΡ
Κάτι άλλο διαφορετικό δεν πρόσεξα.
-
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
http://www.renault.com.gr/dealerlocator7Columns.htmlΒλέπω κάποιες προσθήκες στο δίκτυο:
-
Συνεργείο Χαλκιάς στο Μοσχάτο (νομίζω είναι και στο δίκτυο της Nissan)
-
Νέα κάθετη μονάδα στη Θεσσαλονίκη με έκθεση συνεργείο με επωνυμία ΑΝΟΡ
Κάτι άλλο διαφορετικό δεν πρόσεξα.
στο email που εχει για αυτο το ΑΝΟΡ ειναι το ιδιο με του Κατακη
-
-
Μμμμ, ο Χαλκιάς είναι στο ποτάμι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος κοντά στην Καλλιθέα !
-
ΑΝΟΡ πάντως είδα υπάρχει και στο δίκτυο της Nissan πάλι.
Ας μας πουν περισσότερα οι Θεσσαλονικείς. -
Υπάρχει, στα δυτικά (στο τριεθνές του δήμου Παύλου Μελά, Πολίχνη Σταυρούπολη Ευκαρπία). Ο cosneo τους γνωρίζει και τους ταράζει τη μέρα.
Ο Κατάκης είναι στα ανατολικά, στο Αεροδρόμιο Μακεδονία.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ο cosneo τους γνωρίζει και τους ταράζει τη μέρα.Καλά αυτο το έκανα εικόνα
RENAULT FORUM