-
και ηρθε η ωρα για αλλαγη ιμαντα χρονισμου!
απο τις καλες εργασιες.
καναδυο ερωτησεις που εχω κανει, βγαζουν κοστουμι γυρω στα 300 ευρω και περιλαμβανουν σετ ιμαντα μαζι με αντλια νερου η οποια οπως λενε επιβαλλεται στην αλλαγη αυτη.
προτεινει κανεις καποιο συνεργειο κατα προτιμηση προς Πειραια και δυτικα? (ακομα και με πμ)
δεν περιμενω να βρω κατι δραστικα φθηνοτερο, απλα ετσι για να εχω μια ει το δυνατον πληρεστερη εικονα. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Καλησπερίζω τους ρενάκιδες που λογικά θα γνωρίζουν.
Τωρα ειμαστε ευγενικοι Θωμα..; Μαλλον κατανοησες οτι μια mercedes θα ηταν ενα τιποτα χωρις κινητηρα renault!
Άμα είναι ευγένεια η αναξιοπιστία να το χέσω , απάντηση έχεις ή τζάμπα τρολλάρεις Θεόφιλε?
-
Θωμα ειναι ενα κλασικο προβλημα.... και σιγα σιγα θα σβηνει και πιο πολυ!!!
Σε μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτα...
http://www.car.gr/parts/view/4126097/
http://www.car.gr/parts/view/2192738/
http://www.car.gr/parts/view/3421701/Δεν εχω δοκιμασει κανεναν... αλλα ξερω πως ειναι μια απλη ηλεκτρονικη δουλεια!!!
Ευχομαι να βγαλεις ακρη με το μικροτερο κοστος!!!
-
@Alexis 5
Μιλάει για το προηγούμενο Scenic, το Ι. Δεν αποκλείεται να είναι απλά και η αλλαγή από ένα λαμπάκι.
-
Χμμμμμ
Σορρυ....
Βλεπεις η βλαβη στα ΙΙ με παρεσυρε!!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
απάντηση έχεις ή τζάμπα τρολλάρεις Θεόφιλε? -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Δεν αποκλείεται να είναι απλά και η αλλαγή από ένα λαμπάκι.Τις προβληματικές οθόνες τις αλλάζουν όλες οι εταιρίες. Δεν τις επισκευάζουν.
-
Ο samatistas εννοεί σαν αυτήν την πορτοκαλί οθονίτσα που έχει το Clio II ψηλά στο ταμπλό, που όντως καίγονται τα λαμπιόνια από πίσω. Και εγώ είχα αλλάξει μια φορά και τώρα κάηκε από την άλλη μεριά.
-
Ακριβώς αυτό που λες funkyrevend. Είχαμε αλλάξει 2 φορές στο Megane I που είχαμε παλιά στην οικογένεια.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
και ηρθε η ωρα για αλλαγη ιμαντα χρονισμου!
απο τις καλες εργασιες.
καναδυο ερωτησεις που εχω κανει, βγαζουν κοστουμι γυρω στα 300 ευρω και περιλαμβανουν σετ ιμαντα μαζι με αντλια νερου η οποια οπως λενε επιβαλλεται στην αλλαγη αυτη.
προτεινει κανεις καποιο συνεργειο κατα προτιμηση προς Πειραια και δυτικα? (ακομα και με πμ)
δεν περιμενω να βρω κατι δραστικα φθηνοτερο, απλα ετσι για να εχω μια ει το δυνατον πληρεστερη εικονα.300 € σ' εξουσιοδοτημένο ; Προ 4ετίας ζητούσαν 700-800 € για τις ίδια ανταλλακτικά και εργασίες...
370 είχα πληρώσει τελικά στο Clio (II) σε εξειδικευμένο, χωρίς απόδειξη κλπ., κλπ. -
Εμ τώρα που ήρθε η χρυσή εποχή του Θεοχαράκη εσύ πήρες Ford
-
Και χαμηλότερες τιμές παίζουν και σε εξουσιοδοτημένα, αναλόγως πάντα το μοντέλο βέβαια. Αλλά δύσκολα πάνω από 300 πλέον. Αλλά οι αλλαγές αυτές είχαν γίνει ήδη από Pga και οικονομική κρίση για να είμαστε δίκαιοι.
-
'Χρυσή εποχή'... ;
Όπως τα λέει ο sam είναι, επί Πεζεά ξεκίνησε αυτό (μην πω από τότε που μπήκε ο Σφακιανάκης στο δίκτυο...) .
-
Και προσωπικά δεν περιμένω ουσιαστικά πράγματα με την εποχή Θεοχαράκη.
Μαρκετινγκ, διαφήμιση και καλές πωλήσεις ίσως, άντε και κάποια καλύτερη οργάνωση στο After sales. Αλλά πραγματικά καλές τιμές, παροχές κλπ δύσκολο.
Ηδη στο θέμα του clio γράφτηκε ότι κόπηκε η 5ετής εγγύηση. Και γύρισε στα 3 και πληρώνεις επέκταση. Τι να το κάνω αν βλέπω κάθε μέρα διαφήμιση TEOREN και Clio και πωλούνται αυτοκίνητα;
H αλήθεια είναι ότι η PGA είχε τις πιο τίμιες προσφορές πάντα χωρίς κουτοπονηριές και διαφημιστικά τρικ, άλλο αν το διαφημιστικό budget ήταν εξαιρετικά περιορισμένο εκτός από κάποιες εξάρσεις. Στα ανταλλακτικά και το service στις βασικές φθορές και φανοποιία είχε άψογες τιμές άλλο αν διάφοροι τοπικοί αντιπρόσωποι δεν το εφαρμόζανε. Στα σπάνια όπως όλα τα εξουσιοδοτημένα όλων των εταιριών τσεκούρωνε. Στις εγγυήσεις είχε εξασφαλίσεις μια πληρέστατη bumper-to-bumper επέκταση εγγύησης, που για το όνομα που είχε η Renault στην Ελλάδα βοηθούσε πολύ να ορθοποδήσει.
Εδώ είμαστε και θα κριθεί και η εποχή Θεοχαράκη.
-
Για ολόκληρο το μεγάλο σέρβις λέτε τιμές ή μόνο για την αλλαγή του ιμάντα;
-
Μόνο αλλαγή, αλλά πλήρες σετ.
-
700-800€ δεν νομίζω να ζητούσαν μόνο για την αλλαγή του ιμάντα. Αν κάποιος το έκανε, απορώ πώς δεν έπεσε μήνυση για πρόκληση υπερβολικού γέλιου. Αυτό που ακούγαμε και συζητούσαμε ήταν ~500€ εκτός αντιπροσωπείας και 700-800€ εντός, που έπαιζε προς τα κάτω ανά περίπτωση για φουλ σέρβις (λάδια/μπουζί/φίλτρα/ιμάντες+αντλία).
-
σα να θυμάμαι 350ε να μας λέει ο εδώ μηχανικός...χμ...άμα παιζει και πιο φθηνά ακόμα καλύτερα!
-
Δεν θυμάμαι αν το είχα ξαναγράψει. Είχα ρωτήσει το καλοκαίρι σε επίσημο συνεργείο για αλλαγή ιμάντα. Μου είχανε δώσει μια τιμή 300-350 περίπου. Δεν είχα δώσει βάση γιατί εκνευρίστηκα με αυτήν που μίλαγα. Μου λέει εργασία και ανταλλακτικά. Και αντλία νερού ρωτάω; Όχι μου λέει, γιατί; Γιατί πρέπει, απαντάω. Όχι δεν πρέπει, μου λέει. Αυτά είναι βλακείες που λένε τα εξωτερικά συνεργεία για να σας φουσκώνουν το λογαριασμό. Δεν πειράζει, αν θέλω να την αλλάξω πόσο παραπάνω; Μα δεν χρειάζεται σας λέω. Θα δίνατε άλλα 200-250€ για να αλλάξετε κάτι που ούτε σε αυτοκίνητα 8 ετών δεν αλλάζουμε;
-
Αμα ήταν μεταλλική γιατι να αλλαχθει
Στο 1.6 μου που πλέον είναι μεταλλική ειναι lifetime
Δεν χρειάζονται παντα αλλαγμα οι τρόμπες νερού
RENAULT FORUM