-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σφακιανάκης είναι στον Κιφησόμα για τον κηφισο λέει ο φίλος πιο πάνω ... εκεί που έχει όλες τις μάρκες μαζι
-
Γρήγορα δεν έφαγες τακάκια?
πόσα ήταν τα τακάκια ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σφακιανάκης είναι στον Κιφησό
μα για τον κηφισο λέει ο φίλος πιο πάνω ... εκεί που έχει όλες τις μάρκες μαζι
Συγνώμη αλλα δίαβασα Σαρακάκη
Με τρελανανε πρωί πρωί με αυτά που πλήρωσα
Τα τακάκια ήταν ένα κάτοστάρικο με την εργασία.Γδάρτες λέμεεε -
Τραγικα πραγματα.
-
Σφακιανάκης είναι στον Κιφησό
μα για τον κηφισο λέει ο φίλος πιο πάνω ... εκεί που έχει όλες τις μάρκες μαζι
Συγνώμη αλλα δίαβασα Σαρακάκη
Με τρελανανε πρωί πρωί με αυτά που πλήρωσα
Τα τακάκια ήταν ένα κάτοστάρικο με την εργασία.Γδάρτες λέμεεε90 είχα δωσει εγώ για τα τακάκια των 4πίστονων ...
στην δε αντιπρο μου είχα πει κάτι 160 αρια , και όταν ρώτησα γιατι ?? μου απάντησαν με ύφος και χάρη σου κάνω @@αρα που δεν ξέρεις τι εστί σέρβις αρ ... 'γιατι η μεγάλη φοράει και μεγάλα τακάκια, ξέρεις τα αγωνιστικά '
-
γιατί λέει πουθενά οτι πρέπει να πηγαίνεις σε επίσημο?
Επισημο ή εξουσιοδοτημένο. Και η Ρενώ 'φιξ' τιμές έχει σε όλους ...
τότε θα το πάω εκεί που σερβισάρω και το ακριβό αρ να μου αλλάξουν λάδια στην μισή τιμή...
για να ισχύει η εγγύσηση πρέπει το συνεργείο να έχει αδεια λειτουργίας και να χρησιμοποιεί γνήσια αντ/κα
Αυτό είναι για τις εργοστασιακές εγγυήσεις.
Όχι για τις extended. -
Η επέκταση γίνεται μέσω εταιρειών και όχι από το εργοστάσιο.
Ένας από τους όρους που έχουν συνήθως για να ισχύει είναι τα σέρβις να γίνονται σε αντιπροσωπεία.
Δεν ξέρω αν στη Renault έχει επέκταση από το εργοστάσιο αλλά στο δικό μας και σε Type-R φίλου είναι έτσι όπως γράφω παραπάνω. -
Τώρα στο Galileo δείχνει τι γίνεται σ ενΑ Εσπας όταν πετάξει κάποιος από το παράθυρο την κάρτα κλειδί! Το αυτοκίνητο συνεχίζει να έχει ανοιχτή τη μηχανή αλλά μετά από λίγο πατώντας το κουμπί το κουμπί εκκίνησης, σβήνει..
-
Για βάλτο να το δούμε
-
Είναι δυνατόν να είδα χθες το βράδυ μια κόκκινη αλπινα;
-
Είναι δυνατόν να είδα χθες το βράδυ μια κόκκινη αλπινα;Εξαρταται!Ποσα ειχες πιει;
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τώρα στο Galileo δείχνει τι γίνεται σ ενΑ Εσπας όταν πετάξει κάποιος από το παράθυρο την κάρτα κλειδί! Το αυτοκίνητο συνεχίζει να έχει ανοιχτή τη μηχανή αλλά μετά από λίγο πατώντας το κουμπί το κουμπί εκκίνησης, σβήνει..βασικα στο δικο μου megane αν βγαλω την καρτα εν ωρα λειτουργιας (ρελαντι), θα πρεπει να πατησω το κουμπι 2 φορες για να σταματησει. φυσικα δεν το εχω δοκιμασει εν κινησει..
-
Οι προσφορές για Ιούλιο:
-
Και γω μεσα παιδια,με renault megane 1.6 8v auto 5θυρο...
-
Λεφτα να το πάρουμε δεν υπάχρουν αλλα νταξ
-
Ονειρα να υπαρχουν φιλε μου...για τα λεφτα μη σε νοιαζει...
-
Ακούστε ιστορία: Είχα βλάβη στην αντλία βενζίνης στο megane coupe μου. Το πήγα για επισκευή σε συνεργείο της περιοχής μου και μου την άλλαξαν με μη γνήσια. Η μαμά ήταν πανάκριβη, έτσι κι αλλιώς. Το πρόβλημα είναι πως οι τύποι ισχυρίστηκαν ότι αγόρασαν την ιμιτασιόν 230€ και με χρέωσαν 30€ εργασία. Αυτό γράφει και το τιμολόγιο που μου έδωσαν, 260€ δηλαδή τελική τιμή. Για κακή μου (ή και δική τους) τύχη, ύστερα από υπόδειξη φίλου, εντόπισα εκ των υστέρων την ίδια τρόμπα σε κατάστημα ανταλλακτικών να πουλιέται 180€ και ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε ότι επειδή το πρόβλημα είναι μόνο στο μοτέρ (έτσι είναι) μου το αλλάζει ο ίδιος μόνο με 90-100€.
Όταν φόρτωσα δεόντως ύστερα από αυτά που άκουσα, και από διάφορα παρόμοια που μου είχαν κάνει στο παρελθόν, πήγα στο συνεργείο τους για να μου λυθεί η απορία. Οι τύποι, όπως ήταν αναμενόμενο, αρνήθηκαν τα πάντα, βγήκαν από πάνω και μου φόρτωσαν όλα τα στραβά των πελατών τους μαζεμένα. Ούτε λίγο ούτε πολύ άφησαν να εννοηθεί ότι το μαγαζί τους είναι εκκλησία και εγώ είμαι ο παράξενος και βρήκα μια κινέζικη ψευτιά και ήρθα να τους την πω κτλ. Σημείωση ότι η τρόμπα που βρήκα είναι Ιταλική (Marelli) και μάλλον και η δική τους είναι ακριβώς η ίδια. Πιστεύω ότι θα την αγόρασαν 150€ το πολύ και το υπόλοιπο κατοστάρικο είναι 'εργατικά' για τη δουλειά. Εσείς τι λέτε για αυτό;
-το έχω δημοσιεύσει και στο Renault Club και δίδονται πληροφορίες για το συνεργείο σε pm μόνο
-
Έμποροι είναι! Τι περιμένεις; Να μη βγάλουν κέρδος και από το ανταλλακτικό; Σου είπαν απλά ψέμματα για το ποσοστό του συνολικού κέρδους. Όλα τα συνεργεία όμως βγάζουν κέρδος και από τα ανταλλακτικά, δε πουλάνε μόνο εργασία.
-
κακώς δεν την έψαξες λίγο με τις τιμές, 2-3 τηλέφωνα έπρεπε να κάνεις...οι εποχές είναι περίεργες και τα πορτοφόλια αδεια
-
Αυτό εννοείται... εγώ φταίω και κυρίως που ξαναπήγα σε αυτούς μετά από 2-3 αποδεδειγμένα παρόμοια χουνέρια...
RENAULT FORUM