-
κ έχε κ υποψη σου πως τα συνεργεία συνήθως παίρνουν κ ένα 15-20% έκπτωση από εκεί που αγοράζουν τα ανταλλακτικά
-
Αν το έχω υπόψη μου... το διαπίστωση ήδη...
http://www.rpc.gr/product_search.jsp?ac ... 7&extLang=
165 euro ιταλική. Ούτε κινέζικες μαϊμουδιές , ούτε τίποτα. Πιθανόν αυτή να βάζει και η Ρενό, αν δεν βάζει Bosch
Αν ξαναπατήσω ποτέ το πόδι μου ξανά σε κάποιο από όλα αυτά τα λαμόγια έτσι ανύποπτος θα είμαι εγώ υπεύθυνος...
-
Δυστυχώς τα λιγοστά συνεργεία με κάποια εξειδίκευση στα Renault έμαθαν να γδέρνουν. Εδω πανω τουλάχιστον ... λόγος για να ΜΗΝ παρει καποιος Renault ειναι!
Στο (εξουσιοδοτημένο) συνεργείο της Nissan που παω τα Micra/QQ πάντως έχω συναντησει πολλές φορές Renault (εκτος εγγυησης). Ιδίως στον 1,6 και στον 1,5d τα 'καταφέρνουν' καλύτερα και σε καλύτερες τιμές.
-
Εγώ πάντως έμεινα απολύτως ικανοποιημένο απο τον γνωστό ηλεκτρολόγο της Θεσσαλονίκης. Τιμή ανταλλακτικού ίδια με του rpc και νορμάλ εργατικά.
-
Πηγες με το ονομα φακνι βαρυ σαν ιστορία η αυτονομος χρηστης;
-
Αυτονομος αν και πεταξα κατι περι κλαμπ σαντουϊτς
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Αν το έχω υπόψη μου... το διαπίστωση ήδη...http://www.rpc.gr/product_search.jsp?ac ... 7&extLang=
165 euro ιταλική. Ούτε κινέζικες μαϊμουδιές , ούτε τίποτα. Πιθανόν αυτή να βάζει και η Ρενό, αν δεν βάζει Bosch
Αν ξαναπατήσω ποτέ το πόδι μου ξανά σε κάποιο από όλα αυτά τα λαμόγια έτσι ανύποπτος θα είμαι εγώ υπεύθυνος...
γιατί δεν γράφεις το συνεργείο?
εγώ όποτε με έχουν πιασει μαλάκα είτε οικονομικά είτε σε ποιοτητα δουλειάς έχω βγει με ντουντουκα εδω κ σε άλλο φορουμ κ τους έχω δώσει.- για να μη σκάσω από τα νεύρα μου
- για να είναι υποψιασμένος όποιος διαβάσει τα δικά μου κ θα σκεφτεί να παει στο 'κλεφτη'
-
chemic σε π.μ μόνο. Για να μην νομίσει κανένας ότι γράφω για να τους δυσφημήσω. Ας με ρωτήσει όποιος θέλει και θα του πω τι ακριβώς μου έχουν κάνει σε 15 χρόνια που πήγαινα το αμάξι...
Τώρα στην ερώτηση: καλά ρε φίλε... μ..ς είσαι και το πήγαινες ακόμα; θα του απαντήσω ότι και αρκετοί άλλοι στην πιάτσα είναι πάνω κάτω τα ίδια, με λίγες φωτεινές εξαιρέσεις. Οι λόγοι που το πήγαινα; Λίγο βαρεμάρα, λίγο ασχετοσύνη, λίγο ότι δεν είχα και πολύ χρόνο να τρέχω να βρίσκω άλλους... κτλ κτλ.
Το τελευταίο πάντως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η πλάκα είναι ότι τα άτομα πασάρονται σαν ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ των βορείων προαστίων και καλά. Απο πίσω βρίσκεται άφθονο φρου-φρου και αρώματα, φύκια για μεταξωτές κορδέλες και στυγνό γδάρσιμο αδαών. Τα υπόλοιπα σε π.μ αν και θα περιγράψω αναλυτικά σε κάποιο ποστ αργότερα 4-5 χουνέρια που έχουν κανει, για να γελάσετε. -
Κάτι ενδιαφέρον για την μάρκα: http://www.autoblog.com/2012/07/30/rena ... ed-launch/
-
Σοφή ως τωρα η αποφαση να μην έχουν κορυφαίο μοντέλο!
-
Γεια σας φιλοι της ρενο. Εχω βρει μια laguna 1600 authentic berlina του 2007 στο car.gr! Ξερει κανεις αν ειχε esp στο στανταρ εξοπλισμο της? 55000 χλμ 7000 ευρω...
-
H βασικη Laguna 3 δεν είχε
Αν είναι η 2 ph2 μπορείς να δεις αν έχει αν υπάρχει το πληκτρο απενεργοποίησης στη καμπίνα
Βέβαια δεν νομιζω να έχει και πάλι
Αν θες βαλε μια την αγγελια -
http://renaultnewsgr.blogspot.gr/2012/0 ... space.html
Κοιτα τι γίνεται αν δεν πουλας
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Κάτι ενδιαφέρον για την μάρκα: http://www.autoblog.com/2012/07/30/rena ... ed-launch/Με διαφορα το ασχημοτερο σχημα ever.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αν είναι η 2 ph2 μπορείς να δεις αν έχει αν υπάρχει το πληκτρο απενεργοποίησης στη καμπίνα
Αν θες βαλε μια την αγγελιαΟρεστη ειναι η 2 ph2 τελευταια χρονια παραγωγης της. Η αγγελια ειναι 2100829
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Αν θες βαλε μια την αγγελιαΟρεστη ειναι η 2 ph2 τελευταια χρονια παραγωγης της. Η αγγελια ειναι 2100829
Δεν έχει όχι
Αυτη η έκδοση όμως είναι η Expression
Τεσπα δεν θα στη πρότεινα
Καλυτερα μία ph 1
Σ' αυτη έλυσαν ένα κάρο προβληματα και παρουσιάστηκαν άλλα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν έχει όχι
Αυτη η έκδοση όμως είναι η Expression
Τεσπα δεν θα στη πρότεινα
Καλυτερα μία ph 1
Σ' αυτη έλυσαν ένα κάρο προβληματα και παρουσιάστηκαν άλλαΣευχαριστω Ορεστη θα το εχω υποψιν μου...
-
Γιατί η 2ph1 ήταν τέρας αξιοπιστίας
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί η 2ph1 ήταν τέρας αξιοπιστίαςΌχι απλα καταφεραν ένα χαλια αμαξι(σε επίπεδο αξιοπιστίας πάντα ) να το κανουν χειρότερο
-
παιδια γεια σας
μια ερωτηση
το scenic 1 ειχε μικροτερο (στενοτερο) το μεσαιο πισω καθισμα .
το face lift απο το 2000 μεχρι 2003 , ειχε το ιδιο στενο? η ηταν κανονικο?
σαν μεταχειρισμενο επισης τι λεει? θα το προτιμουσατε σε σχεση με το πικασσο του 2000? ιδιως τα 1400 κυβικα?ευχαριστω
RENAULT FORUM