Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τώρα θα σας πώ με τί μάρκα χαρτί σκουπίζω το... πίσω μέρος του σώματώς μου. Πώς είπατε δε σας νοιάζει? Κι όμως θα έπρεπε.
KLEENEX κύριοι η μπλέ συσκευασία είναι όλα τα λεφτά. Σκουπίζει χωρίς να ερεθίζει το ευαίσθητο μέρος του σώματως, είναι απαλό και όπως και να το κάνουμε είναι ένα όνομα με κύρος στο χώρο. Γελάτε κουφάλες?
Πρίν λίγο έβαλα πλυντήριο. Πάνω απο μία ώρα είχε διάρκεια αφού έφυγα απο το σπίτι και όταν επέστρεψα είχε γίνει διακοπή ρεύματος. Κάποια στιγμη τελείωσε και άνοιξα την πόρτα του πλυντηρίου. Τί να δώ? Η κάρτα του Μεγκάν ήταν πρώτο τραπέζι πίστα ακριβώς πάνω στη πόρτα.
Ανατρίχιασα κόντεψε να μου έρθει εγκεφαλικό. 180 ευρώ είχα πληρώσει την τελευταία φορά που είχα χάσει την κάρτα.
Χωρίς να χάσω χρόνο άνοιξα στο φούλ ένα αερόθερμο που έχω με καυτό αέρα να φυσάει μέσα στη κάρτα αφού αφαίρεσα την μπαταρία. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα φυσούσα μέσα δυνατά. 'Εβγαλα πολύ νερά απο μέσα με αυτό το τρόπο. Αφού στέγνωσε έπιασα 2 φύλλα απο το πιο πάνω χαρτί τα δίπλωσα πολλές φορές και έβαλα μέσα στη κάρτα όσο περισότερο χαρτί μπορούσα. Το έκανα 2 φορές και έβγαλα απο μέσα όλο το ζωικό βασίλειο μαζί με μπόλικη αλλά αναμενώμενη σκουριά. Αφού στέγνωσα και καθάρησα τη κάρτα και την μπαταρία όσο πιο καλά μπορούσα πήγα στο αμάξι.Πάτησα τα κουμπάκια και το θαύμα έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Δ-Ο-Υ-Λ-Ε-Υ-Ε-ΙΟπότε πλέον είναι τσεκαρισμένο μια κάρτα Μεγκάν αν πληθεί στους 40 βαθμους στις 400 στροφές και ακολουθήσουμε την πιο πάνω διαδικασία τότε.... ΑΝΤΕΧΕΙ!!!
Αυτα να τα ακουνε αυτοι που βγαζουν βρωμες για τα ηλεκτρικα των Γαλλικών αυτοκινήτων
Μα καλα 180€ εχει η καρτα ? τι σκατα απο χρυσαφι ειναι ?