-
Άκλαφτο πήγε αυτό το μοντέλο ελλάδα άσε που πρέπει να είναι και το πιο αξιόπιστο μοντέλο στην γκάμα, με τετραδιεύθυνση κτλ.. Ίσως έπρεπε να τολμήσουν περισσότερο στο design. Στη ευρώπη πουλάει καθόλου?
-
-
-
-
Πολύ ωραίο το fluence... ειδικά στο μαύρο του πάει πολύ. Πρέπει να είναι το πιο ωραίο sedan της Renault, ίσως και καλύτερο εμφανισιακά από την παλιά Laguna. Κάτι του λείπει όμως. Όπως το βλέπω από το πλάι έπρεπε να έχει μεγαλύτερη ζάντα. Μια 17ρα θα ήταν ότι πρέπει. Αν φόραγε και τον TCe 130...
-
Ορεστη απλα ...Απαιχτο ηταν και το Megane I sedan...Σε σκουρο μπλε...Το ειχε ο θειος μου
-
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ορεστη απλα ...Απαιχτο ηταν και το Megane I sedan...Σε σκουρο μπλε...Το ειχε ο θειος μουΑπαραδεκτο εμφανισιακα αυτοκινητο το megane classic..
Ορεστη..
-
Κουκλι ηταν λεμεεε!!!!
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Πολύ ωραίο το fluence... ειδικά στο μαύρο του πάει πολύ. Πρέπει να είναι το πιο ωραίο sedan της Renault, ίσως και καλύτερο εμφανισιακά από την παλιά Laguna. Κάτι του λείπει όμως. Όπως το βλέπω από το πλάι έπρεπε να έχει μεγαλύτερη ζάντα. Μια 17ρα θα ήταν ότι πρέπει. Αν φόραγε και τον TCe 130...Οντως θέλει μια 17αρα(αυτή που μπαίνει προαιρετικά είναι ) κι έχω σκεφτεί να βάλω αλλά όταν είδα το συνολικό κόστος άλλαξα γνώμη
-
Να σου πω... όταν θα έρθει η ώρα για λάστιχα... ίσως πρέπει να το ψάξεις. Αν οι παλιές ζάντες είναι σε καλή κατάσταση θα μπορούσες να τις πουλήσεις κάπου;
-
Πολύ ομορφο το fluence, φτου φτου κιολας
Αυτο που δε μου αρεσει εμενα και το ειχα πει και στον Ορεστη ειναι το σχεδιο της ζαντας και οχι η διασταση..
Μιλαμε η ζαντα αυτη ειναι απαισια και ειναι στανταρ και στο scenic ακομα και σημερα για την Ελλαδα αλλα και στα πρωτα megane που ηρθαν και ειναι κριμα να τα ασχημαινει μια ζαντα ενω ειναι πανεμορφα. -
Ναι βασικά δεν είναι και πολύ όμορφη
Της Privilege είναι πολύ καλύτερη -
Και μένα δεν μου αρέσει το σχέδιο της και πολύ φοβάμαι ότι είναι 'προίκα' από την Nissan που κάποια σαν αυτή έχει και στα δικά της μοντέλα.
Γενικά μου αρέσουν οι ζάντες των Clio. Αυτη η 16άρα δε, είναι από τις ωραιότερες.
Στην εγγλέζικη σελίδα σε κάθε μοντέλο στα Specifications έχει φωτογραφίες με τις ζάντες κάθε έκδοσης. http://www.renault.co.uk/cars/model/new-clio/keyfeatures.aspx
Το Fluence δεν βγαίνει σε δεξιοτίμονο?
-
Όχι Cosneo δεν κυκλοφορεί στην Αγγλική αγορά και μάλλον δεν παράγεται ούτε ως δεξιοτίμονο
-
-
Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους. 2 ερωτήσεις αν έχει κάποιος ιδέα. Την Παρασκευή όταν είχε ήδη ξεκινήσει η βροχή-όχι η καταιγίδα ακόμα-γυρνούσα από δουλειά και 'έπαθα' το εξής. Σε δεξιά στροφή 90 μοιρών ελαφρώς ανηφορική μετά από κατηφόρα - αν ξέρει κάποιος από Αργυρούπολη-Ηλιούπολη, στρίβοντας από την Ηρώων Πολυτεχνείου που ελαφρώς κατηφορίζει στο σημείο, προς την Πρωτόπαππα που ανηφορίζει με το που στρίβεις. ουσιαστικά ο κλασικός δρόμος που σε οδηγεί προς Καρέα, Κατεχάκη - το αυτοκίνητο με το που μετά τη στροφή και όπως ανηφόριζε έφυγε προς τα αριστερά. Τα χλμ δεν ήταν πολλά πριν τη στροφή είχα πατήσει φρένο και είχα κατεβάσει ταχύτητα. Το οδόστρωμα στο σημείο δεν είναι και ό,τι καλύτερο, οπότε μπορεί και λόγω νερού να έχασε λίγο πρόσφυση. Βασικά ήταν πρώτη φορά που μου έκανε κάτι τέτοιο κι όσο να'ναι με προβλημάτισε. είναι ένα clio tce με περίπου 5.000χλμ και γενικώς κρατάει καλά. Εν τω μεταξύ επειδή οδηγούσα χρόνια πισωκίνητο, αν έφευγε η ουρά με ανάποδο τιμόνι το επανέφερα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήξερα τι είναι καλύτερο να κάνω. Δεν έφυγε πολύ αλλά αν ερχόταν αυτοκίνητο από δίπλα - ήμουν στη δεξιά λωρίδα - θα΄χαμε θέμα. Καμία ιδέα τι μπορεί να έφταιξε και τι κάνουμε;; Θα τσεκάρω και πίεση αν και την είχα φροντίσει πριν 15 μέρες περίπου. Αυτά βασικά και μία ερώτηση 'καταναλωτικής' φύσης. Το αυτοκίνητο παλιότερα κυμαινόταν στα 8-8,1λιτ κατανάλωση. Είχε φτάσει και 7,9, είχε πάει και 8,2. Τώρα τελευταία παρατηρώ τσίμπημα προς τα πάνω, έχει φτάσει 8,4-8,5. Καθημερινά πάω κι έρχομαι μέσω Καρέα-ευτυχώς όχι στο ρεύμα που΄χει κίνηση, ανάποδα. προς τα κάτω το πρωί, προς τα πάνω το απόγευμα. Γενικώς πρόσεξα λίγο να μην το γκαζώνω, παίζοντας κυρίως μεταξύ 2000-3000 στροφών αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Μπορεί να φταίει το πόδι μου...Πως να οδηγούμε για χαμηλότερη κατανάλωση. Όποια συμβουλή, άποψη και για τις δύο ερωτήσεις ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
-
Μπορω να σου πω μονο για τη καταναλωση οτι επειδη τους χειμερινους μηνες επικρατει περισσοτερο κρυο, ο κινητηρας αργει να ζεσταθει οποτε γι'αυτο εχεις μια αυξηση στην καταναλωση...
-
Αυτό με το γλύστρημα εμένα δεν μου φαίενεται περίεργο.Τι λάστιχα φοράς?
Τώρα για την κατανάλωση προσπάθησε να έχεις την σωστή ταχύτητα στο σασμάν ώστε να μην χρειάζεται να πατάς περισσότερο το γκάζι απ ότι πρέπει το γκάζι για να την διατηρήσεις κι όταν επιταχύνεις να μην το κάνεις με υψυλή σχέση στο σαζμάν αλλά να κατεβάζεις.Αν παίξεις με την στιγμιαία κατανάλωση θα το καταλάβεις καλύτερα το αυτοκίνητο και θα καταφέρεις να δεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να καταλώνεις λίγο
+1 γι αυτό που λέει ο Focusman -
λάστιχα φοράω τα μαμίσια. υποτίθεται ότι μπροστά στα site έδιναν 185/60 αλλά εγώ έχω δει ότι είναι 195/60. όσον αφορά στην κατανάλωση, το θέμα χειμώνα δεν το είχα σκεφτεί. όντως τους τελευταίους μήνες είδα την αύξηση.
RENAULT FORUM