-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ΑΝ πρωτα δεν βαρεσουμε κανονιπου είναι και το πιθανότερο...
-
-
-
Ειναι και παραειναι! 33.000χλμ με 3 αλλαγες λαδιων και φιλτρου μεχρι τωρα γραμμενες στο βιβλιαρακι service, ελεγχους για ΚΤΕΟ και τιποτα αλλο!
Για το servicακι τελικα με βολεψε ο κουμπαρος μου! Μου το εκανε δωρο για τα καλοριζικα, αλλαχτηκαν λαδια, φιλτρα, μπουζι, ιμαντες σετακι με τεντωτηρα, βαλβολινες, παραφλου κι ενα μπουκαλακι αγιασμο για το καλο...
Α! Πεταχτηκαν και τα αθλια και καταγρατζουνισμενα τασια που φορουσε στα -καινουργια- του παπα!
Και μιας και το ανεφερα δυστηχως δεν εχει 13αρια οπως νομιζα αλλα 14αρια και φοραει καινουργια Goodyear...
Δεν βαριεσαι, στα 1.100€ μια χαρα ειναι και με Goodyear! -
Ε σιγα σιγα καντα Lastyear και εισαι κομπλε..
-
πολυεργαλειο..με γειεςςςςς
-
Ευχαριστωωω!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ειναι και παραειναι! 33.000χλμ με 3 αλλαγες λαδιων και φιλτρου μεχρι τωρα γραμμενες στο βιβλιαρακι service, ελεγχους για ΚΤΕΟ και τιποτα αλλο!Για το servicακι τελικα με βολεψε ο κουμπαρος μου! Μου το εκανε δωρο για τα καλοριζικα, αλλαχτηκαν λαδια, φιλτρα, μπουζι, ιμαντες σετακι με τεντωτηρα, βαλβολινες, παραφλου κι ενα μπουκαλακι αγιασμο για το καλο...
Α! Πεταχτηκαν και τα αθλια και καταγρατζουνισμενα τασια που φορουσε στα -καινουργια- του παπα!
Και μιας και το ανεφερα δυστηχως δεν εχει 13αρια οπως νομιζα αλλα 14αρια και φοραει καινουργια Goodyear...
Δεν βαριεσαι, στα 1.100€ μια χαρα ειναι και με Goodyear!Μπράβο πολύ προσεγμένο.
Αυτό το κινητηράκι στην φωτογραφία με τρελαίνει
Τον Αγιασμό στο δοχείο των υγρών του ψυγείου τον έβαλες? -
Με γεια με γεια...θα το καταευχαριστηθεις..Ειχα συμβιωσει μ ενα τετοιο για 2-3 μηνες πριν 3 καλοκαιρια και ειναι οντως πολυ βολικο...
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να είναι το κουκλάκι.
Βάλτου και κανένα καινούριο τάσι.
(Σε μια βόλτα που έκανα σε μαγαζί με αξεσουάρ είδα όμορφα καινούρια σχέδια). -
Βρηκες τασια Renault? Ποσο πανε? εμενα εχουν διαλυθει και αφου δεν προκειτε να αγορασω καινουριο αυτοκινητο ισως πρεπει ν αρχισω να σκεφτομαι να το συμμαζεψω λιγο για να ξεναγινει κουκλακι!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Βρηκες τασια Renault? Ποσο πανε? εμενα εχουν διαλυθει και αφου δεν προκειτε να αγορασω καινουριο αυτοκινητο ισως πρεπει ν αρχισω να σκεφτομαι να το συμμαζεψω λιγο για να ξεναγινει κουκλακι!Aftermarket εννοώ! Όχι εταιρικά.
Θέλω και εγώ για το Micra και μου άρεσαν κάτι ... WRC. -
Σε touring πάντως με το GRC στην ευθεία της Κατερίνης ένα τέτοιο (8V) μαμά είχε πιάσει 180 κοντεράτα και πηγαίναμε πλάι-πλάι(εγώ είχα κλιό τότε). Πολύ ωραίο αμαξάκι
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σε touring πάντως με το GRC στην ευθεία της Κατερίνης ένα τέτοιο (8V) μαμά είχε πιάσει 180 κοντεράτα και πηγαίναμε πλάι-πλάι(εγώ είχα κλιό τότε). Πολύ ωραίο αμαξάκιΕίχε τον 75αρι 1.2 αυτό το Twingo μετά το facelift του 2001
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
To καινουργιο μου παιχνιδακι...Την ερωτευτηκα την Ρενουλα!
καλοριζικο και καλοταξιδο..!! κουκλι..!! με 60 λυσσασμενα μουλαρια... εχω την τυχη να οδηγαω συχνα ενα τετοιο στο κεντρο των Χανιων και πραγματικα εντος πόλης ειναι απλα τελειο.... το κλιο μου φαινεται μαουνα μες στην πολη, ενω με αυτο πας απλα παντου, παρκαρεις οπου θες και εχει και δυναμη για να ελισσεσαι.. μονη παραφωνια τα καθισματα που δε με βολευουν καθολου και ο πολυ μαρυς συμπλεκτης για το κοινο που απευθυνοταν.... κατα τα αλλα εχει και χαρουμενη οδικη συμπεριφορα...
αλλο θετικο ειναι η υπερανεση που περναει πανω απο κρατηρες παρα το μεγεθος και την κατηγορία του και ο εντελως αθορυβος ΗΜΙΑΚΑΜΠΤΟΣ που δεν καταλαβαινει τιποτα απο εγκαρσιες ανωμαλιες...
σε αντιθεση με το κλιο μου.. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
To καινουργιο μου παιχνιδακι...
Την ερωτευτηκα την Ρενουλα!
καλοριζικο και καλοταξιδο..!! κουκλι..!! με 60 λυσσασμενα μουλαρια... εχω την τυχη να οδηγαω συχνα ενα τετοιο στο κεντρο των Χανιων και πραγματικα εντος πόλης ειναι απλα τελειο.... το κλιο μου φαινεται μαουνα μες στην πολη, ενω με αυτο πας απλα παντου, παρκαρεις οπου θες και εχει και δυναμη για να ελισσεσαι.. μονη παραφωνια τα καθισματα που δε με βολευουν καθολου και ο πολυ μαρυς συμπλεκτης για το κοινο που απευθυνοταν.... κατα τα αλλα εχει και χαρουμενη οδικη συμπεριφορα...
αλλο θετικο ειναι η υπερανεση που περναει πανω απο κρατηρες παρα το μεγεθος και την κατηγορία του και ο εντελως αθορυβος ΗΜΙΑΚΑΜΠΤΟΣ που δεν καταλαβαινει τιποτα απο εγκαρσιες ανωμαλιες...
σε αντιθεση με το κλιο μου..Χτυπάει το Clio στις εγκάρσιες?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Χτυπάει το Clio στις εγκάρσιες?
ανεπαισθητα μεν, αλλα σε καποιες εγκαρσιες με πολυ μικρο φαρδος και μεγαλο βαθος χτυπαει... στην ιδια λακουβα το twingo δεν καταλαβαινει τπτ... στο 19 δεν ειχα καταλαβει καν οτι υπηρχε εκει ανωμαλια..
ειμαι σιγουρος ομως οτι φταιει το αναρτωμενο βαρος των τροχων.. 13αρα το twingo με πολυ μικρο παχος ελαστικου 16αρα το clio με 195.. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ανεπαισθητα μεν, αλλα σε καποιες εγκαρσιες με πολυ μικρο φαρδος και μεγαλο βαθος χτυπαει... στην ιδια λακουβα το twingo δεν καταλαβαινει τπτ... στο 19 δεν ειχα καταλαβει καν οτι υπηρχε εκει ανωμαλια..
ειμαι σιγουρος ομως οτι φταιει το αναρτωμενο βαρος των τροχων.. 13αρα το twingo με πολυ μικρο παχος ελαστικου 16αρα το clio με 195..+το ψηλότερο τακούνι του ελαστικού στο Twingo σε σχέση με το Clio σου
-
ειμαι σιγουρος ομως οτι φταιει το αναρτωμενο βαρος των τροχων.. 13αρα το twingo με πολυ μικρο παχος ελαστικου 16αρα το clio με 195..+το ψηλότερο τακούνι του ελαστικού στο Twingo σε σχέση με το Clio σου
ναι, και προφανως ειναι σημαντικοτερο το προφιλ απο το φαρδος..
-
Mιαααα χαρα ειναι το 65αρι προφιλακι, δεν καταλαβαινεις τιποτα στις λακουβες, εκει που με τα Bilstein του ΖΧ πεφτουν δοντια...
Τασια η αληθεια ειναι οτι θελει επειγοντως, αν και θα προτιμουσα Renault -μην μας λενε και καγκουρες...
Ξερει μηηηηπως κανεις τιμη απο φτερο...?
Σε touring πάντως με το GRC στην ευθεία της Κατερίνης ένα τέτοιο (8V) μαμά είχε πιάσει 180 κοντεράτα και πηγαίναμε πλάι-πλάι(εγώ είχα κλιό τότε). Πολύ ωραίο αμαξάκι
Είχε τον 75αρι 1.2 αυτό το Twingo μετά το facelift του 2001
Eβγαινε και με τα 2...Και μαλιτα αν θυμαμαι καλα το 16v Twingo ηταν στην ιδια τιμη με την Clio με το ιδιο μοτερ...
RENAULT FORUM