-
Πάντως το Twingo 1,2 GT που το έχω κάνει 4 φορές test drive (!!!) μου άρεσε πολύ και σε επιδόσεις και σε συμπεριφορά. Θα το έπαιρνα αν δεν υπήρχε για εμένα ο εφιάλτης απο την Renault που λέγεται 'ιμάντας χρονισμού'! (Αν ποτέ βαλουν και στον 1,2 Tce καδένα ... ο πρώτος που θα το πάρει θα είμαι εγώ!!! )
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Περαν απο αυτο ομως δεν υπαρχει κατι αλλο! Θα κανονισω να το δω την επομενη φορα που θα παω προς τα πανω, αν δεν εχει πουληθει..
Το συγκεκριμενο δεν ειναι πολυ φθηνο..? Και δεν ειναι ατρακαριστο..
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πάντως το Twingo 1,2 GT που το έχω κάνει 4 φορές test drive (!!!) μου άρεσε πολύ και σε επιδόσεις και σε συμπεριφορά. Θα το έπαιρνα αν δεν υπήρχε για εμένα ο εφιάλτης απο την Renault που λέγεται 'ιμάντας χρονισμού'! (Αν ποτέ βαλουν και στον 1,2 Tce καδένα ... ο πρώτος που θα το πάρει θα είμαι εγώ!!! )Ο ιμαντας γιατι σε τρομαζει? Η λυση της καδενας τι σου λεει οτι ειναι απροβληματιστη?
Ο ιμαντας ειναι πιο ελαφρυς, επομενως αποφορτιζει τον εκκεντροφορο (καλυτερη αποδοση), δεν χρειαζεται λιπανση, παραγει λιγοτερο θορυβο και οι προκαθορισμενες αλλαγες του εξασφαλιζουν καλυτερη λειτουργια του μοτερ σε βαθος χρονου.
Η καδενα παρολο που κανονικα αντεχει οσο η ζωη του μοτερ, φυσιολογικο ειναι μετα απο καποια χιλιομετρα να εχει χασει τις αρχικες τις ιδιοτητες (να εχει χαλαρωσει) με αναλογο αντικτυπο στις επιδοσεις.Και οι ιμαντες παντως δεν εχουν τοσο μικρη ζωη. Στο Volvo η αλλαγη τους ειναι στα 180000km ή μετα απο 10 χρονια!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Περαν απο αυτο ομως δεν υπαρχει κατι αλλο! Θα κανονισω να το δω την επομενη φορα που θα παω προς τα πανω, αν δεν εχει πουληθει..
Το συγκεκριμενο δεν ειναι πολυ φθηνο..? Και δεν ειναι ατρακαριστο..
Ξερεις κατι που δεν ξερω? Για πμ με
-
Έχουμε κανένα inside info για τις προσφορές renault από Σεπτέμβρη;
Γιατί στο site έχουμε ακόμα καλοκαίρι. -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Πάντως το Twingo 1,2 GT που το έχω κάνει 4 φορές test drive (!!!) μου άρεσε πολύ και σε επιδόσεις και σε συμπεριφορά. Θα το έπαιρνα αν δεν υπήρχε για εμένα ο εφιάλτης απο την Renault που λέγεται 'ιμάντας χρονισμού'! (Αν ποτέ βαλουν και στον 1,2 Tce καδένα ... ο πρώτος που θα το πάρει θα είμαι εγώ!!! )
Ο ιμαντας γιατι σε τρομαζει? Η λυση της καδενας τι σου λεει οτι ειναι απροβληματιστη?
Ο ιμαντας ειναι πιο ελαφρυς, επομενως αποφορτιζει τον εκκεντροφορο (καλυτερη αποδοση), δεν χρειαζεται λιπανση, παραγει λιγοτερο θορυβο και οι προκαθορισμενες αλλαγες του εξασφαλιζουν καλυτερη λειτουργια του μοτερ σε βαθος χρονου.
Η καδενα παρολο που κανονικα αντεχει οσο η ζωη του μοτερ, φυσιολογικο ειναι μετα απο καποια χιλιομετρα να εχει χασει τις αρχικες τις ιδιοτητες (να εχει χαλαρωσει) με αναλογο αντικτυπο στις επιδοσεις.Και οι ιμαντες παντως δεν εχουν τοσο μικρη ζωη. Στο Volvo η αλλαγη τους ειναι στα 180000km ή μετα απο 10 χρονια!
Με τρομάζει όχι τεχνικά αλλά ... ως ανταλλακτικό απο τη Renault. Το μόνο μου μεγάλο παραπονο ήταν.
Πιθανό η PGA να έχει μειώσει τα κόστη συντήρησης πλέον αλλά ήταν 'μεγάλη πληγή'. (Και οι άλλοι κατασκευαστές βέβαια στην αντικατασταση των ιμαντων δεν ηταν πάντα φτηνοί).
Προσωπικά πάντως -ισως και λανθασμένα- έχω πείσει τον εαυτό μου ότι ένας κινητήρας με καδένα μου δίνει μια αίσθηση αξιοπιστίας και φτηνότερου κόστους συντήρησης σε σχέση με τους κινητήρες με ιμάντα χρονισμού. -
Στις αντιπροσωπείες αυτές οι προσφορές τρέχουν ακόμη με το Eurobonus!
Οπως είχα γράψει και αλλού οι τιμές στους ιμάντες επί Pga έχουν πέσει αρκετά, αλλά και πάλί παραμένουν από τα τσουχτερά ανταλλακτικά της. Βέβαια είναι κάτι που όσο έχει κάποιος ένα αυτοκίνητο θα τους αλλάξει 1-2 φορές!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Βέβαια είναι κάτι που όσο έχει κάποιος ένα αυτοκίνητο θα τους αλλάξει 1-2 φορές!Στο Megane μου μέσα σε 9 χρόνια με αλλαγή ιμάντα κάθε 60.000 χλμ και μέχρι τα 200.000χλμ που το έφτασα πριν το πουλήσω και σε σέρβις που υπήρξαν και άλλες αλλαγές και εργασίες ... τα ποσά ήταν μεγάλα.
Και ήταν 4 οι αλλαγές διότι η δευτερη στα 180.000χλμ έγινε σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο και ο αρχιμάστορας μου έβαλε ιμάντα που στα 20.000χλμ περίπου τον είδα σε άθλια κατασταση. (ή μτχ ήταν ή κακής ποιότητας φτηνιάρικος ... που ακριβοπληρώθηκε απο εμένα όμως). -
Renault Laguna Facelift
Η έναρξη των πωλήσεων της νέας Laguna έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο αλλά αρχές του επόμενοι μήνα θα παρουσιαστεί η έκδοση Facelift στο σαλόνι του Παρισιού.το νέο μοντέλο θα έχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά.οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε ότι το σύστημα 4Control δεν θα εφοδιάζει μόνο τις εκδόσεις GT αλλά από εδώ και πέρα και της εκδόσεις dCi.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/renault-laguna-facelift.html -
Στο SW λόγω χρώματος φαινεται και η 2χρωμία του μπροστά προφυλακτήρα.
Όμορφο το έκαναν! Το 5θυρο εξακολουθεί να μη μου αρέσει αλλά το SW είναι απο τα ωραιότερα.Μηχανικές 'εκπλήξεις' μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε πλέον στην επόμενη γενιά (φαντάζομαι σε 2, 3 χρόνια το πολύ).
-
Δυο ακομα φωτο..
-
Ωραίο το κάνανε , μπράβο.
-
Αν είναι ωραίο από πίσω πάει για ανταλαγή το Fluence μου φαίνεται.
Πάντως είναι καυλα.
Το μόνο που θέλω είναι να μην είναι από μπρος κούκλα κι απο πίσω πανούκλα σαν την τωρινή. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το μόνο που θέλω είναι να μην είναι από μπρος κούκλα κι απο πίσω πανούκλα σαν την τωρινή.Χεχ, πράγματι... πήρα από πίσω (με το συμπάθειο!) μια laguna προχθές στην Εγνατία, σούρουπο, με φώτα ανοιχτά, και η αίσθηση που μου έδινε -οπτικά μόνο- ήταν ενός πολύ φτηνιάρικου -τολμώ να πω κινέζικης απομίμησης- αυτοκινήτου.
Και πολύ ωραίο εσωτερικό να σημειώσω στην προηγούμενη φώτο.
-
Πρεπει να την έχουν πειράξει και ποιοτικά.Η έκδοση Initiale στην φωτογραφία έχει δερμα στο πάνω μέρος του ταμπλό(φαίνεται από την ραφή) αλλά και αυτό το μαυρό πλαστικό στην θέση της απομίμησης αλουμινίου.Αν έχουν βελτιώσει και τα υπόλοιπα πλαστικά θα μιλάμε για ποιοτική απογειωση.Ας το κρατήσουν στην ρωσία μετά το Latitude κι ας βγαλουν μία long έκδοση του Laguna.
-
Α επειδή το ξέχασα.Με το 1.4 TCE κύριε Carlos.Αλλιώς
-
προς το παρόν επιβεβαιώθηκε ο 1.5dci με τους 110hp.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Α επειδή το ξέχασα.Με το 1.4 TCE κύριε Carlos.ΑλλιώςΜε αφορμη αυτο που γραφεις για τον 1.4tce και την laguna , ενα πραγμα στο οποιο παραδέχομαι το βγδελυρο γκρουπ (VAG ) ειναι η πληροτητα κινητηρων ,κιβωτιων και εξοπλισμου που σου δινει , πραγματικα μπορεις να συνδιασεις σχεδον τα παντα ! Ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τους αλλους κατασκευαστες σε αυτο τον τομεα
-
Τουλάχιστον αυτή τη φορά ας εισάγουν πετρελαιοκίνητες εκδόσεις. Κάτι θα κινηθεί! To Koleos πούλησε αρκετά κομμάτια σε πετρέλαιο λόγω του υψηλού κυβισμού του βενζινοκινητήρα! Επιπλέον εφόσον τα τέλη πάνε με εκπομπές ρύπων ο 1.5 dci έχει πολύ χαμηλές εκπομπές! Πάντως αν μπει κ ο 1.4 TCE θα το βλέπουμε και λίγο στους δρόμους!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Α επειδή το ξέχασα.Με το 1.4 TCE κύριε Carlos.Αλλιώς
Με αφορμη αυτο που γραφεις για τον 1.4tce και την laguna , ενα πραγμα στο οποιο παραδέχομαι το βγδελυρο γκρουπ (VAG ) ειναι η πληροτητα κινητηρων ,κιβωτιων και εξοπλισμου που σου δινει , πραγματικα μπορεις να συνδιασεις σχεδον τα παντα ! Ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τους αλλους κατασκευαστες σε αυτο τον τομεα
Δυστυχώς ναι αντιθέτως με παλαιότερα που στο βρωμοgroup αυτό για να βρεις αυτό που ήθελες περίμενες κάτι τετράμηνα και κάτι εξάμηνα άλλο πράγμα(χωρίς τις καθυστερήσεις γιατί με αυτές πήγαινε μέχρι 9 μήνες)
RENAULT FORUM