-
τυλιξε ενα megane για μενα και τον JarnoT
Αυτη ειναι η προσφορα που ελεγε στο θεμα του Megane III μαλλον ε;
Πρεπει να ναι για αυτοκινητα stock προφανως που τα χουν φερει εδω και καιρο...
Αραγε ποσο πειραζει αν ενα αυτοκινητο ειναι στις αποθηκες κανα 6μηνο;
Δεν θα μυριζει καινουργιλα καν ε; -
Πάντως μόλις επικοινώνησε φίλος επειδή ενδιαφέρεται για το Clio. Στο Clio στις απλές εκδόσεις δεν αλλάζει κάτι... Απλά αρχίσαν να δίνουν το Clio RS με προσφορά -4.000 euro. Και φαίνεται πιο επικοινωνιακό. Στις απλές είναι από 1.400-1.800 ανάλογα την έκδοση. Και γενικά όπου μεγαλώσανε οι προσφορές αφορούν είτε αυτοκίνητα 2λιτρου κυβισμού ή αυτοκίνητα σε περιορισμένα κομμάτια. Κατα τ'άλλα παραμένουν οι παλιές προσφορές χοντρικά.
-
Όντως αυτά ισχύουν για το Clio, αλλά τα 14.400 €, που κοστίζει ένα Dynamique 1.2 TCE, με μεταλλικό και πινακίδες δεν είναι και τόσο άσχημη περίπτωση ...
Ρώτησα και για κάποια μοντέλα ακόμη: το 5θυρο Megane TCE Dynamique κοστίζει 17.300 €, το αντίστοιχο Estate 18.100 € και το Scenic TCE Dynamique 20.200 € (αν θυμάμαι καλά). Όλες οι τιμές είναι με το κλειδί στο χέρι και μεταλλικό χρώμα!!
Οι τιμές είναι πολύ καλές, αλλά και η τωρινή οικονομική συγκυρία πολύ άσχημη ... -
14.400 σχεδόν βγαίνει το 5θυρο Clio. Το 3θυρο βγαίνει 14.000 σχεδόν. Αλλά μπορείς να πιέσεις για μεταλλικό χρώμα δωρεάν, οπότε βγαίνει 13.600 το 3θυρο και 14.000 το 5θυρο. Γτ όπως έχω γράψει παραπάνω κοιτάζει φίλος το clio και αυτές τις τιμές του έχουν δώσει. Το μεταλλικό του το δίνουν free.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
14.400 σχεδόν βγαίνει το 5θυρο Clio. Το 3θυρο βγαίνει 14.000 σχεδόν. Αλλά μπορείς να πιέσεις για μεταλλικό χρώμα δωρεάν, οπότε βγαίνει 13.600 το 3θυρο και 14.000 το 5θυρο. Γτ όπως έχω γράψει παραπάνω κοιτάζει φίλος το clio και αυτές τις τιμές του έχουν δώσει. Το μεταλλικό του το δίνουν free.Για στοκ αυτοκίνητα ή και για παραγγελία ;
-
Και για τις 2 περιπτώσεις. Αν και του έχουν πει ότι αν δεν θέλει να προσθέσει κάτι εργοστασιακό πάνω υπάρχουν διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα για όλα τα βασικά χρώματα.
Το μόνο που του έχουν πει ότι θα επιβαρυνθεί είναι η αύξηση του ΦΠΑ γύρω στα 200-250 euro αν παραλάβει μετά την 1η Ιουλίου, εκτός και αν η Renault αφομοιώσει την αύξηση του ΦΠΑ για κάποιο διάστημα όπως την προηγούμενη φορά, αλλά προς το παρόν δεν έχουν ενημέρωση για κάτι τέτοιο.
-
20.200 το scenic dynamic με μεταλικο αρα σε ασπρο 19800... super!! αν ερχοταν και με τις ομορφες 17αρες
13.400 πηρα το δικο μου clio dynamic ph.1 περσι και ειχε εκπτωση ΦΠΑ και την μειωση ΕΤΤ... αρα αν βγαινει το ιδιο αυτοκινητο στην ιδια τιμη με τοσες αυξησεις ΦΠΑ, τελεια τιμη
-
JarnoT παντως με 17300 το dynamique νομιζω οτι ειναι η ευκαιρια σου...
Παρτο να μας πεις εντυπωσεις να το παρουμε και μεις μετα... -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πάντως μόλις επικοινώνησε φίλος επειδή ενδιαφέρεται για το Clio. Στο Clio στις απλές εκδόσεις δεν αλλάζει κάτι... Απλά αρχίσαν να δίνουν το Clio RS με προσφορά -4.000 euro. Και φαίνεται πιο επικοινωνιακό. Στις απλές είναι από 1.400-1.800 ανάλογα την έκδοση. Και γενικά όπου μεγαλώσανε οι προσφορές αφορούν είτε αυτοκίνητα 2λιτρου κυβισμού ή αυτοκίνητα σε περιορισμένα κομμάτια. Κατα τ'άλλα παραμένουν οι παλιές προσφορές χοντρικά.Clio RS με προσφορά -4000 ευρώ!???
Ισχύει αυτό;
Που υπογράφω!!???????????????????
-
Δεν ξέρω αν το είδατε. Έχει έρθει το megane rs και στις δύο εκδόσεις (rs και cup). Τιμή 34+ και 37κ αντίστοιχα. Υποθέτω θα παίζει κάποια έκπτωση / προσφορά. Ανυπομονώ να το δώ.
-
Για το Clio RS ισχύει! -4.000 euro και υπάρχουν και κάποια κομμάτια που τα δίνουν στα 21.000, αλλά περιορισμένος αριθμός!
Για το Megane RS έχουν γραφτεί οι τιμές στο αντίστοιχο θέμα! Αλλά δεν νομίζω να παίξουν προσφορές γι'αυτό πριν το φθινόπωρο, αφού οι πρώτες παραγγελίες θα φτάσουν αρχές Αυγούστου! Δεν ξέρω μόνο αν ισχύει και για το RS το εως -3.500 που ισχύει στα απλά.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Παρτο να μας πεις εντυπωσεις να το παρουμε και μεις μετα...Θα κάνω νέα έρευνα από βδομάδα κι αν βρω dynamique λευκό με 17 παρά (λόγω μη μεταλλικού) το κλείνω subito.
(Βέβαια, έχω και μια άλλη λόξα -να δω πότε θα την ξεπεράσω- θέλω πινακίδες τρικάλων... κι ως γνωστόν ο εκεί αντιπρόσωπος μας τέλειωσε, ενώ ο ένας εκ των δύο της εδώ περιοχής μου μόλις άκουσε ότι θέλω άλλου νομού πινακίδες μόνο που δεν μ' έδιωξε... κάτι μπαμπάλιζε για χαμένα μπόνους κλπ, αλλά δεν κατάφερα να τον κατανοήσω. Έχω άδικο; τι να πω..)
-
Στα Χανια παντως εχει αρκετα renault με χανιωτικες πινακιδες αγορασμενα απο την αντιπροσωπεια του Ρεθυμνου.. Δεν καταλαβαινω γιατι να εχει προβλημα... Αν και μπορεις να βγαλεις ο ιδιος τις πινακιδες του αυτοκινητου σου απο οπου θες..
-
Τώρα με αυτή τη προσφορά της Ρενώ... έχω πάθει πλάκα! Ανέκαθεν ημουν ερωτευμένος με το Clio Rs... Και ξαφνικά ειναι προσιτό! Απίστευτο...
Αύριο παίρνω σβάρνα τις αντιπροσωπείες κι αν ισχύουν οι τιμές που διαβάζω εδώ, μπορεί και να το κλείσω την επόμενη βδομάδα...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
(Βέβαια, έχω και μια άλλη λόξα -να δω πότε θα την ξεπεράσω- θέλω πινακίδες τρικάλων... κι ως γνωστόν ο εκεί αντιπρόσωπος μας τέλειωσε, ενώ ο ένας εκ των δύο της εδώ περιοχής μου μόλις άκουσε ότι θέλω άλλου νομού πινακίδες μόνο που δεν μ' έδιωξε... κάτι μπαμπάλιζε για χαμένα μπόνους κλπ, αλλά δεν κατάφερα να τον κατανοήσω. Έχω άδικο; τι να πω..)Μια υπευθυνη δήλωση με την διευθυνση της πόλης που θέλεις τους δίνεις και όλα γίνονται άμεσα!
(Δυο διαφορετικοι αντιπρόσωποι μου το επιβεβαίωσαν πρόσφατα -δεν ήταν για diesel- ενώ έτσι πριν 8 χρόνια είχα κάνει και σε δικό μου). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
(Βέβαια, έχω και μια άλλη λόξα -να δω πότε θα την ξεπεράσω- θέλω πινακίδες τρικάλων...
Μια υπευθυνη δήλωση με την διευθυνση της πόλης που θέλεις τους δίνεις και όλα γίνονται άμεσα!
(Δυο διαφορετικοι αντιπρόσωποι μου το επιβεβαίωσαν πρόσφατα -δεν ήταν για diesel- ενώ έτσι πριν 8 χρόνια είχα κάνει και σε δικό μου).Χίλια ευχαριστώ!!
Αν είναι πράγματι όπως λες (και γιατί να μην είναι) μου σβήνεις απ' το νου έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπελά, βραχνά, κόλλημα (ή όπως αλλιώς θέτε να το πείτε). Πάμε παρακάτω τώρα... -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
(Βέβαια, έχω και μια άλλη λόξα -να δω πότε θα την ξεπεράσω- θέλω πινακίδες τρικάλων...
Μια υπευθυνη δήλωση με την διευθυνση της πόλης που θέλεις τους δίνεις και όλα γίνονται άμεσα!
(Δυο διαφορετικοι αντιπρόσωποι μου το επιβεβαίωσαν πρόσφατα -δεν ήταν για diesel- ενώ έτσι πριν 8 χρόνια είχα κάνει και σε δικό μου).Χίλια ευχαριστώ!!
Αν είναι πράγματι όπως λες (και γιατί να μην είναι) μου σβήνεις απ' το νου έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπελά, βραχνά, κόλλημα (ή όπως αλλιώς θέτε να το πείτε). Πάμε παρακάτω τώρα...Πήγαινε παρε το απο όπου θες...πάρε το πιστοποιητικό ανα χείρας...και πήγαινε Τρίκαλα βγάλε τις πινακίδες σου...δεν χάνουν μπόνους κλπ...κάτι παραπάνω ξέρω
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Αν είναι πράγματι όπως λες (και γιατί να μην είναι) μου σβήνεις απ' το νου έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπελά, βραχνά, κόλλημα (ή όπως αλλιώς θέτε να το πείτε). Πάμε παρακάτω τώρα...Πήγαινε παρε το απο όπου θες...πάρε το πιστοποιητικό ανα χείρας...και πήγαινε Τρίκαλα βγάλε τις πινακίδες σου...δεν χάνουν μπόνους κλπ...κάτι παραπάνω ξέρω
Απλά δεν αναλαμβάνουν να βγάλουν πινακίδες από το μηχανολογικό άλλης πόλης/νομού.
Κάνε αυτό που σου είπε ο surudos, πες πως θα βγάλεις μόνος σου πινακίδες, πάρε τα πιστοποιητικά και τις βγάζεις από Τρίκαλα. Θα γλυτώσεις και τα έξοδα που χρεώνουν για τις πινακίδες.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάνε αυτό που σου είπε ο surudos, πες πως θα βγάλεις μόνος σου πινακίδες, πάρε τα πιστοποιητικά και τις βγάζεις από Τρίκαλα. Θα γλυτώσεις και τα έξοδα που χρεώνουν για τις πινακίδες.
ΤΚΡ....
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Παρτο να μας πεις εντυπωσεις να το παρουμε και μεις μετα...Θα κάνω νέα έρευνα από βδομάδα κι αν βρω dynamique λευκό με 17 παρά (λόγω μη μεταλλικού) το κλείνω subito.
Εγω πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια της Πατρας μια βολτα για να ρωτησω για τιμες.
Για το hatch μου ειπε 18.380 (με μεταλλικο δλδ +460) και για το coupe 18.780...δηλαδη 2500 έκπτωση στη τιμή καταλόγου...dynamique και τα δυο. Για privilege κλασσικα +700
Απεχουν αρκετα απ το 17300 αυτες οι τιμες ειναι η αληθεια.
Οταν του πα οτι αν γινει η αγορα θα ναι μετρητοις μου ειπε μπορει να σου κοψω αλλα 300.
Επισης τα αυτοκινητα ειναι στο τελωνειο και ειναι ετοιμοπαραδοτα.Οι τιμες αυτες ισχυουν μεχρι τελος του μηνα ενω η επιβαρυνση για το νεο ΦΠΑ μου πε θα ναι περιπου 250...
RENAULT FORUM