-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
γιατι στα χαλαω...;;; τις επιδοσεις εννοειται τις αφηνω απ' εξω γιατι οταν to clio εν ετη 2000 εβγαζε 100 αλογα στα 1.4 οι λοιποι διαφημιζαν τα 80 και τα 85 αλογα τους λες και πουλαγαν zonda!αλλα και απο εξοπλισμο αν θες κανε μια συγκριση και απο μονος σου να δεις, δεν λεω οτι ειναι το κορυφαιο, ,αλλα σιγουρα φιγουραρει σταθερα στις 3 πρωτες θεσεις σε μια περιοδο 5 ετιας 00-04!τρανταχτη αποδειξη του ποσο πολυ αγαπηθηκαν αυτα τα αμαξια(phase I & phase II) το δειχνουν νομιζω οι αριθμοι, σε καθε γωνια βλεπεις και απο 5 παρκαρισμενα!πραγματικα δεν ξερω αλλο 1.2 η 1.4 με 260mm φρενα, κεντρικα κλειδωματα, αεροσακους, ABS, air condition στο στανταρ εξοπλισμο ακομα και στο ταπεινο 1.2 8V 99αρι με τον D7F 710-12!peace.!
Μου τα χαλάς, γιατί όπως διατυπώνεις τα κείμενα σου (και αυτό και το προηγούμενο) δεν είναι σαφές ότι συμφωνείς. Τέλος πάντων. Το CLIO II έμεινε στην ιστορία της αυτοκίνησης με θετικότατο πρόσημο και αυτό λέει πολλά.
-
[quote='thvarveris']Και ένα άσχημο τώρα.
Ένας επίσημος ντήλερ της επαρχίας από αυτούς που διαθέτουν και άλλες μάρκες στο χαρτοφυλάκιο τους και που στις διαφημήσεις του δηλώνει το 'μαγαζί του' σαν πρώτο ντήλερ της επαρχίας της RENAULT, ετοιμάζεται να 'αποχαιρετήσει' την φίρμα (και την άλλη νομίζω) αφού το συνολικό του 'άνοιγμα' είναι πάνω από 7.000.000 ευρώ. (Τώρα αυτό κανόνι το λένε, αλλά εγώ είμαι ευγενικός)
Το 2007 θυμάμαι ήταν 3.000.000 και τώρα έγιναν 7.000.000.Το μόνο που με στεναχωρεί παιδιά είναι για τους εργαζόμενους του, που θα χάσουν την δουλειά τους
Όποιος κάποια στιγμή έχει νοιώσει την απογοήτευση του να χάσεις την δουλειά του, καταλαβαίνει...[/quoteΜήπως είναι από έντονα σεισμογενή περιοχή της Ελλάδας που ξέρει από καλό λάδι ή αυτός το βάρεσε ήδη το κανόνι ;Μιλάμε για πολύ μεγάλο
-
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Και ένα άσχημο τώρα.
Ένας επίσημος ντήλερ της επαρχίας από αυτούς που διαθέτουν και άλλες μάρκες στο χαρτοφυλάκιο τους και που στις διαφημήσεις του δηλώνει το 'μαγαζί του' σαν πρώτο ντήλερ της επαρχίας της RENAULT, ετοιμάζεται να 'αποχαιρετήσει' την φίρμα (και την άλλη νομίζω) αφού το συνολικό του 'άνοιγμα' είναι πάνω από 7.000.000 ευρώ. (Τώρα αυτό κανόνι το λένε, αλλά εγώ είμαι ευγενικός)
Το 2007 θυμάμαι ήταν 3.000.000 και τώρα έγιναν 7.000.000.Το μόνο που με στεναχωρεί παιδιά είναι για τους εργαζόμενους του, που θα χάσουν την δουλειά τους
Όποιος κάποια στιγμή έχει νοιώσει την απογοήτευση του να χάσεις την δουλειά του, καταλαβαίνει...Κοίτα να δεις. Από τα κύρια χαρακτηριστικά του Ελλαδικού χώρου είναι η σεισμικότητα, το καλό λάδι και κάπου- κάπου και κανένα μεγάλο κανόνι
Μερικές όμως περιοχές είναι έντονοτατα σεισμογεννείς, οπότε μιλάμε μάλλον για τον ίδιο ντήλερ.
Τεχνικά δεν ξέρω αν έχει πέσει ήδη το κανόνι, αλλά όταν οι πελάτες που δώσανε προκαταβολές, πήγανε να πάρουν το αυτοκίνητο τους με εισαγγελείς κλπ και όταν από τις εκθέσεις του έχουν εξαφανιστεί καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τι άλλο να περιμένεις;Και ναι αγαπητέ μου φίλε, άμα μιλάμε για τον ίδιο μιλάμε για μεγάλο λαμόγιο, μην ντρέπεσαι να το πεις, με οικογενειακό παρελθόν στα κανόνια!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κοίτα να δεις. Από τα κύρια χαρακτηριστικά του Ελλαδικού χώρου είναι η σεισμικότητα, το καλό λάδι και κάπου- κάπου και κανένα μεγάλο κανόνι
Μερικές όμως περιοχές είναι έντονοτατα σεισμογεννείς, οπότε μιλάμε μάλλον για τον ίδιο ντήλερ.
Τεχνικά δεν ξέρω αν έχει πέσει ήδη το κανόνι, αλλά όταν οι πελάτες που δώσανε προκαταβολές, πήγανε να πάρουν το αυτοκίνητο τους με εισαγγελείς κλπ και όταν από τις εκθέσεις του έχουν εξαφανιστεί καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τι άλλο να περιμένεις;Και ναι αγαπητέ μου φίλε, άμα μιλάμε για τον ίδιο μιλάμε για μεγάλο λαμόγιο, μην ντρέπεσαι να το πεις, με οικογενειακό παρελθόν στα κανόνια!
Λόγω καταγωγής, έχω μια έντονη υποψία για ποια περιοχή και ποιον έμπορο αναφέρεσαι... Ταιριάζουν όλα τα στοιχεία, πέρα από τα γενικά για την περιοχή και τα ειδικά για τον συγκεκριμένο... Αν μπορείς στείλε μου ένα πμ, για να δω αν επιβεβαιώνονται οι υποψίες μου, να ξέρω τι κινείται στην ιδιαίτερη πατρίδα μου...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Και ναι αγαπητέ μου φίλε, άμα μιλάμε για τον ίδιο μιλάμε για μεγάλο λαμόγιο, μην ντρέπεσαι να το πεις, με οικογενειακό παρελθόν στα κανόνια!
αν ειναι κατα παραδοση 'μπουρλοτιερης' θεωρω οτι πρεπει να πειτε το ονομα ανοιχτα...!!οχι για το θεμα του κουτσομπολιου αλλα καλο ειναι να γνωριζει ο κοσμος!
-
Λοιπόν προς αποφυγήν παρεξηγήσεως η περιοχή που αναφέρω εγώ δεν είναι η Καλαμάτα.
Από εκεί πέρα οι καιροί είναι πονηροί και χρειάζεται προσοχή απ' όλους μας.
Απ' ότι καταλαβαίνουμε λαμόγια στην πιάτσα υπάρχουν πολλά και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, δόξα τον θεό (που λέει ο λόγός).
Από εκεί και πέρα όνομα τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να αναφέρω, γιατι:- Δεν μπορώ να αποδείξω εμπράκτως τα όσα είδα και μου είπαν.
- Ως εκτούτου δεν έχω να καμία όρεξη να πληρώνω εγώ μέρος του χρέους τους και ο νοών νοείτο.
Εν κατακελείδι
Χρειάζεται προσοχή μέχρι να ξεβρωμίσει λίγο η αγορά. -
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
Nαι αλλα αυτη η εκδοση με τον 1.2 κινητηρα πουεχει την μικρη αυξηση της ισχυος και μειωση της καταναλωσης την εχω δει μονο στο ελληνικο site της renault δεν το εχω δει σε αλλα site της εταιρειας αλλων χωρων . Ειναι δυνατον αυτη η εκδοση να ειναι μονο για Ελλαδα.
οχι δεν νομιζω μπορει ξαφνικα η Ελλαδα να πρωτοπορησε και να το εβαλε 1η στο site, παντως αναφορα γινεται και στο ιταλικο newstreet.it.
Διπλα στο σπιτι μου ειναι o DIM θα παω αυριο στην εκθεση να ζητησω εξηγησεις γιατι και εγω τωρα που το κοιταω ουτε στην Γαλλια δεν αναφερεται κατι!!!!
παντως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εδω στην Ελλαδα αναφερεται μονο ως 5θυρη εκδοση...
κοιταξε και ενημερωσε μας
-
Καλημέρα σε όλους,
Newbie στο forum, αν και ελπίζω να μείνω για αρκετό καιρό.
Παντρεμένος με 2 παιδιά, οι απόψεις, οι διαπιστώσεις αλλά και οι υποδείξεις σας, με κάποιο τρόπο με οδήγησαν στην επιλογή ενός Scenic 1.4 Tce. Ελπίζω να το παραλάβω σύντομα.Thanks guys,
xsdeΥ.Γ. Ο 'δεξιός' κόφτης δουλεύει πολύ καλά!
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
Nαι αλλα αυτη η εκδοση με τον 1.2 κινητηρα πουεχει την μικρη αυξηση της ισχυος και μειωση της καταναλωσης την εχω δει μονο στο ελληνικο site της renault δεν το εχω δει σε αλλα site της εταιρειας αλλων χωρων . Ειναι δυνατον αυτη η εκδοση να ειναι μονο για Ελλαδα.
οχι δεν νομιζω μπορει ξαφνικα η Ελλαδα να πρωτοπορησε και να το εβαλε 1η στο site, παντως αναφορα γινεται και στο ιταλικο newstreet.it.
Διπλα στο σπιτι μου ειναι o DIM θα παω αυριο στην εκθεση να ζητησω εξηγησεις γιατι και εγω τωρα που το κοιταω ουτε στην Γαλλια δεν αναφερεται κατι!!!!
παντως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εδω στην Ελλαδα αναφερεται μονο ως 5θυρη εκδοση...κοιταξε και ενημερωσε μας
Ο 80άρης με το αυτόματο κιβώτιο υπάρχει (ενδεικτικά) και σε Αλβανία/Βοσνία/Κροατία (http://www.renault.hr/), Αυστρία (http://www.renault.at/), στο Βέλγιο (http://www.renault.be/fr/), στην Κύπρο (http://www.renault.com.cy/cars_clio_technical.shtm) και σε μερικές δεκάδες χώρες ακόμη φαντάζομαι...
Για ενδελεχέστερο ψάξιμο υπάρχει το renault.com . -
Δε μας λέτε κι εμάς ποιός είναι ο έμπορας?
Καλορίζικο το Scenic.
-
Ο χρήστης xsde έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,
Newbie στο forum, αν και ελπίζω να μείνω για αρκετό καιρό.
Παντρεμένος με 2 παιδιά, οι απόψεις, οι διαπιστώσεις αλλά και οι υποδείξεις σας, με κάποιο τρόπο με οδήγησαν στην επιλογή ενός Scenic 1.4 Tce. Ελπίζω να το παραλάβω σύντομα.Thanks guys,
xsdeΥ.Γ. Ο 'δεξιός' κόφτης δουλεύει πολύ καλά!
καλοριζικο και με πολλα χιλιομετρα! τωρα πως βοηθηθηκες
-
Ο χρήστης vassilis35gr έγραψε:
Καλησπερα κυριοι,ο αδελφος μου παρκαροντας σημερα κοπανησε το πισω δεξι μερος στα 'κλασσικα' σκαλοπατια νεοκλασσικου τα οποια πιανουν το πεζοδρομιο, με αποτελεσμα να σπασει το μερος στον προφυλακτηρα στο οποιο βρισκεται η βιδα που τον δενει με το αυτοκινητο και να παρει και τον λασπωτηρα.Κρεμεται δηλαδη τωρα απο αυτη τη πλευρα .
Τον βγαλαμε τελειως τον προφυλακτηρα και τους λασπωτηρες, και νομιζω αν φτιαχνεται να μην εχει καλο αισθητικο αποτελεσμα.Οποτε σκεφτηκαμε να αλλαξουμε ολον τον προφυλακτηρα.
Μηπως ξερετε καμια μαντρα εδω στην Αθηνα με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα για το Megane 5θυρο 1999 μοντελο?Καινουργιος δεν νομιζω να συμφερει.
Ή καπου να το παμε να φτιαχτει γιατι λογω ημερων Πασχα θα το χρειαστει για ταξιδι?
Σας ευχαριστω
Κυριοι σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,
τελικα τον επιδιορθωσαν και ολα οκ -
ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ. Δεν θα αναφερθω σε καποιο renault αλλα σε ενα αλλο παιδι της οικογενειας renault to sandero.
ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ του top gear ξαναχτυπησαν κατα του dacia sandero . Mετα το βιντεο της εκπομπης τους που ενας απο τους παρουσιαστες ελεγe ειρωνικα great news καθε φορα που ηθελε να αναφερθει στο sandero και ο αλλος παρουσιαστης πηγαινε αμεσως στο επομενο θεμα της εκπομπης, ξαναχτυπησαν με δευτερο βιντεο και μαλιστα μεσα στην ιδια την χωρα της εταιρειας στην ρουμανια. ΟΙ τρεις παρουσιαστες πηγαν στην ρουμανια με τρια super cars φερραρι λαμπορκινι και αστον μαρτιν και διπλα τους εβαζαν το σαντερο. Τωρα τι σχεση εχει το σαντερο να το βαζεις διπλα με σουπερ cars μονο αυτoi ξερουν το γιατι . Προφανως με το να το βαλουν διπλα σε φερραρι και αστον μαρτιν ηθελαν να το απαξιωσουν ακομα περισσοτερο. Στην συνεχεια σε ενα παρκιν παρκαραν τα φοβερα αυτοκινητα τους και παρκαραν και το sandero. Και μετα κατα λαθος εξ επιτηδες εβαλαν εναν με μια νταλικα να κανει οπισθεν και να διαλυσei το σαντερο σαν να σουλ ενε οτι ειναι αυτοκινητο για τα παλιοσιδερα. Ki ολα αυτα για ενα αυτοκινητο που εχει μηχανικα μερη clio -
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ. Δεν θα αναφερθω σε καποιο renault αλλα σε ενα αλλο παιδι της οικογενειας renault to sandero.
ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ του top gear ξαναχτυπησαν κατα του dacia sandero . Mετα το βιντεο της εκπομπης τους που ενας απο τους παρουσιαστες ελεγe ειρωνικα great news καθε φορα που ηθελε να αναφερθει στο sandero και ο αλλος παρουσιαστης πηγαινε αμεσως στο επομενο θεμα της εκπομπης, ξαναχτυπησαν με δευτερο βιντεο και μαλιστα μεσα στην ιδια την χωρα της εταιρειας στην ρουμανια. ΟΙ τρεις παρουσιαστες πηγαν στην ρουμανια με τρια super cars φερραρι λαμπορκινι και αστον μαρτιν και διπλα τους εβαζαν το σαντερο. Τωρα τι σχεση εχει το σαντερο να το βαζεις διπλα με σουπερ cars μονο αυτoi ξερουν το γιατι . Προφανως με το να το βαλουν διπλα σε φερραρι και αστον μαρτιν ηθελαν να το απαξιωσουν ακομα περισσοτερο. Στην συνεχεια σε ενα παρκιν παρκαραν τα φοβερα αυτοκινητα τους και παρκαραν και το sandero. Και μετα κατα λαθος εξ επιτηδες εβαλαν εναν με μια νταλικα να κανει οπισθεν και να διαλυσei το σαντερο σαν να σουλ ενε οτι ειναι αυτοκινητο για τα παλιοσιδερα. Ki ολα αυτα για ενα αυτοκινητο που εχει μηχανικα μερη clioΔεν εχω δει αυτο το επεισοδειο αλλα τι καλυτερο μπορει να περιμενεις απο αυτους , ειναι πολυ καλοι στο show που κανουν αλλα κανει μπαμ απο χιλιομετρα η ειρωνια τους
-
Εχω απαντήσει στο θέμα του μοντέλου
For the history το αμάξι άρεσε πολυ ,για αυτά που προσφέρει στην τιμή που τα προσφέρει, στον May που το οδήγησε -
χρειαζομαστε ενα GT0R για να φονευσει μια porsche(γιγαντας)? οχι, μονο ενα 'απλο' megane http://www.youtube.com/watch?v=DVc6wjf6 ... r_embedded
-
καλα δεν ειναι ακριβως ετσι...
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
καλα δεν ειναι ακριβως ετσι...ε ναι προφανως
-
εκανα σημερα σερβις 20.000χλμ στο clio TCe, +αλλαγη βαλβολινες,+καρτα ελεγχου καυσαεριων, συνολο 167 ευρω χωρις εκπτωση... πιστευω η τιμη σουπερ!
μονο που χωρις να μου αλλαξουν τακακια τοα αυτοκινητο δε φρεναρει και μπαινει συνεχεια abs, και μαλλον μου αλλάξανε τις πιεσεις στα λαστιχα και τωρα το τιμονι ειναι πιο ελαφρυ και πεταει κολο πολύ ευκολα και παραλιγο να στουκαρω
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
εκανα σημερα σερβις 20.000χλμ στο clio TCe, +αλλαγη βαλβολινες,+καρτα ελεγχου καυσαεριων, συνολο 167 ευρω χωρις εκπτωση... πιστευω η τιμη σουπερ!μονο που χωρις να μου αλλαξουν τακακια τοα αυτοκινητο δε φρεναρει και μπαινει συνεχεια abs, και μαλλον μου αλλάξανε τις πιεσεις στα λαστιχα και τωρα το τιμονι ειναι πιο ελαφρυ και πεταει κολο πολύ ευκολα και παραλιγο να στουκαρω
τι εργασιες κανανε στα 20.000 km ?
RENAULT FORUM