-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το παλιο safrane ποιον ειχε???
θυμαμαι για εναν 4κυλινδρο σε σειρα ο οποιος παρουσιαζε προβληματα ''δευτερου χρονου'' λογω κενου που δημιουργοταν μεταξυ των ζευγαριων κυλινδρων!!
καποιος που να ξερει κατι περισσοτερο???Οι 4κύλινδροι δεν μπορούν να εξαλείψουν τους κραδασμούς της δεύτερης αρμονικής.
Μόνο αυτοί που έχουν άξονα εξισορρόπησης κραδασμών που περιστρέφεται με ΔΙΠΛΑΣΙΑ ταχύτητα από την ταχύτητα του στροφαλοφόρου.Οι μικροί κινητήρες δεν τραντάζουν πολύ και με ελαστικές βάσεις λύνεται το πρόβλημα.
Πάνω από τα 2 λίτρα χρειάζονται άξονες εξισορρόπησης κραδασμών γιατί τραντάζουν πολύ. -
Νο νέο Renault Megane CC
http://carscoop.blogspot.com/2010/02/vi ... s-top.html
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα αυτο ειναι πιο ασχημο και απο το προηγουμενο το κιμπαρικο..
Και φυσικα οταν υπαρχει αυτο δεν υπαρχουν και διλημματα..
...Αχ! Μη το λες ...
Με αυτό το μπροστινό μέρος ... ούτε το χρώμα βοηθάει!
Αν μπορούσαν να προσαρμόσουν ... το μπροστά του MeganeCC και το πίσω του 308CC ... τότε κάτι θα γινόταν!
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
το παλιο safrane ποιον ειχε???
θυμαμαι για εναν 4κυλινδρο σε σειρα ο οποιος παρουσιαζε προβληματα ''δευτερου χρονου'' λογω κενου που δημιουργοταν μεταξυ των ζευγαριων κυλινδρων!!
καποιος που να ξερει κατι περισσοτερο???Οι 4κύλινδροι δεν μπορούν να εξαλείψουν τους κραδασμούς της δεύτερης αρμονικής.
Μόνο αυτοί που έχουν άξονα εξισορρόπησης κραδασμών που περιστρέφεται με ΔΙΠΛΑΣΙΑ ταχύτητα από την ταχύτητα του στροφαλοφόρου.Οι μικροί κινητήρες δεν τραντάζουν πολύ και με ελαστικές βάσεις λύνεται το πρόβλημα.
Πάνω από τα 2 λίτρα χρειάζονται άξονες εξισορρόπησης κραδασμών γιατί τραντάζουν πολύ.πολυ ωραιος
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...Αχ! Μη το λες ...
Αν μπορούσαν να προσαρμόσουν ... το μπροστά του MeganeCC και το πίσω του 308CC ... τότε κάτι θα γινόταν!
ευχομαι να κερδισεις λευκο 308cc (και χωρις να παρεις μερος στον διαγωνισμο),και να σε φωτογραφιζουν διπλα σε αυτο με την μουρη ξυνισμενη απο το χαμογελο του 308!!!
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 308ΨΨ;;;;
-
ετσι το ειπα για τον cosneo ....
αν υπαρξει καποιος να το πουμε στο thread της peugeot γιατι απο οτι βλεπω υπαρχει πολυ ενδιαφερον!!! -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Νο νέο Renault Megane CChttp://carscoop.blogspot.com/2010/02/vi ... s-top.html
Sexy!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...Αχ! Μη το λες ...
Το εχεις δει απο κοντα..? Επαθα πλακα.. Παρκαρει συχνα απο κατω ενα μαυρο με 17αρες και καφε δερματα..
Το πιο ομορφο cc στη κατηγορια by far..
-
Καλησπερα σε ολους! Ειμαι νεο μελος στο forum αλλα εδω και πολυ καιρο φιλος της renault.
Επισης, ειμαι ''ευτυχισμενος'' κατοχος μιας Laguna Coupe.
Το προηγουμενο αυτοκινητο μου ηταν το megane cc και περιμενα με σχετικη αγωνια το νεο μπντελο αλλα εως τωρα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για το ποσο ομορφο ειναι! Σιγουρα χανει αρκετα απο το video αλλα...
Εν αναμονη λοιπον.... -
ευχομαι να κερδισεις λευκο 308cc (και χωρις να παρεις μερος στον διαγωνισμο),και να σε φωτογραφιζουν διπλα σε αυτο με την μουρη ξυνισμενη απο το χαμογελο του 308!!!
[/quote]Απλώς θα έφτιαχνα μια μικρή ... 'κανγκουρίτσα' ... βάφοντας λευκή την μπροστά εισαγωγή!
Κατα τ' αλλα όμως ... αν ήταν και το 150άρι θα χαμογελούσα! -
Ο χρήστης aliask έγραψε:
Καλησπερα σε ολους! Ειμαι νεο μελος στο forum αλλα εδω και πολυ καιρο φιλος της renault.
Επισης, ειμαι ''ευτυχισμενος'' κατοχος μιας Laguna Coupe.
Το προηγουμενο αυτοκινητο μου ηταν το megane cc και περιμενα με σχετικη αγωνια το νεο μπντελο αλλα εως τωρα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για το ποσο ομορφο ειναι! Σιγουρα χανει αρκετα απο το video αλλα...
Εν αναμονη λοιπον....Καλως ηρθες φιλε και καλα χιλιομετρα με τη κουκλα..
Επιβαλλεται να βαλεις μερικες φωτογραφιες της στο 'Ποσταρε μια φωτο απο το αυτοκινητο σου'.. -
Να σαι καλα φιλε μου!
Θα το κανω αμεσα αλλα ακομα δεν εχω μαθει τα ''κατατοπια''..... -
πες μου ότι είναι και 4ws κιόλας
-
πολυ καλη επιλογη η laguna coupe 2.0 gt...τα χουμε πει
-
Μμμμ ''δυστυχως'' οχι δεν ειναι η GT ειναι με τα 182 αλογα (170 ονομαστικα) αλλα δεν το εχω μετανοιωσει καθως το ηθελα αυτοματο και το GT ειναι μονο manual....
Εχω οδηγησει και την GT και ειναι απιστευτη στον δρομο,ομως και η ''απλη'' ειναι εξαιρετικη!!!
Ηταν δυσκολο να αποφασισω αλλα τελικα,προς το παρων τουλαχιστον,δεν μετανοιωνω για την επιλογη. -
Ειληκρινα....εχω καπως μπερδευτει με την χρηση του FORUM...
Πως μπορω να βρω το 'Ποσταρε μια φωτο απο το αυτοκινητο σου'.....και πως μπορω να παω κατ'ευθειαν στο Renault Forum χωρις να ανατρεχω στα αναριθμιτα Θεματα....οεο!!!...??? -
φωτογραφια γρηγορα !! καλως ηρθες
το θεμα που ψαχνεις ειναι στην ενότητα 'περι αυτοκινησης'
το renault forum μπορεις να το βρεις μονο μπαινοντας στην ενοτητα 'κατασκευαστες και μοντελα' και ψαχνοντας.. συνηθως ειναι στην πρωτη η το πολύ στη δευτερη σελίδα
RENAULT FORUM