Πήρε σήμερα το πρωί η γυναίκα μου το αμάξι να πάει για κάτι δουλειές. Έβαλε μπροστα το αμάξι και έφυγε. Μετά απο 3 ώρες με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι προσπαθει να βάλει μπροστά τη μηχανή αλλά της βγάζει μήνυμα 'card not detected'.
Κάρτα δεύτερη δεν υπάρχει οπότε άρχισαν εμένα να με ζώνουν τα φίδια. Πάω λοιπόν και τη βρίσκω, βάζω την κάρτα πατάω το κουμπί, τίποτα. Βγάζει το ίδιο μήνυμα. Το αμάξι νεκρό. Πέρνω στη Ρενω και μου λένε να τους πάω το αμάξι να το δούν. Φωνάζω την οδική βοήθεια αλλά τρώμε την μεγάλη σφαλιάρα. Οι μπροστινοί τροχοί δεν ήταν στην ευθεία και το τιμόνι όπως είναι λογικό, μόλις το κούνησα λίγο κλείδωσε. Και τώρα πώς θα το ανεβάσουμε πάνω στην πλατφόρμα?
Μας πήρε 1 ώρα να το φορτώσουμε. Ευτυχώς είμασταν 3 μεγαλώσωμοι άντρες και το ανεβάζαμε σιγά σιγά, πότε το σηκώναμε προς τα αριστερά και πότε προς τα δεξιά μέχρι που το αμάξι τελικά φορτώθηκε. Να είναι καλά τα παιδιά που είχαν φιλότιμο και δεν σηκώθηκαν να φύγουν.
Πήγαμε τελικά στη Ρενω το ξεφορτώσαμε. Παράγγειλα καινούργια κάρτα που θα έρθει σε περίπου 10 μέρες με συνολικό κόστος τα 185 ευρώ.
Σε ερώτηση μου 'Μα καλά κάθε 2-3 χρόνια θα θέλω καινούργια κάρτα?' μου απάντησαν ότι ήταν τυχαίο γεγονός και ότι δεν συμβαίνει συχνά.
Τώρα αναγκαστικά θα κυκλοφορώ με το L200. Υπομονη!!!
Το κορυφαίο όμως σκηνικό της ημέρας είναι ένα ολοκαίνουργιο Megane που είδα μέσα στο συνεργείο μισοσηκωμένο στον αναβατήρα και με το μοτέρ ολόκληρο σκορπισμένο δεξιά και αριστερά. Τούς ρώτησα τί έπαθε το αμάξι ακόμα δεν κυκλοφόρησε και τί μου απάντησαν????????????????
Το αμάξι ήταν Test Drive στον Άγιο Νικόλαο. Κάποια γάτα μπήκε μέσα στο αμάξι, απο κάτω και μόλις πήγε κάποιος να το βάλει μπροστά πιάστηκε στον ιμάντα και σχεδόν κατεστρεψε το μοτέρ!!! Και μιλάμε για ολοκαίνουργιο αμάξι με ελάχιστα χιλιόμετρα!!!! Ο ορισμός της γκαντεμιάς!!!!Και ποιός θα πληρώσει τώρα τη ζημιά?