-
Φιλε Bagus στειλε μου με πμ τηλ.του μηχανικου σου γιατι μ' ενδιαφερει αν ειναι να γλυτωσω τοσα λεφτα κι αν οντως εισαι ευχαριστημενος.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η λυση ειναι συνεργειο εκτος...απορω με αυτους που προτιμουν να πληρωνουν τα παραπανω..και το θεμα δεν ειναι μονο στη ρενω, μη κοιταμε που σε αλλες μαρκες γινεται μοκο...
Ισως πληρωνουν παραπανω γιατι δεν ψαχνονται αφενος και αφετερου για να εχουν την εγγυηση της αντιπροσωπειας....
Εννοειται οτι αυτο συμβαινει με ολες τις μαρκες βεβαια.
Φιλε Bagus στειλε μου με πμ τηλ.του μηχανικου σου γιατι μ' ενδιαφερει αν ειναι να γλυτωσω τοσα λεφτα κι αν οντως εισαι ευχαριστημενος.
Done.
-
Περι βελτιωσης R27,15 αλογα με εξατμιση μονο,ουτε στον υπνο σας...
Με προγραμμα+εξατμιση σιγουρα,ισως και παραπανω.Περι τιμων συνεργειων,αμα ψαξτε εκτος του επισημου δικτυου,εχει καμποσα συνεργεια που αλλαζουν ιμαντα και με 400Ε(μαζι με τα ανταλλακτικα).
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Περι βελτιωσης R27,15 αλογα με εξατμιση μονο,ουτε στον υπνο σας...
Με προγραμμα+εξατμιση σιγουρα,ισως και παραπανω.Ρωτησα και θα παω να δω τη μετρηση με τη πρωτη ευκαιρια.
Εβγαλε απο τη προηγουμενη μετρηση(με εργοστασιακη εξατμιση) 10+ αλογα παντου μεχρι τις 7000.
Τελικα ειχε και καταλυτη αλλαγμενο.Κ εμενα πολλα μου φαινονται ,αλλα ποτε δεν ξερεις.
-
Το συγκεκριμενο μοτερ δουλευει εξαιρετικα πλουσιο στις ψηλες οποτε οτι δυναμη βγει,θα ειναι απο εκει.
Κερασακι στην τουρτα ειναι το φιλτροκουτι του R3 και μια καλη εξατμιση με καταλυτη μαζι.
Το θεμα ειναι το value for money καθως το προγραμμα ειναι αναλογικα φτηνο(500Ε) και παιρνεις αξιοσεβαστα κερδη(περι τα 15 αλογα) σε αντιθεση με εξατμιση και φιλτροκουτι που στο συνολο θελουν κανενα 3χιλλιαρο(αμα πεις να παρεις κατι καλο) και τα κερδη που δινουν ειναι αναλογικα μικρα.
Απλα στο συνολο το μοτερ αποδιδει περιπου 15(ισως και λιγο παραπανω) αλογα πανω με ολα αυτα,που το κανουν πραγματικα αξιολογο.Δυστυχως οι λυσεις στον προγραμματισμο ομως ειναι λιγες καθως ο συγκεκριμενος εγκεφαλος με το που 'διαβασει' συγκεκριμενη θερμοκρασια νερου 'κλειδωνει' τις ρυθμισεις του και σε αφηνει ουσιαστικα ξεκρεμαστο...
-
Ενημερώνω τους συμφορουμίστες πως είδα με έκπληξη ομολογουμένως ότι από 1-2-2009 η PGA Hellas
**αύξησε **την (ήδη με καπέλο) τιμή του Renault Laguna GT από 35500 σε 36500! Η αλήθεια είναι πως από ότι είδα υπάρχει και μια μικρή αύξηση και στην τιμή στη Γαλλία, από 30000 σε 30300. Από την μια έχουμε κρίση και κάνουν έκπτωση μέχρι 2500 στο Laguna και από την άλλη αυξάνουν τις τιμές, τελικά κάτι δεν πάει καλά με την PGA Hellas μου φαίνεται...Αν και το GT το θεωρώ εξαιρετικό αυτοκίνητο, το έχω οδηγήσει στη Γενεύη τον Νοέμβριο του 2008 και μου άφησε άριστες εντυπώσεις (ειδικά το σύστημα τετραδιεύθυνσης) και με ενδιαφέρει σοβαρά να το αγοράσω, με προβληματίζει έντονα η συμπεριφορά της νέας εν Ελλάδι αντιπροσωπίας... -
Επιτέλους αύξησαν την τιμή, ήταν προκλητικοί οι Έλληνες αντιπρόσωποι μέχρι τώρα.
-
Clio 3 RS phase lift:
http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/clio200/
http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/ ... fault.aspx
-
Συνοπτικό δελτίο τύπου, που συμπεριλαμβάνει οτιδήποτε νέο εμφανίστηκε στη Γενεύη .
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Συνοπτικό δελτίο τύπου, που συμπεριλαμβάνει οτιδήποτε νέο εμφανίστηκε στη Γενεύη .Ωραιος ! !
-
Δεν κυκλοφόρησαν καθόλου φωτογραφίες απο το Clio Εstate και το ... Scenic (Μόνο του Grand δημοσιεύτηκαν).
ΥΓ. Το www.renault.com σε κάποια σημεία έχει προβλήματα και κλείνει τον explorer ...
-
1.600αρι ατμόσφαιρο (μάλλον) με 128 το Clio GT που βλέπαμε στις φωτό, ε;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΥΓ. Το http://www.renault.com σε κάποια σημεία έχει προβλήματα και κλείνει τον explorer ...Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με ie! Μήπως κάτι παίζει με τα διάφορα flashακια που έχει στον δικό σου ie?
-
Πήρε σήμερα το πρωί η γυναίκα μου το αμάξι να πάει για κάτι δουλειές. Έβαλε μπροστα το αμάξι και έφυγε. Μετά απο 3 ώρες με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι προσπαθει να βάλει μπροστά τη μηχανή αλλά της βγάζει μήνυμα 'card not detected'.
Κάρτα δεύτερη δεν υπάρχει οπότε άρχισαν εμένα να με ζώνουν τα φίδια. Πάω λοιπόν και τη βρίσκω, βάζω την κάρτα πατάω το κουμπί, τίποτα. Βγάζει το ίδιο μήνυμα. Το αμάξι νεκρό. Πέρνω στη Ρενω και μου λένε να τους πάω το αμάξι να το δούν. Φωνάζω την οδική βοήθεια αλλά τρώμε την μεγάλη σφαλιάρα. Οι μπροστινοί τροχοί δεν ήταν στην ευθεία και το τιμόνι όπως είναι λογικό, μόλις το κούνησα λίγο κλείδωσε. Και τώρα πώς θα το ανεβάσουμε πάνω στην πλατφόρμα?
Μας πήρε 1 ώρα να το φορτώσουμε. Ευτυχώς είμασταν 3 μεγαλώσωμοι άντρες και το ανεβάζαμε σιγά σιγά, πότε το σηκώναμε προς τα αριστερά και πότε προς τα δεξιά μέχρι που το αμάξι τελικά φορτώθηκε. Να είναι καλά τα παιδιά που είχαν φιλότιμο και δεν σηκώθηκαν να φύγουν.
Πήγαμε τελικά στη Ρενω το ξεφορτώσαμε. Παράγγειλα καινούργια κάρτα που θα έρθει σε περίπου 10 μέρες με συνολικό κόστος τα 185 ευρώ.
Σε ερώτηση μου 'Μα καλά κάθε 2-3 χρόνια θα θέλω καινούργια κάρτα?' μου απάντησαν ότι ήταν τυχαίο γεγονός και ότι δεν συμβαίνει συχνά.
Τώρα αναγκαστικά θα κυκλοφορώ με το L200. Υπομονη!!!Το κορυφαίο όμως σκηνικό της ημέρας είναι ένα ολοκαίνουργιο Megane που είδα μέσα στο συνεργείο μισοσηκωμένο στον αναβατήρα και με το μοτέρ ολόκληρο σκορπισμένο δεξιά και αριστερά. Τούς ρώτησα τί έπαθε το αμάξι ακόμα δεν κυκλοφόρησε και τί μου απάντησαν????????????????
Το αμάξι ήταν Test Drive στον Άγιο Νικόλαο. Κάποια γάτα μπήκε μέσα στο αμάξι, απο κάτω και μόλις πήγε κάποιος να το βάλει μπροστά πιάστηκε στον ιμάντα και σχεδόν κατεστρεψε το μοτέρ!!! Και μιλάμε για ολοκαίνουργιο αμάξι με ελάχιστα χιλιόμετρα!!!! Ο ορισμός της γκαντεμιάς!!!!Και ποιός θα πληρώσει τώρα τη ζημιά?
-
Kαι κάπως έτσι δικαιολογούνται οι αναφορές της ρενό πως για την καινούρια λαγκούνα κάθησαν και ασχολήθηκαν πολύ με τις κάρτες-κλειδί.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το αμάξι ήταν Test Drive στον Άγιο Νικόλαο. Κάποια γάτα μπήκε μέσα στο αμάξι, απο κάτω και μόλις πήγε κάποιος να το βάλει μπροστά** πιάστηκε στον ιμάντα** και σχεδόν κατεστρεψε το μοτέρ!!! Και μιλάμε για ολοκαίνουργιο αμάξι με ελάχιστα χιλιόμετρα!!!! Ο ορισμός της γκαντεμιάς!!!!Και ποιός θα πληρώσει τώρα τη ζημιά?Για αυτό καδένα πάντα παιδιά...
-
Το κορυφαίο όμως σκηνικό της ημέρας είναι ένα ολοκαίνουργιο Megane που είδα μέσα στο συνεργείο μισοσηκωμένο στον αναβατήρα και με το μοτέρ ολόκληρο σκορπισμένο δεξιά και αριστερά. Τούς ρώτησα τί έπαθε το αμάξι ακόμα δεν κυκλοφόρησε και τί μου απάντησαν????????????????
Το αμάξι ήταν Test Drive στον Άγιο Νικόλαο. Κάποια γάτα μπήκε μέσα στο αμάξι, απο κάτω και μόλις πήγε κάποιος να το βάλει μπροστά πιάστηκε στον ιμάντα και σχεδόν κατεστρεψε το μοτέρ!!! Και μιλάμε για ολοκαίνουργιο αμάξι με ελάχιστα χιλιόμετρα!!!! Ο ορισμός της γκαντεμιάς!!!!Και ποιός θα πληρώσει τώρα τη ζημιά?
Αν μιλαμε για μοτερ σειρας Κ4,ολη αυτη η σειρα εχει αλουμινενιο καπακι που προστατευει το συστημα του ιμαντα,για αυτο και αλλωστε κοστιζει της Παναγιας τα ματια για να τον αλλαξεις.
Ε,τωρα πως καταφερε η καταραμενη η γατα και ξεβιδωσε ολο εκεινο το αλουμινιο και μπηκε και μεσα,μαλλον για την γατα-Χουντινι μιλαμε...
Ας πουνε οτι εσπασε το μοτερ και ας αφησουν τις γελοιες δικαιολογιες. -
Το κορυφαίο όμως σκηνικό της ημέρας είναι ένα ολοκαίνουργιο Megane που είδα μέσα στο συνεργείο μισοσηκωμένο στον αναβατήρα και με το μοτέρ ολόκληρο σκορπισμένο δεξιά και αριστερά. Τούς ρώτησα τί έπαθε το αμάξι ακόμα δεν κυκλοφόρησε και τί μου απάντησαν????????????????
Αιματα ειδες;Γιατι αν εκανε γατα τετοια ζημια θα εχει γινει κιμας .
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Αν μιλαμε για μοτερ σειρας Κ4,ολη αυτη η σειρα εχει αλουμινενιο καπακι που προστατευει το συστημα του ιμαντα,για αυτο και αλλωστε κοστιζει της Παναγιας τα ματια για να τον αλλαξεις.
Ε,τωρα πως καταφερε η καταραμενη η γατα και ξεβιδωσε ολο εκεινο το αλουμινιο και μπηκε και μεσα,μαλλον για την γατα-Χουντινι μιλαμε...
Ας πουνε οτι εσπασε το μοτερ και ας αφησουν τις γελοιες δικαιολογιες.+1
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ας πουνε οτι εσπασε το μοτερ και ας αφησουν τις γελοιες δικαιολογιες.+1
Ρε σείς λέτε? Αμάν
Καλά δε λέω είμαι ψιλοάσχετος - το 'ψιλό' το βάζω για να κρατήσω τα προσχήματα.
Αν έγινε κάτι τέτοιο τί σημάδια θα υπήρχαν? Το αμάξι εξωτερικά ήταν αγρατζούνιστο, είχαν ανοίξει και φαινόταν τα 'έμβολα' ή όπως αλλιώς τα λένε και μπορούσα να δω και ένα πολύ λεπτο μέταλο με 4 τρύπες στο μέγεθος των εμβολών που ξέρω ότι μπαίνει πάνω απο τα έμβολα αυτά. Ο ιμάντας επίσης έλειπε πράγμα λογικό.
Καλα αν έπσασε το μοτέρ θα πρέπει να νιώθουν πολύ 'ρόμπες'
RENAULT FORUM