-
Αυτά είναι συκοφαντίες, haters gonna hate κτλ
-
Εμενανε μου ειπανε για εναν μαθηματικονε τυπο που βγαζει λεφτα αλλα ειναι περιπλοκος και επρεπε να μου τονε δειξουνε σε ppt απο κοντα.
Σχεδον δωρεαν.
Το σκεφτομαι. -
Εχει κανεις σκεφτει οτι ολο αυτο το τέννις αποψεων για το θεμα, (μαγαζί vs ενάντιοι), σε γενικες γραμμες μπορει να ειναι συμφέρον για το μαγαζι, μονο και μονο απο το ντόρο που δημιουργείται?
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
Γατάκια Lyoness
gnight
Αύριο με νεο ψευδώνυμο. Ελπίζω να είσαι πιο παραγωγικος και να κανείς τουλάχιστον 100 ποστ σε μια μέρα.
Sent from Corsair's brick
οταν δεν συμφωνεις με καποιον εχει ολα τα κακα του κοσμου...κριμα.....
τεοιους μοντσ ειχαμε..?..
δυστυχως ναι.Aστον τωρα,τρωει ηττα .
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
μπραβο Braker/nickstam και τωρα Lyko....φορτωσες το θεμα με καμια 10αρια σελιδες για να γραψεις τα ιδια πραγματα που ειχες γραψει και πριν μερικες μερες....
Τι νομιζεις οτι κερδισες ?- bonus loyalty ?
- θυματα ?
- μοχλευσεις ?
- χρηματορες ?
Ξεφτυλισμενοι...κανατε ενα φορουμ μπουρδελο μονο και μονο για την τσεπη σας και για να κρυψετε τις βρωμιες σας....
Μιλησε και ο κυριος με τις 0,24 δημοσιευσεις την ημερα.
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
μπραβο Braker/nickstam και τωρα Lyko....φορτωσες το θεμα με καμια 10αρια σελιδες για να γραψεις τα ιδια πραγματα που ειχες γραψει και πριν μερικες μερες....
Τι νομιζεις οτι κερδισες ?- bonus loyalty ?
- θυματα ?
- μοχλευσεις ?
- χρηματορες ?
Ξεφτυλισμενοι...κανατε ενα φορουμ μπουρδελο μονο και μονο για την τσεπη σας και για να κρυψετε τις βρωμιες σας....
Η εισοδος στο φορουμ ειναι ελευθερη,οπως και η εξοδος.
-
Ξέχασες όμως να πατήσεις Αποσύνδεση και να κάνεις login με το άλλο όνομα, Χαρούλη μου...
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
:ysterical:
Ασε μας ρε braker και συ.
Δεν ειναι πυραμιδα οχι.προφανως εχουμε αλλη αποψη για το τι ειναι πυραμιδα.
Προφανώς. Μόνο που η δική σου είναι άποψη, του g47 γεγονός...
** 99.7% of the Lyoness turnover derives from down-payments on future purchases, not from actual shopping or (saved up) discounts.
**Πυραμίδα;;; Άντε καλέ...
The judges of the regional court in Krems,[54] Austria however concluded that the business model of Lyoness is so 'Ponzi-Scheme-like', that contracts between Lyoness an its business partners are not valid. Lyoness has not responded to this statement.[55]
Ούτε υπάρχει κάποια καταδικαστική απόφαση πουθενά... όπως ακριβώς μας ενημέρωσαν (πάντα σωστά και αντικειμενικά) τα εδώ παπαγαλάκια...
οι πολλαπλασιασμενες επιστροφες δεν ειναι παρθενογενεση χρηματος, η lyoness δε γενναει χρημα. εχει εναν μηχανισμο μοχλευσης που οταν γινει 'αυτο' σου δινει πισω 'αυτο'. γιαυτο και δεν προκειται να καταρρευσει γιατι δε στηριζεται σε εγγραφες με χρηματα αλλα στην καταναλωση μεσα απο το δικτυο και η καταναλωση δε σταματαει ποτε.
Πολύ μ' αρέσει που οι άσχετοι πιανίστες χρησιμοποιούν και fancy λεξιλόγιο για να εντυπωσιάσουν τα εγκεφαλικά νεκρά υποψήφια θύματά τους... Ασχέτως βέβαια αν ούτε οι μεν ούτε οι δε γνωρίζουν τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις και ότι τις χρησιμοποιούθν γελοιωδώς λανθασμένα...
More to the poitn:
εντωμεταξύ ο μαθηματικός γρίφος που θα έκανε τους πάντες να σκίσουν τα πτυχία τους είναι αυτός;
**ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ **
Present value = 1€ * (1+r) - t
-
Aφήστε ρε τον κοσμάκη να δουλέψει!Μη δείτε κανένα να προκόβει αμέσως να τονε φάτε, άνανδροι, ε άνανδροι.
Λύκε, συνέχισε παιδί μου. -
εαν οι 10 φιλεσ κανουν τζιρο ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5,000 ευρω το μηνα (10 διλεσ Χ500)στο συστημα, τοτε ο εισηγητης θα παρει σαν δωρακι φιλιας, οπως το λετε, 5,000Χ0.05=250 ευρω. Δεν ειναι αμελητεο, και τα 500 ευρω το μηνα/οικογενεια ειναι λογικο αν βαλουμε σουπερ μαρκετ, βενζινεσ, ρουχα, σχολικα, εξοδος βραδυνη...κλπ.
Εαν τωρα μπουν τα Β2Β τοτε τα νουμερα απογειωνονται...πχ μια επιχειρηση δινει καρτα ΛΙΟΝΕΣΣ στους 30 οδηγους για βενζινεσ/πετρελαια/λαστιχα/σερβις...κλπ ωστε να ελεγχει και τι ξοδευουν.
Κανω καποι λαθος και βλεπω το τυρακι αλλα δεν βλεπω τη φακα...?
Το σωστό είναι 5.000 x 0.005=25 και όχι 5.000 x 0.05=250
Είπαμε 0,5% και όχι 0,05 (=5%) ...
Μιλάμε για advanced mathematics, που να το καταλάβει το παιδί...και ο lycowhatever βέβαια συμφωνεί, κατα τα αλλά είναι όλα ξεκάθαρα
γιατι ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ και ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ με τον ΕΝΦΙΑ ηταν καλυτεροι απο μενα?..στα ιδια σχολεια πηγαμε
είσαι τόσο ΣΤΟΚΟΣ, ή το παίζεις ?
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
το 100% free ενω ακTι παραπανω θες, ζωγραφια?
sv2 το μονο που ειναι ξεκαθαρο ειναι το τριγωνικο σχημα, τιποτα αλλο.
Ο braker μου τσαμπουναγε [*] **ριβως απο κατω εγραφε οτι πρεπει να παω παρεουλα με μελος γιατι αλλιως δεν εχει εγγραφη.**Bonus καρτα απο τραπεζα και εισαι μια χαρα. Ολα τα αλλα καλυτερα να αποφευγονται.και τι σε χαλαγε να πας παρεα με καποιον?
το μονο σιγουρο παντως ειναι πως αν καποιος γραφτει μονος του στη lyoness δε προκειται να καταλαβει το συστημα σε βαθος και ειδικα τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες κτλ.
το μονο που θα κανει ειναι να λαμβανει επιστροφες απο τις καταναλωσεις του.
για να το καταλαβαίνει ο σβ2, πιστεψέ με, μπορεί ο καθένας
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Σου ζητάνε 2 χιλιαρικακια για να βάλουν το ψιλικατζίδικό σου στις 'συμβεβλημένες επιχειρήσεις'
Δεν το λες και δωρεάν αυτό, εκτός αν είσαι ο sv2 που τρέχει το ντόπιο παράρτημα της καμπίνας.600 ευρω ζηταει ο επαγγελματικος οδηγος για μια φωτογραφια.
Το θεμα ειναι οτι στον επαγγελματικο οδηγο σπανια θα μπεις για να διαλεξεις ή να βρεις επιχειρηση.
Ενω αυτοι μεταξυ τους θα αλληλουποστηριζονται αφου υποτιθεται εχουν κερδος.τα 2 χιλιαρικα ειναι για παντα. δεν υπαρχουν συνδρομες μετα για την επιχειρηση ουτε αλλα διαχειρηστικα εξοδα.
οτι αλλη διαφημιση και να κανεις (χρυσος οδηγος, facebook, εφημεριδες, αφισες, ραδιο, tv) θα τελειωσει και μετα πρεπει να ξαναριξεις χρημα. με τα 2 χιλιαρικα στη lyoness η επιχειρηση προβαλλεται για παντα στη lyoness και στα συνεχως αυξανομενα μελη της μεσω της ιστοσελιδας και mobile app, συν ολα τα αλλα οφελη που εχει η επριχειρηση.
στην lyoness λειτουργουμε ολοι σαν μια ομαδα (ασχετα αν ειμαστε στην ιδια ομαδα η οχι), ειναι τρομερο το feeling να πηγαινεις να ψωνιζεις σε μι[size=200]α μικρομεσαια επιχειρηση lyoness και με το που βλεπει την καρτα ο ιδιοκτητης να χαιρεται και να σου πιανει την κουβεντα κτλ. νιωθεις πως ειναι δικοι σου ανθρωποι και το καλυτερο ειναι πως ολοι κερδιζουμε. [/size]
τι πίνεις?
-
Γατάκια Lyoness
gnight
Αύριο με νεο ψευδώνυμο. Ελπίζω να είσαι πιο παραγωγικος και να κανείς τουλάχιστον 100 ποστ σε μια μέρα.
Sent from Corsair's brick
οταν δεν συμφωνεις με καποιον εχει ολα τα κακα του κοσμου...κριμα.....
τεοιους μοντσ ειχαμε..?..
δυστυχως ναι.στην ελλάδα της κρίσης, υπάρχουν ακόμα άτομα που δυσκολεύονται στον πολ/σμο και επιβιώνουν?
αγαπητέ αμόρφωτε, δεν είναι θέμα συμφωνίας ή μη, είναι καθαρά θέμα λογικής... Ζητήθηκε πολλάκις ένας μαθηματικός συλλογισμός που να αποδεικνύει της θετικές χρηματοροές και η απάντηση είναι οτι είναι πολύ πολύπλοκος ... Πολύπλοκος για ποιον? για εσένα και τον Ιταλάκια ίσως... για τους περισσότερους μάλλον θα είναι αστείο σόφισμα -
μαθηματικοι τυποι κτλ απο κοντα μονο. οποιος θελει μπορει να παει και στις δωρεαν ενημερωσεις lyoness να ακουσει. σιγα μη κανουμε και πληρη ενημερωση lyoness μεσα απο ενα φορουμ που διαβαζει ο καθενας.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
μαθηματικοι τυποι κτλ απο κοντα μονο. οποιος θελει μπορει να παει και στις δωρεαν ενημερωσεις lyoness να ακουσει. σιγα μη κανουμε και πληρη ενημερωση lyoness μεσα απο ενα φορουμ που διαβαζει ο καθενας.μπορείς να αναπαράγεις τον μαθηματικό συλλογισμό με τον οποίο προκύπτει η κατάσταση γουιν-γουιν για όλους τους εμπλεκόμενους?
σελίδες σελίδων υπερασπίζεσαι σθεναρά την εταιρία γράφοντας διθυραμβικά σεντόνια και κωλύεσαι στο κομμάτι που θα πείσει και τους πλεον δύσπιστους ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μαθηματικοι τυποι κτλ απο κοντα μονο. οποιος θελει μπορει να παει και στις δωρεαν ενημερωσεις lyoness να ακουσει. σιγα μη κανουμε και πληρη ενημερωση lyoness μεσα απο ενα φορουμ που διαβαζει ο καθενας.
μπορείς να αναπαράγεις τον μαθηματικό συλλογισμό με τον οποίο προκύπτει η κατάσταση γουιν-γουιν για όλους τους εμπλεκόμενους?
σελίδες σελίδων υπερασπίζεσαι σθεναρά την εταιρία γράφοντας διθυραμβικά σεντόνια και κωλύεσαι στο κομμάτι που θα πείσει και τους πλεον δύσπιστους ?
το μονο που πειθει ειναι οταν τους εχω διπλα μου, κανω login στο online γραφειο και βλεπουν τι παιζει καθως και τις εκταμιευσεις στον τραπεζικο λογ/μο. ολα τα αλλα ειναι να γραφουμε να λεει καθενας τα δικα του και να περναει η ωρα.
και εγω μπηκα στη lyoness μονο οταν ειδα με τα ματια μου τα αποτελεσματα που ειχε αυτος που με εβαλε.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
μπορείς να αναπαράγεις τον μαθηματικό συλλογισμό με τον οποίο προκύπτει η κατάσταση γουιν-γουιν για όλους τους εμπλεκόμενους?
το μονο που πειθει ειναι οταν τους εχω διπλα μου, κανω login στο online γραφειο και βλεπουν τι παιζει καθως και τις εκταμιευσεις στον τραπεζικο λογ/μο. ολα τα αλλα ειναι να γραφουμε να λεει καθενας τα δικα του και να περναει η ωρα.
και εγω μπηκα στη lyoness μονο οταν ειδα με τα ματια μου τα αποτελεσματα που ειχε αυτος που με εβαλε.
καλά εκπαιδευμένε πασά μου, άσε τις αερολογίες και μην προσπαθείς να πετάξεις την μπάλα εκτός γηπέδου... σε ρώτησα κάτι (όπως έχει ρωτηθεί πολλάκις) πολύ ειδικευμένο και στοχευμένο, ξέρεις να μου το απαντήσεις , ναι ή ου ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καλά εκπαιδευμένε πασά μου, άσε τις αερολογίες και μην προσπαθείς να πετάξεις την μπάλα εκτός γηπέδου... σε ρώτησα κάτι (όπως έχει ρωτηθεί πολλάκις) πολύ ειδικευμένο και στοχευμένο, ξέρεις να μου το απαντήσεις , ναι ή ου ?
ξερω αλλα δε προκειται.
-
Μιας και λέγαμε για την Μαρία ή οποιονδήποτε άλλο που έχει χρηματοροές...
¨Εστω οτι μοιράζει τις κάρτες στον κύκλο της για να έχεις 0,5% επιστροφή...... Έτσι όμως δεν τους χαντάκώνει γιατί απο την στιγμή που έχουν κάρτα αυτοι και οι φίλοι της , δηλαδή ο κυκλος στον οποίο ανοίκει , αυτοί δεν μπορούν εκ νέου να μοιράσουν κάρτες στους κοινους φίλους και άρα χρηματοροή γιοκ..... -
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
μαθηματικοι τυποι κτλ απο κοντα μονο. οποιος θελει μπορει να παει και στις δωρεαν ενημερωσεις lyoness να ακουσει. σιγα μη κανουμε και πληρη ενημερωση lyoness μεσα απο ενα φορουμ που διαβαζει ο καθενας.το μονο που πειθει ειναι οταν τους εχω διπλα μου, κανω login στο online γραφειο και βλεπουν τι παιζει καθως και τις εκταμιευσεις στον τραπεζικο λογ/μο. ολα τα αλλα ειναι να γραφουμε να λεει καθενας τα δικα του και να περναει η ωρα.
Αν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν παραμύθια σαν τα παραπάνω, γράψτε τους κανονικότατα από κάτω σας ή όπου αλλού θέλετε.
Μόνο κάντε μια χάρη στην ανθρωπότητα, όταν δεν έχουν άλλα λ7 να τους πάρετε, σκοτώστε τους.καλά εκπαιδευμένε πασά μου, άσε τις αερολογίες και μην προσπαθείς να πετάξεις την μπάλα εκτός γηπέδου... σε ρώτησα κάτι (όπως έχει ρωτηθεί πολλάκις) πολύ ειδικευμένο και στοχευμένο, ξέρεις να μου το απαντήσεις , ναι ή ου ?
ξερω αλλα δε προκειται.
Εννοείται ότι δεν πρόκειται να πει, λαμόγιο είναι το παλικάρι, δεν είναι μαλάκας.
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)