-
για πάμε να δούμε την αλήθεια...
-
-
-
Ποια χρησιμοποιούμε, ποια θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε ή ποια θεωρούμε την καλύτερη???
Πώς πρέπει να ψηφίσουμε?? -
Eγώ Vodafone ΕΧΩ
-
Κι εγώ Vodafone.
-
TIM
-
TIM εταιρικό, όταν είχα δικό μου ήταν Cosmote.
-
Βόνταφον έχω για τήν ώρα,αλλά μάλλον θα πάω γιά Κοσμοτέ.
Ο λόγος είναι ότι η Κοσμοτέ έχει καλύτερη κάλυψη στό βουνό. -
TIM (όχι ότι την θεωρώ καλύτερη, αλλά λέμε τώρα....)
-
Eχω σύνδεση Bονταφόν για τηλεφωνήματα και καρτοκινητό Kιού για μηνύματα.
-
cosmote επειδη εχει υψηλοτερες (?) συχνοτητες μεταδοσης και δεν ειναι τοσο επιβλαωεις οσο οι αλλες.
-
Q συμβόλαιο...
edit: μόνος μου είμαι;
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
cosmote επειδη εχει υψηλοτερες (?) συχνοτητες μεταδοσης και δεν ειναι τοσο επιβλαβεις οσο οι αλλες.+1
τουλάχιστον έτσι μου είπαν
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βόνταφον έχω για τήν ώρα,αλλά μάλλον θα πάω γιά Κοσμοτέ.
Ο λόγος είναι ότι η Κοσμοτέ έχει καλύτερη κάλυψη στό βουνό.Σωστός η Cosmote έχει τη καλύτερη κάλυψη στα βουνά, (αν και γενικά είναι η καλύτερη πιστεύω) . Όσοι έχουν Vodafone γίνονται 'κολητοί μου' κάθε φορά που πάμε 'ψηλά'
Έχω και Cosmote και Tim. Ο συνδιασμός και των δύο δε με αφήνει πουθενά χωρίς κάλυψη.
Να υπήρχε και τρόπος να έχω και τις δύο σε μια συσκευή καλά θα ήταν. -
Η Cosmote για κάλυψη στον Ελλαδικό χώρο είναι η καλύτερη...ο ΟΤΕ είναι αυτοκρατορία μην το ξεχνάτε...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχω και Cosmote και Tim. Ο συνδιασμός και των δύο δε με αφήνει πουθενά χωρίς κάλυψη.
Να υπήρχε και τρόπος να έχω και τις δύο σε μια συσκευή καλά θα ήταν.Υπάρχει τρόπος. Dual SIM λέγεται. Ωστόσο, δεν παίζουν και οι δύο γραμμές μαζί (εννοείται), αλλά διαλέγεις ποια θέλεις κάθε φορά που ανοίγεις το κινητό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να υπήρχε και τρόπος να έχω και τις δύο σε μια συσκευή καλά θα ήταν.Υπάρχει τρόπος. Dual SIM λέγεται. Ωστόσο, δεν παίζουν και οι δύο γραμμές μαζί (εννοείται), αλλά διαλέγεις ποια θέλεις κάθε φορά που ανοίγεις το κινητό.
για δωσε ινφο
-
www.9volto.gr
-
ΤΙΜ από τότε που είχα καρτοκινητό και συνεχίζω με συμβόλαιο.
..και τί εταιρεία κινητής?