-
H Cosmote έχει την καλύτερη κάλυψη όχι λόγω υψήσυχνου σήματος αλλα λόγω πολλών πομπών (ακόμα και στο μετρό).
Μην ξεχνάμε πως υψηλότερη συχνότητα συνεπάγεται μικρότερο μήκος κύματος και χαμηλότερη διαπερατότητα (απο τοίχους, βουνά κ.λ.π.).
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
cosmote επειδη εχει υψηλοτερες (?) συχνοτητες μεταδοσης και δεν ειναι τοσο επιβλαβεις οσο οι αλλες.
+1
τουλάχιστον έτσι μου είπαν
Ολα GSM 1800 δεν παιζουν; Ή εννοειτε κατι αλλο;
-
tim
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Ολα GSM 1800 δεν παιζουν;
Πλέον ναι όλες οι εταιρείες έχουν και τις δύο συχνότητες (900 - 1800) .
-
Eχω cosmote αλλα θελω να αλλαξω σε Tim (λογω ΑΕΚ)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Eχω cosmote αλλα θελω να αλλαξω σε Tim (λογω ΑΕΚ)αυτα ειναι επιχειρηματα!!
Εγω vodafone (βεβαια με τα παραπανω επιχειρηματα πρεπει να το αλλαξω σε cosmote )
-
Vodafone (προσωπικό, εταιρικό κι ένα ακόμη... καβάτζα )
Παρόλα αυτά δεν είμαι ευχαριστημένος -κυρίως από την κάλυψη.
Εγώ πάλι έχω και το φορέα της ομάδας μου, αλλά και οι συσκευές μου είναι Siemens. Βρε μπας και είμαι φανατίλα και δεν το ξέρω...
-
Vodafone (κάρτα όχι σύνδεση)
Θα ήθελα να αλλάξω σε Q, αλλά την έχω αρκετά χρόνια... -
Έχω cosmote εδώ και 3 χρόνια και δεν με βλέπω να αλλάζω...
Το σκέφτομαι, όμως, για μποϋκοτάρισμα στην 'αυτοκρατορία' του ΟΤΕ...
-
Vodafone
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ποια χρησιμοποιούμε, ποια θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε ή ποια θεωρούμε την καλύτερη???
Πώς πρέπει να ψηφίσουμε??ποιά χρησιμοποιούμε.
η βονταφον ήταν πρώτη μέχρι το 2001 (πάναφον τότε) αλλα τα τελευταία χρόνια λένε πως η κοσμοτέ είναι πολύ μπροστά
-
Cosmote γιατί έχει την καλύτερη κάλυψη δικτύου (εκτός απο το σπίτι μου γαμώτο!).
Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Μα φυσικά γιατί ο ΟΤΕ ανήκει στο δημόσιο και πάει και φυτεύει κεραίες όπου να 'ναι χωρίς να του μιλάει κανείς. Οι υπόλοιπες εταιρίες πρέπει να ακολουθήσουν κατα γράμμα τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτεί ο νόμος...
Το φαινόμενο απαντάται κυρίως στην επαρχία οπου τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Άλλωστε δεν υπάρχει επαρχιακή πόλη/κωμόπολη χωρίς υποκατάστημα του ΟΤΕ, το οποίο φυσικά είναι κάπου στο κέντρο και έχει κανα δυό κεραίες επάνω. Μια άλλη εταιρία για να εγκαταστήσει κεραία στην ταράτσα κτιρίου (επίσης στο κέντρο) πρέπει να νοικιάσει τον χώρο, να πάρει χίλιες μύριες άδειες απο τον δήμο, την πολεοδομία, την Υ.Π.Α., τους κατοίκους που αντιδρούν, τους τους τους...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Vodafone (προσωπικό, εταιρικό κι ένα ακόμη... καβάτζα )Παρόλα αυτά δεν είμαι ευχαριστημένος -κυρίως από την κάλυψη.
Η Vodafone έχει όπως ακούω από πολλούς χρήστες της από τη χειρότερη κάλυψη.
Έχει όμως τον 'Σάκη' που δε τον έχουν οι άλλες.Πολύ καλά λόγια ακούω για την ΤΙΜ και για την κάλυψη και για την εξυπηρέτηση.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχει όμως τον 'Σάκη' που δε τον έχουν οι άλλες.Πολύ καλά λόγια ακούω για την ΤΙΜ και για την κάλυψη και για την εξυπηρέτηση.
Eγω που εχω vodafone ειμαι πολυ ευχαριστημενη (και απο την καλυψη και απο τον Σακη ) παντου πιανει!
Οι γονεις μου παλι που εχουν ΤΙΜ δεινοπαθουν με το σημα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Eγω που εχω vodafone ειμαι πολυ ευχαριστημενη (και απο την καλυψη και απο τον Σακη ) παντου πιανει!
Οι γονεις μου παλι που εχουν ΤΙΜ δεινοπαθουν με το σημα
Συμπέρασμα.
Δεν έχουμε κοινούς γνωστούς.
Τελικά είναι να σου τύχει ΚΑΙ στο θέμα της κινητής.
-
Εδώ και λίγα χρόνια έχει δημιουργηθεί μια εντύπωση σε πολλούς (και δεν ξέρω αν και κατα πόσο ισχύει) οτι η Τelestet/ΤΙΜ έχει πρόβλημα στην κάλυψη. Ισχύει ακόμα αυτό; (άν ίσχυε ποτέ)
Με την κάλυψη της Q τι γίνεται; Τουλάχιστον τώρα έχει δικό της δίκτυο ή χρησιμοποιεί ακόμα αυτό της Vodafone? Αυτό το ρωτάω γιατί όταν κάνω χειροκίνητη αναζήτηση δικύου μου βγάζει μόνο τις άλλες 3.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εδώ και λίγα χρόνια έχει δημιουργηθεί μια εντύπωση σε πολλούς (και δεν ξέρω αν και κατα πόσο ισχύει) οτι η Τelestet/ΤΙΜ έχει πρόβλημα στην κάλυψη. Ισχύει ακόμα αυτό; (άν ίσχυε ποτέ)Με την κάλυψη της Q τι γίνεται; Τουλάχιστον τώρα έχει δικό της δίκτυο ή χρησιμοποιεί ακόμα αυτό της Vodafone? Αυτό το ρωτάω γιατί όταν κάνω χειροκίνητη αναζήτηση δικύου μου βγάζει μόνο τις άλλες 3.
H 'Q' εξακολουθεί να κάνει χρήση του δικτύου της Vodafone απ΄ότι γνωρίζω.
Η ΤΙΜ τουλάχιστον εκεί που εγώ την χρησιμοποιώ (τον τελευταίο χρόνο έγινα χρήστης της) δεν έχω πρόβλημα.
Αν κι απ΄αυτά που διαβάζω μάλλον είναι και θέμα 'τύχης' να είναι το σπίτι κάποιου π.χ. σε σημείο που να καλύπτεται ή όχι. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πες , 'μαύρα χάλια' καλύτερα για να είσα μέσα
Ισόγειο κάθομαι και δεν έχω καθόλου σήμα.
Μόλις κλείσει χρόνος την έκανα για ΤΙΜ. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Vodafone (προσωπικό, εταιρικό κι ένα ακόμη... καβάτζα )
Παρόλα αυτά δεν είμαι ευχαριστημένος -κυρίως από την κάλυψη.
Η ΤΙΜ είχε πρόβλημα στην κάλυψη. Φέτος το καλοκαίρι έκανε αναβάθμιση στο δίκτυο ωστόσο, καλύπτοντας το 99% του πληθυσμού και το 98% της επικράτειας. Επιπλέον, είναι η ΜΟΝΗ που δίνει αποζημίωση για ΚΑΘΕ διακοπή κλήσης λόγω ελλιπούς σήματος!
Επίσης, η εξυπηρέτηση πελατών της ΤΙΜ, τόσο τηλεφωνικά, όσο και στα καταστήματά της, είναι ΜΑΚΡΑΝ από όλες τις άλλες, και έχω περάσει από ΟΛΕΣ! (μετά από 6 χρόνια Vodafone τους χαιρέτησα και πήγα στην ΤΙΜ, και έχουμε και 2 νούμερα ακόμα Cosmote στην οικογένεια)
-
H 'Q' εξακολουθεί να κάνει χρήση του δικτύου της Vodafone απ΄ότι γνωρίζω.
παρόλα αυτά στο 2ο κινιτό που έχω Q οχι απλα εχει μειωμένο σήμα αλλα συχνά δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ σημα.
Το οτι κάνει χρήση των κεραιων της Vodafone δεν σημένει οτι θα έχουν το ίδιο σήμα. Απλά η Q παίρνει ότι περισσεύει..
..και τί εταιρεία κινητής?