-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Το 1,5 € από που προκύπτει ? Νομίζω 17 θα πληρώσεις.μάλλον εννοεί την εγγραφή στο paypal το οποίο όμως στο γυρνάνε πίσω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το 1,5 € από που προκύπτει ? Νομίζω 17 θα πληρώσεις.
μάλλον εννοεί την εγγραφή στο paypal το οποίο όμως στο γυρνάνε πίσω.
Aυτό δεν το χρεώθηκα μόλις έκανα το acount στο paypal? Δεν το χω χρησιμοποιήσει ποτέ όμως.
Aυτό μου βγάζει:
*
Payment To
a@b.com €17.00 EURYour total charge €17.00 EUR
Payment Method
PayPal Balance€1.50 EUR
Credit/Debit Card : Visa XXXX-XXXX-XXXX-XXXX €15.50 EUR*(έχω αλλάξει τα στοιχεία προφανώς )
Μήπως επειδή είναι η 1η αγορά πληρώνω τώρα το 1,5 ευρώ; Γιατί όπως το καταλαβαίνω, με τον παραπάνω τρόπο θα πάνε 15.5 ευρώ στον παραλήπτη.
-
Όχι, στον παραλήπτη θα πάνε 17 Ευρώ.
Η κάρτα σου θα χρεωθεί 15,50 γιατί το 1,50 το είχαν ήδη χρεώσει για την πιστοποίηση του λογαριασμού. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Όχι, στον παραλήπτη θα πάνε 17 Ευρώ.
Η κάρτα σου θα χρεωθεί 15,50 γιατί το 1,50 το είχαν ήδη χρεώσει για την πιστοποίηση του λογαριασμού.Α, οκ!
Ευχαριστώ πολύ! -
Μηπως γνωριζεται αν γινεται να ανεβασουμε εμεις προιοντα προς πωληση στο e-bay
για δημοπρασια..... -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μηπως γνωριζεται αν γινεται να ανεβασουμε εμεις προιοντα προς πωληση στο e-bay
για δημοπρασια.....Φυσικά και γίνεται...Εγώ είχα βάλει δυο πράγματα τα οποία όμως τελικά δεν πωλήθηκαν..
Πάντως αν πρόκειται για ακριβά αντικείμενα πρέπει να προσέξεις γιατι τα ποσοστά που πέρνει το ebay είναι μεγάλα.. -
Έχω ένα Vaio (αυτό) και θέλω του αναβαθμίσω τη ram.
Καμία πρόταση για το που να κοιτάξω;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχω ένα Vaio (αυτό) και θέλω του αναβαθμίσω τη ram.Καμία πρόταση για το που να κοιτάξω;
στο πλαισιο?
-
-
Εχω ψωνίσει δις από mymemory.co.uk και το θεωρώ αξιόπιστο και πολύ εξυπηρετικό.
Δεν ξέρω αν έχει αυτό που ψάχνεις. Just my 0.02€.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχω ένα Vaio (αυτό) και θέλω του αναβαθμίσω τη ram.
Καμία πρόταση για το που να κοιτάξω;
στο πλαισιο?
Στο πλαίσιο όταν είχα ρωτήσει μου είχαν πει 'στη Sony μόνο'.
Έχω βρει μερικά sites (αυτό, αυτό, κα) αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστα. Γνωρίζει κανείς κάποιο;ακριβως το ιδιο ειχαν πει σε ενα φιλο μου στο πλαισιο και πηγε eshop και του εδωσαν αμεσως RAM χωρις πολλα πολλα!!
στο πλαισιο συγκεκριμενα εξελιχθηκε ο εξης διαλογος:
-θελω την ταδε μνημη για το laptop μου
-ναι την εχουμε, αλλα δε μπορω να στη δωσω
-γιατι?
-πρεπει να πας στη HP να σου δωσουν αυτοι
-ναι αλλα αφου εχεις γιατι δε μου δινεις εσυ??
-δε μπορω..
-τοτε γιατι μου ειπες οτι εχεις και δε μου λεγες απο την αρχη οτι δεν εχεις να με ξεφορτωθεις??
-μα αφου εχω,απλα δε μπορω να σου δωσω...οποτε τρεχα eshop
ψαξε πρωτα στη σελιδα τους να βρεις τι ακριβως θες, για να ταλαιπωρηθεις λιγοτερο -
Προς e-shop μεριά θα κινηθώ τελικά. Έκανα ήδη την παραγγελία μου για το vaio και τώρα προσπαθώ να καταλήξω για ένα toshiba satellite pro M30.
Σας ευχαριστώ πολύ!
-
επειδή ψάχνομαι να αγοράσω κάτι απο το ebay μπορεί κάποιος να μου πεί με σιγουριά πόσο είναι το όριο (αξία) ετσι ώστε ένα δέμα να μην περάσει τελωνείο ??
-
απο που αγοραζεις; αν ειναι μικρο το δεμα -μεγεθος φακελου- δεν πληρωνεις τιποτα, το περνανε ετσι. αν ειναι μεγαλουτσικο την πατησες. φροντισε να ερθει με συστημενο μονο και οχι ασφαλισμενο. ΟΛΑ τα ασφαλισμενα τα ανοιγουν. τα συστημενα οχι.
-
για να ρωτάω προφανώς εκτος EU
μεγαλούτσικο δεν θα είναι σίγουρα αλλά θα είναι πακετάκι και μάλλον δεν γίνεται να μπεί σε φάκελο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
για να ρωτάω προφανώς εκτος EUμεγαλούτσικο δεν θα είναι σίγουρα αλλά θα είναι πακετάκι και μάλλον δεν γίνεται να μπεί σε φάκελο
πρόσφατα (πριν από ένα μήνα περίπου) μου ήρθε από Αμέρικα μια κούτα , στο περίπου όσο είναι δυο φορές το μέγεθος της συσκευασίας μιας 20άρας οθόνης, που είχε αθλητικά είδη (όχι παπούτσια).
Δεν πλήρωσα μια. Πες τους να στα στείλουν με απλό ταχυδρομείο και είσαι τζετ.
-
δεν υπάρχει σιγουριά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα τη γλιτώσεις για τόσο μικρό μέγεθος.
το ψυχολογικό όριο είναι ~100$ ακόμα και αν το ανοίξουν δηλ να μην σε δαγκώσουν. όμως θα πρέπει και να μην είναι τίποτα που φαίνεται ακριβό (σούπερ κινητό κλπ)άσχετο, έχει χρησιμοποιήσει/χρησιμοποιεί κανείς το myus.com?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
δεν υπάρχει σιγουριά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα τη γλιτώσεις για τόσο μικρό μέγεθος.
το ψυχολογικό όριο είναι ~100$ ακόμα και αν το ανοίξουν δηλ να μην σε δαγκώσουν. όμως θα πρέπει και να μην είναι τίποτα που φαίνεται ακριβό (σούπερ κινητό κλπ)άσχετο, έχει χρησιμοποιήσει/χρησιμοποιεί κανείς το myus.com?
Πρώτη φορά το είδα αλλά φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. Όλα αυτά τα μαγαζιά που έχει στέλνουν Ελλάδα? Μάλλον απίθανο ε?
-
τα μαγαζιά στέλνουν σε αυτόν, US address , και αυτός στα προωθεί
δεν ξέρω τι παίζει με τελωνείο και αξίες που δηλώνει. επίσης τα μεταφορικά δεν είναι και ότι πιο φτηνό αλλά με τις διαφορές σε τιμές και ανάλογα την ισοτιμία €-$ αρκετές φορές φαίνεται να αξίζει. -
Noμιζω οτι αυτες τις μερες αξιζει να αγοραζεις απο UK,δεν εχει αλλωστε δασμους
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)