-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Θα ηθελα να αγορασω ενα ζευγαρι Nike που εχω βρει, μεσω internet.
Μπορειτε να μου προτινετε καποια μαγαζια, ακομα και εκτος Ε.Ε αν ειναι σιγουρο οτι δεν θα παει απο τελωνειο η παραγγελια?ένα σκασμό nike θα βρεις σε αυτά τα δύο
Kανένα δεν πάει τελωνείο. Εγγυημένα. Μιλάμε για ένα ζευγάρι παπούτσια , για παραπάνω δεν ξέρω τι παίζει.
Εάν καταλήξεις στο πρώτο, πήγαινε εκεί που λέει outlet πρώτα πρώτα. Οι τιμές είναι εντελώς ξεφτίλα ενώ βάζει και πολλές προσφορές ( 10-30% έκπτωση )
ανάλογα με το εύρος της παραγγελίας .Από Ευρώπη δεν ξέρω αλλά τέτοια ποικιλία είναι δύσκολο να βρεις. Υπολόγισε 10-15 μέρες για το πρώτο και 3-5 για το δεύτερο. Ρίξε και μια ματιά ebay δε χάνεις τίποτα.
Δεν νομίζω ότι στέλνουν Ευρώπη αυτά...
στέλνουν. εγώ από αυτά ψωνίζω, 3-4 χρόνια τώρα
εδιτ : Και το κυριότερο είναι ότι δεν έχουν μαϊμούδες. Πράγμα που στο ebay είναι μάλλον δύσκολο να αποφύγεις.
Και γιατί γράφουν τότε μόνο για 'domestic shipping' οι παπάρες;Ήθελα πριν κάτι μήνες να παραγγείλω και τους απέκλεισα λόγω αυτού
αυτό το γράφει το estbay.com όταν βάζει την προσφορά για δωρεάν μεταφορικά.
Αν δεν πιέζεσαι λόγω χρόνου περίμενε και τσέκαρε τη σελίδα. Βάζει προσφορές με έκπτωση (ανεξάρτητα της αγοράς) 15% γι αγορές πάνω από 99$ και 20-30% για αγορές πάνω από 200$. Ισχύει ακόμα κι αν επιλέξεις προϊόντα από το outlet . Ισχύει για όλους αυτή η προσφορά. Ουσιαστικά , όπως το έχω υπολογίσει, γλιτώνεις τα μεταφορικά. Κάπου εκεί βγαίνει η έκπτωση σε χρηματικό ποσό.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Αδελφέ να προειδοποιείς πριν ανοίξουμε το link. Ανοίγω να δω κανένα πατούμενο και βλέπω δυο θεόμουν@ με ριγμένα τα παλαμάρια πάνω και πήδηξα μέχρι το ταβάνι μεσημεριάτια
Πάτησες το woman γι' αυτό!
Όχι, χύμα στην κεντρική είναι (σε βγάζει στο woman by default από οτι φαίνεται)
-
**TRAVELLER **με τα νούμερα τι γίνεται? Αν δε σου κάνει το στέλνεις πίσω?
Διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα τα αμερικάνικα νούμερα (εννοώ το ίδιο νούμερο)?
Και πώς πληρώνεις? Με ευρώ η γίνεται μετατροπή?Λέω να παραγγείλω κανα ζευγάρι αφού πάω να τα δοκιμάσω εδώ πουθενά.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
**TRAVELLER **με τα νούμερα τι γίνεται? Αν δε σου κάνει το στέλνεις πίσω?
Διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα τα αμερικάνικα νούμερα (εννοώ το ίδιο νούμερο)?
Και πώς πληρώνεις? Με ευρώ η γίνεται μετατροπή?Λέω να παραγγείλω κανα ζευγάρι αφού πάω να τα δοκιμάσω εδώ πουθενά.
Οταν τα δοκιμασεις τσεκαρε στο εσωτερικο της γλωσσας για να δεις το 'αμερικανικο' size.Μπορεις και να το βρεις απο size converter online,αλλα καλο ειναι να εχεις δοκιμασει εστω την ιδια μαρκα(αν οχι το ιδιο παπουτσι) για να δεις πως σου ταιριαζει η 'φορμα' του.Αυτο κανω οταν παραγγελνω παπουτσια online και δε χρειαστηκε ποτε να γυρισω κατι.Εχω παρει απο ebay,shoebye.com,yoox.com,nike.com χωρις προβλημα ως τωρα αν εξαιρεσεις το τελωνειο που εφαγα στο κεφαλι απο το shoebye.
By the way,για αθλητικα παπουτσια δοκιμαστε το nikeID στο καταστημα της ΝΙΚΕ που φτιαχνεις το παπουτσι οπως θες εσυ(σε χρωματα).Πολυ καλο...
-
Ο χρήστης kvlachos έγραψε:
By the way,για αθλητικα παπουτσια δοκιμαστε το nikeID στο καταστημα της ΝΙΚΕ που φτιαχνεις το παπουτσι οπως θες εσυ(σε χρωματα).Πολυ καλο...
Έχει πολλά μεταφορικά εκεί.
-
Αν δεν κανω λαθος 10 ευρω για Αθηνα.Παραπανω αποκλειεται να ειχα πληρωσει...
EDIT.To τσεκαρα,καλα θυμομουν.9.90€ για Αθηνα.Προσωπικα δε μου φαινονται πολλα...
-
del
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
**TRAVELLER **με τα νούμερα τι γίνεται? Αν δε σου κάνει το στέλνεις πίσω? Nai έχουν ειδική φόρμα που συμπληρώνεις, σου στη στέλνουν μαζί με το δέμα.
Διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα τα αμερικάνικα νούμερα (εννοώ το ίδιο νούμερο)? Ναι αυτό θέλει προσοχή, όχι τίποτε ιδαίτερο δηλαδή. Απλώς εάν πας σε Nike ή Jordan το 10US (τυχαίο παράδειγμα, επειδή το φοράω εγώ) είναι 44EUR. Aν πας σε adidas είναι μεν το ίδιο αλλά έχουν πιο πλατιά 'φόρμα' . Εντάξει, με μια 2η κάλτσα είσαι τζετ
Και πώς πληρώνεις? εχμ αυτό δεν το πολυκατάλαβα Εγώ με prepaid πληρώνω, εάν αυτό εννοείς. Με ευρώ η γίνεται μετατροπή? Όλα τα παραστατικά έρχονται σε $ , η κάρτα χρεώνεται σε EUR ανάλογα τι ισοτιμία θα έχει τη στιγμή που θα τα πάρουν. Συνήθως τα παίρνουν αμέσως, το πολύ πολύ την άλλη μέραΛέω να παραγγείλω Χαλαρά λέμε γλιτώνεις πολλά λεφτά κανα ζευγάρι αφού πάω να τα δοκιμάσω εδώ πουθενά.
Αν δεν κανω λαθος 10 ευρω για Αθηνα.Παραπανω αποκλειεται να ειχα πληρωσει...
EDIT.To τσεκαρα,καλα θυμομουν.9.90€ για Αθηνα.Προσωπικα δε μου φαινονται πολλα...
10 ευρώ από το Νike store???? ενδιαφέρον!! Για το αγγλικό φαντάζομαι εννοείς ε?
-
Τελικα επειδη ολα οσα μου αρεσαν ηταν out of stock πηρα απο NikeId παπουτσι που εφτιαξα μονος μου επιτοπου.
-
http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jsp ... size=false
http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jsp ... size=falseδύο configuration,ένα για κλειστό και ένα πιο αλάνικο
μας έκαψες g47
http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jsp ... size=false -
παίρνω απο τον ίδιο κινέζο, μια πρόσοψη pda που την έχει free shipping και 2 πενάκια 2,99$ με κόστος αποστολής 4,99$ μόνα τους. του ζητάω combined shipping και μου απαντάει 6$ ο αθεόφοβος και καλά + insurance.
μπορώ να απαιτήσω free αφού τα πενάκια θα είναι στην ίδια συσκευασία?
-
Mε USPS Express Mail International περναω τελωνειο?
Θελω να φερω ενα στυλο ως δωρο αποφοιτησης και ειναι πολυ ακριβο εδω.
Σημειωτεον οτι θα δηλωθει ως gift αλλα και η ακριβης αξια του λογω ασφαλειας.
Καποια ιδεα για εναλακτικο σιγουρο site?
Στο αγγλικο ebay δεν το εχει. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Mε USPS Express Mail International περναω τελωνειο?
Θελω να φερω ενα στυλο ως δωρο αποφοιτησης και ειναι πολυ ακριβο εδω.
Σημειωτεον οτι θα δηλωθει ως gift αλλα και η ακριβης αξια του λογω ασφαλειας.
Καποια ιδεα για εναλακτικο σιγουρο site?
Στο αγγλικο ebay δεν το εχει.από περιέργεια, ποιο στυλό θέλεις να πάρεις?
γιατί και εγώ σκέφτομαι για μια αποφοίτηση...
mont blanc ?
και από ποιο site αν επιτρέπεται? -
Ενα Mont Blanc Meisterstuck Limited Ed., βρηκα ενα ebay shop στην Αμερικη αλλα με δηλωμενη την πραγματικη αξια του στυλο πανω, δυσκολα να μη περασει τελωνειο.
-
Νομιζω οτιδηποτε πλην EMS(απλο ταχυδρομειο) περναει σιγουρα τελωνειο.UPS,USPS νομιζω συνεργαζονται με FεDex και τσεκαρονται στο τελωνειο.Ετσι την πατησα με παπουτσια απο το shoebye που ηρθαν με κουριερ(νομιζω USPS).Τα 150$ της αγορας(100€ περιπου) εφαγαν στα αυτια ενα 80αρι απο τελωνειο για ενα συνολακι 180€(και παλι φτηνοτερα απο δω,αλλα γαμωτο!).
Το EMS ειναι λαχειο αν θα κρατηθει τελωνειο,εχει καλες πιθανοτητες παντως να περασει ετσι.(εχω πληρωσει και με EMS τελωνειο ο γκαντεμης....Στηθοσκοπιο απο USA ηθελα...) -
USPS = Αμερικανικό ταχυδρομείο, όχι courier.
EMS είναι υπηρεσία αποστολής.
-
Τα mont blanc έχουν αρκετές σειρές... Μερικές από αυτές είναι χοντρότερες και άλλες όχι τόσο... καλό είναι να τον δοκιμάσεις πριν πως είναι στο χέρι σου... αν τώρα είναι για αποφοίτηση και δώρο σε κάποιον, τότε δύσκολα τα πράγματα...
πόσο το βρήκες?
εγώ εδώ σε κατάστημα κανονικό έχω βρει 250 το meisterstück στυλό σε χρυσό και στα 275 σε πλατίνα. αλλά όχι special edition... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μερικές από αυτές είναι χοντρότερες και άλλες όχι τόσο... καλό είναι να τον δοκιμάσεις πριν πως είναι στο χέρι σου... -
Χτυπησα παλι παπουτσια στο eastbay,απλα δεν παιζονται,περιπου 38% φτηνοτερα απο Ελλαδα (με τα ταχυδρομικα μεσα) και με επιλογη για το width τους οχι μονο το νουμερο του length οπως εδω
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τα mont blanc έχουν αρκετές σειρές... Μερικές από αυτές είναι χοντρότερες και άλλες όχι τόσο... καλό είναι να τον δοκιμάσεις πριν πως είναι στο χέρι σου... αν τώρα είναι για αποφοίτηση και δώρο σε κάποιον, τότε δύσκολα τα πράγματα...
πόσο το βρήκες?
εγώ εδώ σε κατάστημα κανονικό έχω βρει 250 το meisterstück στυλό σε χρυσό και στα 275 σε πλατίνα. αλλά όχι special edition...Ναι το γνωριζω για τις σειρες, εψαξα για κατι οχι πολυ ''σοβαρο'', πιο νεανικο.
Τελικα μαλλον καταλληγω γυρω στα 250 €για τον metal & rubber απο 310+ που τον βρισκω εδω.
Τα meisterstuck ηταν αρκετα αυστηρα για τα γουστα μου, ισως να το ελαφρενει αν ειναι ασημενια και οχι χρυσα τα μεταλλικα του μερη.
Αν μου κατσει και βγω χρηματικα μεχρι τη παραγγελια, θα παω για τον Marlene Dietrich γιατι μου αρεσε πολυ, αλλα απο Ελλαδα γιατι Ευρωπη δεν εχω βρει κατι που να με συμφερει και ειναι αρκετα πιο ακριβος ωστε να ρισκαρω να παρω fake.
Εννοειται πιο πριν θα τον πιασω στο χερι μου, να δω ποσο χοντρος ειναι.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)