-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Noμιζω οτι αυτες τις μερες αξιζει να αγοραζεις απο UK,δεν εχει αλλωστε δασμουςtrue, και το έχω εξασκήσει δεόντως απο την αρχή του χρόνου.
έχουν όμως και κάτι dirt cheap τιμές σε διάφορα εργαλεία ή ηλεκτρονικά στις ΗΠΑ που δεν παίζονται. -
Αιρετικά μπλουζάκια!
-
Amazon: Kaspersky Internet Security 2009, 3 licenses, 1yr...28 euro including delivery!
Saturn: Kaspersky Internet Security 2009, 2 licenses, 1yr...47 euro!
Για μας περνάνε?
-
Κανένα κατάστημα για αθλητικά παπούτσια? (Ψάχνω κάτι ΝΙΚΕ)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κανένα κατάστημα για αθλητικά παπούτσια? (Ψάχνω κάτι ΝΙΚΕ)Αμφότερα χωρίς τελωνείο. Περίπου 4 μέρες το πρώτο και 10-12 το δεύτερο. Εχουν τα πάντα και το μάλιστα το δεύτερο βάζει πολύ συχνά προσφορές (μέχρι χθες είχε 20% έκπτωση σε αγορές από 99 $ και πάνω)
@edit : Ίσως και στο αγγλικό amazon να βρεις καλές τιμές λόγω ισοτιμίας.
Πάντως τα αγγλικά μαγαζιά παραμένουν ακόμα αρκετά ακριβότερα από τα αμερικάνικα
-
Ευχαριστώ, αλλά κανένα δεν έχει αυτά που ψάχνω.
-
Aν θες πες τι ψάχνεις εδώ ή με π.μ και θα την βρούμε την άκρη
-
Τον τελευταίο καιρό πολλά μαγαζιά με ρούχα από Αγγλία μου λένε ότι δεν μπορούν να στείλουν εκτός Αγγλίας,λόγω κάποιας αλλαγής στο νόμο...Ξέρετε τίποτα;
-
Λοιπον απανταω στον εαυτο μου:
Για αρώματα εδω: http://www.fragrancex.com/
Αλλα το πιο ενδιαφερον ειναι εδω:
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex ... 002:EN:PDF
Τι λεει με λιγα λογια;Οτι μεχρι 150€ δεν μπαινουν δασμοί (το παλιο νουμερο ηταν 22€) -
Έχει κανείς αγοράσει από το overclockers.co.uk? Για μια κάρτα ήχου τι ταχυδρομικά να αναμένω?
-
To βαζω και εδω
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/Lex ... 002:EN:PDF
-
Θα ηθελα να αγορασω ενα ζευγαρι Nike που εχω βρει, μεσω internet.
Μπορειτε να μου προτινετε καποια μαγαζια, ακομα και εκτος Ε.Ε αν ειναι σιγουρο οτι δεν θα παει απο τελωνειο η παραγγελια? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Μπορειτε να μου προτινετε καποια μαγαζια, ακομα και εκτος Ε.Ε αν ειναι σιγουρο οτι δεν θα παει απο τελωνειο η παραγγελια?ένα σκασμό nike θα βρεις σε αυτά τα δύο
Kανένα δεν πάει τελωνείο. Εγγυημένα. Μιλάμε για ένα ζευγάρι παπούτσια , για παραπάνω δεν ξέρω τι παίζει.
Εάν καταλήξεις στο πρώτο, πήγαινε εκεί που λέει outlet πρώτα πρώτα. Οι τιμές είναι εντελώς ξεφτίλα ενώ βάζει και πολλές προσφορές ( 10-30% έκπτωση )
ανάλογα με το εύρος της παραγγελίας .Από Ευρώπη δεν ξέρω αλλά τέτοια ποικιλία είναι δύσκολο να βρεις. Υπολόγισε 10-15 μέρες για το πρώτο και 3-5 για το δεύτερο. Ρίξε και μια ματιά ebay δε χάνεις τίποτα.
-
Μεχρι 150Ε παιρνεις απο οπου θες χωρις δασμους.
-
Ένα πολύ καλό κατάστημα για ρούχα είναι το http://www.asos.com
Ψωνίζει ένας φίλος από εκεί και 1-2 φορές πήρα κι εγώ.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ένα πολύ καλό κατάστημα για ρούχα είναι το http://www.asos.comΨωνίζει ένας φίλος από εκεί και 1-2 φορές πήρα κι εγώ.
Αδελφέ να προειδοποιείς πριν ανοίξουμε το link. Ανοίγω να δω κανένα πατούμενο και βλέπω δυο θεόμουν@ με ριγμένα τα παλαμάρια πάνω και πήδηξα μέχρι το ταβάνι μεσημεριάτια
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μπορειτε να μου προτινετε καποια μαγαζια, ακομα και εκτος Ε.Ε αν ειναι σιγουρο οτι δεν θα παει απο τελωνειο η παραγγελια?ένα σκασμό nike θα βρεις σε αυτά τα δύο
Kανένα δεν πάει τελωνείο. Εγγυημένα. Μιλάμε για ένα ζευγάρι παπούτσια , για παραπάνω δεν ξέρω τι παίζει.
Εάν καταλήξεις στο πρώτο, πήγαινε εκεί που λέει outlet πρώτα πρώτα. Οι τιμές είναι εντελώς ξεφτίλα ενώ βάζει και πολλές προσφορές ( 10-30% έκπτωση )
ανάλογα με το εύρος της παραγγελίας .Από Ευρώπη δεν ξέρω αλλά τέτοια ποικιλία είναι δύσκολο να βρεις. Υπολόγισε 10-15 μέρες για το πρώτο και 3-5 για το δεύτερο. Ρίξε και μια ματιά ebay δε χάνεις τίποτα.
Δεν νομίζω ότι στέλνουν Ευρώπη αυτά...
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
στέλνουν. εγώ από αυτά ψωνίζω, 3-4 χρόνια τώρα
εδιτ : Και το κυριότερο είναι ότι δεν έχουν μαϊμούδες. Πράγμα που στο ebay είναι μάλλον δύσκολο να αποφύγεις.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αδελφέ να προειδοποιείς πριν ανοίξουμε το link. Ανοίγω να δω κανένα πατούμενο και βλέπω δυο θεόμουν@ με ριγμένα τα παλαμάρια πάνω και πήδηξα μέχρι το ταβάνι μεσημεριάτια
Πάτησες το woman γι' αυτό!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
στέλνουν. εγώ από αυτά ψωνίζω, 3-4 χρόνια τώρα
εδιτ : Και το κυριότερο είναι ότι δεν έχουν μαϊμούδες. Πράγμα που στο ebay είναι μάλλον δύσκολο να αποφύγεις.
Και γιατί γράφουν τότε μόνο για 'domestic shipping' οι παπάρες;Ήθελα πριν κάτι μήνες να παραγγείλω και τους απέκλεισα λόγω αυτού
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)